New York City
Entrébilletter

Entrébilletter
94 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede New York City Entrébilletter

NYC: SUMMIT En billet til en Vanderbilt-oplevelse

NYC: SUMMIT En billet til en Vanderbilt-oplevelse

Besøg SUMMIT, som ligger på toppen af det ikoniske, moderne vartegn One Vanderbilt. Oplev et sted, der ændrer vores forhold til byer, miljø og os selv gennem fordybende, multi-sanselige oplevelser. Tag afsted fra Grand Central Terminals hovedhal, og hør historien om dets tilblivelse. Lær alt om en attraktion, der er designet til at transcendere hverdagen, og oplev dine omgivelser på en ny, fascinerende måde. Begynd med en sansestimulerende elevatortur til 91. etage. Træd ind i SUMMIT AIR, som er designet af Kenzo Digital, og oplev en ny måde at se og interagere med dine omgivelser på. Med sine to etager med gulv til loft-spejle giver AIR dig et nyt perspektiv på dine byen, når Manhattans skyline spejler sig overalt omkring dig. Test dernæst dine grænser på SUMMIT LEVITATION, og mærk suset ved at træde ud på en af de to glasafsatser, 324 meter over Madison Avenue. Se dit ansigt svæve i skyerne på en multimedieskærm, og slip din legesyge side fri i AFFINITY-rummet, der er fyldt med sølvballoner. På 93. etage kan du opleve New York Citys seværdigheder og lyde fra en anden vinkel på den udendørs udsigtsplatform. For en mere intim, voksenvenlig aftenoplevelse, kan du vælge at besøge SUMMIT under Air at Night. Gæster har adgang til alle attraktionens områder, der vil være et LED-lysshow med tilhørende musik, og det vil være muligt at købe cocktails i baren på 93. etage.

NYC: Adgangsbillet til Edge Observation Deck

NYC: Adgangsbillet til Edge Observation Deck

Få adgangsbilletter til Edge, et vidunder af arkitektur, ingeniørkunst og teknologi, der hænger i luften i over 1.500 meters højde over jorden. Få følelsen af at svæve i himlen og se hele Manhattans skyline fra Edge's unikke udsigtspunkt på den vestlige side af Midtown Manhattan. Begynd din rejse på niveau 4 i The Shops at Hudson Yards, hvor du vil komme ind i en medrivende multimedieoplevelse, der forklarer designet, konstruktionen og bæredygtigheden af Hudson Yards. Derefter kan du gå op over 1100 fod til Observation Deck og derefter 80 fod ud i luften på det udendørs Sky Deck. Her er væggene af rammeløse glaspaneler kraftigt vinklet udad for at give dig mulighed for at føle spændingen ved at læne dig ud over kanten med den travle by under dig. Derefter kan du stå på glasgulvet og kigge over 100 etager lige ned til byens gader under dine fødder. På Edge's fjerneste punkt, The Eastern Point, er der plads til, at en person kan stå alene, omgivet af glas, luft og himmel - du vil aldrig have haft et billede helt som dette. På det øverste niveau findes også Skyline Steps, hvor du kan kigge ud over toppen af glaspanelerne og forbi kanten af dækket. Sæt dig ned og hæng ud i himlen med dine venner og familie, eller gå indendørs og nip til champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. Når du forlader stedet, skal du huske at besøge Hudson Yards' midtpunkt, Vessel, eller nyde en bid mad eller en shoppingoplevelse i The Shops and Restaurants at Hudson Yards.

New York: Tidsbestemt entrébillet til 9/11 Memorial & Museum

New York: Tidsbestemt entrébillet til 9/11 Memorial & Museum

Benyt dig af kontaktløs adgang til National September 11 Memorial Museum med din tidbestemte entrébillet, der er købt i forvejen. Nyd gratis adgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10.000 monumentale udstillingsgenstande, der er knyttet til begivenhederne fra 11. september og består af 3 faste udstillingssektioner: • The Historical Exhibitiong består af 3 dele: Day of 9/11, Before 9/11 og After 9/11. Delene fortæller historien om, hvad der skete den 11. september, herunder hændelserne ved World Trade Center og Pentagon og historien om Flight 93.  • Mindeudstillingen "In Memoriam" minder os om dem, der mistede livet den 11. september 2001 og den 26. februar 1993 og giver besøgende mulighed for lære mere om disse mænd, kvinder og børn. • The Foundation Hall er et enormt rum, som huser både den sidste søjle og cementvæggen.  9/11 Memorial (gratis entré) "National September 11 Memorial" hylder og mindes de omkring 3.000 mennesker, der blev dræbt ved terrorangrebene den 11. september 2001 i World Trade Center og i Pentagon samt de 6 personer, der blev dræbt under World Trade Center-bomberne i februar, 1993.  Mindestedets 2 reflekterende bassiner er næsten en hektar store og har det største menneskeskabte vandfald i Nordamerika. Bassinerne ligger der, hvor Twin Towers engang stod. Navnene på hver person, der døde under angrebene i 2001 og 1993, er indskrevet i bronzepaneler på kanten af mindebassinerne.

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

Vælg mellem en billet med almindelig adgang til det udendørs observationsdæk på 86. etage eller en kombinationsbillet med adgang til den nyrenoverede 102. etage, hvor der er vinduer fra gulv til loft. Opgrader din oplevelse med en ekspresbillet for at springe de lange køer over. New Empire State Building Experience giver dig ikke kun adgang til det legendariske vartegn i New York City, så du kan svæve 320 meter højt og nyde en storslået 360-graders udendørs udsigt over New York City og resten af verden. Du vil også se Grand Staircase med en to-etagers arkitektonisk model af bygningen og nyrenoverede interaktive gallerier, der tager dig med på en utrolig rejse fra bygningens konstruktion til dens nuværende plads i popkulturen. Udforsk stedet i 1920'erne, konstruktion, åbningsdag, moderne vidunder, Otis-elevatorer, verdens mest berømte bygning, King Kong og berømthedsudstillinger. Den 80. etage har også en række spændende kunstudstillinger. Husk at se bygningens ikoniske Art Deco-lobby på Fifth Avenue. Empire State Buildings observationsdæk på 86. etage er det højeste 360-graders udendørs observatorium i New York, udstyret med varmeapparater til at holde kulden på afstand. Empire State Building er mere end en spektakulær udsigt - det er det mest instagrammede vartegn i USA. Din entré inkluderer også en multimedieoplevelse, der kan downloades og fås på 9 sprog. Denne app indeholder også videoer, billedgallerier, quizzer og kort, der viser interessepunkter i nærheden. Husk at se bygningens ikoniske Art Deco Fifth Avenue-lobby, når du forlader denne bemærkelsesværdige bygning.

New York City: Frihedsgudinden & Ellis Island med færge

New York City: Frihedsgudinden & Ellis Island med færge

Gå om bord på færgen og få en selvledende rundtur til Frihedsgudinden og Ellis Island fra New Jersey. Besøg Liberty Island, udforsk Ellis Island Immigration Museum, og lær fascinerende fakta undervejs. Begynd din oplevelse med afgang fra Liberty State Park, der ligger i Jersey City, NJ, og som er let tilgængelig i bil. Når du ankommer til mødestedet, kan du omgå billetkøen med din forudkøbte billet. Gå om bord på færgen, og se den imponerende udsigt over Lady Liberty og NYC's skyline. Vær opmærksom på færgens returtider, så du kan planlægge din dag. Din billet giver dig adgang til at udforske to attraktioner: Ellis Island og Liberty Island (med Frihedsgudinden). Når du ankommer til Ellis Island, skal du afhente din flersprogede audioguide på Immigration Museum. Derefter kan du udforske det, der var USA's travleste immigrationsstation i over 62 år. Gå i fodsporene på millioner af mennesker fra hele verden, der gik her igennem på jagt efter en ny begyndelse og et nyt liv for deres familier i Amerika. Med adgang til American Family Immigration History Center's optegnelser kan du søge i alle skibslister, der kom gennem Ellis Island. Brug denne unikke oplevelse til at forske i din familiehistorie. Når du er klar til at gå på opdagelse på Liberty Island, skal du aflevere din audioguide og vende tilbage til færgen. Når du ankommer til Liberty Island, kan du hente din flersprogede audioguide og begynde at udforske Frihedsgudindens historie. Børn har også mulighed for at nyde en særlig fortælling på denne selvledende rundvisning. Når du er færdig, vender du tilbage til færgen og tager tilbage til dit oprindelige afgangssted.

American Museum of Natural History: Entrébillet

American Museum of Natural History: Entrébillet

Nyd en dag med familievenlige aktiviteter på American Museum of Natural History i New York City. Museet ligger lige over for Central Park og er hjemsted for over 32 millioner eksemplarer. Få adgang hele dagen, og brug muligheden for at opgradere din almindelige adgangsbillet til at omfatte specialudstillinger. Udforsk alle de permanente udstillinger samt Rose Center for Earth and Space. Gå rundt i 45 museumssale og lær om dinosaurer og diamanter og alt derimellem. Det nye Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation er en fantastisk tilføjelse til museet med topmoderne udstillinger og fordybende oplevelser, der er perfekte for alle aldre. Du kan udforske universets mysterier i planetariet, rejse gennem tiden i Hall of Biodiversity og stå ansigt til ansigt med nogle af verdens største og mest utrolige skabninger i Milstein Hall of Ocean Life. Når du vandrer gennem museet, vil du blive transporteret til forskellige verdener og epoker, fra havets dyb til rummets enorme vidder. Du kan lære om de gamle civilisationer i Egypten og Grækenland, beundre de fantastiske ædelstene og mineraler i Morgan Memorial Hall of Gems og opdage insekternes fascinerende verden i Butterfly Conservatory. Hold øje med det ikoniske Tyrannosaurus Rex-skelet og Påskeøens hoved, som inspirerede figurerne i filmen "Night at the Museum". Opret forbindelse til museets WiFi, og download den gratis Explorer App til din smartphone. Appen tilbyder turn-by-turn-navigation, historier om udstillingerne bag kulisserne, quizzer og meget mere. Se udstillingens højdepunkter i dit eget tempo med museets selvguidede ture i populære samlinger. Særlige udstillinger Davis-familiens sommerfugle-vivarium: Glæd dig over den fordybende udstilling året rundt, og bland dig med op til 1.000 fritflyvende sommerfugle - og oplev måske endda en, der lander på dig! Du kan se

NYC: Top of the Rock Observation Deck-billet

NYC: Top of the Rock Observation Deck-billet

Oplev et 360-graders panorama over New York fra 260 meters højde på Top of the Rock. Udforsk 9.500 kvadratmeter uhindret udendørs udsigtsplads, det største af alle observatorier i New York. Nyd landskabet om dagen, se solnedgangen, eller beundr byens glitren om natten fra nye højder. Når du ankommer til 30 Rockefeller Center, kan du tage dig tid til at beundre den fantastiske, glitrende Swarovski-lysekrone på vej til mezzanin-niveauet. Tag elevatoren op til toppen på mindre end 1 minut. Udforsk 2 etager med store indendørs og udendørs udsigtsområder. Afslut dit besøg med en betagende udsigt over Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og flere broer fra det helt udendørs dæk på 70. etage.

New York: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

New York: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

Besøger du New York City? Oplev 5 must-see attraktioner, håndplukket og pakket sammen til en besparelse på 40% med New York CityPASS®-billetter. Brug mindre tid på planlægning og mere tid på at udforske. Besøg attraktionerne i dit eget tempo, i hvilken som helst rækkefølge. Gyldig i 9 på hinanden følgende dage inklusive den første brugsdag. Køb online for øjeblikkelig levering på mobilen. Få adgang til 5 attraktioner. Inkluderer: -Empire State Building Observatory- AM/PM Experience, inklusive adgang til 86th Floor Observatory og adgang til 2nd Floor Museum, plus bonusadgang samme aften. -American Museum of Natural History - Adgang til permanente museumshaller, herunder over 40 gallerier, plus et valg af en udstilling med billet, Davis Family Butterfly Vivarium, film på storskærm eller Hayden Planetarium Space Show (baseret på tilgængelighed; Invisible Worlds er ikke inkluderet). Vælg desuden 3 af følgende: -Top of The Rock® Observation Deck - almindelig adgang Færgeadgang til Frihedsgudinden og Ellis Island - Generel adgangsbillet til en Statue City Cruises-færgetur til og fra Liberty Island og Ellis Island, audioguides og adgang til Frihedsgudindens Museum og Ellis Island National Museum of Immigration (Crown Tickets og Pedestal Access er ikke inkluderet). -9/11 Memorial & Museum - almindelig adgang -Circle Line Sightseeing Cruises - Et regelmæssigt planlagt Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise eller Liberty Super Express Cruise (tjek circleline.com for aktuelle tidsplaner) Intrepid Museum - almindelig adgang, inklusive rumfærge-pavillonen, ubåden Growler, den fordybende Kamikaze-oplevelse og alle midlertidige udstillinger. -Guggenheim Museum - Generel adgang til Guggenheims samling og særudstillinger plus en gratis digital guide (kan tilgås via en personlig mobil enhed). Planlæg din rejse: Besøg my.citypass.com for at foretage reservationer (hvis påkrævet), få adgang til billetter og se detaljer om attraktionerne.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Indgangsbillet

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Indgangsbillet

Forudbestil din adgang og spring billetlugen over for at nyde New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), et af verdens mest besøgte kunstmuseer. MoMA giver et panoramisk overblik over moderne kunst og samtidskunst, fra 1880'ernes innovative europæiske maleri og skulptur til nutidens film, design og performancekunst. Seks etager med kunstgallerier midt på Manhattan omfatter højdepunkter som Monets Water Lilies, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dance (I) og Warhols Campbell's Soup Cans, samt moderne værker af Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Aktuelle udstillinger: Crafting Modernity: Design i Latinamerika 1940-1980, til og med 22. september Joan Jonas: Good Night Good Morning, til og med 6. juli Kommende udstillinger: Kathe Kollwitz, vises fra 31. marts til 20. juli LaToya Ruby Frazier, vises fra 12. maj til 7. september For at hjælpe dig med at nyde samlingen bedre kan du bruge MoMA-appen eller mobilsiden til at lytte til gratis audioguides, der kan downloades til din mobile enhed. Der er gratis WiFi overalt på museet. Besøgende kan også nyde fantastiske spise- og shoppingmuligheder. Der er tre restauranter, bl.a. The Modern, som har to Michelin-stjerner. MoMA Design Store tilbyder et bredt udvalg af bøger, designobjekter, smykker, møbler, tøj og meget mere.

New York: Explorer Pass med billetter til 90+ attraktioner

New York: Explorer Pass med billetter til 90+ attraktioner

Udforsk ikoniske New York med Go City til én lav forudbetalt pris. Med et udvalg på over 90 must-see NYC-attraktioner, museer og ture kan du spare op til 50%* i forhold til at købe separate billetter til attraktionerne. Design dit eget New York-eventyr med adgang til de mest populære attraktioner på ét brugervenligt digitalt pass. Mulighederne omfatter færgen til Frihedsgudinden, 9/11 Memorial, Empire State Building, EDGE og mange flere. Vælg mellem et 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 10-valgspas, gennemse guiden eller Go City-appen for at planlægge din rejseplan og tjekke adgangskrav. Når du scanner dit pass ved indgangen eller billetkontoret til en attraktion (eller tur) for første gang, aktiveres det. Derefter har du 60 dage til at bruge de resterende valgmuligheder, du har købt. Dit pass indeholder også særlige fordele, herunder rabatter i gavebutikker eller en gratis audioguide på udvalgte attraktioner, så du kan få mest muligt ud af din New York-tur og spare endnu mere undervejs. De New York-attraktioner, du kan vælge, inkluderer: Museer og gallerier - Amerikansk museum for naturhistorie - 9/11 Memorial & Museum - Museum for moderne kunst (MoMA) - Intrepid Museum - Guggenheim Museum - Whitney Museum for amerikansk kunst - Fotografiska New York - Museum of Sex - Museum for byen New York Oplevelser - Empire State Building - Top of the Rock - One World Observatory - Kant - Central Park cykeludlejning - Rise NY - 9/11 Museum Workshop: Praktisk 9/11-tur - SPYSCAPE - Madame Tussauds - Harlem Jazz Series - Surrey Cykeludlejning Governors Island - Cykeludlejning på Brooklyn Bridge med Unlimited Biking - Billetter til New York Yankees-kampe Ture og krydstogter - Rockefeller Center-tur - Big Bus New York Hop-on Hop-off: 1-dags klassisk tur - Best of NYC Cruise: Sightseeing med Circle Line - Færge til Frihedsgudinden og Ellis Island - The RIDE - Harbor Lights Cruise: Circle Line Sightseeing - NYC Landmarks Cruise: Circle Line Sightseeing - Central Park cykeltur - Madison Square Garden All Access-tur - Radio City Music Hall Tour-oplevelse - Greenwhich Village på natvandring - Tur til St Patrick's Cathedral med Express Entry - Graffiti- og gadekunsttur Vandretur i Brooklyn - Frihedsgudindens og Ellis Islands hemmeligheder - vandretur - Broadway og Times Square til fods - Central Park TV- og filmvandring - Tur til Yankee Stadium - Rundvisning på Wall Street - Katakomber i stearinlysets skær - Pride Walking Tour - NYC TV & Film-bustur - Top of the Highline og Hudson Yards-tur - Brooklyn Bridge & DUMBO Neighborhood Walking Tour - Chinatown vandretur - High Line - Chelsea - Meatpacking-tur - Rundvisning i Little Italy - Greenwich Village vandretur - Best of Brooklyn byvandring i Williamsburg - Woodbury Common-bustur (tur/retur + VIP-kuponhæfte) - Harry Potter og de Fantastiske Skabninger - vandretur Mad og drikke - Mad til fods-ture *Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

New York City

New York City

Vores mest anbefalede New York City Entrébilletter

NYC: SUMMIT En billet til en Vanderbilt-oplevelse

NYC: SUMMIT En billet til en Vanderbilt-oplevelse

Besøg SUMMIT, som ligger på toppen af det ikoniske, moderne vartegn One Vanderbilt. Oplev et sted, der ændrer vores forhold til byer, miljø og os selv gennem fordybende, multi-sanselige oplevelser. Tag afsted fra Grand Central Terminals hovedhal, og hør historien om dets tilblivelse. Lær alt om en attraktion, der er designet til at transcendere hverdagen, og oplev dine omgivelser på en ny, fascinerende måde. Begynd med en sansestimulerende elevatortur til 91. etage. Træd ind i SUMMIT AIR, som er designet af Kenzo Digital, og oplev en ny måde at se og interagere med dine omgivelser på. Med sine to etager med gulv til loft-spejle giver AIR dig et nyt perspektiv på dine byen, når Manhattans skyline spejler sig overalt omkring dig. Test dernæst dine grænser på SUMMIT LEVITATION, og mærk suset ved at træde ud på en af de to glasafsatser, 324 meter over Madison Avenue. Se dit ansigt svæve i skyerne på en multimedieskærm, og slip din legesyge side fri i AFFINITY-rummet, der er fyldt med sølvballoner. På 93. etage kan du opleve New York Citys seværdigheder og lyde fra en anden vinkel på den udendørs udsigtsplatform. For en mere intim, voksenvenlig aftenoplevelse, kan du vælge at besøge SUMMIT under Air at Night. Gæster har adgang til alle attraktionens områder, der vil være et LED-lysshow med tilhørende musik, og det vil være muligt at købe cocktails i baren på 93. etage.

NYC: Adgangsbillet til Edge Observation Deck

NYC: Adgangsbillet til Edge Observation Deck

Få adgangsbilletter til Edge, et vidunder af arkitektur, ingeniørkunst og teknologi, der hænger i luften i over 1.500 meters højde over jorden. Få følelsen af at svæve i himlen og se hele Manhattans skyline fra Edge's unikke udsigtspunkt på den vestlige side af Midtown Manhattan. Begynd din rejse på niveau 4 i The Shops at Hudson Yards, hvor du vil komme ind i en medrivende multimedieoplevelse, der forklarer designet, konstruktionen og bæredygtigheden af Hudson Yards. Derefter kan du gå op over 1100 fod til Observation Deck og derefter 80 fod ud i luften på det udendørs Sky Deck. Her er væggene af rammeløse glaspaneler kraftigt vinklet udad for at give dig mulighed for at føle spændingen ved at læne dig ud over kanten med den travle by under dig. Derefter kan du stå på glasgulvet og kigge over 100 etager lige ned til byens gader under dine fødder. På Edge's fjerneste punkt, The Eastern Point, er der plads til, at en person kan stå alene, omgivet af glas, luft og himmel - du vil aldrig have haft et billede helt som dette. På det øverste niveau findes også Skyline Steps, hvor du kan kigge ud over toppen af glaspanelerne og forbi kanten af dækket. Sæt dig ned og hæng ud i himlen med dine venner og familie, eller gå indendørs og nip til champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. Når du forlader stedet, skal du huske at besøge Hudson Yards' midtpunkt, Vessel, eller nyde en bid mad eller en shoppingoplevelse i The Shops and Restaurants at Hudson Yards.

New York: Tidsbestemt entrébillet til 9/11 Memorial & Museum

New York: Tidsbestemt entrébillet til 9/11 Memorial & Museum

Benyt dig af kontaktløs adgang til National September 11 Memorial Museum med din tidbestemte entrébillet, der er købt i forvejen. Nyd gratis adgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10.000 monumentale udstillingsgenstande, der er knyttet til begivenhederne fra 11. september og består af 3 faste udstillingssektioner: • The Historical Exhibitiong består af 3 dele: Day of 9/11, Before 9/11 og After 9/11. Delene fortæller historien om, hvad der skete den 11. september, herunder hændelserne ved World Trade Center og Pentagon og historien om Flight 93.  • Mindeudstillingen "In Memoriam" minder os om dem, der mistede livet den 11. september 2001 og den 26. februar 1993 og giver besøgende mulighed for lære mere om disse mænd, kvinder og børn. • The Foundation Hall er et enormt rum, som huser både den sidste søjle og cementvæggen.  9/11 Memorial (gratis entré) "National September 11 Memorial" hylder og mindes de omkring 3.000 mennesker, der blev dræbt ved terrorangrebene den 11. september 2001 i World Trade Center og i Pentagon samt de 6 personer, der blev dræbt under World Trade Center-bomberne i februar, 1993.  Mindestedets 2 reflekterende bassiner er næsten en hektar store og har det største menneskeskabte vandfald i Nordamerika. Bassinerne ligger der, hvor Twin Towers engang stod. Navnene på hver person, der døde under angrebene i 2001 og 1993, er indskrevet i bronzepaneler på kanten af mindebassinerne.

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

Vælg mellem en billet med almindelig adgang til det udendørs observationsdæk på 86. etage eller en kombinationsbillet med adgang til den nyrenoverede 102. etage, hvor der er vinduer fra gulv til loft. Opgrader din oplevelse med en ekspresbillet for at springe de lange køer over. New Empire State Building Experience giver dig ikke kun adgang til det legendariske vartegn i New York City, så du kan svæve 320 meter højt og nyde en storslået 360-graders udendørs udsigt over New York City og resten af verden. Du vil også se Grand Staircase med en to-etagers arkitektonisk model af bygningen og nyrenoverede interaktive gallerier, der tager dig med på en utrolig rejse fra bygningens konstruktion til dens nuværende plads i popkulturen. Udforsk stedet i 1920'erne, konstruktion, åbningsdag, moderne vidunder, Otis-elevatorer, verdens mest berømte bygning, King Kong og berømthedsudstillinger. Den 80. etage har også en række spændende kunstudstillinger. Husk at se bygningens ikoniske Art Deco-lobby på Fifth Avenue. Empire State Buildings observationsdæk på 86. etage er det højeste 360-graders udendørs observatorium i New York, udstyret med varmeapparater til at holde kulden på afstand. Empire State Building er mere end en spektakulær udsigt - det er det mest instagrammede vartegn i USA. Din entré inkluderer også en multimedieoplevelse, der kan downloades og fås på 9 sprog. Denne app indeholder også videoer, billedgallerier, quizzer og kort, der viser interessepunkter i nærheden. Husk at se bygningens ikoniske Art Deco Fifth Avenue-lobby, når du forlader denne bemærkelsesværdige bygning.

New York City: Frihedsgudinden & Ellis Island med færge

New York City: Frihedsgudinden & Ellis Island med færge

Gå om bord på færgen og få en selvledende rundtur til Frihedsgudinden og Ellis Island fra New Jersey. Besøg Liberty Island, udforsk Ellis Island Immigration Museum, og lær fascinerende fakta undervejs. Begynd din oplevelse med afgang fra Liberty State Park, der ligger i Jersey City, NJ, og som er let tilgængelig i bil. Når du ankommer til mødestedet, kan du omgå billetkøen med din forudkøbte billet. Gå om bord på færgen, og se den imponerende udsigt over Lady Liberty og NYC's skyline. Vær opmærksom på færgens returtider, så du kan planlægge din dag. Din billet giver dig adgang til at udforske to attraktioner: Ellis Island og Liberty Island (med Frihedsgudinden). Når du ankommer til Ellis Island, skal du afhente din flersprogede audioguide på Immigration Museum. Derefter kan du udforske det, der var USA's travleste immigrationsstation i over 62 år. Gå i fodsporene på millioner af mennesker fra hele verden, der gik her igennem på jagt efter en ny begyndelse og et nyt liv for deres familier i Amerika. Med adgang til American Family Immigration History Center's optegnelser kan du søge i alle skibslister, der kom gennem Ellis Island. Brug denne unikke oplevelse til at forske i din familiehistorie. Når du er klar til at gå på opdagelse på Liberty Island, skal du aflevere din audioguide og vende tilbage til færgen. Når du ankommer til Liberty Island, kan du hente din flersprogede audioguide og begynde at udforske Frihedsgudindens historie. Børn har også mulighed for at nyde en særlig fortælling på denne selvledende rundvisning. Når du er færdig, vender du tilbage til færgen og tager tilbage til dit oprindelige afgangssted.

American Museum of Natural History: Entrébillet

American Museum of Natural History: Entrébillet

Nyd en dag med familievenlige aktiviteter på American Museum of Natural History i New York City. Museet ligger lige over for Central Park og er hjemsted for over 32 millioner eksemplarer. Få adgang hele dagen, og brug muligheden for at opgradere din almindelige adgangsbillet til at omfatte specialudstillinger. Udforsk alle de permanente udstillinger samt Rose Center for Earth and Space. Gå rundt i 45 museumssale og lær om dinosaurer og diamanter og alt derimellem. Det nye Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation er en fantastisk tilføjelse til museet med topmoderne udstillinger og fordybende oplevelser, der er perfekte for alle aldre. Du kan udforske universets mysterier i planetariet, rejse gennem tiden i Hall of Biodiversity og stå ansigt til ansigt med nogle af verdens største og mest utrolige skabninger i Milstein Hall of Ocean Life. Når du vandrer gennem museet, vil du blive transporteret til forskellige verdener og epoker, fra havets dyb til rummets enorme vidder. Du kan lære om de gamle civilisationer i Egypten og Grækenland, beundre de fantastiske ædelstene og mineraler i Morgan Memorial Hall of Gems og opdage insekternes fascinerende verden i Butterfly Conservatory. Hold øje med det ikoniske Tyrannosaurus Rex-skelet og Påskeøens hoved, som inspirerede figurerne i filmen "Night at the Museum". Opret forbindelse til museets WiFi, og download den gratis Explorer App til din smartphone. Appen tilbyder turn-by-turn-navigation, historier om udstillingerne bag kulisserne, quizzer og meget mere. Se udstillingens højdepunkter i dit eget tempo med museets selvguidede ture i populære samlinger. Særlige udstillinger Davis-familiens sommerfugle-vivarium: Glæd dig over den fordybende udstilling året rundt, og bland dig med op til 1.000 fritflyvende sommerfugle - og oplev måske endda en, der lander på dig! Du kan se

NYC: Top of the Rock Observation Deck-billet

NYC: Top of the Rock Observation Deck-billet

Oplev et 360-graders panorama over New York fra 260 meters højde på Top of the Rock. Udforsk 9.500 kvadratmeter uhindret udendørs udsigtsplads, det største af alle observatorier i New York. Nyd landskabet om dagen, se solnedgangen, eller beundr byens glitren om natten fra nye højder. Når du ankommer til 30 Rockefeller Center, kan du tage dig tid til at beundre den fantastiske, glitrende Swarovski-lysekrone på vej til mezzanin-niveauet. Tag elevatoren op til toppen på mindre end 1 minut. Udforsk 2 etager med store indendørs og udendørs udsigtsområder. Afslut dit besøg med en betagende udsigt over Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og flere broer fra det helt udendørs dæk på 70. etage.

New York: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

New York: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

Besøger du New York City? Oplev 5 must-see attraktioner, håndplukket og pakket sammen til en besparelse på 40% med New York CityPASS®-billetter. Brug mindre tid på planlægning og mere tid på at udforske. Besøg attraktionerne i dit eget tempo, i hvilken som helst rækkefølge. Gyldig i 9 på hinanden følgende dage inklusive den første brugsdag. Køb online for øjeblikkelig levering på mobilen. Få adgang til 5 attraktioner. Inkluderer: -Empire State Building Observatory- AM/PM Experience, inklusive adgang til 86th Floor Observatory og adgang til 2nd Floor Museum, plus bonusadgang samme aften. -American Museum of Natural History - Adgang til permanente museumshaller, herunder over 40 gallerier, plus et valg af en udstilling med billet, Davis Family Butterfly Vivarium, film på storskærm eller Hayden Planetarium Space Show (baseret på tilgængelighed; Invisible Worlds er ikke inkluderet). Vælg desuden 3 af følgende: -Top of The Rock® Observation Deck - almindelig adgang Færgeadgang til Frihedsgudinden og Ellis Island - Generel adgangsbillet til en Statue City Cruises-færgetur til og fra Liberty Island og Ellis Island, audioguides og adgang til Frihedsgudindens Museum og Ellis Island National Museum of Immigration (Crown Tickets og Pedestal Access er ikke inkluderet). -9/11 Memorial & Museum - almindelig adgang -Circle Line Sightseeing Cruises - Et regelmæssigt planlagt Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise eller Liberty Super Express Cruise (tjek circleline.com for aktuelle tidsplaner) Intrepid Museum - almindelig adgang, inklusive rumfærge-pavillonen, ubåden Growler, den fordybende Kamikaze-oplevelse og alle midlertidige udstillinger. -Guggenheim Museum - Generel adgang til Guggenheims samling og særudstillinger plus en gratis digital guide (kan tilgås via en personlig mobil enhed). Planlæg din rejse: Besøg my.citypass.com for at foretage reservationer (hvis påkrævet), få adgang til billetter og se detaljer om attraktionerne.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Indgangsbillet

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Indgangsbillet

Forudbestil din adgang og spring billetlugen over for at nyde New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), et af verdens mest besøgte kunstmuseer. MoMA giver et panoramisk overblik over moderne kunst og samtidskunst, fra 1880'ernes innovative europæiske maleri og skulptur til nutidens film, design og performancekunst. Seks etager med kunstgallerier midt på Manhattan omfatter højdepunkter som Monets Water Lilies, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dance (I) og Warhols Campbell's Soup Cans, samt moderne værker af Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Aktuelle udstillinger: Crafting Modernity: Design i Latinamerika 1940-1980, til og med 22. september Joan Jonas: Good Night Good Morning, til og med 6. juli Kommende udstillinger: Kathe Kollwitz, vises fra 31. marts til 20. juli LaToya Ruby Frazier, vises fra 12. maj til 7. september For at hjælpe dig med at nyde samlingen bedre kan du bruge MoMA-appen eller mobilsiden til at lytte til gratis audioguides, der kan downloades til din mobile enhed. Der er gratis WiFi overalt på museet. Besøgende kan også nyde fantastiske spise- og shoppingmuligheder. Der er tre restauranter, bl.a. The Modern, som har to Michelin-stjerner. MoMA Design Store tilbyder et bredt udvalg af bøger, designobjekter, smykker, møbler, tøj og meget mere.

New York: Explorer Pass med billetter til 90+ attraktioner

New York: Explorer Pass med billetter til 90+ attraktioner

Udforsk ikoniske New York med Go City til én lav forudbetalt pris. Med et udvalg på over 90 must-see NYC-attraktioner, museer og ture kan du spare op til 50%* i forhold til at købe separate billetter til attraktionerne. Design dit eget New York-eventyr med adgang til de mest populære attraktioner på ét brugervenligt digitalt pass. Mulighederne omfatter færgen til Frihedsgudinden, 9/11 Memorial, Empire State Building, EDGE og mange flere. Vælg mellem et 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 10-valgspas, gennemse guiden eller Go City-appen for at planlægge din rejseplan og tjekke adgangskrav. Når du scanner dit pass ved indgangen eller billetkontoret til en attraktion (eller tur) for første gang, aktiveres det. Derefter har du 60 dage til at bruge de resterende valgmuligheder, du har købt. Dit pass indeholder også særlige fordele, herunder rabatter i gavebutikker eller en gratis audioguide på udvalgte attraktioner, så du kan få mest muligt ud af din New York-tur og spare endnu mere undervejs. De New York-attraktioner, du kan vælge, inkluderer: Museer og gallerier - Amerikansk museum for naturhistorie - 9/11 Memorial & Museum - Museum for moderne kunst (MoMA) - Intrepid Museum - Guggenheim Museum - Whitney Museum for amerikansk kunst - Fotografiska New York - Museum of Sex - Museum for byen New York Oplevelser - Empire State Building - Top of the Rock - One World Observatory - Kant - Central Park cykeludlejning - Rise NY - 9/11 Museum Workshop: Praktisk 9/11-tur - SPYSCAPE - Madame Tussauds - Harlem Jazz Series - Surrey Cykeludlejning Governors Island - Cykeludlejning på Brooklyn Bridge med Unlimited Biking - Billetter til New York Yankees-kampe Ture og krydstogter - Rockefeller Center-tur - Big Bus New York Hop-on Hop-off: 1-dags klassisk tur - Best of NYC Cruise: Sightseeing med Circle Line - Færge til Frihedsgudinden og Ellis Island - The RIDE - Harbor Lights Cruise: Circle Line Sightseeing - NYC Landmarks Cruise: Circle Line Sightseeing - Central Park cykeltur - Madison Square Garden All Access-tur - Radio City Music Hall Tour-oplevelse - Greenwhich Village på natvandring - Tur til St Patrick's Cathedral med Express Entry - Graffiti- og gadekunsttur Vandretur i Brooklyn - Frihedsgudindens og Ellis Islands hemmeligheder - vandretur - Broadway og Times Square til fods - Central Park TV- og filmvandring - Tur til Yankee Stadium - Rundvisning på Wall Street - Katakomber i stearinlysets skær - Pride Walking Tour - NYC TV & Film-bustur - Top of the Highline og Hudson Yards-tur - Brooklyn Bridge & DUMBO Neighborhood Walking Tour - Chinatown vandretur - High Line - Chelsea - Meatpacking-tur - Rundvisning i Little Italy - Greenwich Village vandretur - Best of Brooklyn byvandring i Williamsburg - Woodbury Common-bustur (tur/retur + VIP-kuponhæfte) - Harry Potter og de Fantastiske Skabninger - vandretur Mad og drikke - Mad til fods-ture *Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om New York City Entrébilletter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Entrébilletter?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i New York City

Oplevelser i New York City

Byer i USA

Udforsk New York City

Læs vores komplette guide til New York City , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.4
(28.322 anmeldelser)

En fantastisk oplevelse, så smuk og unik. Alle pengene værd og så nemt og enkelt med billetterne..

Det var en utrolig oplevelse! At gøre om natten, fordi udsigten er simpelthen fantastisk!

Den del med ballonerne, der giver smil på læben og mange bliver børn igen

Helt fantastisk og så nemt med billetterne igennem Get Your Guide!

Lidt for mange mennesker, men ellers en god oplevelse