Auckland
Natur og adventure

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Auckland

Vil du se alle oplevelser i Auckland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Auckland

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 583 anmeldelser

Dette er en lang dag fra Auckland. Husk det - da flere stop kræver tidsbestemte reservationer, vil du være begrænset til Rotorua. Når det er sagt, er det en temmelig sjov dag at gå ud og se alle steder og slå dem alle på en dag. Vores tour guide var meget venlig og chatte om New Zealand, det er historie og gav os også detaljer om, hvor vi skulle hen. Varevognen selv havde AC, komfortable sæder, hvilestolen og var ren. De dukkede op, da de sagde, de ville få os, og droppede os væk, da de sagde, vi ville være færdige. Jeg vil meget anbefale denne tour til nogen - men bare husk på at ramme alle tre om dagen betyder, at du er nødt til at holde sig til en stram tidsplan.

Pickup fungerede vidunderligt. Bussturen var lang, men det var det værd. Smuk udsigt over landets natur. Ture var værd at se. 1 dag mere i Rotorua, så ville du have set alt. Tak for turen.

Chris var en fantasisk tour guide og så morsom. Han hjalp med til at gøre rejsen mellem steder så sjov. Har så meget viden om de forskellige områder.

Flot natur og sjovt at se hobbiton. Framragende tur i Waitomo Caves, blev helt rørt da vores guide begyndte at synge.

Rigtig afslapningstur. Super gode frivillige guider.