Tilføj datoer

Niagara Falls, Canada
Entrébilletter

Entrébilletter
14 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Niagara Falls, Canada

145 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Niagara Falls, Canada Entrébilletter

Niagara Falls, Canada: Bådtur og rejse bag vandfaldene

1. Niagara Falls, Canada: Bådtur og rejse bag vandfaldene

Nyd en guidet tur til den canadiske side af Niagara Falls. Oplev de mægtige vandfald med en fantastisk udsigt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se Niagara Falls' kraft helt tæt på, ombord på Niagara City Tours' bådtur "Voyage to the Falls". Hør om vandfaldenes oprindelse, og se de amerikanske og canadiske kraftværker, der drives af Niagara-flodens vand. Stop for at beundre det smukke blomsterur, der består af mere end 16.000 tæppeplanter. Lær om Niagara Glen og Whirlpool Golf Course, og nyd fuldt fortalte stop ved Whirlpool Rapids Observation Deck og Brink of the Falls. Gå derefter op i Skylon Tower for at få en panoramaudsigt fra luften, og gå ned bag vandfaldene, mens du mærker Horseshoe Falls styrte ned over dig på Journey Behind the Falls. Sejl forbi American Falls og Bridal Veil Falls ombord på en Hornblower Niagara krydstogtbåd. Fra december til april, når bådturen ikke er i drift, kan du i stedet besøge Niagara Parks Butterfly Conservatory og attraktionen Niagara's Fury. Træd ind i et 4D-teater og oplev Niagara Falls' ældgamle historie i en multisensorisk simulering af den sidste istid.

Niagara Falls: Officiel billet til rejsen bag vandfaldene

2. Niagara Falls: Officiel billet til rejsen bag vandfaldene

Se de verdensberømte Niagaravandfald fra et unikt perspektiv med en billet til "Journey Behind the Falls". Stig 125 fod ned og udforsk de 130 år gamle tunneller, der er gravet gennem grundfjeldet. Mærk de tordnende vibrationer fra Horseshoe Falls, før du ser dem. Under hele din vandring under jorden hænger der informationsplakater, hvor du kan lære sjove fakta og oplysninger om historien og udviklingen af de gange, du går igennem. Stig op over jorden til observationsdækket ved foden af vandfaldene, og nyd den betagende udsigt over det væltende vand. Hold dig tør, mens du kommer tæt på de mægtige vandfald med en gratis souvenirponcho. Kig gennem udsigtsportalerne, der er skåret direkte gennem klippen, og som giver endnu et unikt synspunkt på vandfaldene.

Niagara Falls, Canada: Krydstogt med fyrværkeri om aftenen

3. Niagara Falls, Canada: Krydstogt med fyrværkeri om aftenen

Oplev magien ved Niagara Falls om natten og helt tæt på på et aftenfyrværkerikrydstogt med afgang fra Niagara Falls, Canada. Lad dig forundre af synet af eksploderende fyrværkeri over Niagara Falls, der oplyses i en kaskade af farver efter mørkets frembrud af den spektakulære "Illumination of the Falls". Gå ombord på dit krydstogt og sejl mod de oplyste Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls ombord på en luksuriøs katamaran. Nyd tågen fra den 360° udsigtsplatform, eller hold dig tør i de beskyttede indendørs observationsområder. Hvis vejret tillader det, kan du se stjernehimlen lyse op med et fantastisk fyrværkeri. Falls Fireworks Cruise rejseplan (maj til oktober):Falls Fireworks Cruise rejseplan (november):

Niagara Falls, Canada: Skylon Tower Observation Deck-billet

4. Niagara Falls, Canada: Skylon Tower Observation Deck-billet

Book din fleksible datobillet på forhånd for at besøge Skylon Tower omkring dine rejseplaner og vejret. Din billet er gyldig til adgang inden for syv dage efter den bestilte dato. Året rundt, under solen eller stjernerne, nyd den bedste panoramaudsigt over vandfaldene og den omkringliggende by fra 236 meter over Niagara-kløften. Dit besøg begynder med 'Ride to the Top' i en glasindkapslet, udvendig elevator. En jævn tur på 52 sekunder vil have dig til toppen af tårnet, klar til at opdage seværdighederne fra det indendørs og udendørs observationsdæk. Beundre luftudsigten over Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge og Niagara-floden. I løbet af dagen kan du nyde udsigten over Niagara-vinregionen og skyskraberne i Toronto og Buffalo, når forholdene er til det. Besøg om natten for at se vandfaldene oplyst i en kaskade af farver og beundre det sæsonbestemte Falls fyrværkeri over hovedet. The Revolving Dining Room og Summit Suite Buffet tilbyder overdådige måltidsmuligheder (for egen regning). Ved bunden af Skylon Tower er et sjovt familiecenter med interaktive spil og forlystelser for alle aldre. Gennemse indkøbscentret med et bredt udvalg af specialbutikker med karakteristiske canadiske souvenirs, gaveartikler, tøj, smykker og indfødt kunsthåndværk.

Niagara Falls, Canada: Første bådtur og tur bag vandfaldene

5. Niagara Falls, Canada: Første bådtur og tur bag vandfaldene

Se Niagara Falls helt tæt på på en fantastisk bådtur efterfulgt af en guidet vandretur og et besøg på Journey Behind the Falls. Vælg mellem vores to morgenture for at få en uforglemmelig oplevelse. Turen kl. 8 starter denne ultimative Niagara Falls-tur med særlig adgang til dagens første elevator. Denne rejse bringer dig 19 etager ned i kløften, komplet med panoramaudsigt, hvilket betyder, at du er den første, der kommer ned til havnen og personligt bliver eskorteret ombord på Niagara City Cruises-båden. Du får mulighed for at vælge den bedst mulige udsigtsplads, før menneskemængden ankommer. Turen kl. 10 går ned til bådkajen med dagens første kabelbane og giver dig det første glimt af de utrolige Niagara-vandfald. Ved bådkajen er der en gratis poncho, og tro os, du får brug for den! Den 20 minutter lange sejltur rundt om vandfaldene kan gøre alle, der kommer tæt nok på, våde. Efter Niagara City Cruise vil din guide fortælle dig om vandfaldenes historie og historier, mens du går en tur rundt på strandpromenaden. Se stedet for den tidligere Honeymoon Bridge, mens du hører historien om, hvordan den kollapsede, og hør om den berømte restaurant, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste middag. Den evige bevægelse i Bridal Veil Falls og American Falls kan ses i aktion, mens din guide vækker de modige vovehalse til live, som udfordrede vandfaldenes kraft ved at gå ud over kanten. Hestesko-vandfaldene er et enestående øjeblik og en oplagt mulighed for at tage billeder, så glem ikke dit kamera. Table Rock Visitor Center er det næste sted, hvor du får adgang til oplevelsen Journey Behind the Falls. Med en forudbestilt tid kan du klatre ned ad trapperne og ind i klippehulerne bag Niagara Falls, hvor det brusende vand runger gennem tunnelerne. Stien fører til en afsats på siden af vandfaldet, hvor du kan mærke den sande kraft fra 3.160 tons vand i sekundet, når det vælter ned tæt på. For dem, der ønsker en komplet Niagara Falls-oplevelse, blander denne tur eksklusiv adgang, spænding og historie med enestående historiefortælling fra en ekspertguide.

Toronto: Guidet dagstur til Niagara Falls med valgfrit krydstogt

6. Toronto: Guidet dagstur til Niagara Falls med valgfrit krydstogt

Oplev en guidet tur til den canadiske side af Niagara Falls, og oplev de mægtige vandfald med en fantastisk udsigt. Nyd historiske kommentarer og kommentarer bag kulisserne fra din lokale og autoriserede guide. Din dag starter med gratis afhentning fra centrale hoteller og steder i Downtown Toronto og Mississauga, og du ankommer til Niagara Falls omkring kl. 10.00 om morgenen for at nyde 4 timer om sommeren eller 3 timer om vinteren med fri tid til at udforske vandfaldene. Tilføj attraktioner til din turpakke for at opleve det bedste af Niagara Falls. Tag denne tur om sommeren, og tag på Hornblower Boat Cruise, den verdensberømte sejltur, der formelt kaldes Maid of the Mist. Kom helt tæt på Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls og mærk tågen fra de canadiske Horseshoe Falls. Du kan endda nyde denne tur om vinteren, når båden ikke sejler. Tilføj andre berømte oplevelser til din turoplevelse, herunder Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury. Udforsk Clifton Hill for solo- og familiesjov med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en spillehal. Pak en frokost til en picnic ved vandfaldene eller bestil på en lokal restaurant. Næst kan du tage på en naturskøn og fortalt køretur over Niagara Parkway. Stop og tag billeder ved ikoniske attraktioner undervejs som Niagara Whirlpool Rapids, blomsteruret og Niagara Power Station. Næst kan du nyde en rundvisning og smagning af ahornsirup og prøve canadisk inspirerede lækkerier som hjemmelavet fudge, poutine, ahornøl eller Niagaras berømte isvin. Vend tilbage til dit oprindelige sted i Toronto omkring kl. 17.00, og nyd en hel aften i byen med tid til middag og tid til at planlægge et aftenarrangement for dig selv.

Niagara Falls, Canada: Ziplinetur til vandfaldene

7. Niagara Falls, Canada: Ziplinetur til vandfaldene

Oplev den fantastiske udsigt over Niagara Falls, og få adrenalinen til at stige med denne billet til zipline. Zipline 67 meter over Niagara River Gorge og 670 meter forbi de amerikanske vandfald. Tag en komfortabel varevogn tilbage til dit udgangspunkt. Tiltag Niagaras mest spændende og unikke oplevelse med udsigt til vandfaldene. Drag fordel af ekspresadgang ved at udfylde din fritagelse online inden ankomst. Gå direkte til startkiosken, hvor personalet vil ledsage Bliv udstyret med en hjelm og en komfortsikkerhedssele. Du får alle de sikkerhedsinstruktioner, du har brug for, så du blot kan læne dig tilbage, slappe af og nyde udsigten. Mærk naturens utrolige kraft, når du svæver 67 meter over den berømte Niagara River Gorge og glider glat 670 meter forbi de amerikanske vandfald mod den fantastiske kraft, det tordnende brøl og den fantastiske tåge fra de mægtige canadiske hestesko-vandfald og ankommer til Falls Observation Landing Deck. Nyd den allerbedste udsigt og fotomulighed af de verdensberømte Niagara Falls i al sin pragt. Til sidst vender du komfortabelt tilbage til toppen i airconditionerede passagerbiler.

Toronto: Niagara Falls dagstur med valgfrit krydstogt og frokost

8. Toronto: Niagara Falls dagstur med valgfrit krydstogt og frokost

Besøg de verdensberømte Niagara Falls på en problemfri tur med premium bus fra Toronto. Med tre turmuligheder at vælge imellem, forbered dig på en oplevelse, der vil efterlade dig med minder, der vil vare hele livet. Slap af i komforten af en premium klimastyret bus, når du begynder din rejse med en afhentning fra downtown Toronto. Nyd livlig kommentar fra din erfarne guide på den naturskønne køretur ind i Niagara-regionen. I afventning af den valgte mulighed kan du i Niagara Falls nyde fritiden, nyde en lækker a la carte frokost og/eller opleve en attraktion. Om sommeren kan du sejle ind i vandfaldets tåge med adgang til den sæsonbestemte bådtur 'Voyage to the Falls'. Om vinteren eller når båden ikke er i drift, tilbydes der to alternative attraktioner. Oplev 'Journey Behind the Falls', en attraktion året rundt, der tilbyder en enestående udsigt over vandfaldene, eller genoplev en levetid af Niagaras sensationelle sande historier på Imax Theatre. Den mest populære turmulighed inkluderer attraktionsopgradering og frokost. Smag det allerbedste af Niagara med eksklusive siddepladser på Queen Victoria Place Restaurant og nyd en lokalt fremskaffet a la carte-menu, parret med Ontario håndværksøl og Niagara VQA-vine. Din tur afsluttes med din tilbagevenden til Toronto.

Toronto: Niagara Falls dagstur med valgfri bådtur

9. Toronto: Niagara Falls dagstur med valgfri bådtur

Tag på en guidet tur til Niagaravandfaldene, hvor du kan beundre de storslåede vandfald med en betagende udsigt. Glæd dig over de historiske kommentarer fra din kyndige og autoriserede lokale rejseleder. Udflugten starter med en gratis afhentning fra udvalgte centrale steder i Downtown Toronto. Start med en naturskøn køretur gennem langs Niagara-floden og se Queenston Heights og Brocks monument. Nyd et stop og se vandkraftværket, Whirlpool Rapids og Floral Clock. Du ankommer til Niagara Falls, hvor du kan udforske vandfaldene på egen hånd i 4 timer. Du kan tilpasse din udflugtspakke ved at tilføje attraktioner for at få mest muligt ud af din Niagara Falls-oplevelse. Nyd en gratis rundvisning og smagning af ahornsirup, hvor du kan forkæle dig selv med lækkerier som fudge, poutine, ahornøl eller Niagaras berømte isvin (valgfrit). Ved ankomsten til Niagara Falls får du 4 timers fritid, hvor du kan vælge at tage på Hornblower Niagara Cruise "Voyage to the Falls". Denne verdensberømte sejltur tager dig helt tæt på Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls og tågen fra de canadiske hesteskofald. Gør din tur mere mindeværdig ved at mærke tordenen fra Journey Behind the Falls eller få panoramaudsigt fra Skylon Tower. Besøg Niagara's Fury, Zipline, Hershey's Chocolate Factory, Botanical Garden og Butterfly Conservatory. Udforsk Clifton Hill, og tag del i aktiviteter som Niagara SkyWheel, kasino, Ripley's Believe it or Not og en spillehal. Tag en pause, hvor du kan gå hen og købe en lækker frokost på en af de forskellige spisesteder eller fastfoodsteder i nærheden af Niagara Falls. Efter din pause kan du læne dig tilbage og slappe af i airconditioneret komfort, mens du rejser med bus tilbage til Toronto.

Fra New York City: Endagstur til Niagara Falls

10. Fra New York City: Endagstur til Niagara Falls

Rejs fra New York City til Niagara Falls i staten New York for at opleve det naturvidunder fra flere vinkler. Sejl med den berømte Maid of the Mist-båd, og kom tæt på attraktioner som Horseshoe Falls og American Falls. Forlad NYC sent om aftenen, og ankom tidligt om morgenen til regnbuer i morgentågen og vandfaldenes storslåede brøl. Alternativt kan du tage afsted fra New York City om morgenen, og se vandfaldene i overgangen fra dag til aften samt overvære et lysshow og fyrværkeri. Hør vandfaldenes brøl, og se betagende magiske regnbuer tidligt om morgenen, før folkemængderne ankommer. Stig ombord på den berømte Maid of the Mist-båd for at komme tæt på det enorme Horseshoe Falls. Besøg attraktioner såsom den ubeboede Goat Island og Luna Island på Niagara-floden. Få fantastisk udsigt over American Falls og Bridal Veil Falls, og se med ærefrygt på Niagara-flodens strømfald, der vælter mod de fantastiske kaskader.

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Niagara Falls, Canada

Niagara Falls, Canada

Ofte stillede spørgsmål om Niagara Falls, Canada Entrébilletter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Niagara Falls, Canada end Entrébilletter?

Disse andre ting at gøre i Niagara Falls, Canada må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Niagara Falls, Canada

Vil du se alle oplevelser i Niagara Falls, Canada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagara Falls, Canada

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.912 anmeldelser

Fremragende udsigt med en fordybende oplevelse. Souvenirbutikken øverst er fantastisk! Nøgleoplysninger findes i tårnet hos den instruktør, du leder efter, som manglede i CN Tower. Jeg gik på en klar dag, så jeg fik set CN Tower og skyskraberne i Toronto (Du skal have et godt syn lol). Det er temmelig koldt ovenpå på grund af vinden, så det anbefales at tage nogle jakker.

Vi lærte et par ting om området, og udsigten var spektakulær. Informationstavlerne, der gav information om, hvad der var væsentligt ved hver visningsstation, manglede indikatorer (pile eller højlys) til at hjælpe med at finde identificerede vartegn. Vi ville gerne have set restauranterne, før vi reserverede for at få adgang til dem.