Vores mest anbefalede ting at gøre i Nerja

Nerja: Havkajak-tur

1. Nerja: Havkajak-tur

Oplev Nerjas storslåede landskab fra et unikt udsigtspunkt på vandet. Følg din guide, mens du padler gennem de lokale huler og forbi klipper. Tag din dobbelte eller individuelle kajak og tag af sted fra Burriana-stranden. Kør mod Cascada de Maro, og kør forbi lokale seværdigheder. Du vil komme til at se mange små klipper og bugter, der er utilgængelige fra land. Lyt, mens guiden lærer dig om elementer i landskabet. Tag en pause fra padling og svøm i det klare vand Lær de grundlæggende teknikker til at padle i en kajak samt vigtige sikkerhedshensyn. Under hele turen optages der billeder og videoer på et GoPro-kamera. Download disse billeder senere og nyd minderne om dagen

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajaktur

2. Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajaktur

Nyd en guidet kajaktur til klipperne i Nerja-Maro-Cerro Gordo for at se imponerende bjerge, afsondrede bugter og smukke strande. Hop i havet for at svømme under dit eventyr, tag mindeværdige fotos af din oplevelse. Kom til stranden for at møde din guide. Hop derefter på din kajak og padl i havet. Forundres over den spektakulære udsigt over klipperne, berømt for vagttårnet bygget i det 16. århundrede. Vælg mellem en kort kajakrute og en lang rute med en bedre udsigt over klipperne. Aktiviteten foregår på Maro-stranden, lige ved siden af vandfaldet (der faktisk ikke har noget vand, fordi vi har lidt regn i år), så på bare et par minutter vil du begynde at nyde denne enestående og unikke skønhed. Medbring dit eget snorkeludstyr (hvis du ikke har det, giver vi dig svømmebriller), og stop undervejs for at tage en svømmetur. Få også fantastiske fotos taget af guiden under turen. Til sidst vender du tilbage til udgangspunktet ved stranden for at afslutte din oplevelse.

Nerja: Maro-Cerro Gordo bådtur med snorkling og søscooter

3. Nerja: Maro-Cerro Gordo bådtur med snorkling og søscooter

Tag en båd ud til de dramatiske klipper i Nerja-Maro Cerro Gordo. Lær grundlæggende teknikker til snorkling fra din guide, og nyd vandets frihed med det udstyr, der er leveret til din oplevelse. Vælg mellem middag eller 15.00 afgang for et eftermiddags- eller afteneventyr med undervandsudforskning. Rundt om klipperne, der skærer gennem vandet, kan du prøve at udforske nogle af hulerne, der peber kanterne af klippen med paddle-surfbrætter. Tag ind i vandets dybde med din guide, som viser dig, hvordan du bruger udstyret. Bevar minderne fra turen med supplerende fotos og videoer af din oplevelse, der uploades bagefter, som du kan få adgang til. Se havets flora og fauna, før du tager af sted igen til Nerja på speedbåden. Tør af med håndklæder leveret til dig med denne turbillet.

Nerja: Bådtur til Maro-klipperne-Cerro Gordo

4. Nerja: Bådtur til Maro-klipperne-Cerro Gordo

Sæt sejl for at udforske Cliffs of Maro-Cerro, et af de vildeste områder på Costa del Sol, hvor strandene og bugterne har krystalklart vand. På vejen skal du stoppe for at snorkle, se Balcón de Europa og endelig beundre Maro-vandfaldet. Ved dette sidste stop kan du hoppe på en kajak eller standup paddleboard for at nå vandfaldet og bade i det lavvandede område. Ud over det naturlige landskab kan du nyde GoPro-billederne og -videoerne inkluderet i prisen.

Fra Nerja: Maro-Cerro Gordo-klipper, paddelsurfing og snorkling

5. Fra Nerja: Maro-Cerro Gordo-klipper, paddelsurfing og snorkling

Du får et introduktionskursus, hvor du bliver undervist i, hvordan du bevæger dig på paddleboardet, og hvordan du skal bruge pagajen. Der findes et udvalg af forskellige brætter, så din ekspertguide vil kunne give dig et passende bræt. Padl derefter fra Burriana-stranden langs Maro-Cerro Gordo-klipperne hele vejen til Maro-vandfaldet og Acantilado-hulerne. Udforsk grotterne med bræt, men også under vandet med dit eget snorkeludstyr (ikke inkluderet). Oplev klippeformationerne samt korallerne og de farverige fisk. Ved turens afslutning får du videoer og fotos taget med en GoPro.

Nerja: Indgangsbillet til Nerjas grotter med audioguide

6. Nerja: Indgangsbillet til Nerjas grotter med audioguide

Vær klar til en helt unik oplevelse, mens du går på opdagelse i de fantastiske Nerja-huler. Din billet til Nerja-hulen giver dig mulighed for at få en audio-guidet tur gennem de forskellige områder. Utrolige stalagmitter og stalaktitter vil dukke op under rundvisningen, indtil du når frem til kataklysmrummet. Dette er det største og højeste rum, der er tilgængeligt for offentligheden, og det er også her, at du finder verdens største søjle, der er resultatet af mødet mellem en stalaktit og en stalagmit. Du vil vandre gennem et naturlaboratorium, der er rigt på arkæologiske, geologiske og biologiske fund. Siden opdagelsen i 1959 har grotterne været genstand for talrige undersøgelser og udgravninger, og i dag er de delvist lukket for offentligheden for at bevare dem. Ifølge nogle kilder skulle de malerier, der findes her, være de ældste, der er opdaget til dato, og de skulle stamme fra neandertalermandens tid. Ud over denne udforskning af underverdenen kan du også nyde et besøg på museet i Nerja for at grave dybere ned i grotternes historie og fortid.

Fra Málaga: Guidet dagstur til landsbyerne Nerja og Frigiliana

7. Fra Málaga: Guidet dagstur til landsbyerne Nerja og Frigiliana

Vi vil besøge de to vigtigste og smukkeste landsbyer i den østlige del af Malaga, Frigiliana med sine hvidkalkede huse, sine brostensbelagte gader fulde af planter og blomster og muligheden for at smage den berømte søde vin. Nerja, en gammel fiskerby, vi vil gå gennem dens smalle gader til Europas balkon, hvorfra vi kan se Sierra de Almijara, udsigten over havet og på klare dage til Afrika. Frigiliana, der ligger i Axarquia Málagueña, betragtes som den smukkeste landsby i Malaga, dens smalle brostensbelagte gader og dens huse dekoreret og prydet med bougainvillea, geraniums og jasmin, forelsker sig ved første øjekast. Den historiske sag i Frigiliana er af Mudejar-stil og er den mest prisbelønnede i Axarquia-regionen. Det er utvivlsomt et af de steder, du ikke må gå glip af på din rute gennem Andalusien. Nerja er en af de mest turistede byer i Malaga-provinsen. Hvis der er en grund til det, tror du ikke? Denne kystby kan prale af at være en af de smukkeste landsbyer i Andalusien. Desuden har med tidens gang ikke mistet en smule af sin charme. Den er fuld af hvide huse, har et meget velholdt centrum og en fantastisk udsigt over Middelhavet. Europas balkon, sikke et smukt sted, sikke en udsigt! Balcón de Europa er et stort torv med udsigt over havet, klipperne og strandene i Nerja. Udsigten fra dette udsigtspunkt er en af de bedste på Costa del Sol. Herfra kan du også se, at vandet i dette område er utroligt krystalklart blåt. Jeg er vild med udsigten.

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo Kajakudlejning for 2 personer

8. Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo Kajakudlejning for 2 personer

Nyd en selvguidet kajaktur langs klipperne i Nerja-Maro-Cerro Gordo for at se imponerende bjerge, afsondrede bugter og smukke strande. Hop i havet for at svømme under dit eventyr, og tag mindeværdige billeder af din oplevelse. Kom til stranden for at registrere din reservation. Sæt dig derefter i din kajak og padl ud i havet. Forundres over den spektakulære udsigt over klipperne, berømt for vagttårnet bygget i det 16. århundrede. Aktiviteten foregår på Maro-stranden, lige ved siden af vandfaldet (det har faktisk ikke noget vand, fordi vi i år har lidt regn), så på bare et par minutter vil du begynde at nyde denne unikke og uovertrufne skønhed. Medbring dit eget snorkeludstyr (vi udlejer ikke svømmebriller), og gør de stop, du har lyst til undervejs for at svømme. Til sidst vender du tilbage til udgangspunktet på stranden for at afslutte din oplevelse. Hvis du overskrider den lejede tid, skal du betale for den ekstra tid.

Nerja/Torrox/Almuñécar: Granada dagstur med Alhambra

9. Nerja/Torrox/Almuñécar: Granada dagstur med Alhambra

Nyd en guidet rundvisning i Alhambra-monumentet, herunder et besøg i Nazari-paladserne. Tag af sted fra Malaga til Granada og oplev den livlige by uden at skulle bekymre dig om billetter eller transfer. Efter at have set paladset kan du udforske Generalife-haverne med en guide. Få afhentet fra Malaga med en komfortabel bustransport og find dig selv i den smukke by Granada. Når du er der, kan du udforske det verdensberømte Alhambra-palads med prioriteret adgang og uden at skulle stå i kø. Besøg Nasridpaladserne, Generalife, Alcazaba og Karl V-paladset med en guide, og bliv forbløffet over de innovative vandinstallationer og havernes arkitektur. Mens du går, kan du lære den unikke historie om det muslimske Spaniens sidste forpost. Efterfølgende kan du slentre gennem det historiske centrum af Granada og nyde den betagende udsigt over Granada-regionen. Nyd lidt fritid i byens centrum til at besøge katedralen, spise frokost på en lokal restaurant eller blot slentre rundt i gaderne og på pladserne. Tag en pause på en af Granadas berømte tapasbarer, inden du sætter dig på bussen tilbage til Malaga.

Torremolinos/Benalmadena: Nerjas grottetur med Frigiliana

10. Torremolinos/Benalmadena: Nerjas grottetur med Frigiliana

Lu Tour-Nerja er en af de foretrukne ture, hvor vi lærer nogle af de mest spektakulære steder i Spanien at kende, såsom La Cueva de Nerja, en hule af historisk og naturlig interesse for dens arkæologiske rester såsom hulemalerier og for dens stalaktitter og stalagmitter, Vi vil også nyde en vandretur i den berømte hvide by Frigiliana, hvor vi vil smage den lækre søde vin og gå gennem de smalle gader med hvide huse, derefter vil vi besøge den gamle bydel i Nerja, hvor et af de mest imponerende steder i Malaga ligger, Europas Balkon, et af de smukkeste udsigtspunkter i provinsen!

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Nerja

Alle aktiviteter

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Nerja

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Nerja

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nerja?

Topattraktionerne, der skal opleves i Nerja:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Nerja?

De bedste dagsture og -udflugter fra Nerja er:

Almunecar

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Nerja på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste billige ture i Nerja?

Andre seværdigheder i Nerja

Vil du se alle oplevelser i Nerja? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nerja

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 679 anmeldelser

Vi elskede at besøge disse 2 smukke typiske landsbyer. Vi nød at have fritid til at gå, udforske, shoppe og spise. Tiden i Frigiliana var en time. Hvilket var alt for kort. Vi fik ikke rigtig vist, hvor vi skulle hen i landsbyen. Vi vidste ikke, hvor vi skulle hen, og vi var stressede over at komme for sent tilbage til bussen. I Nerja havde vi meget mere tid, så vi kunne få det bedste ud af det. Bussen var behagelig og overførslen fra Torremolinos til landsbyerne var ikke for lang.

Punktlighed til enhver tid. David meget venlig. Fantastiske huler! Nerja og Frigiliana må ikke gå glip af. Jeg anbefaler denne gåtur. Uforglemmelig!