Tilføj datoer

Motława Kultur og historie

Andre seværdigheder i Motława

Vil du se alle oplevelser i Motława? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Motława

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 185 anmeldelser

Højt anbefalet!

Denne private vandretur kan varmt anbefales og en fantastisk måde at udforske det gamle historiske centrum af Gdansk på. Vi lærte meget af vores guide om Gdansks og Polens nuværende og tidligere historie. Vores eneste beklagelse er ikke at have reserveret den længere tur (vi havde planlagt i 2 timer), da der var så mange fascinerende historier og steder, vi ikke havde tid til at udforske fuldt ud!

Fantastisk bytur med en meget god guide

Vi, to par, havde reserveret en 4 timers tur. Hvad kan du sige. Vores forventninger blev mere end indfriet. De 4 timer gik hurtigt. Vi har lært ting og set steder, som vi ellers ikke ville have lært at kende. Vi er meget glade for at anbefale turen til andre.

Kaja var en fantastisk guide. Let at forstå og med stor viden. - Ikke kun på det, som hun havde forberedt at fortælle om, men også klar med svar på alle vores spørgsmål. Kan bestemt varmt anbefales! Let at forstå (engelsk)

Bortset fra at Gdansk er en drømmende by, var turen første klasse. Vi lærte og oplevede så meget. Der var også gode tips.