Ting at foretage sig
's-Hertogenbosch

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i 's-Hertogenbosch

Vught: National Monument Koncentrationslejr Adgangsbillet

Vught: National Monument Koncentrationslejr Adgangsbillet

Forudbestil din billet til Konzentrationslager Herzogenbusch eller Kamp Vught, og besøg mindesmærket, der giver et indgående indblik i Camp Vughts oprindelse og livet for de mennesker, der sad fængslet der. Brug lidt tid på den permanente udstilling "Camp Vught: Syv årstider og 32.000 historier". Få et indblik i Camp Vughts historie baseret på mange personlige historier og genstande. Hør historier om mennesker fra 35 forskellige nationaliteter, som hver især oplevede Anden Verdenskrig på deres egen unikke måde. Gå udenfor til det udendørs område, som omfatter en model af den tidligere lejrplads, en rekonstrueret barak, flere vagttårne, det oprindelige krematorium og et mindesmærke for børnetransporterne i juni 1943. Besøg Barak 1B, som er den sidste originale barak, der er tilbage fra Camp Vught. Oplev udstillingen "If Walls Could Speak", som dækker fire perioder: koncentrationslejren (1943-1944), brugen af stedet som opholdssted for tyske civile evakuerede, hollændere mistænkt for kollaboration og molukkiske KNIL-soldater og deres familier. Find vej til det tidligere henrettelsessted i Camp Vught, som ligger i gåafstand fra museet, skjult i skoven. Hold pause ved monumentet, der markerer det sted, hvor 329 mænd blev henrettet. Langs adgangsvejen til museet, der følger lejrens tidligere jernbanelinje, står to restaurerede godsvogne. Disse vogne er et verdensomspændende symbol på forfølgelse og deportation under Anden Verdenskrig. Den 4. maj, den nationale mindedag, er der gratis adgang for alle til museet.

Den Bosch: Het Noordbrabants Museum Indgangsbillet

Den Bosch: Het Noordbrabants Museum Indgangsbillet

Besøg Noordbrabants Museum i det historiske centrum af s-Hertogenbosch, og oplev et moderne museum dedikeret til kunst, historie og kultur. Beundre værker af kunstnere, der kom fra Nord-Brabant, herunder Vincent van Gogh og Hieronymus Bosch. Brueghel: familiens genforening - fra 30. september 2023 til 7. januar 2024 Fra Paris til Berlin og Milano til Boston: alle, der ønskede at beundre de verdensberømte værker af malerfamilien Brueghel på nært hold, var i lang tid tvunget til at rejse til de største museer i verden. Men nu samler The Noordbrabants Museum det bedste fra fem generationer af Brueghel i en unik og ambitiøs samling af 80 malerier og tryk. Sammen under ét tag for første gang. En familiesammenføring i Den Bosch! I de permanente udstillinger kan du udforske historien om Brabants fortid og nutid gennem den udstillede kunst. Se kunstværker af højt profilerede kunstnere som Jan Sluijters og Bruegel-familien, samt en bred samling af værker af nutidige kunstnere fra Brabant. Oplev skiftende midlertidige udstillinger, der både viser anerkendt international kunst og giver unge, talentfulde kunstnere et springbræt til deres arbejde. Ud over det omfattende udstillingsområde har museet også et moderne brasserie, en museumsbutik og en smuk gårdhave.

Den Bosch: Gåtur med audioguide på app

Den Bosch: Gåtur med audioguide på app

Udforsk Den Bosch på dine præmisser med denne selvguidede audiotour, der er tilgængelig på din smartphone! Fordyb dig i skønheden i denne historiske by i dit eget tempo og på dit foretrukne sprog. Denne selvguidede audiotur giver dig fleksibilitet til at vælge dine destinationer og beslutte, hvor lang tid du vil bruge på hvert sted. Den Bosch er en by med et historisk centrum, århundredgamle monumenter og er kendt som en ægte Brabant-by for sin selskabelighed, blandt andet med Uilenburg, et distrikt fuld af caféer. På denne audiotur gennem Den Bosch vil du blive forbløffet over, hvad byen har at byde på. For eksempel vil du gå forbi den berømte Dragefontæne foran hovedbanegården, lære mere om Zoete Lieve Gerritje, og du vil blive forbløffet over at se den imponerende Sint Janskathedraal. Ind imellem vil du vandre gennem de historiske gyder og føle dig som en indbygger i byen. På denne audioguidede tur kommer du desuden forbi et af de mest berømte bagerier i Den Bosch: Jan de Groot. Vil du smage den originale Bosche Bollen her Vi har omhyggeligt sammensat den smukkeste vandrerute til dig og samlet mere end 44 fængslende og interessante historier. Du kommer forbi alle de velkendte vartegn, men vil også blive overrasket over nye opdagelser og skjulte perler. Udforsk Den Bosch' rige historie, omfavn dens pulserende nutid, og lad dig begejstre af dens fængslende legender og historier. Uanset om du er ude på et soloeventyr, nyder en romantisk byvandring med din partner eller udforsker byen med venner eller familie, så passer vores selvguidede audiotour til alle præferencer. Desuden får du en god rabat, når du tager turen med ledsagere.

Heeswijk: Adgangsbillet til Heeswijk Slot med audioguide

Heeswijk: Adgangsbillet til Heeswijk Slot med audioguide

Besøg det tidligere vandhulsslot Heeswijk Castle, et slot fra det 11. århundrede i Nord-Brabant, som er blevet omdannet til et museum. Lær om slottets historie og det omkringliggende område med din audioguide. Vandr rundt i museets autentisk indrettede rum, og opdag, hvordan Hollands elite levede. Lær om slottets rolle i middelalderens krige og dets tidligere ejere, mens du fordyber dig i over 10 århundreders historie. Efter din selvguidede tur i bygningen kan du slentre rundt i de historiske baner på godset og slappe af i gårdhaven. Besøg restauranten på stedet for en drink eller en bid at spise efter al din udforskning.

Entrébillet til Loevestein Slot

Entrébillet til Loevestein Slot

Tag på en rejse gennem tiden på Slot Loevestein, en fæstning fra det 14. århundrede med fortællinger om riddere, strategiske slag, et berygtet fængsel og ekstraordinære flugter. Loevestein Slot ligger i hjertet af Holland og er ikke bare et vidnesbyrd om middelalderlig arkitektur; det er et kapitel i historien om hollandsk identitet og demokrati. Fra de tidlige dage som ridderborg til et statsfængsel, der var vidne til en af historiens mest geniale flugter, har hver eneste sten på Loevestein en historie at fortælle. Omgiv dig med natur, historie og arven fra en af Hollands største lærde, Hugo de Groot. Fra ridderborg til statsfængsel Slot Loevesteins rejse begyndte i 1358 med ridder Dirc Loef van Horne. Denne fæstning, som oprindeligt bestod af et enkelt tårn, blev med tiden udvidet til det storslåede slot, vi ser i dag. I det 16. århundrede, under den tumultariske firsårskrig, gjorde Loevesteins strategiske placering det til en eftertragtet pris, der skiftede hænder mellem hollænderne og spanierne. Da det endelig blev sikret af hollænderne, blev det omdannet til et statsfængsel, der dannede rammen om en af de mest dristige flugter i Hollands historie. Hugo de Groots store flugt I det 17. århundrede fik Loevestein ny berømmelse som fængsel for Hugo de Groot, en kendt advokat og teolog. Hans flugt i 1621 fra en livstidsdom, genialt skjult i en bogkiste, er blevet legendarisk. På trods af den strenge sikkerhed førte hans kones plan til en af de mest omtalte fangeflugter. En bastion i den hollandske vandlinje Loevesteins betydning blev yderligere styrket som en del af Oude & Nieuwe Hollandse Waterlinie, et genialt forsvarssystem fra det 17. århundrede. Dette netværk af forter og oversvømmelser var designet til at beskytte vigtige hollandske byer. I 2021 blev dets historiske og strategiske betydning anerkendt globalt, da det blev udpeget som UNESCO-verdensarvssted. Det er denne fascinerende historie, der gør et besøg på Loevestein Castle absolut umagen værd. For børn Loevestein har også meget at byde på for børn. De kan gå på opdagelse i slottets og fæstningens historie og fortællinger. Lær, hvordan man skyder med en musket, blander de rigtige ingredienser til krudt, så tårnet ryster i sin grundvold, og sørg for, at fæstningen ikke oversvømmes, når vandet begynder at stige! Gå gennem murtrapperne, spadser langs voldene, og test dine kræfter på den udfordrende klatrebane!

Den Bosch: Escape Tour - Selvstyrende byspil

Den Bosch: Escape Tour - Selvstyrende byspil

Flygt fra historiske Den Bosch under denne spændende tur. Lær Prinsen af Karnevalet i 1919, Amadeiro VIII, at kende, og hjælp ham med at finde Den Bosch' hemmelige passager. Amadeiro VIII, havde en besættelse. Han skal og vil finde den hemmelige passage ud af Den Bosch. Som prinsen af karneval troede han, at han kunne lære denne hemmelighed, men det viste sig at være lidt sværere i praksis. Hans besættelse fik ham endda i så mange problemer, at han måtte flygte fra byen, og det var kun muligt gennem den hemmelige passage. Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå gennem smukke steder såsom markedet og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Den Bosch selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Den Bosch selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Den Bosch Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

Den Bosch Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

Pub Trail Den Bosch er den mest interaktive pubcrawl af dem alle. Besøg nogle gode pubber, lær byen at kende, og nyd en god aften med venner eller kolleger i Den Bosch, mens du spiller et onlinespil. Du bruger gps til at finde de mest interessante pubber og steder i Den Bosch. Den Bosch har fantastiske pubber, som du vil besøge i dette spil. På en pub laver I sjove og skøre opgaver mod hinanden. Men det er ikke alt. I byens centrum skal I også lave sjove og konkurrenceprægede opgaver mod hinanden. Pub Trail Den Bosch spilles i en app på din telefon. Du og dine venner konkurrerer mod hinanden. Vinderen er garanteret en meget flot præmie.

Escape Xperience Den Bosch - mysteriet om Hieronymus Bosch

Escape Xperience Den Bosch - mysteriet om Hieronymus Bosch

Udforsk byen gennem gåder og puslespil, og skab en udendørs escape room-oplevelse! Denne selvguidede tur giver dig mulighed for at begynde at spille når som helst, når det passer dig. Brug smartphone-appen som din guide til at opklare den spændende historie i Den Bosch, hvor du skal hjælpe Aleid med at finde hendes mand Hieronymus Boschs stjålne malerier. Tag med på et fordybende Den Bosch-eventyr, der foregår i år 1517. Den berømte maler Hieronymus Bosch er for nylig gået bort. Da hans enke, Aleid, vender hjem, gør hun en opsigtsvækkende opdagelse - hans mest berømte malerier er blevet stjålet. Tyven har til hensigt at brænde dem og truer med at miste de skjulte betydninger og mysterier i hendes mands mesterværker. Din mission er at hjælpe Aleid med at finde de stjålne malerier inden for to timer, før det er for sent. Deltag i denne historiske søgen, og bliv en del af intrigerne i 1500-tallets Den Bosch. I løbet af spillet vil du udforske 20 steder, der omfatter både kendte attraktioner og skjulte perler i byen. Dette spil er tilgængeligt på hollandsk og engelsk. Escape Xperience spilles af et hold på op til 4 personer. Hvis du ønsker at booke for mere end 4 personer, vil du modtage et brugernavn og en adgangskode for hvert deltagende hold. Når du har gennemført din booking, sender vi dig dine loginoplysninger og startinstruktioner via e-mail, alt efter hvor mange personer der deltager. 1-4 spillere: 1 hold 5-8 spillere: 2 hold 9-12 spillere: 3 hold osv.

Selv-guidet Den Bosch Syndicate City Escape Game

Selv-guidet Den Bosch Syndicate City Escape Game

Syndicate City Escape Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at opdage byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Du kan udforske byen og engagere dig i dens omgivelser, mens du fordyber dig i dette rollespil, der er baseret på en historie! For at komme videre vil du støde på udfordrende puslespil, gåder og fotoopgaver, der kræver, at du udforsker byen. Dit primære mål er at pågribe Magnus og få fat i de stjålne formler, men tiden er knap, så kom i gang med at spille The Syndicate nu! VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: mellemniveau - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (2-5 personer). Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 5 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/et tidspunkt, MEN du kan starte, når du vil. SÅDAN SPILLER DU: Book City Escape Game, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Syndicate City Escape Game, et uforglemmeligt city escape game-eventyr, der byder på masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by. I dette spil bliver hvert medlem af din gruppe en karakter med en vigtig rolle i missionen. Alle kommer til at spille en afgørende rolle for at opnå succes. Vores City Escape Game giver maksimal uafhængighed, I kan starte, pause og fortsætte, når I vil.

Ofte stillede spørgsmål om 's-Hertogenbosch

Hvilke topattraktioner skal man opleve i 's-Hertogenbosch?

Topattraktionerne, der skal opleves i 's-Hertogenbosch:

Se alle seværdigheder i 's-Hertogenbosch, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i 's-Hertogenbosch med børn?

De bedste ture, man kan tage på i 's-Hertogenbosch med børn, er:

Se alle familievenlige aktiviteter i 's-Hertogenbosch på GetYourGuide

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i 's-Hertogenbosch?

Disse er de mest populære museer og udstillinger i 's-Hertogenbosch:

Se alle museer og udstillinger i 's-Hertogenbosch på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i 's-Hertogenbosch

Oplevelser i 's-Hertogenbosch

Byer i Holland

Andre seværdigheder i 's-Hertogenbosch

Vil du se alle oplevelser i 's-Hertogenbosch? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om 's-Hertogenbosch

Samlet bedømmelse

4.5
(206 anmeldelser)