Vores mest anbefalede ting at gøre i 's-Hertogenbosch

Kaatsheuvel: Efteling Temapark dag adgangsbillet

1. Kaatsheuvel: Efteling Temapark dag adgangsbillet

Nyd dyrebare øjeblikke med dine kære på denne familieudflugt. Med din dagsbillet kan du træde ind i en eventyrlig verden fuld af vidunderlige historier, utrolige drømme og eventyr ved høj hastighed. Glid gennem feernes fortryllende verden i den dystre forlystelse Droomvlucht. Sæt jer tæt sammen under den spændende og spektakulære Raveleijnpark-forestilling, der byder på stunt-ryttere og et ildspyende uhyre. Slut din dag af med et højdepunkt i Aquanura, den største vandforestilling i Europa. De helt små vil nyde at løbe rundt i Eventyrskoven og feste i Carnaval Festival-verdenen. De vil hoppe og danse til liveunderholdning, have masser af sjov i børneforlystelserne og flygte fra drager og spøgelser i de imponerende rutsjebaner. Der er mulighed for at sætte sejl på et faretruende hav ombord på det mystiske spøgelsesskib De Vliegende Hollander eller suse direkte ned i en dyb mineskakt med 90 kilometer i timen i rutsjebanen Baron 1898. 

Vught: National Monument Koncentrationslejr Adgangsbillet

2. Vught: National Monument Koncentrationslejr Adgangsbillet

Forudbestil din billet til Konzentrationslager Herzogenbusch eller Kamp Vught og besøgmindecentret, der giver et indgående indblik i oprindelsen af Camp Vught og livet for de mennesker, der var fængslet der. Brug lidt tid på den permanente udstilling "Camp Vught: Syv årstider og 32.000 historier". Få et indblik i Camp Vughts historie baseret på mange personlige historier og genstande. Hør historier om mennesker fra 35 forskellige nationaliteter, som hver især oplevede Anden Verdenskrig på deres egen unikke måde. Gå udenfor til det udendørs område, som omfatter en model af den tidligere lejrplads, en rekonstrueret barak, flere vagttårne, det oprindelige krematorium og et mindesmærke for børnetransporterne i juni 1943. Besøg Barak 1B, som er den sidste originale barak, der er tilbage fra Camp Vught. Oplev udstillingen "If Walls Could Speak", som dækker fire perioder: koncentrationslejren (1943-1944), brugen af stedet som opholdssted for tyske civile evakuerede, hollændere mistænkt for kollaboration og molukkiske KNIL-soldater og deres familier. Find vej til det tidligere henrettelsessted i Camp Vught, som ligger i gåafstand fra museet, skjult i skoven. Hold pause ved monumentet, der markerer det sted, hvor 329 mænd blev henrettet. Langs adgangsvejen til museet, der følger lejrens tidligere jernbanelinje, står to restaurerede godsvogne. Disse vogne er et verdensomspændende symbol på forfølgelse og deportation under Anden Verdenskrig.

Den Bosch: Het Noordbrabants Museum Indgangsbillet

3. Den Bosch: Het Noordbrabants Museum Indgangsbillet

Besøg Noordbrabants Museum i det historiske centrum af s-Hertogenbosch, og oplev et moderne museum dedikeret til kunst, historie og kultur. Beundre værker af kunstnere, der kom fra Nord-Brabant, herunder Vincent van Gogh og Hieronymus Bosch. Brueghel: familiens genforening - fra 30. september 2023 til 7. januar 2024 Fra Paris til Berlin og Milano til Boston: alle, der ønskede at beundre de verdensberømte værker af malerfamilien Brueghel på nært hold, var i lang tid tvunget til at rejse til de største museer i verden. Men nu samler The Noordbrabants Museum det bedste fra fem generationer af Brueghel i en unik og ambitiøs samling af 80 malerier og tryk. Sammen under ét tag for første gang. En familiesammenføring i Den Bosch! I de permanente udstillinger kan du udforske historien om Brabants fortid og nutid gennem den udstillede kunst. Se kunstværker af højt profilerede kunstnere som Jan Sluijters og Bruegel-familien, samt en bred samling af værker af nutidige kunstnere fra Brabant. Oplev skiftende midlertidige udstillinger, der både viser anerkendt international kunst og giver unge, talentfulde kunstnere et springbræt til deres arbejde. Ud over det omfattende udstillingsområde har museet også et moderne brasserie, en museumsbutik og en smuk gårdhave.

Heeswijk: Adgangsbillet til Heeswijk Slot med audioguide

4. Heeswijk: Adgangsbillet til Heeswijk Slot med audioguide

Besøg det tidligere vandhulsslot Heeswijk Castle, et slot fra det 11. århundrede i Nord-Brabant, som er blevet omdannet til et museum. Lær om slottets historie og det omkringliggende område med din audioguide. Vandr rundt i museets autentisk indrettede rum, og opdag, hvordan Hollands elite levede. Lær om slottets rolle i middelalderens krige og dets tidligere ejere, mens du fordyber dig i over 10 århundreders historie. Efter din selvguidede tur i bygningen kan du slentre rundt i de historiske baner på godset og slappe af i gårdhaven. Besøg restauranten på stedet for en drink eller en bid at spise efter al din udforskning.

Den Bosch: Byvandring på egen hånd med audioguide

5. Den Bosch: Byvandring på egen hånd med audioguide

Udforsk den smukke bymidte i Den Bosch i dit eget tempo. Denne selvledende audiotur tager dig med til alle de kendte steder og uopdagede perler i Bosch. Audioguiden fortæller dig alle de historiske og aktuelle detaljer om hvert enkelt sted. Den Bosch er en by med en historisk bymidte, århundredgamle monumenter og er kendt som en ægte Brabant-by for sin selskabelighed, bl.a. med Uilenburg, en bydel fuld af cafeer. Under denne lydtur gennem Den Bosch vil du blive overrasket over, hvad byen har at byde på. Du vil f.eks. gå forbi det berømte dragefontæne foran hovedbanegården, lære mere om Zoete Lieve Gerritje, og du vil blive forbløffet ved at se den imponerende Sint Janskathedraal. Indimellem vil du vandre gennem de historiske gyder og føle dig som en indbygger i byen. Under denne audioguidede rundvisning vil du desuden gå forbi et af de mest berømte bagerier i Den Bosch: Jan de Groot. Vil du smage den originale Bosche Bollen her? Gå på opdagelse med din selvledende audiotur og lær Den Bosch og dens historie at kende på en unik måde. Og glem ikke at få en lækker Bossche bol undervejs!

Entrébillet til slottet Loevestein

6. Entrébillet til slottet Loevestein

Rijksmuseum Slot Loevestein er et slot fra det 14. århundrede i det centrale Holland. Det ligger på den vestligste spids af naturparken Munnikenland på det sted, hvor floderne Waal og Maas mødes. Det er et sted med en begivenhedsrig historie. Et sted, der har været med til at forme den nederlandske identitet og demokratiet. Loevestein Castle er et af de mest besøgte middelalderborge i landet og blev først bygget som hjem for en ridder, siden udvidet til en fæstning og senere brugt som statsfængsel. Det var en vigtig del af Hollandse Waterlinie, og siden 2021 er Loevestein som sådan på listen over Unesco's verdensarvsliste. Under Anden Verdenskrig blev slottet brugt som opbevaringssted for nationalarkiverne og vigtige kunstværker. Mange hollændere kender Loevestein Slot som det berygtede fængsel, hvorfra Hugo de Groot, den indflydelsesrige advokat og teolog i det 17. århundrede, flygtede i en bogkiste. Denne legendariske historie bliver fortalt på skoler over hele landet. Det er denne fascinerende historie, der gør et besøg på Loevestein Slot absolut værd at besøge. For børn Loevestein har også meget at byde på for børn. Ved ankomsten udleverer vi nøglen til Loevestein til dem. Med denne nøgle kan de opdage alle mulige ting om slottets og fæstningens historie og historier. Lær at skyde med musket. Bland de rigtige ingredienser til krudt for at ryste tårnene i deres grundvolde. Sørg for, at fæstningen ikke oversvømmes, når vandet begynder at stige! Og... hvordan undslap Hugo de Groot fra slottet? Vandre gennem murtrapperne, gå langs voldene og opdag alle mulige hemmelige steder, og test din kondition på vores udfordrende klatrebane.

Den Bosch: Escape Tour - Selvstyrende byspil

7. Den Bosch: Escape Tour - Selvstyrende byspil

Flygt fra historiske Den Bosch under denne spændende tur. Lær Prinsen af Karnevalet i 1919, Amadeiro VIII, at kende, og hjælp ham med at finde Den Bosch' hemmelige passager. Amadeiro VIII, havde en besættelse. Han skal og vil finde den hemmelige passage ud af Den Bosch. Som prinsen af karneval troede han, at han kunne lære denne hemmelighed, men det viste sig at være lidt sværere i praksis. Hans besættelse fik ham endda i så mange problemer, at han måtte flygte fra byen, og det var kun muligt gennem den hemmelige passage. Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå gennem smukke steder såsom markedet og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Den Bosch Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

8. Den Bosch Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

Pub Trail Den Bosch er den mest interaktive pubcrawl af dem alle. Besøg nogle gode pubber, lær byen at kende, og nyd en god aften med venner eller kolleger i Den Bosch, mens du spiller et onlinespil. Du bruger gps til at finde de mest interessante pubber og steder i Den Bosch. Den Bosch har fantastiske pubber, som du vil besøge i dette spil. På en pub laver I sjove og skøre opgaver mod hinanden. Men det er ikke alt. I byens centrum skal I også lave sjove og konkurrenceprægede opgaver mod hinanden. Pub Trail Den Bosch spilles i en app på din telefon. Du og dine venner konkurrerer mod hinanden. Vinderen er garanteret en meget flot præmie.

Den Bosch Syndicate City Escape Game

9. Den Bosch Syndicate City Escape Game

Spillet er designet til at fordybe dig i en historiebaseret oplevelse, der foregår i byen, mens du arbejder på at finde farlige formler fra et laboratorium. For at komme videre vil du støde på udfordrende puslespil, gåder og fotoopgaver, der kræver, at du udforsker byen. I begyndelsen af spillet kan du vælge at spille som en af fem karakterer: John, Azita, Burke, Clara eller hunden Leopold. Du skal udforske nogle af byens mest fascinerende vartegn. Dit primære mål er at pågribe Magnus, men tiden er knap, så kom i gang med at spille The Syndicate nu!

Den Bosch selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

10. Den Bosch selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
13 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af 's-Hertogenbosch

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om 's-Hertogenbosch

Hvilke topattraktioner skal man opleve i 's-Hertogenbosch?

Topattraktionerne, der skal opleves i 's-Hertogenbosch:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i 's-Hertogenbosch med børn?

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i 's-Hertogenbosch på regnvejrsdage?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i 's-Hertogenbosch?

Andre seværdigheder i 's-Hertogenbosch

Vil du se alle oplevelser i 's-Hertogenbosch? Klik her for en fuld oversigt