3D World Selfie Museum

3D World Selfie Museum

3D World Selfie Museum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

3D World Dubai: Entrébillet til selfie-museet

1. 3D World Dubai: Entrébillet til selfie-museet

Kom tættere på kunstens verden gennem begavet trickkunst malerier og optiske illusioner på det første 3D-museum med trickkunst i Dubai. Oplev den traditionelle teknik kaldet Trompe-l'oeil tæt på. Og beundre væg-, jord- og loftsmalerier, der bringer dig ind i de scener de skildrert og giver dig mulighed for at blive en del af malerierne. Hvert kunstværk er nøje udvalgt og håndmalede af et team af dygtige og passionerede kunstnere, som alle er håndværksmestre som udmærker sig i deres håndværk. Lad fantasien få frit løb, mens du kommer op med kreative ideer til fotos. Besøgende opfordres til at interagere og have det sjovt med kunsten, og tage så mange billeder som man har lyst til. Disse 3D-malerier er ikke komplette, hvis du ikke er i dem.

Dubai: SuperSaver-billet

2. Dubai: SuperSaver-billet

Nyd de bedste attraktioner i Dubai i dit eget tempo med et praktisk SuperSaver Pass, der er gyldigt i 7 dage fra den første aktivering. Vælg et pas med enten 3, 5 eller 7 attraktioner, og få en enkelt adgang til et væld af oplevelser i hele Emiraterne. Tag op på toppen af Burj Khalifa eller The Views at The Palm for at få en betagende udsigt, oplev livet uden for byens centrum på en ørkensafari, eller slap af om bord på en dhowbåd på et middagskrydstogt i Dubai Marina eller Dubai Canal, slap af i et sjovt vandland som Laguna Aquapark, besøg de berømte vartegn i det gamle og moderne Dubai med en halvdags byrundtur, eller besøg endda KidZania, hvor dine børn kan lære at blive læge, journalist eller kosmetolog gennem sjove rollespil. Top Deluxe-attraktioner og udflugter: - Ain Dubai (uden for højsæsonen) - Burj Khalifa - på toppen (uden for højsæsonen) - Ørkensafari (med afhentning og aflevering på hotellet) - Dhow Dinner Cruise i Dubai Marina (med afhentning og aflevering på hotellet)- Dubai Aquarium og Underwater Zoo - The View at The Palm- Dubai Fountains Show Lake Ride- SkyView Observatory- Dubai Frame-billetter- Dubai City Tour (kun halvdag; med afhentning og aflevering på hotellet-off)- Green Planet- iFly- IMG Worlds of Adventure- Kidzania- Dubai Ice Rink- Ski Dubai- Dubai Canal Dinner Cruise- Dubai Dolphinarium- Laguna Waterpark- The Flying Cup- Museum of Illusions- Etihad Museum- Yellow Boats Dubai ( 60min/5 seværdigheder)- Love Boat Dubai ( Sharing Basis/ingen transfer/90minutter)- Madame Tussauds- Chillout Lounge- 3D World Selfie Museum entrébilletter- Infinity Des Lumieres- Five-Star Sunset Cruise i Dubai Marina- Billetter til The Lost Chambers Aquarium

2 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på 3D World Selfie Museum

Andre seværdigheder i 3D World Selfie Museum

Vil du se alle oplevelser i 3D World Selfie Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om 3D World Selfie Museum

Samlet bedømmelse

4.7
(55 anmeldelser)

Meget venligt og hjælpsomt personale. De tog billeder af os. Jeg synes, dette er et undervurderet museum; det er dog en masse sjov, griner, poserer, og musikken i museet var fantastisk. Hvis du elsker at tage billeder, og hvis du elsker, når de tager billeder af dig, så er dette en kæmpe oplevelse, hvor du absolut kan lade fantasien flyve og leve for din kreativitet. Det var omkring 4-5 timer at tage alle billederne.

Det er en dejlig oplevelse, men mindre kendte aktiviteter. Vi forsøgte at tage dertil med metro, og ingen af informationscentrets personale vidste, hvor det var placeret. Vi stod af 2 forkerte stationer og gav op ved at tage metro. Så tog taxa. Taxachauffør måtte google det.

Stedet er meget cool med masser af 3D-illustrationer. Du vil værdsætte kunsten bedre, når du har taget dine billeder. Guiden var meget tålmodig og hjælpsom. Hun tog så mange billeder af mig, og de kom godt ud. Oplevelsen er bestemt det værd.