Tilføj datoer

9/11 Memorial

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
Vi fandt 38 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 38

Andre seværdigheder i 9/11 Memorial

Vil du se alle oplevelser i 9/11 Memorial? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om 9/11 Memorial

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 12.781 anmeldelser

Bare en fantastisk rundvisning i 9/11 Memorial, Wall Street, Frihedsgudinden og Liberty Island og Ellis Island. Vores tour guide James var venlig og besad et grundigt kendskab til ikke kun vores tour websteder, men historien om NYC generelt. Kan ikke anbefale det nok. Mit eneste "grif" er mere med færgeoperatørerne, der driver folk på og af båden til Liberty og Ellis Islands. Der skal være en metode, der er mere organiseret. Igen, det er uden for turens kontrol, og til hans ære havde James rådet os til at tage os tid til at slutte os til køen og slappe af. Værdsat forvarsel i alt fremragende tour og tour guide

Fantastisk køb!! til et fire-dages ophold i New York er New York City Pass mere end nok til at se byens mest ikoniske attraktioner. Vi har valgt: Opstigning til Empire State Building, opstigning (aften) til Top of the Rock, besøg hos hangarskibet Intrepidezze (alene tager en halv dag med ...) og besøg på Frihedsgudinden og Ellis Island og der er ikke mere tid tilbage til at udnytte det femte valg (naturhistorisk museum).

Jeg blev i New York i en uge, og efter min mening er køb af CityPass en glimrende løsning til at besøge 5 attraktioner i byen og spare penge, da selv den enkle indgang til Empire State Building koster omkring 45 dollars. Plus, du kan bestille dato og tid på forhånd, så du også kan springe køen over. Højt anbefalet.

5 attraktioner at vælge imellem blandt dem, der tilbydes til en nedsat pris. Alt sammen meget godt, de 5 attraktioner kan gennemføres på mindre end to dage. For frihedsgudinden, vil du bestige kronen, du skal lave en separat reservation først.

Meget brugervenlig og det er meget nemt at forudbestille attraktioner.