9/11 Memorial

Vælg datoer

Hvad kan du se ved 9/11 Memorial?

Ved 9/11 Memorial i New York kan du lære om de forfærdelige begivenheder, der foregik i World Trade Center d. 11. september 2001 og tænke over hvad det betyder for dig og for verden i det hele taget. Hvad må du ikke gå glip af her?

 • Reflecting Absence

  1. Reflecting Absence

  Præcis der hvor tvillingetårnene engang lå, findes nu to store bassiner, med Nordamerikas største kunstige vandfald, her fosser vandet ned i uendeligheden. De dødes navne er skrevet på poolkanterne.

 • Facing Crisis: America Under Attack

  2. Facing Crisis: America Under Attack

  Denne film beskriver dagens begivenheder i interviews med fremtrædende personer, som George W. Bush. Den varer 15 minutter og vises dagligt, hver halve time.

 • Survivor Tree

  3. Survivor Tree

  Dette pæretræ overlevede mirakuløst, da bygningerne sank i grus. Med nænsom pleje blev det genrejst og står nu plantet som symbolet på genfødsel. Træets stiklinger doneres hvert år til nødstedte lokalsamfund.

 • Foundation Hall

  4. Foundation Hall

  Dette kæmpestore rum indeholder en mur der overlevede sammenstyrtningen samt en 11 m høj søjle dækket af mindeskrifter og plakater med billeder og navne på savnede personer og andre levn fra den skæbnesvangre dag.

 • Ground Zero Museum

  5. Ground Zero Museum

  På museet kan du interagere med genstande og lydklip fra d. 11. september.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Du får den bedste oplevelse af de udendørs områder, når byen ikke er dækket af sne. Men bemærk at det er turistsæson om sommeren, hvor der selvfølgelig er mange besøgende.

 • Adfærd

  Vær så stilfærdig og respektfuld som muligt, da visse besøgende, også dem som kendte ofrene, bruger stedet til stille reflektion.

 • Kan jeg tage børn med?

  Udstillingen egner sig ikke til børn under 10 år, især ikke hvis de er støjende.

 • Er der nogen særlige procedurer, før man går ind?

  Sikkerhedstjek er obligatorisk, før man går ind. Det er kun tilladt at medbringe tasker, der måler under 20 x 43 x 48 cm. Der findes opbevaringsskabe til større tasker.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbent dagligt, 09:00-20:00
  Ferie timer kan variere
 • Hvad er prisen?
  9/11 Memorial er gratis, men der skal købe entrébilletter til museet.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide. Det kan betale sig at tjekke vores bedst sælgende ture til 9/11 Memorial ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Memorial ligger på Lower Manhattan og du kan gå derhen fra de nærmeste hoteller eller metrostationer.
 • Yderligere tips

  • Anbefales ikke til børn under 10 år.

  • Det er vigtigt, at du udviser repekt under dit besøg ved 9/11 Memorial.

Andre seværdigheder i 9/11 Memorial

Vil du se alle oplevelser i 9/11 Memorial? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om 9/11 Memorial

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 18.387 anmeldelser

To-delt oplevelser: Attraktionen og kuponen er stor, støtten fra få din guide er absolut dårlig. Hvorfor? På spørgsmålet om, hvor billetten skulle udveksles, var der et klart svar, men spørgsmålet om, hvorfor der findes to forskellige adresser mellem internettet og appen, var en stor overraskelse. Da du ankom til New York, gik jeg for at udveksle billetter, men udbyderen var også forbløffet, for få dine guider forudsat det digitale sightseeingkort i appen. Derfor er ingen udveksling nødvendig! Adgang med kuponen gik glat, men jeg er meget forbløffet over, at denne udbyder næsten ikke kender deres egne produkter. En anden lille note: Som en tjenesteudbyder er et seriøst udseende også vigtigt i WhatsApp-chat. Der er stadig et betydeligt potentiale her. Ikke desto mindre er den kupon, du får her, sightseeingpasset, og det anbefales stærkt.

Vi reserverede 5 seværdigheder og brugte dem faktisk. Alt gik ret godt. Det, vi kunne lide bedst, var, at vi derefter altid kunne bruge hop on hop off bus i 72 timer, hvilket var meget praktisk, da vi undertiden kunne komme fra A til B på denne måde. Ellers besøgte vi: Rockefeller Center, National Museum of History, One World Trade Center og Central Park Zoo. Det var bestemt prisen værd!

Passet var tilgængeligt med det samme og fungerede godt sammen med smartphonen. Det eneste negative punkt - ingen returtransport inkluderet som direkte hos udbyderen. Men da prisforskellen direkte til udbyderen var næsten € 70 på tidspunktet for reservationen, havde vi det bedre her. :-)

Vores familie nød grundigt busstur gennem Manhattan. Vores tour guide var meget informativ og underholdende.

Gode priser og meget nemme at bruge på forskellige turiststeder. Stærkt anbefale.