Elsk din næste rejse

Vi ændrer måden, verden rejser på

Vores rejse handler om at gøre almindelige ture enestående. Vi er din guide, der giver dig personlige oplevelser. Vi vil vise dig unikke ting, som du ikke må gå glip af på dit rejsemål. Med GetYourGuide ved din side (og i din lomme), får du let ved at skabe mindeværdige øjeblikke. Millioner af mennesker har brugt GetYourGuide til at gøre rejsedrømme til virkelighed. Og vi er først lige startet. Vi er ved at ændre, hvordan folk knytter sig til de steder, de besøger, så alle kan skabe deres drømmeferie. Det er din rejse, på din måde.

En enklere rejse

Planlæg uden kaos

Browse og book. Så fortæller vi, hvor og hvornår du skal møde op. Du skal kun koncentrere dig om at nyde turen.

Kvinde, der ror kajak.

Nøjes ikke med det almindelige

Uforglemmelige oplevelser – det er det, vi er her for. Du finder fantastiske aktiviteter til alle aldre og interesser hos GetYourGuide.

Udsigt over Colosseum i Rom

Spild ikke et sekund

Minder skabes ikke ved at stå i kø. Book på forhånd, og skip køerne til verdens største attraktioner.

En rejsende, der nyder sin oplevelse

Se det hele

Få personlige anbefalinger før og under din rejse. Så får du oplevet alt det, dit rejsemål har at byde på.

Skræddersyet til rejsende

  • "Det gik virkelig snildt. Hurtigt og helt gnidningsløst. Ingen kø, ingen problems med mobile billetter - det spillede bare. Og Sagrada Familia er så smuk.."
    – Karin fra Danmark efter oplevelsen i Sagrada Familia

Din rejse, lige som du vil have den

Find det bedste at se og gøre, uanset hvor du skal hen.

Start planlægningen

Vores rejse indtil nu

GetYourGuides hjertesag er at åbne verden for alle. Det hele startede i 2009 på grund af en rejsemisforståelse. Den gav gnisten til en revolutionerende tilgang til turisme for grundlæggerne Johannes, Tao, Martin og Tobias. Johannes landede en dag for tidligt i Beijing, så han brugte tiden på at slentre rundt i gaderne uden at ane, hvor han skulle hen, eller hvad han skulle lave. Det var først da Tao landede og kunne være lokal guide, at de kunne opleve byen fuldt ud.Tilbage i Zürich, med en skarp vision for fremtiden, besluttede grundlæggerne at ændre rejseverdenen. Resultatet? En platform, der samler alle jordens bedste oplevelser ét sted.

De fire GetYourGuide-grundlæggere på hovedkontoret i Berlin.

Tao Tao, Martin Sieber, Johannes Reck og Tobias Rein

Meget har ændret sig hos GetYourGuide, fra den spæde start i kollegieværelserne til nutidens rolle som brancheleder. Men det, der ikke har ændret sig, er vores dedikation til at skabe utrolige oplevelser og sikre, at du vil elske din næste rejse.

Kom med os