Tilføj datoer

Abu Dhabi Heritage Village

Abu Dhabi Heritage Village

Abu Dhabi Heritage Village: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

1. Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

Gør dig klar til at opleve Abu Dhabis berømte turistattraktioner på en heldags Abu Dhabi-bytur, der begynder med hurtig afhentning fra dit foretrukne sted eller hotel i Dubai. Nyd en 90-minutters køretur til fotostoppet ved verdens mest kendte indendørs forlystelsespark, Ferrari World. Tag din bedste positur for at fange betagende fotografier på baggrund af denne smukke destination. Find ro i sindet, når du træder ind i den åndelige ro i Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabis største moské og et symbol på religiøs harmoni, tolerance og mangfoldighed. Forundres over moskeens arkitektoniske storslåethed, der afspejler sande islamiske principper. Vær heldig at opleve det største håndknyttede tæppe og Swarovski krystallysekroner. Stop ved Louvre-museet på Saadiyat Island for at tage et billede. Gå en tur uden for det største museum i Golfregionen, og beundr den fantastiske arkitektur. Kør langs Corniche, hvor du kan tilbringe lidt tid med din familie og nyde synet af skyskrabere. Få chancen for at tage nogle fantastiske billeder med Emirates Palace og Etihad Towers i baggrunden, to af de luksuriøse vidundere i De Forenede Arabiske Emirater. Stop ved Founders Memorial, en særlig kulturel attraktion, der fejrer UAE's grundlæggers liv, arv og principper. Gå gennem historierne, kunsten, naturen og multimedieoplevelserne, og lær, hvordan han påvirkede De Forenede Arabiske Emirater og deres befolkning. Med dagens oplevelser på nethinden kan du køre tilbage til dit hotel eller din foretrukne destination i Dubai.

Abu Dhabi: Halvdags guidet byrundtur

2. Abu Dhabi: Halvdags guidet byrundtur

Udforsk det hurtigt skiftende landskab i Abu Dhabi på en halvdags sightseeingtur med en guide på dit valgte sprog. Besøg traditionelle og moderne vartegn som Grand Mosque og attraktionerne langs Corniche. Efter afhentning på dit hotel i Abu Dhabi kører du til den spektakulære Sheikh Zayed Grand Mosque, der betragtes som det vigtigste sted for tilbedelse i De Forenede Arabiske Emirater. Lad dig forbløffe af de vigtigste detaljer inde og ude, såsom den indre gård og minareten, designmotiver af Naskhi, Thuluth og kufisk kalligrafi og slanke søjler, der spejler sig i vandet. Gå derefter mod Den Persiske Golf, mens du beundrer den moderne udvikling langs Abu Dhabi Corniche. Beundr nogle af verdens mest ultramoderne, betagende skyskrabere og luksushoteller som Emirates Palace, der ligger ud til den uberørte strand. Besøg de traditionelle grøntsags- og dadelmarkeder i Port Zayed, nordøst for byen. Se, hvordan Port Zayed styrker Abu Dhabis internationale handel og spiller en central rolle i Abu Dhabis økonomiske vision 2030, regeringens indsats for at opnå økonomisk diversificering. Turen slutter med mulighed for at tage billeder af Heritage Village, en rekonstrueret ørkenlandsby.

Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

3. Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

Oplev højdepunkterne i Abu Dhabi på denne dagstur fra Dubai. Beundre arkitekturen i Sheikh Zayed Grand Mosque og Emirates Palace. Fordyb dig i lokal kultur i Heritage Village. Bliv afhentet fra komforten af din bolig i Dubai. Stop ved en af de største moskeer i verden, Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre dens indviklede islamiske udskæringer og udsøgte hvide marmorarbejder på en guidet tur. Fortsæt til Yas Island og stop ved Yas Mall, hvor du har mulighed for at sætte dig ned til en lækker frokost. Kør gennem Saadiyat Island-projektet for at se det nyligt afsluttede Louvre-museum og Guggenheim-museet, som stadig bygges. Se lokale markeder og kør forbi skinnende hvide moskeer, Emirates Palace og elegante højhuslejligheder. Stop ved Heritage Village, som skildrer det traditionelle daglige liv i det arabiske samfund forud for opdagelsen af olie. Din rejse slutter med drop-off i Emirates Mall, Dubai Mall, Burjuman-Bur Dubai eller City Centre Deira afhængigt af dine præferencer.

Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Ferrari World-billet

4. Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Ferrari World-billet

Opdag Abu Dhabis højdepunkter, og nyd et besøg i den unikke forlystelsespark Ferrari World. Se Heritage Village, og kør i rutsjebanen Formula Rossa på denne dagstur fra Dubai. Begynd din tur med et besøg i Sheikh Zayed-moskeen, hvor du kan beundre den vidunderlige arkitektur, der definerer den islamiske kunsts skønhed. Fortsæt til Emirates Palace, et inspirerende hotel i byen med 114 storslåede kupler og fantastiske suiter, der er dekoreret med guld og marmor. Derefter besøger du Heritage Village, hvor du kan lære mere om beduinernes liv. Herefter kan du nyde udsigten over Abu Dhabis imponerende skyline, mens du kører videre til Al Corniche. Anden halvdel af jeres dagstur tager jer til verdens største indendørs forlystelsespark - Ferrari World. Oplev det betagende sus af fart i rutsjebanen Formula Rossa, og prøv dine kørefærdigheder på en af de mange simulatorer. Oplev de forskellige forestillinger, forundres over de imponerende danse- og akrobatikshows, eller nyd go-karting.

Abu Dhabi: Guidet sightseeingtur i speedbåd

5. Abu Dhabi: Guidet sightseeingtur i speedbåd

Der er simpelthen ikke nogen bedre måde at nyde Abu Dhabis skyline på end at se den fra havet. Tag en guidet tur på 1 time, 1,15 time eller 1,5 time for at beundre de udsigter, der ikke kan ses på land. Når du rejser med båd, får du pladser på første række til Abu Dhabis skønhed. Fra Emirates Palace Marina kan du beundre den yndefulde promenade på Abu Dhabi Corniche og nyde det 21. århundredes utrolige skyline. Følg dette op med en spændende tur rundt på Al Lulu Island. På denne guidede tur får du en fantastisk udsigt over det massive Emirates Palace Hotel og et sandt billede af Abu Dhabis bybillede. Beundre den utrolige udsigt over Al Maya Island, præsidentpaladset, Etihad Towers og meget mere fra vandet. Fra Yas Bay Waterfront kan du få en spændende og spændende bådtur rundt på Yas Island, hvor du kan opleve den arabiske kultur og de arabiske traditioner, de bedste steder og attraktioner, naturen og dyrene samt imponerende arkitektoniske strukturer. De anvendte både er udstyret med den nyeste generation af miljøvenlige motorer, der er fremstillet efter strenge specifikationer og kan nå spændende hastigheder. De er bemandet med erfarne, fuldt kvalificerede besætninger, og hver båd er udstyret med det nyeste sikkerhedsudstyr, hvilket sikrer, at dit livs tur bliver en glat og sikker tur. Vælg at opgradere din oplevelse med en mulighed for morgenmadskombination. Nyd en spændende 45-minutters speedbådstur efterfulgt af en let morgenmad på Emirates Palace Hotel.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

6. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo med et 24-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hurtige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall samt det ikoniske Louvre Museum of Abu Dhabi. Billetterne inkluderer en returbus til Sheikh Zayed Grand Mosque, et skinnende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk.

Fra Dubai: Abu Dhabi-tur med Sheikh Zayed-moskeen

7. Fra Dubai: Abu Dhabi-tur med Sheikh Zayed-moskeen

Før fra Dubai til De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad på en dagstur til Abu Dhabi. Kør gennem Jebel Ali-havnen, og ved ankomsten til Abu Dhabi kan du se alle de vigtigste monumenter i den banebrydende by, herunder den enorme Sheikh Zayed-moske. Få et kig på attraktionerne på Yas Island, hvor forlystelsesparken Ferrari World er dedikeret til det berømte italienske bilmærke, og hvor racerbanen er stedet for Formel 1 Grand Prix'et. Rejs langs Abu Dhabis Corniche for at se byens skyskrabere og prisbelønnede strande på tæt hold, og kør forbi det overdådige Emirates Palace Hotel. Undskyld dig over det enorme shopping- og underholdningskompleks Marina Mall. Undervejs kan du passere præsidentpaladset og besøge Abu Dhabi Heritage Village for at se en rekonstruktion af en traditionel oase-by og få et indblik i Emiraternes fortid.

Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

8. Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

Abu Dhabi City Tour giver dig mulighed for at besøge et udvalg af nøje udvalgte højdepunkter i UAE's dejlige hovedstad og fra dens bemærkelsesværdige bygninger med noget af den mest fantastiske arkitektur, der findes overalt, til glimt af fortiden. Du får mulighed for at smage Abu Dhabis unikke blanding af kultur og fin traditionel kunst og kunsthåndværk på de orientalske markeder og i kunsthåndværkscentret. 1. 4-timers sightseeingtur i Abu Dhabi med en ekspertguide. 2. Se de største attraktioner i Abu Dhabi, og lær om fortiden og fremtiden i UAE's hovedstad. 3. Besøg Sheikh Zayed-moskeen med dens skinnende hvide kupler og minareter. 4. Gå tilbage i tiden i Abu Dhabi Heritage Village med en kopi af en gammel ørkenbosættelse. 5. Gå rundt i beduinteltene, shop i souken, se håndværksdemonstrationer og meget mere. 6. Gå på opdagelse på det travle dadelmarked med stabler af friske dadler og søde sager. 7. Beundre skyskraberne, corniche-haverne og strandene fra en bus med aircondition.

Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

9. Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

Denne pakke tilbyder en særlig kombination af en morgenguidet byrundtur og en ørkensafari om aftenen. Begynd din dag med at udforske den pulserende by Abu Dhabi og afslut den blandt de beroligende udsigter over ørkensandklitter. Slap af mellem aktiviteterne i komforten af din bolig. Morgenen Abu Dhabi byrundtur begynder med et besøg i den guddommelige Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre strukturen og guld, marmor, sten og krystaller, der blev brugt til at designe moskeen. Se, hvordan der som en af de største moskeer i verden kan indkvarteres cirka 40.000 mennesker på samme tid. Bagefter kan du besøge Heritage Village, en rekonstrueret Emirati-landsby, og få et indblik i den traditionelle beduinske livsstil. Kør derefter til Saadiyat Island og Yas Island. Se Yas Marina-kredsløbet, der har været vært for Formel 1 Abu Dhabi Grand Prix siden 2009. Kør forbi Corniche og beundre den naturskønne skønhed i Det Arabiske Hav. Tag et kort fotostop ved Abu Dhabis ikoniske Emirates Palace. Afslut din morgentur med en spadseretur gennem et daddelmarked. Om eftermiddagen bliver du hentet til din aften i ørkensafari i et 4-hjulsdrevet køretøj. Gå ud for at udforske den arabiske ørken og mærk din adrenalin sus, mens du fosser på de stejle klitter og sandet fejer rundt om køretøjet. Besøg en kamelfarm midt i ørkenen for at mødes og fodre kameler. Tag til en beduinernes ørkenlejr og nyd en varm velkomst med arabisk kaffe og dadler. Test dine balanceevner, mens du går på sandboard. Prøv de andre kulturelle aktiviteter som kamelridning, hennamaling, shisha eller at tage billeder i arabiske kostumer. Få chancen for at tage et billede med en falk. Slap af, mens du nyder en underholdende Tanoura-dans og en betagende mavedansforestilling under den skinnende ørkenhimmel. Forkæl dig selv med en lækker grillmiddag med ubegrænset læskedrikke og shisha-rygning. Når eventyrene og aktiviteterne er afsluttet, vil lejrens lys blive slukket. Læn dig tilbage og se på ørkenen og den stjerneoplyste himmel i et par fredelige øjeblikke, før du går tilbage til din bolig.

Abu Dhabi halvdags byrundtur

10. Abu Dhabi halvdags byrundtur

Deltag i Gray Lines ultimative dagstur til Abu Dhabi og få en ideel introduktion til Emiraternes største by, som tilfældigvis også er De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Abu Dhabi er en ø, og dens navn kan oversættes til: "Gazellernes fader". Vores første stop bliver ved Sheikh Zayed Grand Mosque, en af de største og smukkeste moskeer i verden, der kan rumme et imponerende antal på over 30.000 tilbedere. * 09.00 - Afgang fra mødestedet * 09.30 - Ankomst til Abu Dhabis store moské * 11.30 - Yas Mall-Ferrari fotostop * 12.15 - Besøg på dadelmarkedet * 12.45 - Besøg i kulturarvslandsbyen * 13.10 - Besøg i Marjan-galleriet * 13.35 - Fotostop ved Emirates Place * 14.00 - Abu Dhabi indkøbscenter stop

100 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Abu Dhabi Heritage Village

Andre seværdigheder i Abu Dhabi Heritage Village

Vil du se alle oplevelser i Abu Dhabi Heritage Village? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Abu Dhabi Heritage Village

Samlet bedømmelse

4.4
(1.904 anmeldelser)

Min rejseguide Zeeshan var meget venlig og tålmodig. Han havde en stor knowhow og kunne forklare alt, hvad jeg bad om. Han var så venlig og var også underholdende. Han passede os og klikkede på en masse billeder for min mand og mig. Zeeshan var til tiden med afhentningstiden, hvilket er pålideligt. Tak for denne oplevelse, jeg vil klart anbefale Zeeshan til alle.

hej jeg fandt udflugten for hurtig med en guide, der sagde tingene uden at gå ind i dem. Ingen stop ved en butik for at få vand, fordi det var meget meget varmt. Han efterlod os ved Abu Dhabi-moskeen, og vi måtte klare os selv, meget skuffede over servicen og guiden.

Vi er meget glade for, at vi havde Zeeshan som vores rejseleder for denne oplevelse, mængden af viden, som denne person har, er utrolig, han er en meget blid person, følsom og meget professionel. Jeg vil anbefale dig 1000%. Brandon og Cynthia fra Malta.

Det var en rigtig god tur med vores guide Bilal, som var fod til at vise rundt i Abu Dhabi

Fantastisk tur når man skal se de vigtigste seværdigheder i Dubai på kort tid.