Abu Dhabi Internationale Lufthavn: Transfers og tjenester

22 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Abu Dhabi Internationale Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi lufthavn: Transfer til/fra Dubai Ibn Batutta Mall

Abu Dhabi lufthavn: Transfer til/fra Dubai Ibn Batutta Mall

Rejs med en moderne bus mellem Abu Dhabi lufthavn og Dubai Ibn Batutta Mall busstation med en forudbestilt envejstur med Abu Dhabi Airport Express. Få hjælp fra personalet og masser af plads til din bagage, og kom hurtigt og sikkert frem til din destination. Stig på bussen ved Abu Dhabi Airport Terminal A busstoppested eller Dubai Ibn Batutta Mall Bus busstation, og begynd din rejse til det modsatte sted. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Slap i stedet af og nyd udsigten fra dit sæde. Bliv mødt af personalet, og opbevar din bagage sikkert i bussen. Slap af om bord på et køretøj med aircondition og nyd godt af en direkte transfer til din destination uden stop undervejs.

Abu Dhabi: eSIM/SIM-kort med data og minutter

Abu Dhabi: eSIM/SIM-kort med data og minutter

Hold kontakten med venner og familie derhjemme, når du er på ferie, og undgå de store roamingomkostninger. Book dit lokale 5G/4G UAE SIM-kort, og hent det, så snart du ankommer til Abu Dhabi International Airport. Vælg mellem en række planer, der er gyldige i 28 dage: 1 GB Transit / Layover SIM (ingen opkald) 2 GB og 30 minutter (internationale og lokale) 4 GB og 30 minutter (internationalt og lokalt) 8 GB og 120 minutter (internationalt og lokalt) 22,5 GB og 525 minutter (internationalt og lokalt) Ubegrænset data og 100 minutter (internationalt og lokalt, pakken er gyldig i 7 dage) Ubegrænset data og 300 minutter (internationalt og lokalt, pakken gælder i 14 dage) Undgå jagten på Wi-Fi-hotspots, når du skal tjekke kort for at finde restauranter, bestille ture og meget mere.

Abu Dhabi: Louvre Abu Dhabi med turistbus og eSIM

Abu Dhabi: Louvre Abu Dhabi med turistbus og eSIM

Tag på en berigende rejse gennem kultur og forbindelser med Louvre Abu Dhabi-billetten og et gratis 1GB eller 2GB eSIM-kort. Oplev det arkitektoniske vidunder Louvre Abu Dhabi, som er en udvidelse af det berømte museum i Paris. Den ikoniske kuppel er designet af arkitekten Jean Nouvel og er et fantastisk syn, der reflekterer palmernes silhuetter mod aftenhimlen. Fordyb dig i en mangfoldig samling af kunst og artefakter, der spænder fra oldtid til nutid. Fra "The Fountain of Light" af Ai Wei Wei til "Page from a Polier Album" af Mohammed Ali fejrer museet sammenhold og kulturel udveksling og tilbyder en indsigtsfuld oplevelse. Oplev, hvor nemt det er med Abu Dhabis gratis turistbus, som Abu Dhabi Tourism tilbyder, og som kører dig til Louvre Abu Dhabi fra flere stoppesteder i byen. Find det nærmeste stoppested fra dit hotel, og rejs til Louvre uden problemer med behagelige sæder, aircondition, kørestolsadgang og Wi-Fi om bord. Med 8 ruter at vælge imellem, herunder Yas Island, Jubail Island, Saadiyat Island, Abu Dhabi City Centre og Grand Canal-området, har det aldrig været mere bekvemt at navigere rundt i byen. Som en særlig bonus inkluderer vi også et gratis Tourist eSIM med 1 GB data, der er gyldigt i 24 timer, eller 2 GB data med 30 lokale og internationale opkaldsminutter. Hold forbindelsen under alle dine eventyr i Abu Dhabi, lige fra at dele betagende fotos til at navigere rundt i byen - dette eSIM-kort dækker dig. Du kan nemt hente dit eSIM-kort i Abu Dhabi International Airport eller et hvilket som helst sted i byen. Oplev den perfekte blanding af kunst, udforskning og forbindelse med denne unikke kombination.

Abu Dhabi: Transport fra lufthavn til hotel eller omvendt

Abu Dhabi: Transport fra lufthavn til hotel eller omvendt

Hvorfor ikke slappe af og slippe for bekymringer efter en trættende flyvning? Det eneste du skal gøre, er, at bestille privat transport i et moderne køretøj med aircondition fra lufthavnen til din indkvartering eller anden ønsket lokation. Din professionelle chauffør vil vente på dig i ankomsthallen med et navneskilt. Din private transportservice kan tage dig mellem Abu Dhabi International Airport og dit hotel i Abu Dhabi by, Yas Island, Saadiyat Anantara, Al Ain eller i Dubai (eller omvendt). Denne transportservice tilbydes døgnet rundt, 7 dage om ugen.  Din transport bekræftes inden for 24 timer efter booking, hvor du vil modtage en rejsevoucher, der skal vises til din chauffør ved ankomst i lufthavnen eller afhentning på dit hotel.

Abu Dhabi: Emirates Park Zoo med eSIM og turistbus

Abu Dhabi: Emirates Park Zoo med eSIM og turistbus

Tag på en uforglemmelig rejse i Emirates Park Zoo, hvor over 1.700 fascinerende dyr fra hele verden venter på at blive udforsket. Oplev majestætiske løver, der slapper af i solen, legesyge pingviner, der vralter af sted med glæde, og utallige andre, der trives i rummelige, berigende miljøer, der er designet til deres velbefindende. Dyk dybere ned gennem interaktive oplevelser, der vækker nysgerrighed og undren. Fodr de blide kæmper, se imponerende dyreshows, og deltag i indsigtsfulde samtaler med dyrepasserne. Få en ny forståelse for den naturlige verden og den vigtige rolle, hvert enkelt dyr spiller. Efter mødet med dyrene kan du slappe af i de naturskønne haver, hvor det vrimler med levende blomster og beroligende grønt. Udforsk børnegården, hvor de små kan komme i kontakt med bondegårdens dyr. Kom og udforsk, lær og få kontakt med dyrerigets vidundere. Oplev Abu Dhabis gratis turistbus, som Abu Dhabi Tourism har stillet til rådighed, og som forbinder dig med Abu Dhabis attraktioner fra flere stoppesteder i byen. Find det nærmeste stoppested fra dit hotel, og rejs til attraktionerne uden besvær med behagelige sæder, aircondition, kørestolsadgang og Wi-Fi ombord. Med 8 ruter at vælge imellem, inklusive Yas Island, Jubail Island, Saadiyat Island, Abu Dhabi City Centre og Grand Canal-området, har det aldrig været mere bekvemt at navigere i byen. Inkluderet i denne pakke er et 1GB eSIM, der giver problemfri forbindelse under hele din udforskning. Med 1 GB data, der er gyldigt i 24 timer, og genopladelige muligheder, kan du holde forbindelsen med venner og familie, mens du opdager Yas Islands vidundere. Du kan nemt hente dit eSIM ved ankomsten til Abu Dhabi Lufthavn eller et andet sted i byen.

Abu Dhabi: Privat lufthavnstransport

Abu Dhabi: Privat lufthavnstransport

Gør din tur til De Forenede Arabiske Emirater fri for stress ved at arrangere lufthavnstransport på forhånd. En engelsktalede repræsentant vil møde dig i lufthavnen eller på dit hotel. Du vil snart være på vej til din destination i et luksuskøretøj med aircondition. Transport ved ankomst: Mød den lokale partners repræsentant ved udgangen; kig efter et skilt med dit navn. Fortsæt til køretøjet, og læne dig tilbage, slap af og nyd den 45-minutters tur. Transport ved afgang: Du blive afhentet på dit hotel og sat af i lufthavnens afgangsterminal. Hvis dit fly er forsinket, er der en ventetid på højst 2,5 time. Til transport anvendes en række køretøjer, der kan betjene fra 1 til 40 passagerer med bagage.

Fra Abu Dhabi: Privat overførsel til Dubai

Fra Abu Dhabi: Privat overførsel til Dubai

Gør dit ophold i UAE problemfrit ved at vide, at din ankomsttransport til lufthavnen allerede er arrangeret. Din repræsentant vil vente i ankomsthallen med en tavle med dit navn på. Efter dit møde og hilsen med din engelske repræsentant i lufthavnen vil din chauffør køre dig mod din destination i et køretøj med aircondition.

Abu Dhabi: Top 5 must see-steder med Tourist Shuttle & eSIM

Abu Dhabi: Top 5 must see-steder med Tourist Shuttle & eSIM

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Yas Islands største attraktioner med vores eksklusive pakke. Denne omfattende pakke giver adgang til to af øens førende parker og sikrer en dag fyldt med spænding og eventyr. Men eventyret slutter ikke der. Med adgang til ikoniske vartegn som Louvre, Qasr Al Hosn, Qasr Al Watan og Snow Abu Dhabi kan du fordybe dig i Abu Dhabis rige kultur og historie. Se på kunstsamlinger i verdensklasse, udforsk gamle fæstninger, og oplev spændingen i Snow Abu Dhabis vinterlandskab. Fortsæt spændingen med dit valg af to parker fra Ferrari World, Warner Bros. World, Yas Waterworld eller Sea World. Uanset om du søger adrenalinpumpende spænding, fordybende underholdning eller forfriskende vandoplevelser, tilbyder Yas Island noget for enhver smag. Oplev Abu Dhabis gratis turistbus, som Abu Dhabi Tourism står bag, og som forbinder dig til Abu Dhabis attraktioner fra flere stoppesteder i byen. Find det nærmeste stop fra dit hotel, og rejs til attraktionerne uden problemer, og nyd komfortable sæder, aircondition, kørestolsadgang og Wi-Fi ombord. Med 8 ruter at vælge imellem, inklusive Yas Island, Jubail Island, Saadiyat Island, Abu Dhabi City Centre og Grand Canal-området, har det aldrig været mere bekvemt at navigere i byen. Inkluderet i denne pakke er et 1GB eSIM, der giver problemfri forbindelse under hele din udforskning. Med 1 GB data, der er gyldigt i 24 timer, og genopladelige muligheder, kan du holde forbindelsen med venner og familie, mens du opdager Yas Islands vidundere. Du kan nemt hente dit eSIM ved ankomsten til Abu Dhabi Lufthavn eller et andet sted i byen. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve det bedste af Yas Island. Book din pakke i dag, og forbered dig på en dag med uforglemmelig sjov og opdagelse!

Fra Abu Dhabi Int. Lufthavn 1-vejs privat transport til Dubai

Fra Abu Dhabi Int. Lufthavn 1-vejs privat transport til Dubai

Læn dig tilbage og nyd turen uden at bekymre dig om taxametre eller om at fare vild. Vores usædvanligt erfarne team sørger sammen med vores køretøjer, der holdes i perfekt stand, for, at du ankommer til din destination hurtigt, sikkert og med stor komfort. Slip for stresset med at finde en taxa eller dele en shuttle i starten af din rejse. Hele bookingproceduren er både nem og effektiv; du skal blot dele dine nøjagtige oplysninger, herunder dit flys ankomsttid og afleveringssted i Dubai. Se efter dit navn i ankomstområdet i lufthavnen. Vores lufthavnsteam vil hjælpe dig med din transfer til Dubais byhoteller/lufthavn/til din bopæl.

Transfer Abu Dhabi lufthavn eller by til Dubai privat minivan

Transfer Abu Dhabi lufthavn eller by til Dubai privat minivan

Transfer fra Abu Dhabi til Dubai har 2 muligheder: 1- Fra Abu Dhabi lufthavn eller by til Dubai eller Sharjah 1 vej eller tur/retur 2 - Fra Dubai eller Sharjah til Abu Dhabi lufthavn eller by 1 vej eller tur/retur Vores firma leverer ny privet luksus minivan med komfortable sæt op til X6 person og bagage, køretøj fuldt klimaanlæg Chaufførguide venter på dig i lufthavnen for at afhente og hjælpe dig med at bære bagagen Udforsk vores luksuriøse minivan med plads til op til 6 personer og bagage, komfortabelt udstyr, fuldt klimaanlæg Et godt valg for små grupper, familier eller par Vi guider dig frem til hotellet eller din destination, så du kan slappe helt af.

De mest populære seværdigheder i Abu Dhabi

Oplevelser i Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Byer i Forenede Arabiske Emirater

Andre seværdigheder i Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Abu Dhabi Internationale Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.6
(78 anmeldelser)