Tilføj datoer

Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Abu Dhabi Internationale Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi: eSIM/SIM-kort med data og minutter

1. Abu Dhabi: eSIM/SIM-kort med data og minutter

Hold kontakten med venner og familie derhjemme, når du er på ferie, og undgå de store roamingomkostninger. Book dit lokale 5G/4G UAE SIM-kort, og hent det, så snart du ankommer til Abu Dhabi International Airport. Vælg mellem en række planer, der er gyldige i 28 dage: 1 GB Transit / Layover SIM (ingen opkald) 2 GB og 30 minutter (internationale og lokale) 4 GB og 30 minutter (internationalt og lokalt) 8 GB og 120 minutter (internationalt og lokalt) 22,5 GB og 525 minutter (internationalt og lokalt) Ubegrænset data og 100 minutter (internationalt og lokalt, pakken er gyldig i 7 dage) Ubegrænset data og 300 minutter (internationalt og lokalt, pakken gælder i 14 dage) Undgå jagten på Wi-Fi-hotspots, når du skal tjekke kort for at finde restauranter, bestille ture og meget mere.

Abu Dhabi: Louvre Abu Dhabi med turistbus og eSIM

2. Abu Dhabi: Louvre Abu Dhabi med turistbus og eSIM

Tag på en berigende rejse gennem kultur og forbindelser med Louvre Abu Dhabi-billetten og et gratis 1GB eller 2GB eSIM-kort. Oplev det arkitektoniske vidunder Louvre Abu Dhabi, som er en udvidelse af det berømte museum i Paris. Den ikoniske kuppel er designet af arkitekten Jean Nouvel og er et fantastisk syn, der reflekterer palmernes silhuetter mod aftenhimlen. Fordyb dig i en mangfoldig samling af kunst og artefakter, der spænder fra oldtid til nutid. Fra "The Fountain of Light" af Ai Wei Wei til "Page from a Polier Album" af Mohammed Ali fejrer museet sammenhold og kulturel udveksling og tilbyder en indsigtsfuld oplevelse. Oplev, hvor nemt det er med Abu Dhabis gratis turistbus, som Abu Dhabi Tourism tilbyder, og som kører dig til Louvre Abu Dhabi fra flere stoppesteder i byen. Find det nærmeste stoppested fra dit hotel, og rejs til Louvre uden problemer med behagelige sæder, aircondition, kørestolsadgang og Wi-Fi om bord. Med 8 ruter at vælge imellem, herunder Yas Island, Jubail Island, Saadiyat Island, Abu Dhabi City Centre og Grand Canal-området, har det aldrig været mere bekvemt at navigere rundt i byen. Som en særlig bonus inkluderer vi også et gratis Tourist eSIM med 1 GB data, der er gyldigt i 24 timer, eller 2 GB data med 30 lokale og internationale opkaldsminutter. Hold forbindelsen under alle dine eventyr i Abu Dhabi, lige fra at dele betagende fotos til at navigere rundt i byen - dette eSIM-kort dækker dig. Du kan nemt hente dit eSIM-kort i Abu Dhabi International Airport eller et hvilket som helst sted i byen. Oplev den perfekte blanding af kunst, udforskning og forbindelse med denne unikke kombination.

Abu Dhabi: Transport fra lufthavn til hotel eller omvendt

3. Abu Dhabi: Transport fra lufthavn til hotel eller omvendt

Hvorfor ikke slappe af og slippe for bekymringer efter en trættende flyvning? Det eneste du skal gøre, er, at bestille privat transport i et moderne køretøj med aircondition fra lufthavnen til din indkvartering eller anden ønsket lokation. Din professionelle chauffør vil vente på dig i ankomsthallen med et navneskilt. Din private transportservice kan tage dig mellem Abu Dhabi International Airport og dit hotel i Abu Dhabi by, Yas Island, Saadiyat Anantara, Al Ain eller i Dubai (eller omvendt). Denne transportservice tilbydes døgnet rundt, 7 dage om ugen.  Din transport bekræftes inden for 24 timer efter booking, hvor du vil modtage en rejsevoucher, der skal vises til din chauffør ved ankomst i lufthavnen eller afhentning på dit hotel.

Fra Abu Dhabi: Privat overførsel til Dubai

4. Fra Abu Dhabi: Privat overførsel til Dubai

Gør dit ophold i UAE problemfrit ved at vide, at din ankomsttransport til lufthavnen allerede er arrangeret. Din repræsentant vil vente i ankomsthallen med en tavle med dit navn på. Efter dit møde og hilsen med din engelske repræsentant i lufthavnen vil din chauffør køre dig mod din destination i et køretøj med aircondition.

Abu Dhabi: Privat lufthavnstransport

5. Abu Dhabi: Privat lufthavnstransport

Gør din tur til De Forenede Arabiske Emirater fri for stress ved at arrangere lufthavnstransport på forhånd. En engelsktalede repræsentant vil møde dig i lufthavnen eller på dit hotel. Du vil snart være på vej til din destination i et luksuskøretøj med aircondition. Transport ved ankomst: Mød den lokale partners repræsentant ved udgangen; kig efter et skilt med dit navn. Fortsæt til køretøjet, og læne dig tilbage, slap af og nyd den 45-minutters tur. Transport ved afgang: Du blive afhentet på dit hotel og sat af i lufthavnens afgangsterminal. Hvis dit fly er forsinket, er der en ventetid på højst 2,5 time. Til transport anvendes en række køretøjer, der kan betjene fra 1 til 40 passagerer med bagage.

Transfer Abu Dhabi lufthavn eller by til Dubai privat minivan

6. Transfer Abu Dhabi lufthavn eller by til Dubai privat minivan

Transfer fra Abu Dhabi til Dubai har 2 muligheder: 1- Fra Abu Dhabi lufthavn eller by til Dubai eller Sharjah 1 vej eller tur/retur 2 - Fra Dubai eller Sharjah til Abu Dhabi lufthavn eller by 1 vej eller tur/retur Vores firma leverer ny privet luksus minivan med komfortable sæt op til X6 person og bagage, køretøj fuldt klimaanlæg Chaufførguide venter på dig i lufthavnen for at afhente og hjælpe dig med at bære bagagen Udforsk vores luksuriøse minivan med plads til op til 6 personer og bagage, komfortabelt udstyr, fuldt klimaanlæg Et godt valg for små grupper, familier eller par Vi guider dig frem til hotellet eller din destination, så du kan slappe helt af.

Fra Abu Dhabi Int. Lufthavn 1-vejs privat transport til Dubai

7. Fra Abu Dhabi Int. Lufthavn 1-vejs privat transport til Dubai

Læn dig tilbage og nyd turen uden at bekymre dig om taxametre eller om at fare vild. Vores usædvanligt erfarne team sørger sammen med vores køretøjer, der holdes i perfekt stand, for, at du ankommer til din destination hurtigt, sikkert og med stor komfort. Slip for stresset med at finde en taxa eller dele en shuttle i starten af din rejse. Hele bookingproceduren er både nem og effektiv; du skal blot dele dine nøjagtige oplysninger, herunder dit flys ankomsttid og afleveringssted i Dubai. Se efter dit navn i ankomstområdet i lufthavnen. Vores lufthavnsteam vil hjælpe dig med din transfer til Dubais byhoteller/lufthavn/til din bopæl.

Abu Dhabi: Privat 1-vejs transfer fra Abu Dhabi lufthavn

8. Abu Dhabi: Privat 1-vejs transfer fra Abu Dhabi lufthavn

Book en bekvem privat transfer fra Abu Dhabi Lufthavn til din bolig. Nyd en komfortabel, sikker limousinetransport, og rejs med stil. Rejs sikkert, komfortabelt og til tiden med airconditionerede premium-limousiner. Undgå at navigere i det offentlige transportsystem, og ankom hurtigt til dit hotel eller møde.

Det Nationale Akvarium + eSIM / SIM-kort

9. Det Nationale Akvarium + eSIM / SIM-kort

Oplev skønheden i Abu Dhabi med vores all-inclusive National Aquarium og UAE eSIM/SIM Bundle, der er designet til at forbedre din rejseoplevelse. Denne eksklusive pakke sikrer, at din rejse gennem den pulserende by Abu Dhabi ikke kun er fyldt med forundring, men også problemfrit forbundet. Fordyb dig i den fascinerende verden af havliv på National Aquarium, og tag derefter ud for at udforske Abu Dhabis kulturelle vartegn, moderne attraktioner og kulinariske lækkerier. Med vores National Aquarium and UAE eSIM/SIM Bundle kan du ikke bare opleve skønheden i denne fortryllende by, men også holde forbindelsen under hele din rejse. Med vores gratis 1GB eSIM/SIM-kort eller eSIM/SIM med 2GB data og 30 minutters lokale og internationale opkald, kan du vinke farvel til besværet med internationale roamingafgifter. Dette kort giver dig øjeblikkelig adgang til UAE's robuste 5G/4G-netværk, så du kan navigere i byen, booke limousineture, udforske charmerende caféer og dele dine mindeværdige øjeblikke med venner og familie, alt sammen uden at bekymre dig om forbindelsesafbrydelser. Bekvemmeligheden slutter ikke der. Du kan hente dit eSIM/SIM-kort i Abu Dhabi International Airport eller et hvilket som helst andet sted i byen, så du er sikret en problemfri start på dit eventyr fra det øjeblik, du ankommer.

Fra Dubai: Privat Van Transfer i Maybach

10. Fra Dubai: Privat Van Transfer i Maybach

Kør i komfort til din ønskede placering i UAE med denne private varebilsoverførsel fra Dubai. Kom til din destination med denne overkommelige og sikre private overførsel i Maybach. Med denne luksus varevogn kan du køre i komfort og stil uden at skulle bekymre dig om besværet med at bære din bagage. Få en personlig rejseplan og beslut tid og sted for din afhentning og aflevering. Med en privat overførselstjeneste fra Dubai kan du komme til dit forretningsmøde, flyrejse eller begivenhed i tide.

22 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Andre seværdigheder i Abu Dhabi Internationale Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Abu Dhabi Internationale Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt