Abu Dhabi Heritage Village

Vælg datoer

Det synes rejsende om Abu Dhabi Heritage Village

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 8.350 anmeldelser

Helt fantastisk tur! Abu Dhabi er et must see hvis du er i Dubai i en uge eller mere. Kan slet ikke beskrive turen. Det er måske det flotteste palads/bygning jeg nogensinde har set! Vores guide var så god og imødekommende! Han sørgede for at turen var så god og behagelig som overhoved muligt + han var god til at forklare om Dubai, Abu Dhabis pg resten af emiraternes historie. Abu Dhabi er jo et lidt "strengere" sted end Dubai, men jeg følte aldrig at jeg gjorde noget "forkert", da vores guide sørgede for at vi var klædt på til alt. Kan klart anbefalde denne tur til alle der er interreseret i at opleve Abu Dhabi. Jeg var også meget glad for at jeg trog heldagsturen, da paladset klart var den største oplevelse (og den var ikke en del af halvdagsturen). Attraktionerne er også tæt på hinanden, så det er ikke fordi man kører en masse ekstra rundt.

En helt igennem fantastisk tur! Vi havde den aller bedste guide (Saddam) Han fortalte os en helt masse om Abu Dhabi. Man SKAL se moskeen og paladset inden man rejser hjem igen!

Interessant at se den store moske-imponerende bygningsværk, og lige så præsidentens palads. En lang dag, men det går slag i slag. Mohammed Iqbal var en glimrende fortæller

En virkelig god tur, hvor man får set store dele af Abu Dhabi. Havde Usama som guide, og han var virkelig dygtig. Han gjorde alt for, at vi alle fik en fantastisk tur.

Great way to see a bit of Abu Dhabi. Our guide Usama was very competent and good for a laugh. Did a fabulous job. Would for sure recommend him.