Oplevelser i

Abu Dhabi

Denne arabiske by byder på alt fra ørkenklitter til overdådige moskeer og luksuriøst bylandskab.

Vælg datoer

De bedste aktiviteter og seværdigheder i Abu Dhabi

Abu Dhabi bryder alle rekorder som verdens rigeste by. Besøgende fra hele verden flokkes dertil for at sole sig i luksus og nyde de mange fritidsaktiviteter og sightseeing. Her er 10 eksklusive oplevelser og attraktioner i Abu Dhabi.

 • Sheikh Zayed-moskeen

  1. Sheikh Zayed-moskeen

  Den verdensberømte Sheikh Zayed-moske i Abu Dhabi er mildest talt ærefrygtindgydende, med minareter, der er over 100 m høje, 82 kupler i hvid marmor og et af verdens største håndknyttede tæpper.

 • Yas

  2. Yas

  Hvad enten du ønsker at bo på luksushotel, opleve Formel 1 Grand Prix eller more dig i et vandland, byder Yas-øen i Abu Dhabi på en verden af underholdning og fritidsaktiviteter.

 • Ferrari World Abu Dhabi

  3. Ferrari World Abu Dhabi

  Ferrari World er verdens største indendørs forlystelsespark. Blandt de mange spændende forlystelser er Formula Rossa, der med sine 240 km/t, er verdens hurtigste rutsjebane.

 • Marina Mall

  4. Marina Mall

  Man kunne sagtens tilbringe flere dage i Marina Mall i Abu Dhabi. Udover at være et af verdens bedste butikscentre, huser bygningen også et observatorium, en skøjtebane, en bowlinghal samt det berømte musikspringvand.

 • Corniche

  5. Corniche

  Udenfor Marina Mall, finder du cornichen. Her kan du genoplade batterierne med en afslappet spadseretur eller cykeltur langs den meget smukke promenade.

 • Saadiyatøen

  6. Saadiyatøen

  Den kunstige Saadiyatø er endnu ikke er bygget færdig, men den skulle blive et paradis på jord. En miniatureby med en blanding af fornøjelser, forretningsliv og kultur.

 • Abu Dhabi Mall

  7. Abu Dhabi Mall

  Hvis du har brug for shoppingterapi så besøg det fantastiske Abu Dhabi Mall. Her er over 200 butikker til at tilfredsstille alle dine behov.

 • Yas Island Marina Circuit

  8. Yas Island Marina Circuit

  Denne fantastiske racerbane er vært for Abu Dhabi Grand Prix og giver racerentusiaster en enestående mulighed for at kigge ind bag kulisserne eller selv prøve banen af.

 • Emirates Palace

  9. Emirates Palace

  Dette 7- stjernede hotel kostede 21 milliarder DKK at opføre og var dermed det dyreste hotelbyggeri nogensinde. Det har en 1,6 km lang privat strand og grunden er 850.000 m² stor.

 • Capital Gate

  10. Capital Gate

  Med en hældning på 18 grader har Capital Gate i Abu Dhabi nu slået rekorden og stjålet titlen, som verdens skæveste bygning, fra Det Skæve Tårn i Pisa.

Planlæg dit besøg

 • Hvad skal jeg tage på?

  Husk på at De Forenede Arabiske Emirater er et muslimsk land og selvom besøgende ikke forventes at følge den religiøse dresscode, bør du vise respekt for lokale traditioner. Dæk skuldre, knæ og overarme og undgå stramtsiddende tøj og dybe kavalergange under din rejse i Abu Dhabi. Shorts og bikini er kun tilladt på stranden og topløs solbadning er forbudt.

 • Ramadan

  Under ramadanen er det strengt forbudt at spise og drikke offentligt. De fleste hoteller og klubber serverer dog mad og drikke til udlændinge. Under ramadanenen er det en god ide at klæde dig ekstra konservativt udendørs.

 • Pas på aircondition

  Selvom Abu Dhabi byder på meget varmt vejr, er det en god ide at have en trøje med dig, da det kan være ret køligt indendørs på grund af aircondition.

Praktisk information

 • Valuta
  AED
 • Tidszone
  UTC (+04:00)
 • Landekode

  • 971

 • Bedste tid at tage dertil
  Tag afsted i de køligste måneder mellem november og februar.

Andre seværdigheder i Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Abu Dhabi

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 20.414 anmeldelser

Alt fungerede. Super! Overalt var de tilladt uden køer ved en separat kasseafdeling. De synger stregkoden og alle billetter ved hånden. Vi tog fire arrangementer: 1. Burj Khalifa. De lod mig springe køen over ved kassen. Du kan komme når som helst, selv på det mest populære ved solnedgang. Lad det gå hver dag. 2. Motiongate. Alt er det samme. Mere til børn, men voksne vil også elske det. 3. Vandland Atlantis. Alt er super. Du kan endda gå rundt på luksushotellet og se akvariet, der er køligere end Dubai Mall. 4. Img verden. En cool park med fede attraktioner. Mere til voksne. Kort sagt, med Dubai Pass har du sparet omkring 1.500 dirham. Dobbelt så billigt som ved kassen!

Fantastisk tur. Hvis man skal til Dubai skal man tage forbi og se moskeen. Vi havde en guide der hedder Lucy og hun var alletiders! Super sød og svarede på alle spørgsmål. Helt klart alle pengene værd

Meget sej tur. Du afhentes fra hotellet på det aftalte tidspunkt. Guiden giver en masse information undervejs. Moskeen og paladset er smukt! Udsigten fra Towers er også besværet værd!

Der var lavet sikkerhedsforanstaltninger der gjorde at det blev trangt at komme rundt. I forhold til da jeg var der i november.

Tur gruppe på 16 personer meget behagelig, tour guide Achmed meget vidende om landet og mennesker, vi havde en masse sjov