Tilføj datoer

Abu Dhabi
Private rundvisninger

Private rundvisninger
86 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Abu Dhabi Private rundvisninger

Fra Dubai: Abu Dhabi Premium heldags sightseeingtur

1. Fra Dubai: Abu Dhabi Premium heldags sightseeingtur

Med sine naturlige øer, førsteklasses resorts, kulturelle attraktioner og arkitektoniske vidundere byder Abu Dhabi på noget for enhver rejsende. Gør dig klar til at udforske de mest ikoniske attraktioner i Abu Dhabi på en heldags sightseeingtur fra Dubai! Start dagen med at blive hentet på dit hotel i Dubai, og lær om en af verdens rigeste byer, mens du rejser langs Den Arabiske Golf. Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moské i De Forenede Arabiske Emirater, er et sted, der er tæt knyttet til De Forenede Arabiske Emiraters kultur og religion. Du vil se enestående skatte, mens du bevæger dig rundt i de marmorerede haller, såsom Swarovski-lysekroner, mønstrede designs og verdens største håndknyttede tæppe. En køretur langs Abu Dhabi Corniche giver dig en smuk udsigt over Den Arabiske Golf, dens turkisblå vand og skylines. Etihad-tårnene, et slående arkitektonisk vartegn på Abu Dhabi Corniche, tilbyder spisning, ophold og underholdningsmuligheder på ét sted. Den betagende panoramaudsigt over byen, inklusive udsigten til Emirates Palace, og Den Arabiske Golf fra observationsdækket fortryller alle, der kommer der. Du får tid til at nyde frokosten (for egen regning) i moskeen. En tur rundt i Qasr Al Watan, et fungerende præsidentpalads og et kulturelt sted i Abu Dhabi, giver dig mulighed for at lære mere om den tradition, der har defineret De Forenede Arabiske Emiraters historie. Paladset er også et arkitektonisk vidunder og huser artefakter og skatte. Efter en hel dag med sjov og sightseeing kan du nyde turen tilbage til dit hotel, hvor vi sætter dig sikkert af.

Fra Dubai: Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskeen - guidet tur

2. Fra Dubai: Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskeen - guidet tur

Afrejse fra Dubai til Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi i et moderne køretøj med aircondition. Slap af i komfort på den 90 minutter lange køretur med din professionelle guide. Ved ankomsten kan du beundre den 8. største moské i verden. Den storslåede struktur, der strækker sig over 30 hektar, tog mere end et årti at bygge og står nu som et udstillingsvindue for det Forenede Arabiske Emirats islamiske kulturarv. Gå rundt på stedet, der kan rumme op til 40.000 tilbedere på et hvilket som helst tidspunkt. Beundr de uvurderlige elementer, såsom de enorme lysekroner i Swarovski-krystal, blomstermosaikker og artefakter af guld, sølv og marmor. bliv forbløffet over det gigantiske tæppe i den store bønnehal. Tæppet, der måler 60.570 kvadratmeter og vejer 35 tons, er fremstillet i Iran og er resultatet af tusindvis af tæppevæveres slid i løbet af 2 år. Tag fantastiske mindeværdige billeder af komplekset og dets imponerende arkitektur, og få en bedre forståelse af Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den afdøde præsident for De Forenede Arabiske Emirater og hjernen bag moskeen, og hans vision. Afrejse fra Abu Dhabi og rejs tilbage til Dubai, hvor du bliver afleveret på dit hotel eller et andet udpeget sted.

Abu Dhabi lufthavn: Transfer til/fra Dubai Ibn Battuta Mall

3. Abu Dhabi lufthavn: Transfer til/fra Dubai Ibn Battuta Mall

Rejs ombord på en moderne bus mellem Abu Dhabi Airport og Dubai Ibn Battuta Mall med en forudbestilt enkeltbillet med Abu Dhabi Airport Express. Få hjælp af personalet og masser af plads til din bagage, og ankom til din destination hurtigt og sikkert. Stig på bussen ved Abu Dhabi Airport Terminal A busstoppestedet eller Dubai Ibn Battuta Mall busstoppestedet, og begynd din rejse til det modsatte sted. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. I stedet kan du slappe af og nyde udsigten fra dit sæde. Bliv mødt af personalet, og opbevar din bagage sikkert i bussen. Slap af om bord på et køretøj med aircondition, og drag fordel af en direkte overførsel til din destination uden stop undervejs.

Abu Dhabi: Adgangsbilletter til Louvre med valgfri transfer

4. Abu Dhabi: Adgangsbilletter til Louvre med valgfri transfer

Oplev en stor samling af mesterkunstværker fra hele verden. Udforsk betydelige klassiske og moderne værker, der bygger bro mellem vestlig og østlig kunst. Sæt foden i et af de største museer i Golfregionen. Nyd dens skelsættende arkitektur og ikoniske kuppel. Forundre dets design, der er bygget til at ligne palmeblade, når du går gennem de solfyldte promenader. Gennemse museets enorme samling. Se en bred vifte af værker fra hele verden, og opdag forbindelserne mellem øst og vest. Nyd adgangen til den permanente samling og særudstillinger samt børnemuseet. Mød gamle artefakter eller klassiske værker af kunstnere som Manet. Når du har gennemset gallerierne, kan du holde pause for at reflektere i et af museets offentlige rum.

Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

5. Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

Gør dig klar til at opleve Abu Dhabis berømte turistattraktioner på en heldags Abu Dhabi-bytur, der begynder med hurtig afhentning fra dit foretrukne sted eller hotel i Dubai. Nyd en 90-minutters køretur til fotostoppet ved verdens mest kendte indendørs forlystelsespark, Ferrari World. Tag din bedste positur for at fange betagende fotografier på baggrund af denne smukke destination. Find ro i sindet, når du træder ind i den åndelige ro i Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabis største moské og et symbol på religiøs harmoni, tolerance og mangfoldighed. Forundres over moskeens arkitektoniske storslåethed, der afspejler sande islamiske principper. Vær heldig at opleve det største håndknyttede tæppe og Swarovski krystallysekroner. Stop ved Louvre-museet på Saadiyat Island for at tage et billede. Gå en tur uden for det største museum i Golfregionen, og beundr den fantastiske arkitektur. Kør langs Corniche, hvor du kan tilbringe lidt tid med din familie og nyde synet af skyskrabere. Få chancen for at tage nogle fantastiske billeder med Emirates Palace og Etihad Towers i baggrunden, to af de luksuriøse vidundere i De Forenede Arabiske Emirater. Stop ved Founders Memorial, en særlig kulturel attraktion, der fejrer UAE's grundlæggers liv, arv og principper. Gå gennem historierne, kunsten, naturen og multimedieoplevelserne, og lær, hvordan han påvirkede De Forenede Arabiske Emirater og deres befolkning. Med dagens oplevelser på nethinden kan du køre tilbage til dit hotel eller din foretrukne destination i Dubai.

Fra Abu Dhabi: Den store moské, kongepaladset og Etihad Tower

6. Fra Abu Dhabi: Den store moské, kongepaladset og Etihad Tower

Udforsk Abu Dhabis største seværdigheder på en guidet tur i byen. Besøg Etihad Towers, lær om UAE's regering på præsidentpaladset, og beundre skønheden i Sheikh Zayed Grand Mosque. Bliv hentet af din chauffør fra dit hotel eller det valgte sted i Abu Dhabi. Hop ind i et køretøj med aircondition, og gør dig klar til at udforske hovedstaden i UAE. Lav dit første stop ved den smukke Sheikh Zayed Grand Mosque.. Gå ind i dette verdensberømte eksempel på islamisk arkitektur. Se det fabelagtige håndværk i dette rum, der kan rumme omkring 40.000 tilbedere inden for dets vægge. Se verdens største håndknyttede tæppe, 82 kupler, lysekroner og blomstermønstrede designs. Fortsæt til Etihad Towers, et kompleks af 5 overdådige skyskrabere. Dette underholdningscenter giver dig chancen for fritidsspisning og shopping. Nyd panoramaudsigten over Abu Dhabi by fra observationsdækket i Etihad Towers. Endelig kan du besøge Qasr Al Watan, præsidentpaladset, en hyldest til arabisk arv og håndværk. Få et indblik i regeringsførelse, viden og kunst, der har formet nationen UAE. Ved turens afslutning bliver du sat af på dit hotel eller et andet sted i Abu Dhabi.

Yas Island: Adgangsbillet til Ferrari World og 44 forlystelser

7. Yas Island: Adgangsbillet til Ferrari World og 44 forlystelser

Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi er en prisvindende Ferrari-inspireret temapark, der hylder ånden fra det legendariske mærke og er hjemsted for 44 spændende forlystelser, familievenlige attraktioner, topmoderne simulatorer, spektakulære liveshows og populære sæsonbestemte festligheder, der viser ekstraordinære forestillinger fra hele verden. Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi er hjemsted for verdens hurtigste rutsjebane, Formula Rossa, og den rekordstore Flying Aces. Forlystelsesparken tilbyder også en blanding af bemærkelsesværdige forlystelser, interaktive attraktioner og simulatorer, der bringer en verden af spænding til Yas Islands blanding af unikke attraktioner. Forlystelsesparken er stolt af at være vært for spændende begivenheder hele året og tilbyde underholdning i verdensklasse, herunder Winter on Italian Street og Festival of Lights, blandt mange andre sæsonbestemte fester, så gæsterne er underholdt hele året rundt.

Abu Dhabi: Ørkensafari med grill, kamelridning og sandboarding

8. Abu Dhabi: Ørkensafari med grill, kamelridning og sandboarding

Deltag i en lille gruppe eller privat guidet dagstur fra Abu Dhabi til ørkenen med hoteloverførsler inkluderet. Nyd en klitbashing-oplevelse, se solnedgangen fra en beduinlejr, deltag i kulturelle aktiviteter, se traditionelle forestillinger, og nyd en BBQ-buffetmiddag, mens du ser stjernerne. Efter afhentning i et 4WD-køretøj med aircondition kan du nyde en behagelig tur til ørkenen. Når du er der, kan du besøge en kamelfarm for at komme tæt på disse dyr, der er veltilpasset til ørkenlivet. Derefter skal du deltage i en spændende klitbashing-oplevelse. Mærk din mave hoppe, mens køretøjet kører op og ned ad de stejle klitter. Prøv derefter sandboarding ved at glide ned ad klitterne på et bræt. Ankom til beduinernes ørkenlejr for at nyde en varm velkomst af traditionel arabisk kaffe og dadler. Gå derefter op ad en klit for at tage billeder, mens ørkenen skifter farve, når solen går ned i horisonten. Dyk ned i de lokale skikke og kultur på den arabiske halvø i lejren. Nyd kulturelle aktiviteter såsom hennamaling, shisha-rygning og kamelture. Prøv derefter traditionelle arabiske kostumer og tag billeder med en falk. Se fængslende optrædener af Tanoura-dans og mavedans, før du sætter dig ind i en grillmiddag. Til sidst slukkes lejrens lys. Læn dig tilbage og beundre den stjerneoplyste himmel for et fredeligt øjebliks fordybelse, før du vender tilbage til Abu Dhabis klare bylys.

Dubai: Abu Dhabi-dagstur: Den store moské, kongepaladset og frokost

9. Dubai: Abu Dhabi-dagstur: Den store moské, kongepaladset og frokost

Nyd en dagstur til Abu Dhabi fra Dubai. Forundres over storheden i Sheikh Zayed-moskeen, kør forbi den fantastiske Abu Dhabi Corniche og få et glimt af ikoniske vartegn som Emirates Palace. Dit første stop er Sheikh Zayed-moskeen. Bliv budt velkommen af dens fantastiske hvide marmorfacade og imponerende arkitektur. Din guide vil føre dig gennem moskeen, forklare de forskellige funktioner og give en historisk kontekst. Efter besøget i moskeen er det tid til en dejlig frokost på Al Khayma Heritage Restaurant i Abu Dhabi. Nyd et besøg i Etihad Towers, hvor de mest spændende stunts fra Fast & Furious-serien blev filmet. Tag op på observationsdækket i Etihad Towers og nyd panoramaudsigten over Abu Dhabis skyline. Besøg det smukke Qasr Al Watan-palads inden for præsidentpaladsets område. Beundr de arkitektoniske vidundere, historiske artefakter og uvurderlige skatte, der viser UAE's rige historie og kultur. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Dubai.

Fra Dubai: Abu Dhabi heldagstur med Louvre og moské

10. Fra Dubai: Abu Dhabi heldagstur med Louvre og moské

Nyd en to-i-en-heldagstur til 2 af De Forenede Arabiske Emiraters store seværdigheder. Beundr både nye og gamle arkitektoniske og kunstneriske vidundere på denne udflugt fra Dubai med alt inkluderet. Når du er blevet afhentet, kan du læne dig tilbage og nyde rejsen til moskeen. Når du ankommer, kan du beundre dens skinnende ydre, der består af hvide græske og makedonske fliser. Træd indenfor, og få en guidet rundvisning, hvor du kan se verdens største håndvævede tæppe, krystallysekroner og glaspaneler besat med tusindvis af Swarovski-krystaller. Besøg derefter Louvre-museet på Saadiyat Island. Tag på en selv-guidet rundvisning på Golfregionens største museum, som huser både klassiske og moderne værker fra hele verden af stor kulturel og sociologisk betydning. Du kan beundre værker fra franske museer som Louvre, Pompidou-centeret og Musée d'Orsay. Besøg Børnemuseet, hyg dig med en bid mad i cafeen eller kig forbi butikken. Efter turen kan du nyde køreturen tilbage til dit hotel i Dubai.

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Ofte stillede spørgsmål om Abu Dhabi Private rundvisninger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Abu Dhabi end Private rundvisninger?

Disse andre ting at gøre i Abu Dhabi må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Abu Dhabi

Det var en virkelig god tur, hvor alt var planlagt til mindste detalje. Vores Guide Mohammed Ziyad var en meget sød, rar og virkelig god guide. Han ved alt om alt og kunne svare på alle spørgsmål. Han var rar behagelig og meget hjælpsom. Derudover var han smilende og tålmodig med vores børn. Alt i alt en virkelig god tur/dag med bedste chauffør/guide 🙏

En rigtig god tur. God info inden oplevelsen. Blev hentet og afleveret direkte på hotellet. Vores guide var super sød og informerende. Tak til Yosef for en god dag

Guiden Zee gav en masse information, han var sjov, høflig. Det var en uforglemmelig oplevelse. Tak

Fantastisk ,overraskende, over alle forventninger)))