Tilføj datoer

Ting at gøre Adelaide

South Australias hovedstad er fuld af kultur, arkitektur, naturvidundere og en spændende madscene.

Tilgængelige aktiviteter

  • Delfin- og vandeventyr
  • Udforsk Adelaide
  • Vinsmagninger
  • Natur og dyreliv "down under"
  • Adrenalinaktiviteter i Adelaide
Vi fandt 88 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 6

Ofte stillede spørgsmål om Adelaide

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Adelaide?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Adelaide?

De bedste dagsture og -udflugter fra Adelaide er:

Hahndorf

Andre seværdigheder i Adelaide

Vil du se alle oplevelser i Adelaide? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Adelaide

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.174 anmeldelser

Fantastisk dag på Kangaroo Island med fremragende information fra sjove og vidende Jen. Det var et privilegium at være blandt så meget regenererende natur og på et sted, der gør alt, hvad det kan for de truede dyr og planter. Det var endnu mere øjenåbnende at høre om bushbrand-ødelæggelserne fra lokalbefolkningen og fremhævede både, hvor vigtig turisme er for øen, og hvordan det kan hjælpe med at sætte samfundet på fode igen for bedre at hjælpe dyrelivet. Bare det at være på øen var et højdepunkt!

En fantastisk sampler af, hvad denne fantastiske ø har at byde på! Det var en meget lang dag, men vores sjove og informative chauffører, både fra Adelaide til færgen og på selve øen, holdt energien høj. På baggrund af dette overvejer vi allerede at booke et længere ophold på øen, når alle grænser åbner igen. Vil helt klart anbefale.

Dette var en af mine yndlingsture. Det var en lang køretur, men det var det værd. Alle chaufførerne, især Garry, rejselederen i KI var fuld af humor. Han gjorde den lange kørsel mindre kedelig. Jeg vil meget anbefale denne tur til venner og familie. Jeg vil også gerne tage på denne tur igen.

Kangaroo-øen var meget større, end jeg troede, den ville blive. Turnéen, vi tog, var seksten timer fra afhentning til aflevering, og tourguiden var forbløffende. Ikke kun var han underholdende, men meget informativ. Hans navn er Mick og har boet på øen i 24 år, så det var meget informativt

Super fedt tur, masser af dyr.. håndfodring af Kangaroer og fugle. Koaler på ruten, alt i alt en fed tur