Oplevelser i

Abu Dhabi

Denne arabiske by byder på alt fra ørkenklitter til overdådige moskeer og luksuriøst bylandskab.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

De bedste aktiviteter og seværdigheder i Abu Dhabi

Abu Dhabi bryder alle rekorder som verdens rigeste by. Besøgende fra hele verden flokkes dertil for at sole sig i luksus og nyde de mange fritidsaktiviteter og sightseeing. Her er 10 eksklusive oplevelser og attraktioner i Abu Dhabi.

 • Sheikh Zayed-moskeen

  1. Sheikh Zayed-moskeen

  Den verdensberømte Sheikh Zayed-moske i Abu Dhabi er mildest talt ærefrygtindgydende, med minareter, der er over 100 m høje, 82 kupler i hvid marmor og et af verdens største håndknyttede tæpper.

 • Yas

  2. Yas

  Hvad enten du ønsker at bo på luksushotel, opleve Formel 1 Grand Prix eller more dig i et vandland, byder Yas-øen i Abu Dhabi på en verden af underholdning og fritidsaktiviteter.

 • Ferrari World Abu Dhabi

  3. Ferrari World Abu Dhabi

  Ferrari World er verdens største indendørs forlystelsespark. Blandt de mange spændende forlystelser er Formula Rossa, der med sine 240 km/t, er verdens hurtigste rutsjebane.

 • Marina Mall

  4. Marina Mall

  Man kunne sagtens tilbringe flere dage i Marina Mall i Abu Dhabi. Udover at være et af verdens bedste butikscentre, huser bygningen også et observatorium, en skøjtebane, en bowlinghal samt det berømte musikspringvand.

 • Corniche

  5. Corniche

  Udenfor Marina Mall, finder du cornichen. Her kan du genoplade batterierne med en afslappet spadseretur eller cykeltur langs den meget smukke promenade.

 • Saadiyatøen

  6. Saadiyatøen

  Den kunstige Saadiyatø er endnu ikke er bygget færdig, men den skulle blive et paradis på jord. En miniatureby med en blanding af fornøjelser, forretningsliv og kultur.

 • Abu Dhabi Mall

  7. Abu Dhabi Mall

  Hvis du har brug for shoppingterapi så besøg det fantastiske Abu Dhabi Mall. Her er over 200 butikker til at tilfredsstille alle dine behov.

 • Yas Island Marina Circuit

  8. Yas Island Marina Circuit

  Denne fantastiske racerbane er vært for Abu Dhabi Grand Prix og giver racerentusiaster en enestående mulighed for at kigge ind bag kulisserne eller selv prøve banen af.

 • Emirates Palace

  9. Emirates Palace

  Dette 7- stjernede hotel kostede 21 milliarder DKK at opføre og var dermed det dyreste hotelbyggeri nogensinde. Det har en 1,6 km lang privat strand og grunden er 850.000 m² stor.

 • Capital Gate

  10. Capital Gate

  Med en hældning på 18 grader har Capital Gate i Abu Dhabi nu slået rekorden og stjålet titlen, som verdens skæveste bygning, fra Det Skæve Tårn i Pisa.

Planlæg dit besøg

 • Hvad skal jeg tage på?

  Husk på at De Forenede Arabiske Emirater er et muslimsk land og selvom besøgende ikke forventes at følge den religiøse dresscode, bør du vise respekt for lokale traditioner. Dæk skuldre, knæ og overarme og undgå stramtsiddende tøj og dybe kavalergange under din rejse i Abu Dhabi. Shorts og bikini er kun tilladt på stranden og topløs solbadning er forbudt.

 • Ramadan

  Under ramadanen er det strengt forbudt at spise og drikke offentligt. De fleste hoteller og klubber serverer dog mad og drikke til udlændinge. Under ramadanenen er det en god ide at klæde dig ekstra konservativt udendørs.

 • Pas på aircondition

  Selvom Abu Dhabi byder på meget varmt vejr, er det en god ide at have en trøje med dig, da det kan være ret køligt indendørs på grund af aircondition.

Praktisk information

 • Valuta
  AED
 • Tidszone
  UTC (+04:00)
 • Landekode

  • 971

 • Bedste tid at tage dertil
  Tag afsted i de køligste måneder mellem november og februar.

Andre seværdigheder i Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om adjust_translation_in_group

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 20.841 anmeldelser

Helt fantastisk tur! Abu Dhabi er et must see hvis du er i Dubai i en uge eller mere. Kan slet ikke beskrive turen. Det er måske det flotteste palads/bygning jeg nogensinde har set! Vores guide var så god og imødekommende! Han sørgede for at turen var så god og behagelig som overhoved muligt + han var god til at forklare om Dubai, Abu Dhabis pg resten af emiraternes historie. Abu Dhabi er jo et lidt "strengere" sted end Dubai, men jeg følte aldrig at jeg gjorde noget "forkert", da vores guide sørgede for at vi var klædt på til alt. Kan klart anbefalde denne tur til alle der er interreseret i at opleve Abu Dhabi. Jeg var også meget glad for at jeg trog heldagsturen, da paladset klart var den største oplevelse (og den var ikke en del af halvdagsturen). Attraktionerne er også tæt på hinanden, så det er ikke fordi man kører en masse ekstra rundt.

Fantastisk tur. Hvis man skal til Dubai skal man tage forbi og se moskeen. Vi havde en guide der hedder Lucy og hun var alletiders! Super sød og svarede på alle spørgsmål. Helt klart alle pengene værd

Great way to see a bit of Abu Dhabi. Our guide Usama was very competent and good for a laugh. Did a fabulous job. Would for sure recommend him.

Der var lavet sikkerhedsforanstaltninger der gjorde at det blev trangt at komme rundt. I forhold til da jeg var der i november.

Vi fik oplevet en masse. Vores guide var meget sød, imødekommende og meget arrangeret i at vi alle fik en god oplevelse.