Ting at foretage sig
Ajaccio

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Ajaccio

Fra Ajaccio/Porticcio:Bådtur i Ajaccio og Sanguinaires-bugten

Fra Ajaccio/Porticcio:Bådtur i Ajaccio og Sanguinaires-bugten

Bort på en bådtur og se seværdigheder langs Ajaccios nordkyst, herunder Tino Rossi-huset, det græske kapel, Marin-kirkegården og citadellet. Se Parata-tårnet og Sanguinaires-øerne, som er et Natura 2000-område. Under turen kan du få kommentarer om Ajaccio-bugten og byens historie. Stop ved Mezumare, den største ø i Sanguinaires-arkipelaget, som kun er tilgængelig med båd. Øen er hjemsted for en række sjældne dyrearter. Nyd et 1 times ophold for at bade eller for at gå en tur til Alphonse Daudets fyrtårn og semaforen. Du kan også se ruinerne af Lazaretto, som koralfiskerne brugte i karantæne efter at være kommet tilbage fra Afrika.

Ajaccio/Porticcio: Scandola naturreservat guidet bådtur

Ajaccio/Porticcio: Scandola naturreservat guidet bådtur

Sæt sejl fra Ajaccio eller Porticcio på en heldagsbådstur til UNESCO's verdensarvsområde Scandola-naturreservatet og Portobugten. Oplev en af de sidste enklaver i Middelhavet, der giver ly for endemisk flora og fugleliv. Stop i kystbyen Girolata, og udforsk den afsidesliggende landsby i 2 timer. Find en god restaurant til frokost eller nyd en picnic på stranden. Om vinteren bliver landsbyen et næsten bagland med kun ca. 15 indbyggere. Tag derefter ud i Calanche de Piana og oplev et enestående landskab af lyserøde granitklipper, der gennem århundreder er formet af temperaturændringer, stærke vinde og havstænk. Udforsk den geologiske mangfoldighed og den unikke placering af klipperne, der giver området et særligt aspekt.

Ajaccio: Byens højdepunkter og kysten Open-Top Bustur

Ajaccio: Byens højdepunkter og kysten Open-Top Bustur

Nyd en 360-graders udsigt over den kejserlige by med en åben bus. Tag af sted fra Square Foch og kør langs De Gaulle-pladsen med statuen af Napoleon og hans fire brødre. Kør derefter langs Austerlitz-pladsen og se Casone-monumentet, der er dedikeret til Napoleon I. Fortsæt din opdagelse langs Sanguinaires-kystvejen for at nyde de smukke udsigter over Ajaccio-bugten. Ankom til Parata-området, hvor du kan gøre et 20-30 minutters stop og nyde den enestående udsigt over øhavet.

Fra Ajaccio eller Porticcio: Dagstur til Bonifacio med båd

Fra Ajaccio eller Porticcio: Dagstur til Bonifacio med båd

Oplev de dramatiske landskaber på Korsikas sydlige kyst på en heldagsbådtur fra Ajaccio til kommunen Bonifacio og dens legendariske klippeformationer. Sejl ind i Valinco-bugten, og nyd en betagende udsigt over kysten. Se den berømte løveformede klippe Roccapina og meget mere. Nyd godt af guidens spændende fortællinger om Korsikas historie og traditioner undervejs. Kom tættere på klippeudskæringen Kong Aragons trappe, der blev gravet af Alfonso 5.'s tropper på en enkelt nat under den mislykkede belejring af Bonifacio i 1420, ifølge legenden. Lad dig betage af havgrotterne, der er formet som Napoleons hat, og klippesøjlerne Grain de Sable. Når du ankommer til Bonifacio, har du 4 timer til at udforske stedet i dit eget tempo og spise frokost. Tag minitoget fra havnen til citadellet i den øvre del af byen og tilbage igen, når det passer dig. Kommunen, som ligger lige ud til Middelhavet og er adskilt fra Sardinien af Bonifacio-strædet, er kendt for sine idylliske strande og tårnhøje klipper.

Fra Ajaccio: Sanguinaires-øernes sejltur med aperitif

Fra Ajaccio: Sanguinaires-øernes sejltur med aperitif

Opdag de smukkeste steder på Korsika på en bådtur fra Ajaccio eller Porticcio. Gå om bord på en halvstærk speedbåd med en kvalificeret kaptajn. Se solnedgangen over øgruppen Sanguinaires-øerne, nyd en badepause og nyd vin og en aperitif om bord. Afgang fra Ajaccio og ankomst til Sanguinaires-øerne på 30 minutter. Læg til kaj i ca. 1 time ved Grande Sanguinaire. Besøg fyrtårnet til fods, og nyd 360 graders udsigten fra toppen. Tag derefter en svømmepause i det krystalklare vand. Når du vender tilbage, kan du nyde en smagsprøve på charcuteri og rosévin, som din kaptajn har tilberedt. Lyt til korsikanske polyfonier, mens du nyder middelhavssceneriet omkring dig. Brug lidt mere tid på at slappe af i det varme, krystalklare vand, og vend derefter tilbage til Ajaccio eller Porticcio.

Fra Ajaccio eller Porticcio: Solnedgangstur til Sanguinaires-øerne

Fra Ajaccio eller Porticcio: Solnedgangstur til Sanguinaires-øerne

Besøg i Ajaccio-bugten med et stop på hovedøen Iles Sanguinaires Mezzu Mare. Nyd en smagning af korsikansk vin og charcuteri ved solnedgang med en kommentar fra kaptajnen om legenderne om øgruppen Iles Sanguinaires. Mød din kaptajn og gå om bord på et unikt fartøj, der ikke kun er populært hos hæren og politiet, men også hos narkotikasmuglere. Den er kendt for sin hurtighed og generelle robusthed, og oplev et eventyr om bord på en båd, der er designet til at klare alle slags vejrforhold og betingelser. Hør fortællinger om ve og vel og ekstraordinært fra din kaptajn, mens du sejler på havets 4X4 mod øgruppen Iles Sanguinaires. Indtag den smukke natur, og lad dig rive med på eventyret.

Ajaccio sightseeingtur

Ajaccio sightseeingtur

Afgang fra Place Foch og kør langs De Gaulle-pladsen for at se statuen af Napoleon Bonaparte, Ajaccios mest berømte figur, og hans 4 brødre. Langs Austerlitz-pladsen kan du se Casone-monumentet, som er dedikeret til Napoleon Bonaparte. Kør langs Sanguinaires-kystvejen og nyd den smukke udsigt over Ajaccio-bugten. Ankomst til Pointe de la Parata med en fantastisk udsigt over havet og nærbilleder af Sanguinaires-øerne. Kør tilbage til byen med udsigt over strandene, monumenterne og kirkegården ved havet og citadellet.

Ajaccio/Porticcio: Sanguinaires Sunset Cruise og vinsmagning

Ajaccio/Porticcio: Sanguinaires Sunset Cruise og vinsmagning

På denne 3 timers bådtur kan du se seværdigheder langs Ajaccios nordkyst, herunder Tino Rossi-huset, det græske kapel, Marin-kirkegården og citadellet. Du ankommer til Sanguinaires-øerne lige i tide til at beundre solnedgangen fra båden. Nyd en vinsmagning på Korsika, som kommenteres af en sommelier og en lokal vinbonde. Du vil opleve hvid-, rød- og rosévin fra Ajaccio-regionen. Forkæl dig selv med en buffet med typiske og lokale produkter, såsom korsikansk skinke, ost, svinekamstærte og søde ostefrikadeller, mens du lytter til de lokale musikeres guitarer.

E-Bike Selvledende tur med guide Loop Ajaccio langs turkisblå vandløb

E-Bike Selvledende tur med guide Loop Ajaccio langs turkisblå vandløb

Fra APPEBIKE SHOP i Charles Ornano Port kan du hente din high-end elcykel, der er udstyret med en Bosch-motor. Ved hjælp af elcyklen kan du besøge Napoleon-stederne, den gamle bydel, Sanguinaires-øerne og den vidunderlige bugt Capo di Feno. På bare tre en halv time kan du opleve mange af øens seværdigheder, bl.a. Bonapartes hus, hvor Napoleon blev født og tilbragte sin ungdom. Uden for centrum kan du besøge det genovesiske tårn Parata og få en fantastisk panoramaudsigt over Sanguinaires-øerne og derefter fortsætte til de smukke strande Grand Capo og Petit Capo. Minimumshøjde for cyklister: 1M55 (5,1 fod)

Ajaccio: Napoleons huleoplevelse med korsikansk måltid

Ajaccio: Napoleons huleoplevelse med korsikansk måltid

I Napoleons grotte kan du udelukkende opleve Napoleon Bonapartes liv fra hans barndom i Ajaccio til hans højdepunkt. Kom og oplev denne unikke oplevelse i en atypisk ramme i en atmosfære fra det 18. århundrede. en flersproget opdagelse. Du har to muligheder: Du har to muligheder: Opdagelsesformlen med en drink efter eget valg - Enkeltpris 15 € pr. person - gratis op til 7 år Den komplette formel med korsikansk måltid og drikkevarer inkluderet - Priser pr. person: voksen 45 € - børn fra 8 til 12 år 28 € - gratis op til 7 år (se vedlagte oplysninger): Omkring et korsikansk måltid (drikkevarer inkluderet). En autentisk smagsoplevelse Spuntinu er traditionelt set korsikanernes måltid, og det har i århundreder været et hyggeligt øjeblik, hvor man deler det hele. Vores korsikanske måltid: Velkommen aperitif Donuts med løg og rødbede Korsikansk charcuteri (skinke, pølse, coppa, lonzu) udvalg af korsikanske oste og figenmarmelade salat med valnødder traditionelt landbrød sæsonbestemt dessert 20 cl vin eller 25 cl øl (voksen) eller 33 cl sodavand vandskål kaffe Børn (op til 12 år): samme lette menu sæsonbestemt dessert 33 cl sodavand Mulighed for at tilpasse mellemmåltidet (religioner, allergier, vegetarer osv.). Værelse med aircondition. Kom og opdag Napoleon-hulen i hjertet af den gamle bydel i Ajaccio nær museet Napoleon Bonapartes fødeby - 4 rue saint Charles - 20000 Ajaccio

Ofte stillede spørgsmål om Ajaccio

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Ajaccio?

Topattraktionerne, der skal opleves i Ajaccio:

Se alle seværdigheder i Ajaccio, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Ajaccio?

De bedste dagsture og -udflugter fra Ajaccio er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Ajaccio på GetYourGuide

Hvad er de bedste billige ture i Ajaccio?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Ajaccio og har et begrænset budget:

Se alle billige aktiviteter i Ajaccio på GetYourGuide

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Ajaccio?

Disse er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Ajaccio:

Se alle tilbud og rabatter i Ajaccio på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Ajaccio

Oplevelser i Ajaccio

Byer i Frankrig

Andre seværdigheder i Ajaccio

Vil du se alle oplevelser i Ajaccio? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ajaccio

Samlet bedømmelse

4.3
(2.662 anmeldelser)

En stor tak til kaptajnen og hans besætning for forklaringerne om kystlinjen og besøget for børnene, og vi havde det hyggeligt. Og vi var forbløffede. Måske endda en kommende sømand i familien.

Fremragende dag ude. Båden meget ren, personalet meget hjælpsomt. Vi taler ikke meget fransk, men tour guide syntes at give en meget god kommentar om steder af interesse under hele turen.

Selvom sejlturen til Bonifacio tager ret lang tid, er den bestemt værd at deltage. Du vil ikke fortryde det. Jeg vil ikke afsløre mere.

En super interessant tur perfekt kommenteret af kaptajnen, der mestrer sit fag til fulde. Tak for denne smukke dag.

En stor tak til kaptajnen for hans mange forklaringer, det var en skøn dag!!