Vores mest anbefalede ting at gøre i Ajaccio

Ajaccio: Byens højdepunkter og kysten Open-Top Bustur

1. Ajaccio: Byens højdepunkter og kysten Open-Top Bustur

Nyd en 360-graders udsigt over den kejserlige by med en åben bus. Tag af sted fra Square Foch og kør langs De Gaulle-pladsen med statuen af Napoleon og hans fire brødre. Kør derefter langs Austerlitz-pladsen og se Casone-monumentet, der er dedikeret til Napoleon I. Fortsæt din opdagelse langs Sanguinaires-kystvejen for at nyde de smukke udsigter over Ajaccio-bugten. Ankom til Parata-området, hvor du kan gøre et 20-30 minutters stop og nyde den enestående udsigt over øhavet.

Fra Ajaccio eller Porticcio: Solnedgangstur til Sanguinaires-øerne

2. Fra Ajaccio eller Porticcio: Solnedgangstur til Sanguinaires-øerne

Besøg i Ajaccio-bugten med et stop på hovedøen Iles Sanguinaires Mezzu Mare. Nyd en smagning af korsikansk vin og charcuteri ved solnedgang med en kommentar fra kaptajnen om legenderne om øgruppen Iles Sanguinaires. Mød din kaptajn og gå om bord på et unikt fartøj, der ikke kun er populært hos hæren og politiet, men også hos narkotikasmuglere. Den er kendt for sin hurtighed og generelle robusthed, og oplev et eventyr om bord på en båd, der er designet til at klare alle slags vejrforhold og betingelser. Hør fortællinger om ve og vel og ekstraordinært fra din kaptajn, mens du sejler på havets 4X4 mod øgruppen Iles Sanguinaires. Indtag den smukke natur, og lad dig rive med på eventyret.

Fra Ajaccio/Porticcio: Bådtur - Ajaccio-bugten/Sanguinaires

3. Fra Ajaccio/Porticcio: Bådtur - Ajaccio-bugten/Sanguinaires

På denne 3-timers bådtur vil du opleve seværdigheder langs Ajaccios nordlige kyst, herunder Tino Rossi-huset, det græske kapel, marinekirkegården og citadellet. Du vil snart se Parata-tårnet og Iles Sanguinaires, der er et Natura 2000-område. Under bådturen vil du høre kommentarer om Ajaccio-bugten og om byens historie. Stop ved Mezumare, den største ø i Sanguinaires-øhavet, som kun kan nås med båd. Øen huser en række sjældne dyrearter. Nyd 1 times pause, hvor du kan svømme eller gå en tur til Alphonse Daudet-fyrtårnet og -håndflaget. Du vil også se ruinerne af Lazaretto, der blev brugt af koralfiskere, som blev isoleret, da de vendte tilbage fra Afrika.

Scandola, Girolata og Calanche de Piana: Heldagsbådtur

4. Scandola, Girolata og Calanche de Piana: Heldagsbådtur

Sæt sejl fra Ajaccio eller Porticcio på en heldagssejltur i Scandola Naturreservat, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, og Portobugten. Oplev en af Middelhavets enklaver, som beskytter den særlige flora og fuglelivet, og hold udkig efter fiskeørne og vandrefalke. Naturreservatet, som blev grundlagt i 1975, kan kun nås fra vandet og er underlagt stærk beskyttelse. Stop i kystlandsbyen Girolata, hvor du vil have 2 timer til at udforske, finde en god restaurant eller nyde en picnic på stranden. Om vinteren har landsbyen kun 15 indbyggere. Den blev nær forladt i slutningen af krigen, men turismen har genoprettet dens velstan. Fortsæt ud om eftermiddagen, og tag ind i Calanche de Piana for at udforske et imponerende landskab af lyserøde granitsten, der er formet over flere århundredes temperaturændringer, stærke vinde og havsalt. Udforsk klippernes geologiske diversitet og beliggenhed, som gør området unikt.

Fra Ajaccio eller Porticcio: Dagstur til Bonifacio med båd

5. Fra Ajaccio eller Porticcio: Dagstur til Bonifacio med båd

Oplev de dramatiske landskaber på Korsikas sydlige kyst på en heldagsbådtur fra Ajaccio til kommunen Bonifacio og dens legendariske klippeformationer. Sejl ind i Valinco-bugten, og nyd en betagende udsigt over kysten. Se den berømte løveformede klippe Roccapina og meget mere. Nyd godt af guidens spændende fortællinger om Korsikas historie og traditioner undervejs. Kom tættere på klippeudskæringen Kong Aragons trappe, der blev gravet af Alfonso 5.'s tropper på en enkelt nat under den mislykkede belejring af Bonifacio i 1420, ifølge legenden. Lad dig betage af havgrotterne, der er formet som Napoleons hat, og klippesøjlerne Grain de Sable. Når du ankommer til Bonifacio, har du 4 timer til at udforske stedet i dit eget tempo og spise frokost. Tag minitoget fra havnen til citadellet i den øvre del af byen og tilbage igen, når det passer dig. Kommunen, som ligger lige ud til Middelhavet og er adskilt fra Sardinien af Bonifacio-strædet, er kendt for sine idylliske strande og tårnhøje klipper.

Fra Ajaccio: Bådtur til Sanguinaires-øerne med aperitif

6. Fra Ajaccio: Bådtur til Sanguinaires-øerne med aperitif

Opdag de smukkeste steder på Korsika på en bådtur fra Ajaccio eller Porticcio. Gå om bord på en halvstærk speedbåd med en kvalificeret kaptajn. Se solnedgangen over øgruppen Sanguinaires-øerne, nyd en badepause og nyd vin og en aperitif om bord. Afgang fra Ajaccio og ankomst til Sanguinaires-øerne på 30 minutter. Læg til kaj i ca. 1 time ved Grande Sanguinaire. Besøg fyrtårnet til fods, og nyd 360 graders udsigten fra toppen. Tag derefter en svømmepause i det krystalklare vand. Når du vender tilbage, kan du nyde en smagsprøve på charcuteri og rosévin, som din kaptajn har tilberedt. Lyt til korsikanske polyfonier, mens du nyder middelhavssceneriet omkring dig. Brug lidt mere tid på at slappe af i det varme, krystalklare vand, og vend derefter tilbage til Ajaccio eller Porticcio.

E-Bike Selvledende tur med guide Loop Ajaccio langs turkisblå vandløb

7. E-Bike Selvledende tur med guide Loop Ajaccio langs turkisblå vandløb

Fra turistkontoret i centrum kan du hente din Peugeot high-end elcykel, som er udstyret med en Bosch-motor. Ved hjælp af elcyklen kan du besøge Napoleon-stederne, den gamle bydel, Sanguinaires-øerne og den vidunderlige bugt Capo di Feno. Derefter vender du tilbage til turistkontoret via en rute inde i landet og langs Saint Antoine-vejpasset. På bare tre en halv time kan du opleve mange af øens seværdigheder, bl.a. Bonapartes hus, hvor Napoleon blev født og tilbragte sin ungdom. Uden for centrum kan du besøge det genovesiske tårn Parata og få en fantastisk panoramaudsigt over Sanguinaires-øerne og derefter fortsætte til de smukke strande Grand Capo og Petit Capo. Minimumshøjde for cyklister: 1M55 (5,1 fod)

Ajaccio/Porticcio: Sanguinaires Sunset Cruise og vinsmagning

8. Ajaccio/Porticcio: Sanguinaires Sunset Cruise og vinsmagning

På denne 3 timers bådtur kan du se seværdigheder langs Ajaccios nordkyst, herunder Tino Rossi-huset, det græske kapel, Marin-kirkegården og citadellet. Du ankommer til Sanguinaires-øerne lige i tide til at beundre solnedgangen fra båden. Nyd en vinsmagning på Korsika, som kommenteres af en sommelier og en lokal vinbonde. Du vil opleve hvid-, rød- og rosévin fra Ajaccio-regionen. Forkæl dig selv med en buffet med typiske og lokale produkter, såsom korsikansk skinke, ost, svinekamstærte og søde ostefrikadeller, mens du lytter til de lokale musikeres guitarer.

Ajaccio sightseeingtur

9. Ajaccio sightseeingtur

Afgang fra Place Foch og kør langs De Gaulle-pladsen for at se statuen af Napoleon Bonaparte, Ajaccios mest berømte figur, og hans 4 brødre. Langs Austerlitz-pladsen kan du se Casone-monumentet, som er dedikeret til Napoleon Bonaparte. Kør langs Sanguinaires-kystvejen og nyd den smukke udsigt over Ajaccio-bugten. Ankomst til Pointe de la Parata med en fantastisk udsigt over havet og nærbilleder af Sanguinaires-øerne. Kør tilbage til byen med udsigt over strandene, monumenterne og kirkegården ved havet og citadellet.

Ajaccio/Porticcio: Dagstur til Scandola og Calanches de Piana

10. Ajaccio/Porticcio: Dagstur til Scandola og Calanches de Piana

Bragt en dagstur fra Ajaccio eller Porticcio og tag en båd for at udforske Scandola-reservatet, der er på UNESCO's verdensarvsliste, og gør holdt i Girolata for en pause. Besøg derefter Calanche di Piana, og stop for en hurtig svømmetur i havet ved Capo Rosso. Vælg at starte din tur til Korsika's UNESCO-listede Scandola-reservat fra enten Ajaccio eller Porticcio. Hop på en båd, og begiv dig ud for at udforske den korsikanske kystlinje med landsbyen Girolata som første anløbshavn. Denne lille middelalderby er omgivet af Korsikas vilde landskaber og kan kun nås med båd eller til fods. Udforsk landsbyen på egen hånd og nyd frokost på et af de lokale spisesteder (prisen er ikke inkluderet). Så hopper du tilbage om bord på din båd og sejler ud på havet, hvor du krydser Portobugten for at besøge Calanche di Piana. Herfra kan du køre til Capo Rosso og tage en dukkert i det Tyrrhenske Hav. Når turen er ved at være slut, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde panoramaudsigten, mens din båd sejler tilbage til Ajaccio eller Porticcio.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Ajaccio

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Ajaccio

Alle aktiviteter

26 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Ajaccio

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Ajaccio

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Ajaccio?

Topattraktionerne, der skal opleves i Ajaccio:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Ajaccio med børn?

Hvad er de bedste billige ture i Ajaccio?

Andre seværdigheder i Ajaccio

Vil du se alle oplevelser i Ajaccio? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ajaccio

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 2.662 anmeldelser

Rigtig god dag med smukke landskaber. Formiddagen går hurtigt mellem guidens mange forklaringer og 2 timers stop ved middagstid i Girolata. Denne lille landsby, der næsten kun er tilgængelig med båd, er sublim. Et godt råd, hvis du vil spise i en af restauranterne: bestil på forhånd! Vi gik til det "smukke sted" helt på toppen og spiste meget godt! Om eftermiddagen er der et stop i Pianas åer, hvilket er meget rart, men bagefter... det er rigtigt, at tilbagevenden på mere end 2 timer uden at gøre noget og offshore er lang, men vi havde læst om det i de foregående kommentarer.. lad os sige, at det er belønningen for at få adgang til sådanne smukke landskaber lidt langt fra Ajaccio! Alt i alt en meget god dag og stor forkærlighed for at booke det fra Scandola og Girolata!

Samlet set er oplevelsen god, når du besøger vidunderlige steder. Rejsen er meget lang, 3 timer frem og tilbage, men det er det værd. Ærgerligt kun for de guider, der kun taler fransk, det er mærkeligt, at vi er på en ø kun for turister, selvom de fleste af dem er franske.