Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Akaroa

Vores mest anbefalede ting at gøre i Akaroa

Akaroa: Dolphin Nature Cruise

1. Akaroa: Dolphin Nature Cruise

Tag på opdagelsesrejse med den kyndige besætning og de dygtige delfinspejderhunde, når de afslører de betagende højdepunkter, den fortryllende magi og de fængslende vidundere, som Akaroa Harbour har at byde på. Dette selskab har en tilladelse fra Department of Conservation Marine Mammal Viewing Permit, hvilket betyder, at de lovligt kan tage gæster med ud for at se delfiner og sæler. Der er kun to tilladte selskaber, der opererer hele året rundt. Af bevarelseshensyn må de ikke svømme med delfinerne. Deres luksuriøse lavtliggende katamaran giver mulighed for et tættere møde med de sjældne Hector-delfiner. Undervejs vil du også lære om den utrolige historie og se NZ-pelsæler, pingviner, havfugle, havgrotter og spektakulære vulkanske formationer. Nyd en gratis drink af lokal NZ-vin, øl eller juice samt lækker hjemmebagning. Et 100 % lokalt ejet og drevet familiefirma, der går 7 generationer tilbage i området, og som er engageret i at øge bevidstheden ved at en del af din billetpris går til bevarelsesindsatsen for at beskytte det dyrebare dyreliv og havmiljøet. Bemærk venligst, at de har en høj succesrate med delfinobservationer hele året rundt, da vi befinder os i et hotspot for Hectors delfiner. Da delfinerne er vilde, kan de dog aldrig garantere at se dem. Hvis din tur ikke ser en delfin, vil du blive tilbudt en anden tur uden beregning. Der ydes ingen tilbagebetaling i tilfælde af, at der ikke ses delfiner. For at få mere at vide, kan du besøge deres websted.

Akaroa: Svøm med vilde delfiner

2. Akaroa: Svøm med vilde delfiner

Svøm med den truede Hectors delfin, verdens sjældneste og mindste oceaniske delfin. Kom på New Zealands ultimative delfinoplevelse når du ser og svømmer med Hectors delfiner i naturen.  Tjek ind på Akaroas havn, og mød den venlige besætning, der forsyner dig med en varm våddragt, maske, snorkel, støvletter, handsker og en hætte, hvis det er nødvendigt. Klatr ombord katamaranen med jetmotor, og sejl ud i den beskyttede havn. Den højt uddannet besætning giver dig en sikkerhedsbriefing og forklarer, hvordan du skal interagere ansvarligt med delfinerne.  Der vil kun være 12 svømmere pr. fartøj, og du vil derfor have en større chance for at se delfiner på tæt hold. Tag udstyret på, og glid ned i det rolige havnevand, og mød delfinerne i deres naturlige habitat. Det  overdækket fartøj har ingen propeller, hvilket gør det mere sikkert for dig og delfinerne. Få varmen i den opvarmede kabine, eller tag et varmt brusebad bagefter. Hectors delfiner er beskyttet i  Akaroa Harbour i et fristed for havpattedyr. Turarrangøren var det første sejlbådsselskab i verden der vandt den eftertragtede Green Globe 21, et internationalt program, der sikrer den bedste miljøpraksis. En del af indtægten for hver billet går til forskning om, og bevaring af, Hectors delfiner.

Akaroa Harbour 2-timers natursejltur

3. Akaroa Harbour 2-timers natursejltur

Oplev en prisvindende natursejltur i Akaroa Habour. Opdag vilde dyr, såsom delfiner, sæler, pingviner og andre havfugle. Se gigantiske vulkanske klipper, og hør om Akaroas fascinerende fortid.  Rejs med en moderne katamaran, som er perfekt til at opleve de naturlige vidundere i Akaroa Harbour. Der er masser af plads på de to dæk til frit udsyn og masser af overdækket plads til skygge og læ. Indenfor finder du en hyggelig bar og toiletter. På hver sejltur kan man nyde historier fra skipperen, der har et indgående kendskab til naturen, dyrelivet og historien om havnen. Eftersom Akaroa Harbour var en levende vulkan for millioner af år siden, er der mange spektakulære gamle lavastrømme at se. Én klippe har en 150 meter høj facade og en fascinerende historie, mens Nikau Palm Gully er den sydligste grænse for disse tropiske palmer. Der er også det utrolige Scenery Nook, et fantastisk pink, lilla og rødt vulkansk amfiteater, der vil feje benene væk under dig.

Akaroa: Safari i 4WD og guidet oplevelse i havkajak

4. Akaroa: Safari i 4WD og guidet oplevelse i havkajak

Nyd en mindeværdig oplevelse i en havkajak fra Akaroa med to afgangsmuligheder. Det er ikke nødvendigt med erfaring, da turene opererer i sikre forhold med en erfaren og kyndig guide.  Efter afgangen fra Akaroa, vil du starte på en naturskøn køretur i en firhjulstrukken minibus over Akaroa-vulkanens kraterrand til Pohatu Flea Bay. Lær om regionen fra din lokale guide og stop for fotomuligheder undervejs. Så er det tid til at få udstyret på og hoppe ned i dobbeltkajakkerne. Din sikkerhed er den højeste prioritet, og oplevelsen kan være fuldstændig betagende under de rette vejrforhold. Udforsk yderkysten af Pohatu Marinereservat og lad dig betage af de spektakulære, tårnhøje klipper, klippestakke, rev og dybe havgrotter. Flea Bay Island og den imponerende øbue kan nås i rolige vejrforhold. Lad dig betage af det forskellige dyreliv og marinearter såsom pingviner, sæler, forskellige havfugle og muligvis verdens mindste delfin.

Akaroa: Wildlife Sailing Cruise med delfiner og pingviner

5. Akaroa: Wildlife Sailing Cruise med delfiner og pingviner

Sejl med delfiner i havnen såvel som i Stillehavet. Besøg grotter, klipper og vandfald undervejs. Se pingviner, sæler og albatrosser samt et utal af andre havfugle. Lær om den franske, maoriske og engelske lokalhistorie undervejs. Oplev sejlets tidsalder om bord på en traditionel sejlbåd, The Fox II. The Fox II er en gaffelrigget ketch i træ (kauri), som blev håndbygget i 1922 i Auckland. Vi er stolte kiwier og privatejede og har sejlet i Akaroa Harbour i over 30 år. Fox II har modtaget Qualmark Gold-akkrediteringen, der anerkender den som en af de mest sikre og bæredygtige oplevelser af høj kvalitet i New Zealand.

Akaroa: Pohatu Little Penguins 3 timers aftenoplevelse

6. Akaroa: Pohatu Little Penguins 3 timers aftenoplevelse

Tag med på turen fra Akaroa på en smuk køretur i en 4WD minivan over kraterkanten af Akaroa-vulkanen til Pohatu/Flea Bay. Hør din guide fortælle dig om Akaras historie og unikke dyreliv. Stop for fotomuligheder, hvor du kan kigge over Akaroa havn og nyde den fantastiske udsigt over det endeløse Stillehav. Ved ankomsten går du rundt i kolonien for at overvåge redepladserne, indsamle data og sikre dig, at fuglene har det godt. Se pingvinerne uforstyrret, der socialiserer på vandet, og når mørket falder på, er der meget stor sandsynlighed for, at nogle af dem vender tilbage til land. Der stilles kikkerter og camouflagegrej til rådighed for at maksimere observationsevnen. Mørket vil signalere afslutningen af aktiviteten, da kunstig belysning forstyrrer fuglene og derfor ikke anvendes. På visse tidspunkter af året kan man måske endda se nogle af rehabiliteringsindsatserne, f.eks. supplerende fodring.

Akaroa: Pohatu Penguins Scenic Nature 2-timers eller 4-timers tur

7. Akaroa: Pohatu Penguins Scenic Nature 2-timers eller 4-timers tur

Kom på en 2- eller 4-timers økosafari med firhjulstrækker til det spektakulære, prisvindende Wild Side Conservation-område. Efter afgang fra Akaroa starter en naturskøn køretur i firhjulstrukken van over Akaroa-vulkanens kraterrand til Pohatu Flea Bay. Lær om områdets historie fra din lokale guide undervejs. Gør holdt for gode fotomuligheder med udsigt over Akaroas havn og Stillehavet. Besøg en lokal famlieejet gård med omgængelige får, som du kan håndfodre og få en rigtig kiwi-oplevelse. Når der er sæson for det, kan du se ynglepladserne sammen med din guide og lære om arbejdet med at bevare den største koloni af små pingviner på New Zealands fastland. På visse tidspunkter af året kan du endda følge dele af rehabiliteringsindsatsen såsom supplerende fodring. Den udvidede 4-timers tur inkluderer et besøg til de spektakulære klippetoppe ved Akaroa Heads Lighthouse Reserve. Du får mere tid til at slappe af i området, hvor du kan få hjemmebagte muffins og kager. Derudover får du også mere tid til at se det lokale dyreliv og til at udforske Flea Bay. Ved at deltage i denne tur er du aktivt med til at finansiere det bevaringsarbejde, der udføres i Pohatu Bay for at beskytte pingvinerne.

Akaroa: Havkajak-tur i Akaroa Marine Reserve

8. Akaroa: Havkajak-tur i Akaroa Marine Reserve

Oplev de naturlige vidundere i havnen og havreservatet Akaroa Harbour i havkajak på en 2,5 timers bæredygtig tur. Padl i et af New Zealands mest naturskønne og økologisk mangfoldige naturmiljøer. Akaroa er et af de bedste steder at sejle havkajak i NZ! En lokal kajak- og naturguide leder hver lille gruppe for at sikre en personlig, informativ og sikker oplevelse. Vi er den mest bæredygtige tur i Akaroa og efterlader minimal påvirkning på det skrøbelige havreservat, som er vores baghave. Padl og udforsk fredfyldte bugter og vige, mens du glider gennem det turkisblå vand i det udslukte, havoversvømmede vulkankrater. Din naturguide vil guide dig gennem havreservatet og fortælle dig om nogle af de mest sjældne havpattedyr i verden, herunder hvide flipperpingviner og hector-delfiner, som er hjemmehørende i NZ, pelssæler, et stort udvalg af fugle og mange andre havdyr! I havkajaksæsonen er der mange tilfældige observationer! Udsigterne er fantastiske, der er masser af huler og andre ting at padle igennem, guiderne er informative, venlige og de bedste i branchen, og vores ture er velegnede til alle niveauer.

Akaroa: Guidet havkajak-safari ved solopgang

9. Akaroa: Guidet havkajak-safari ved solopgang

Oplev Akaroas førsteklasses guidede havkajaktur gennem det rolige havreservat på en 3 timers guidet tur. Nyd at tage del i den mest bæredygtige tur i Akaroa. Rejs i en lille intim gruppe med din egen lokale naturguide for at undgå forstyrrelser i naturbeskyttelsesområderne. Tag på eventyr i et øko-paradis, og få chancen for at møde truede vilde dyr undervejs. Vi ligger i hjertet af Akaroa og tilbyder mest mulig tid på vandet under kajakturen, da vi ikke behøver at rejse for at starte. Turen tidligt om morgenen kan give spektakulære forhold og møder. Vi er altid de første operatører på vandet og har normalt hele havnen for os selv, idet andre turbåde først starter, når vi er ved at afslutte vores tur. Din tur omfatter også en omfattende sikkerhedsbriefing, hvorefter din guide fører dig gennem det turkisblå vand og gør korte stop på vandet for at dele oplysninger om interessante områder og fakta om dyreliv, flora og fauna. For mange padlere er dette turens højdepunkt på deres ferie i New Zealand. Blandt højdepunkterne er at se skarver dykke, NZ-pelsæler svømme og solbade på klipperne, hvide flippede pingviner, der pudser sig, samt regelmæssige magiske møder med de beskyttede og truede Hector-delfiner, som kun findes i NZ.

Akaroa: Naturskønt krydstogt langs kysten med dyreliv

10. Akaroa: Naturskønt krydstogt langs kysten med dyreliv

Tag med os på en dyrelivstur, hvor du udforsker den spektakulære vulkankyst og det rige dyreliv på Banks Peninsula og i Akaroa. Vores antal ture er begrænset, hvilket giver dig en lille og intim tur, der tager dig med derhen, hvor andre ikke kan. Nogle af de dyreliv, du vil komme til at se, omfatter små blå pingviner og en lang række havfugle. Vores venlige og kyndige besætning elsker at møde og tale med vores gæster, og Scruffy, vores venlige bådhund, er med på eftermiddagsture! Tony, en ægte Kiwi, har udforsket farvandene omkring halvøen siden 1960'erne. Han vil underholde dig med sine historier om sine eventyr og dele sin entusiasme for dette vidunderlige miljø og fantastiske dyreliv med dig. Vores karakterfulde og komfortable båd - Wairiri, er en 41-fods Kauri Launch bygget i 1964. Vores ture er specialiseret i små grupper og nok plads til at bevæge sig rundt på båden for at få de bedste muligheder for at se dyrelivet og tage billeder! Tony har ofte stadig en hummergryde ude, og vi trækker den op på nogle af vores ture. Vi ved aldrig, hvad vi finder i den: Hummer, blæksprutter, konger ål, søstjerner og sandhajer er blot nogle af de dyr, vi måske har fanget.

Alle aktiviteter

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Akaroa

Vil du se alle oplevelser i Akaroa? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Akaroa

Samlet bedømmelse

4.7
(290 anmeldelser)

Fantastisk oplevelse med skipper Chris og guide Danny (som viste sig at være en hollandsk ung dame) tog meget tid på at finde de delfiner, der var villige til at svømme med os...og meget vigtigt: uden lokkemidler. Det er absolut ikke "bare at gennemføre en standardtur", men virkelig at tage sig tid og være realistisk for at indikere muligheden for fiasko... TOP oplevelse👍👍👍👍👍

Meget godt, fordi vi ikke kun så delfinerne fra båden, men også var sammen med dem i Stillehavet. der var en varm Kaba, en kiks, et varmt fyld i neoprenen. passer.

Det var en god tur, men vejret var ikke med os. Vi fik set pingviner, sæler og får😁