Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Akerselva

Akerselva

Akerselva: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oslo: Byens højdepunkter: Guidet tur med E-Scooter

1. Oslo: Byens højdepunkter: Guidet tur med E-Scooter

Kom rundt til Oslos mest ikoniske seværdigheder på kort tid ved at køre på en praktisk e-scooter. Tag med din guide på en indsigtsfuld tur, og lær om den lokale historie, mens du kigger på en række bygninger, statuer, parker og monumenter. E-scootere er helt oppe i tiden. De er sjove, økologiske, og de sparer dig tid og energi, så du kan se mere på kortere tid. Denne bytur med E-scooter er perfekt for alle, der ønsker at få mest muligt ud af Oslos must-see attraktioner på en moderne og sjov måde. Du vil kunne se højdepunkter som den norske opera- og balletbygning, Bjørvika-kvarteret, Akershus-fæstningen og de livlige Oslofjord-områder samt det kongelige palads med sin smukke park fuld af fantastiske statuer. Andre højdepunkter er parlamentsbygningen og Karl Johans gade, som er Oslos største boulevard.

Kajaktur på Akerselva-floden - et urbant padleeventyr

2. Kajaktur på Akerselva-floden - et urbant padleeventyr

Se Oslo fra det fedeste perspektiv, mens du padler kajak på den smukke Akerselva. Vi padler gennem Grunerløkka, forbi Grønland centrum og derefter ned til Oslofjorden - men først gennem en 500 meter lang tunnel! Akerselva er en flod rig på historie og kultur, hvilket gør dette til en af de mest oplevelsesrige aktiviteter i Oslo! Som afslutning på turen padler vi ud i Oslofjorden ved siden af det nye Munch-museum og slutter lige ved siden af Oslos operahus - et ikonisk vartegn for Oslo! The Mad Goats' berømte Akersleva-kajaktur i det centrale Oslo! Guidet af sjove og professionelle guider og forbi Oslos ikoniske vartegn, såsom Munch og Operahuset - hop på denne tur! Velegnet til de fleste fitnessniveauer og aldre fra 10+.

Packraft-tur på Akerselva-floden gennem det centrale Oslo

3. Packraft-tur på Akerselva-floden gennem det centrale Oslo

Oplev Oslos mest populære tur - Akerselva Kayak and Packraft Tour! Omfavn gedelivet, og tag med på den berygtede Mad Goat Akerselva River Tour! En tur, der tager dig gennem det centrale Oslo, hvor du ser byen fra et unikt perspektiv. Vi har kørt Akerselva River Tour i over 8 år nu. I den tid har vi guidet mange tusinde af Oslos indbyggere og besøgende. Vores kajak- og packraft-tur på Akerselva er velegnet til alle aldre fra 10 år og opefter og til de fleste konditionsniveauer. Er du klar til at tage på et urbant eventyr, padle forbi graffiti, under historiske broer og endda gennem en 500 meter lang tunnel, der munder ud i Oslo Fjord? Så er Akerselva River Tour lige noget for dig. Akerselva River Tour er en fantastisk udendørs aktivitet for familien, teambuilding, utdrikningslag eller vennegrupper. Du er også meget velkommen til at komme alene og møde nye venner. Hos Mad Goats handler det om inklusion og om at have det sjovt i det fri. Vi kan godt lide at bruge vores krop som motor og komme tæt på naturen på en ikke-invasiv måde. Nu er det tid til at gribe geden ved hornene og booke dig en plads på Oslos mest populære kajaktur!

Oslo: Riverwalk og Norwegian Food Tasting

4. Oslo: Riverwalk og Norwegian Food Tasting

Mød din guide på dit hotel og tag en metrotur til flodstationen. Start fra Nydalen, et populært svømmested, og gå langs Aker-floden med din professionelle guide, som på dit sprog vil forklare den industrielle fortid for denne vigtige flod, der deler Oslo i øst og vest. Se de kraftfulde vandfald og mærk den pulserende atmosfære i området omkring floden. Gå under historiske broer og se kunsten inspireret af eventyr og folklore fra den norske kultur. Se gamle stofbygninger og bryggerier, der er blevet omdannet til skoler og underholdningsvirksomheder. Sæt pris på gadekunst i bunden af flodbredden. Afslut din tur i det trendy kvarter Grünerløkka, hvor du kan prøve en smag af norsk mad. Din guide vil forklare dig de forskellige madsorter, der gennem tiden er kommet på de norske borde, mens du smager det nordiske køkkens delikatesser.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Akerselva

Vil du se alle oplevelser i Akerselva? Klik her for en fuld oversigt