Tilføj datoer

Ting at foretage sig Al Ain

Tilgængelige aktiviteter

Andre seværdigheder i Al Ain

Vil du se alle oplevelser i Al Ain? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Al Ain

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 367 anmeldelser

Vi blev afhentet lidt sent, men var heldige nok til at kunne køre med en lille bus til 5. På de fleste seværdigheder havde vi tid nok til at se på noget, tage fotos osv. Fra tid til anden var der et par minutter mere på grund af den lille gruppe. Oasen havde ikke så meget vand mere, så den korte periode var nok. Ellers har du brug for lidt mere tid til området. Det var nok til at snuse. Frokosten var lækker, og alle fandt noget ved buffeten. Vi var virkelig glade. Vores guide var meget venlig, hjælpsom og forklarede også noget. Det mere overdækkede tøj gælder faktisk for kvinder på kamelmarkedet. Trods mit lange tøj var jeg meget mærkbar. Ellers er det meget interessant at have set dette også.

Vi kan kun anbefale denne tur! Vi blev hentet punktligt af chaufføren Faruk på det aftalte sted, guiden Muhammed (Orient Tours) kendte interessante historier - man lærte alle mulige interessante fakta om landet, folket, kulturen... Dagen var varieret og lærerig - den Maden på hotellet var meget god (for noget for enhver smag).

Det, jeg især kunne lide ved udflugten, var den optimale blanding af natur og kultur. Al Ain er en grøn oase i ørkenen. Frokostbuffeten var varieret og smagte meget godt. Der var mange forskellige indtryk på turen. Guiden var meget venlig og var i stand til at besvare alle vores spørgsmål.

Well worth our time even if the last two stops seemed a bit rushed. We were almost the only tourists st all attractions (mid October and it was HOT)

Set en del, men susede kun hurtigt igennem alle stationerne.