Ting at foretage sig
Alanya

Udforsk naturlige vidundere, og svøm vandet, som Cleopatra efter sigende har besøgt i denne tyrkiske kystby.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Alanya

Sapadere Canyon heldags sightseeingtur fra Alanya

1. Sapadere Canyon heldags sightseeingtur fra Alanya

Slip væk fra Alanyas varme og fugtige kyst for en dag, og nyd en sightseeingtur til Sapadere-kløften. Sapadere-kløften ligger omkring 40 km fra Alanya By og giver sine besøgende muligheden for at gå ad et netværk af velholdte trægangbroer gennem Taurus-bjergene og opleve det dramatiske landskab helt tæt på. Med afgang fra hoteller i Alanya-provinsen bliver du kørt gennem den kølende kløft til startstedet, hvor du starter en 7-timers turen med guide, som inkluderer en traditionel frokost med lokale råvarer i landsbyen Sapadere. Nyd den friske bjergluft, og lad dig betage af naturens pure skønhed. På den rolige 750-meters gåtur, vil du komme forbi talrige vandfald, der vælter ned på klipperne. Hvis du føler dig modig, kan du hoppe i og svømme i det iskolde vand. På turen vil du desuden besøge en naturlig grotte ved navn Guceler (smølfe-grotten). Det vil være en interessant oplevelse at se stalagmit- og stalaktit-formationerne.

Alanya: Rafting, Zipline, Quad, Buggy, Buggy, Jeep Tour med frokost

2. Alanya: Rafting, Zipline, Quad, Buggy, Buggy, Jeep Tour med frokost

Besøg Köprülü Canyon National Park og oplev rafting, zipline, quad, buggy og jeep-eventyr. Driv ned ad strømmene på en tømmerflåde, og tag en svømmetur i floden. Tag et hvil og spis frokost. Flyv over floden på en zipline, og vælg en buggy-, quad- og jeep-safari. Vælg de aktiviteter, du ønsker at lave. Bliv hentet på dit hotel eller begiv dig til mødestedet, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Derefter kan du tage på bodyrafting i det kolde vand på en 14 km lang raftingbane med 10 strømfald på 8,6 mil (14 km). Bagefter kan du svømme i vandet, hvis du har lyst. Nyd en spændende zipline-tur over floden på et specialdesignet sæde, der er fastgjort til en metaltråd. Spis salat, kylling og ris til frokost. Hvis du har valgt buggy-safari, kan du køre i buggy på en mudret bjergsti langs en mudret bjergsti. Du har også mulighed for at køre på en quad bike i vildmarken. Kør gennem de stenede og mudrede bjergstier i en jeep, hvis du ønsker at tage på jeepsafari. Tag mindeværdige billeder og videoer af dit eventyr i løbet af dagen. Til sidst kan du blive sat af på dit hotel, hvis du ønsker det, eller afslutte aktiviteten på startstedet.

Alanya: Tandem-paragliding med afhentning på hotellet

3. Alanya: Tandem-paragliding med afhentning på hotellet

Når du booker vores Alanya Paragliding-flyvning, kan du forvente at føle din entusiasme vokse stærkt med en aktivitet, der fylder dig med følelser og minder. Flyvningen finder sted om morgenen. Når du booker, vil medlemmer af vores team fortælle dig det omtrentlige tidspunkt for transfer. Vær klar til tiden, da en komfortabel bil vil køre dig fra dit hotel i Alanya til startstedet. Handlingen finder sted på en klippe over den spektakulære Kleopatra-bugt. Klippen ligger faktisk 500 meter over havets overflade, hvilket betyder, at du skal være klar til en ekstremt uforglemmelig oplevelse! Det er vigtigt at bemærke, at hvis du ønsker at deltage i vores Alanya Paragliding, behøver du ingen forudgående erfaring. Når du ankommer til startstedet, vil du få en detaljeret introduktionssession med piloterne. De fuldt certificerede og erfarne piloter er ved at forklare alt, hvad du har brug for at vide. De vil også give dig det nødvendige sikkerhedsudstyr og forberede dig til flyvningen. Når du er klar, begynder du at løbe mod enden af klippen sammen med din pilot og lader dig slippe af sted for at opleve, hvordan det føles at flyve. Uden at du overhovedet bemærker det, vil du være oppe i luften! Forvent nogle store adrenalinstigninger i de første øjeblikke af flyvningen, og sørg for at holde øjnene åbne for at opleve den betagende udsigt! Hvis du er bange for at gå glip af et øjeblik, har vi gode nyheder! Piloten vil have et kamera med, så han kan tage billeder af dig og af den utrolige udsigt. Flyvningen varer ca. 15 minutter og er afhængig af vejrforholdene. Landingen finder sted ved Cleopatra Bay, hvor et team venter på at sikre en sikker og gnidningsløs proces. Når du lander, kan du få vist pilotens billeder og købe dem mod et ekstra gebyr. Denne fantastiske oplevelse slutter, når du vender tilbage til dit hotel i Alanya.

Alanya: Piratbådtur med måltider, drikkevarer og afhentning

4. Alanya: Piratbådtur med måltider, drikkevarer og afhentning

Svøm, udforsk grotter, og sejl langs kysten på en af den tyrkiske rivieras bedste piratbåde. Tag uovertrufne billeder af højdepunkter som Bosporus-grotten, Lovers' Cave og Maiden Cave. Nyd et måltid, ubegrænsede drinks, brusere om bord, en bar om bord og mere. Efter afhentning (valgfrit) eller efter at have mødtes på mødestedet, tager du afsted fra molen på en unikt designet piratbåd med moderne faciliteter, herunder toiletter, brusere og en bar. Tag med tilbage til dengang, hvor piraterne herskede over bølgerne og alle de skatte, de indeholdt. Nyd traditionel grillet kylling, spaghetti og lokale salater til frokost. Nip til ubegrænsede sodavand under frokosten og i løbet af dagen, eller vælg at besøge baren om bord for flere drikkevaremuligheder (omkostninger ikke inkluderet). Sejl ind i naturskønne bugter og grotter langs kysten for at holde badepauser. Besøg Bosporus-grotten, Lovers' Cave og Maiden Cave, mens du får masser af muligheder for at tage billeder og udforske disse smukke områder. Efter en sjov dag på vandet kan du tage tilbage til land og blive afleveret ved molen eller på din afhentningsadresse, afhængigt af den bestilte mulighed.

Alanya: Tandem-paragliding-flyvning til Kleopatra-stranden

5. Alanya: Tandem-paragliding-flyvning til Kleopatra-stranden

Dyk ned i frihed og energi med en tandemflyvning ledsaget af en autoriseret instruktør og pilot i Alanya. Glid glat og sikkert gennem den blå himmel på en 12 til 18 minutter lang flyvetur til Kleopatra-stranden. Se hele kystlinjen, der grænser op til havet, bjerge, seværdigheder, byens gader, hoteller og pools. Efter afhentning eller møde på mødestedet går turen til paragliding-basen i Taurus-bjergene. Efter at have diskuteret reglerne for adfærd og sikkerhed, kan du lægge hverdagens stress og jag bag dig og svæve som en fugl gennem himlen. Efter springet, under det frie fald, omgiver luftstrømmen hele din krop og får dig til at føle, at du ikke hopper ned, men virkelig falder. Derefter følger den langsommere og mere fredelige del af kampen, hvor du kan observere landskabet. Under flyvningen vil instruktøren tage billeder og videoer for at gøre disse dyrebare øjeblikke uforglemmelige (kan købes). Afslut din flyvetur med at lande på den berømte Cleopatra Beach. Hvis du blev hentet, bliver du sat af på dit hotel.

Alanya: Piratbådstur med frokost og drinks

6. Alanya: Piratbådstur med frokost og drinks

Oplev Alanyas kystlinje på en 6-timers bådtur. Sejl fra havnen omkring halvøen og langs kysten, hvor du vil se de vigtigste turistattraktioner i Alanya, herunder Det røde tårn, det gamle skibsværft og Alanya Slot. Besøg Piraternes Grotte, De Elskendes Grotte og Fosfor-grotten. Tag en dukkert ved Kleopatra-stranden, og nyd udsigten over Ulas-stranden. Solbad på det øverste dæk, eller slap af mens du lytter til musikken og nyder den spektakulære udsigt over Alanya. Nyd 3 til 4 stop for at svømme i det turkise hav; og under disse stop kan du måske endda se delfiner eller havskildpadder. Bliv forkælet med en grill-frokost med sodavand.

Fra Alanya: Green Canyon dagstur med frokost og sejltur

7. Fra Alanya: Green Canyon dagstur med frokost og sejltur

Slap af på en båd, og svøm i smaragdgrønt vand på en heldagstur til Green Canyon fra Alanya med afhentning og aflevering på hotellet. Rejs til hjertet af Taurusbjergene, sejl gennem et barskt klippelandskab til Olymapınar-dæmningen, prøv kræfter med fiskeri, og stop for at spise en lokal frokost. Begynd din udflugt med at blive hentet på dit hotel i Alanya. Begiv dig ud på en naturskøn køretur mod den betagende Oymapinar-dæmning, som er den perfekte mulighed for at tage betagende billeder. Herefter går turen videre til den fortryllende Green Canyon. Når du ankommer til Green Canyon, kan du tage en bådtur og fordybe dig i den fascinerende skønhed i den omkringliggende sø. Brug et øjeblik på at nyde det turkise vand ved at stoppe for en forfriskende svømmetur. Efter sejlturen kan du spise frokost på en restaurant. Nyd lækre kødboller, saftig kylling eller smagfuld fisk, alt sammen ledsaget af en portion velduftende ris og en forfriskende salat. Sluk tørsten med et udvalg af drikkevarer, herunder te, kaffe, mineralvand og læskedrikke. Efter måltidet kan du benytte dig af muligheden for at fiske på søen. Når tiden nærmer sig sin afslutning, kan du tage med på den afslappende sejltur tilbage til bussen. Undervejs kan du endnu en gang dykke ned i vandet og lade køligheden forfriske dine sanser. Til sidst bliver du sat af på dit hotel i Antalya og afslutter dette mindeværdige eventyr.

Jeepsafari i Taurusbjergene med frokost ved Dimcay-floden

8. Jeepsafari i Taurusbjergene med frokost ved Dimcay-floden

Rejs med jeep ind i Taurusbjergene med et professionelt chaufførteam. Nyd den spektakulære udsigt over Alanya, når du stopper undervejs. Oplev det dejlige tyrkiske landskab, og besøg en lille landsby på dette heldagseventyr. Din guide vil fortælle dig om Tyrkiets religiøse traditioner, når du besøger en landsbymoské. Stop ved et gammelt hus i landsbyen, hvor du har mulighed for at prøve traditionelt tyrkisk brød, eller gözleme, lavet lokalt. Du vil blive tilbudt et glas tyrkisk te, mens du ser et morsomt animationsprogram. Stop ved en restaurant i nærheden af floden Dim Cayi til frokost. Nyd dit måltid og skønheden i det omgivende landskab, og hold derefter tage en afslappende pause i solen inden turen tilbage til Alanya.

By med side: Sapadere Canyon & Alanya med mulighed for svævebane

9. By med side: Sapadere Canyon & Alanya med mulighed for svævebane

Dit eventyr begynder med afhentning fra dit hotel i Side og kører til kystbyen Alanya. Dagens første stop er Sapadere Canyon, et fantastisk naturområde, der er dannet af mange års erosion fra vind, vand og is. Følg din guide på en spændende vandretur gennem kløften, og hold øje med det rige dyreliv, der lever her, især farverige fugle og sommerfugle. Når du har fået appetit af din vandretur, kan du nyde et afslappende stop på en lokal restaurant og spise en lækker frokost. Når du har fået ny energi, kan du fortsætte din vandring gennem kløften. Mens du går, kan du nyde den utrolige udsigt over de mange vandfald og stoppe for at tage billeder fra forskellige udsigtspunkter. Du kan også vælge at besøge Goblin's Cave mod et ekstra gebyr eller svømme i mineralvandet, der siver ned fra Taurusbjergene. Til sidst har du 2 timers fritid i byen, hvor du kan gå på opdagelse i dit eget tempo og se de seværdigheder, der interesserer dig mest. Der er masser at opdage i Alanya, bl.a. Kleopatra-stranden, Det Røde Tårn og svævebanen til Alanya Slot. Efter en uforglemmelig dag kan du læne dig tilbage og slappe af på turen tilbage til Side.

Köprülü-kløften i Antalya: Whitewater-raftingtur med frokost

10. Köprülü-kløften i Antalya: Whitewater-raftingtur med frokost

Nyd et vidunderligt riverraftingeventyr på Tyrkiets storslåede Köprüçay-flod. Köprüçay-floden udspringer i Taurus-bjergene, passerer gennem kløfternes naturskønne landskab og har sin udmunding i Middelhavet mod syd. Floden fodres af underjordisk vand fra begge sider af den høje kløft, og raftingturen på denne uberørte flod er en af de smukkeste natursportsaktiviteter i Tyrkiet. Kom med på dette spændende raftingeventyr, og begiv dig ud på de hvide bølger, huller og fald i en stor raftingbåd. Du bliver helt gennemblødt, mens du suser gennem strømmene, og I holder en pause fra bådturen, hvor I kan svømme eller surfe på de høje bølger. Turen finder sted mellem de historiske broer Oluk og Karabuk og har en sværhedsgrad på cirka 2-3.

Alle aktiviteter

301 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Alanya

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Alanya?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Alanya?

De bedste dagsture og -udflugter fra Alanya er:

Antalya

Andre seværdigheder i Alanya

Vil du se alle oplevelser i Alanya? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Alanya

Samlet bedømmelse

4.2
(3.243 anmeldelser)

Det var sådan en sjov og smuk tur! Vejlederne gør det sjovt. Du kommer forbi flere smukke områder. Du har nok stop til en pause og til at købe ting. Vi fik en time til at gå rundt i Sapadere, hvilket jeg syntes var for kort. Det er et meget smukt område, hvor man kan hygge sig i timevis, inklusive svømning. Svømning var ikke en mulighed for os, da vi skulle gå 20 minutter til vandfaldene og 20 minutter tilbage. Dette efterlod ikke nok tid til at svømme eller gå til observatoriet.

Hele organisationen gik rigtig godt. Holdet var super venligt. Det hele er med lidt animation, men det er stadig meget sjovt. Kløften og vandfaldet er meget smukke. Men hvis du leder efter mere tid og uafhængighed, bør du tage turen på egen hånd. Så kan du slappe af ved vandfaldet og organisere din tid frit. Men det er som sagt også meget hyggeligt i flok.

Alt var fantastisk, fra det første øjeblik, de hentede os, tog hr. İlyas sig rigtig godt af os, vi vil gerne takke hr. Bayram og hr. Önder for vores billede, vi ses næste gang ☺️🙏

entusiastiske rejseledere, stoppede ved smukke steder, canyon er fantastisk, og maden i restauranten var dejlig! klart anbefale!

Canyon Washington den mest spændende og džiip raid 🥰