Tilføj datoer

Albertina

Albertina

Albertina: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

1. Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

Vienna PASS er din nøgle til en uforglemmelig oplevelse i Wien. Du får gratis adgang til Wiens største seværdigheder, såsom Schönbrunn Slot og Schönbrunn Zoo, det gigantiske pariserhjul, den spanske rideskole, Albertina Museum og mange andre. Du får også ubegrænset rejse med hop-on hop-off sightseeingbusserne, som er den perfekte måde at komme fra den ene seværdighed til den næste. Kombiner funktionerne i Vienna PASS for at designe dit eget sightseeingprogram. Kortet ledsages af en guidebog i høj kvalitet med insidertips og detaljerede oplysninger om byen. Vienna PASS kan købes for 1, 2, 3 eller 6 på hinanden følgende dage. Børn under 6 år får gratis adgang til de altomfattende tilbud, hvis de ledsages af en voksen, der har et Vienna PASS. Attraktioner: - Schönbrunn Slot (inklusive labyrinten, Gloriette og andre attraktioner) - Schönbrunn Zoo - Kæmpe pariserhjul - Kunsthistorisk museum - Albertina Museum & Kunstgalleri - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Hofburg kejserlige palads - Kejserlig møbelsamling - Museum for teknologi - Bank Austria Kunstforum - Museum for moderne kunst (mumok)- Wiens statsopera - guidet tur - Museum for militærhistorie - Madame Tussauds - Øvre Belvedere - Nedre Belvedere - 21er Haus - Museum for moderne kunst - Vinterpaladset - Den kejserlige gravhvælving - Klosteret Klosterneuburg - Liechtenstein Slot - Beethoven Museum - Plus mere end 50 andre seværdigheder Ubegrænset Hop-on Hop-off ture Udforsk byen med ubegrænsede ture på de praktiske hop-on hop-off-busser: - 4 hop-på-hop-af-ruter - 50 stop (korte intervaller) - Gratis Wi-Fi - Gratis audioguide på 16 sprog - Børnekanal på engelsk og tysk - App til guidet vandretur Hurtig indgang Spar værdifuld tid med fast track-indgang til mange seværdigheder. Vienna PASS leveres med en guidebog, en app og et bonushæfte. Guidebogen og appen er fyldt med vigtig information, insidertips og særlige tilbud. Nyd attraktive rabatter hos eksklusive partnere med dit bonushæfte.

Billetter til Albertina-udstillingerne

2. Billetter til Albertina-udstillingerne

I 2018 blev Albertina-museet udnævnt til et af verdens syv urbane vidundere, og det ligger lige i Wiens historiske centrum. Den permanente udstilling præsenterer en oversigt over de vigtigste kunstneriske stilarter fra fransk impressionisme, tysk ekspressionisme, russisk avantgarde og også et dybtgående fokus på østrigsk kunst. Den unikke samling omfatter malerier og tegninger af Monet, Degas, Goncharova, Chagall og Kokoschka, for blot at nævne nogle få. Præsentationen toppes af adskillige chefs-d'oeuvre af Picasso, der spænder fra hans tidlige kubistiske billeder til malerier fra hans eksperimenterende sene periode. Fordyb dig i kejserlig flair på Albertina-museet: I omkring 100 år fungerede den nuværende museumsbygning som residens for habsburgske ærkehertuger og ærkehertuginder. Vidnesbyrd om denne periode er de 20 overdådigt indrettede og omhyggeligt restaurerede habsburgske statsværelser, der med deres kostbare vægbeklædninger, lysekroner, pejse og kakkelovne, karakteristiske marqueterier og udsøgte møbler i Louis-seize-stil fra de kongelige franske hofværksteder i Paris og Versailles, fører de besøgende ind i klassicismens storslåede verden. Gå på opdagelse i samlingerne om forskellige emner som den permanente samling, tryk og tegninger, arkitektonisk samling, fotosamlinger og forskellige midlertidige udstillinger. Vælg at tilføje et besøg på hovedmuseet Albertina med en kombinationsbillet til begge steder. Opgrader dit besøg med en guidet tur, der tilbydes på fire forskellige sprog (vælg indstillingen Albertina Entry Ticket and Guided Tour). Kun tilgængelig i august/begyndelsen af september.

Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

3. Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

Oplev Wiens mest berømte seværdigheder ved at følge dit personlige program i henhold til dine interesser. Vælg mellem op til 60 forskellige seværdigheder og sightseeingtilbud, der inkluderer 2, 3, 4 eller 5 attraktioner i dit program. Tag med på en hop-on hop-off-tur for at få et overblik over Wiens vigtigste seværdigheder, eller besøg Prater. Se Donautårnet, Haydn-huset eller Johann Strauß' lejlighed. Besøg det jødiske museum eller det kejserlige skatkammer. Vælg et af de mange museer, besøg den spanske rideskole eller slentre gennem Schönbrunn Zoo. Attraktioner: - Hop-on Hop-off-billet til 24 timer og alle linjer (tæller som 1 attraktion) - Schönbrunn Grand Tour - Schloss Hof & Schlosss Niederweiden - Sisi Museum - Schönbrunn Zoo - Pariserhjul - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Museum for moderne kunst (Mumok) - Øvre Belvedere - Klosterneuburg Kloster - Wiener Statsopera - guidet tur - Albertina - City Cruise (Ddsg) - Kunsthistorisches Museum - Madame Tussauds - Schönbrunn Panoramabahn - Beethoven Museum Heiligenstadt - Mak (Museum for Anvendt Kunst) - Geymüllerschlössel - Og mere end 40 andre seværdigheder

Wien: Byens centrum: Guidet vandretur i en lille gruppe

4. Wien: Byens centrum: Guidet vandretur i en lille gruppe

Oplev charmen og historien i Wiens centrum i personlige omgivelser, når du udforsker gaderne og seværdighederne i selskab med en lille gruppe på engelsk. Jeg er certificeret østrigsk guide, så tag med mig på en guidet gåtur, hvor du kan se de vigtigste steder i Wiens historiske centrum. Det betyder ikke noget, om du har lidt tid til at besøge Wien, eller om du vil have interessante detaljer fra en lokal ekspert, så du kan udforske byen på egen hånd. Vi går sammen mellem to og maksimalt to en halv time for at se forskellige historiske steder, og du kommer til at tage et dybt dyk ned i byens fortid på en underholdende måde. Oplev kejserlige facader, hestevogne, det kejserlige palads (Wiener Hofburg), den kejserlige have, Wiens operahus, hestestaldene på den spanske rideskole og Stephansdom i hjertet af byen og meget mere. Find ud af mere om fremtrædende personligheders liv og Wiens rige historie. Lær at genkende Habsburgernes indflydelse i form af pragtfulde bygninger og residenser. Vi starter på Maria Theresien-Platz. Maria Theresia var en stærk kvindelig hersker i det 18. århundrede, og hendes monument er det mest imponerende i Ringstraße. Oplev det kejserlige palads (Hofburg), som oprindeligt var en fæstning bygget i det 13. århundrede og blev udvidet til en pragtfuld residens i overensstemmelse med Habsburgernes stigende magt og udvidelsen af deres rige. Se et af de mest berømte og fascinerende operahuse i verden, og kom forbi den spanske rideskole. Turen slutter ved St. Stephans Cathedral. Kun udvendig udsigt og ingen indvendige besøg på turen.

Wien: 2-timers historisk sightseeingbyvandring

5. Wien: 2-timers historisk sightseeingbyvandring

Lær alt om en af de smukkeste byer i verden på denne byvandring i Wien. Turen starter med det romerske Wien og spørgsmålet om, hvorfor et slot blev bygget her. Besøg Michaelerkirche, Wiens tredjeældste kirke med en kombination af 3 forskellige arkitektoniske stilarter. Lær alt om Hofburg Slot og betydningen af de store grunde, der dækker 555.000 kvadratmeter. Du opdager også detaljer om byens vigtigste herskere. Bliv imponeret over størrelsen af Heldenplatz, og hvad der ligger bag facaderne. Oplev hvorfor enhver tur til Wien skal inkludere et besøg til det kejserlige skatkammer, hvad der er at se i byen og ting, du sandsynligvis ville have misset uden din turguide. Når du går forbi Østrigs nationalbibliotek med repræsentationslokalerne, vil du finde ud af hvad symbolet på taget betyder, og hvorfor pladsen er opkaldt efter Kejser Josef II. Besøg kirken, hvor mange Habsburg-bryllupper fandt sted (lukket søndag og helligdage), og oplev, hvorfor gommen ikke engang var til stede ved nogle bryllupper. Byens historie har dog også sine mørke sider. Når du går forbi Albertina og "monumentet mod krig og fascisme", vil du blive konfronteret med rædslerne under 2. Verdenskrig. Du vil også stoppe ved Wiener Staatsoper og finde ud af, hvorfor Hotel Sacher nu står, hvor Theater am Kärntnertor stod. Du vil blive overrasket over anekdoterne om Providentia-springvandet på Neuer Markt og Habsburgernes begravelsesritualer ved Kapucinerkrypten. Byvandringen slutter ved Stephansdom, der er Wiens vartegn. Hør om dens delvise ødelæggelse under 2. Verdenskrig, og find ud af, hvorfor ikke alt der læres i skolen, er korrekt.

Wien Outdoor Escape Game: Pesten

6. Wien Outdoor Escape Game: Pesten

Udforsk Wiens middelalderfortid ved at tage på en spilmission med din mobiltelefon. Oplev Wiens historie på en unik måde ved at løse gåder og følge spor for at fuldføre din udfordring. Hent den gratis Questo-app på din mobiltelefon, og start din selvguidede tur ved startstedet. Tag derefter ud for at udforske Wiens værtshuse og smalle middelalderlige gader. Find sporene fra Wiens største tragedie, pesten, når du guides af den bizarre historie om byens mest berømte trubadur, Marx Augustin. Lær mere om manden, de lokale kalder Lieber Augustin (Kære Augustin), grundet hans charmerende humor i bitre tider. Lås hemmelige historier op om de steder, du besøger, hver gang du løser en ledetråd eller gåde. Efter du har løst en gåde, vil du modtage præcise anvisninger til det næste sted, hvilket betyder, at du ikke har brug for et kort, GPS eller en guide til dit opdagelseseventyr i byen. Hvis en stor gruppe gerne vil spille, kan 1 person købe adgang til hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppens medlemmer vil kunne spille byoplevelsesspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe deres egen billet. I kan spille som gruppe og følge ledetrådene sammen, eller dele jer op i mindre hold og konkurrere mod hinanden. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen til sidst.

Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

7. Wien: Go City Explorer Pass til op til 7 attraktioner

Med Vienna Explorer Pass har du friheden til at vælge mellem 2 og 7 af Wiens topattraktioner, alt sammen i ét brugervenligt digitalt pas. Vælg mellem over 45 håndplukkede aktiviteter og ture, og spar op til 50%* i forhold til at købe separate billetter. Der er så meget at se, og du har masser af tid til at gøre det med 60 dage til at bruge dit pas fra dit første attraktionsbesøg. Du skal blot downloade dit pass til din mobile enhed, gennemse den digitale guide for inkluderede attraktioner og instruktioner før dit besøg (nogle ture eller attraktioner kan kræve forudgående reservation) og fremvise det ved hver attraktion eller tur for at komme ind. Visualiser de østrigske kongeliges overdådige liv på Esterhazy Palace, Forchtenstein Castle eller Schönbrunn Palace (glem ikke at tage af sted uden at udforske Schönbrunn Gardens). Nyd en dag i Schönbrunn Zoo eller Madame Tussauds. Læn dig tilbage og slap af med Big Bus Tours Vienna. Ture og oplevelser - Guidet tur til Schönbrunn-slottet (R) - Big Bus Tour Wien 1-dags klassisk tur - Kejserinde Sissi vandretur (R) - Tidsrejse magi Wien historie tur (R) - Craft Beer Tasting Tour - Kick Bike Guided Tour (R) - Guidet cykeltur i Wien (R) - Freud's Vienna Tour (R) - Wien Undercover & Wine Tour (R) - Sisi's Amazing Journey (R) - Hollywood i Wien - vandretur (R) - Kick Bike selv-guidet tur (R) - Street Art Tour (R) - Kejserinde Sisi på vandretur og Hofburgs kejserlige lejligheder - Esterhazy Winery Tour og klassisk vinsmagning (R) - The Future Bus VR Tour (R) - Uddannelsesvandring - hjemløshedsinitiativ (R) - Klassisk koncert i Haus der Musik (R) Museer og steder af interesse - Schönbrunn Zoo (Wien Zoo) - Kæmpe pariserhjul (Wiener Riesenrad) - Danube Tower - MAK Wien - Museum for Anvendt Kunst - Wiens Tekniske Museum - Madame Tussauds Wien - Sigmund Freud Museum - Det kejserlige skatkammer Wien - Hofburg-paladset - Teatermuseet - Kejserligt vognmuseum - Weltmuseum Wien - Esterhazy-paladset - Forchtenstein Slot (april til oktober) - Mythos Mozart Fritid - Valsedans (1 time) (R) - Scootseeing Wien Elektrisk cykeludlejning (1 time) - Ohmm! The Future Massage (R) - Skattejagt i Wien (april til november) - Escape Game - Afslapning i Salzquelle-salthulen (50 minutter) (R) - Spansk rideskole (R) Reservationer påkrævet Attraktioner og ture kan ændres. Se den digitale guide, der følger med din bekræftelseskupon, for at få de mest opdaterede oplysninger, herunder en komplet liste over inkluderede attraktioner, åbningstider og instruktioner om forhåndsreservation. *Besparelser baseret på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Wien: Spy Mission Outdoor Escape Smartphone Spil

8. Wien: Spy Mission Outdoor Escape Smartphone Spil

Oplev byens fascinerende historie og seværdigheder, mens du løser ledetråde rundt om i Wien. Udforsk denne smukke østrigske by ved at spille en opgave sammen med dine venner, din kæreste eller familie. Modtag din adgangskode pr. e-mail, når du bestiller turen, og brug koden i appen. Gå rundt i Wien i ca. 1,5 time for at løse din opgave. Der er dog ingen tidsbegrænsning, og det står dig frit for at udforske byen i dit eget tempo. Du har ikke brug for en guide, du skal blot downloade appen, gå til startstedet og være klar til at begynde eventyret. Løs ledetråde og gæt svaret for at låse op for den hemmelige historie om hvert sted. Spil som en stor gruppe og løs ledetrådene sammen; én person kan købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphones. I kan også dele jer op i hold og konkurrere mod hinanden eller købe en individuel billet.

Wien: Privat sightseeingtur med elektrisk oldtimer

9. Wien: Privat sightseeingtur med elektrisk oldtimer

Oplev Wiens historiske centrum som aldrig før med Royal E-Cars Tours Vienna. Træd tilbage i tiden, mens du udforsker de charmerende gader og ikoniske vartegn i den gamle bydel. Vores kyndige guider vil underholde dig med fængslende historier og give dig et unikt indblik i byens rige historie og arkitektoniske vidundere. Lad dig rive med af elegancen fra en svunden tid, mens du glider gennem Wiens brostensbelagte gader i vores miljøvenlige elektriske oldtimere. Opdag skjulte perler, og fordyb dig i paladsernes storhed og de maleriske pladser. Book din uforglemmelige Oldtimer Tour Vienna i dag, og lad os tage dig med på en rejse, der kombinerer klassiske bilers tiltrækningskraft med Wiens tidløse skønhed. Passage Points Platinum Tour (60 min): - Hofburg-paladset - Maria Theresia-monumentet - Kunsthitorisk Museum - Parlament - Burgtheater - Rathaus / Rådhus - Universitetet i Wien - Votivkirche - Am Hof - Café central - Minoritenkirche - Præsidentens residens - Den spanske rideskole - Nationalbibliotek - Café Mozart - Opera / Staatsoper - Albertina - Hotel sacher Wien - Det gamle Moulin Rouge - Schwarzenberg cafe - Sovjetisk mindesmærke - Schwarzenbergplatz - Karlskirche Passing Points Gold Tourn (45 min): - Hofburg-paladset - Maria Theresia-monumentet - Kunsthitorisk Museum - Parlament - Burgtheater - Rathaus / Rådhus - Universitetet i Wien - Votivkirche - Café central - Minoritenkirche - Præsidentens residens - Den spanske rideskole - Nationalbibliotek - Café Mozart - Opera / Staatsoper - Albertina - Mozarts statue Passage Points Silver Tour (30 min): - Hofburg-paladset - Maria Theresia-monumentet - Kunsthitorisk Museum - Parlament - Burgtheater - Rathaus / Rådhus - Præsidentens residens - Den spanske rideskole - Nationalbibliotek - Cafe Mozart - Opera / Staatsoper - Albertina - Mozarts statue

Gåtur i Wiens gamle bydel, Hofburg, spansk rideskole

10. Gåtur i Wiens gamle bydel, Hofburg, spansk rideskole

Vores vandretur i den gamle bydel er alt, hvad du behøver for at opdage Wiens verdensarv, populære attraktioner, historiske paladser og kirker. Vi er den eneste rejsearrangør, der tilbyder denne gruppetur på 5 sprog: Engelsk, tysk, fransk, italiensk eller spansk, hvilket gør det til en sjov og lærerig oplevelse for internationale rejsende, par og familier. Oplev essensen af Wien. Tag med på en 2-timers vandretur i Wiens centrum. Vores lokale guider kender byen godt og er dygtige historiefortællere med en passion for historie. Du kan vælge dit foretrukne sprog for at få mest muligt ud af de interessante og informative live-kommentarer. Vi begrænser antallet af deltagere til maksimalt 25 personer for at sikre, at du kan høre guiden godt, selv i de overfyldte gader i den gamle bydel. På denne tur vil du se de vigtigste seværdigheder i Wien, startende med den verdensberømte Wiener Statsopera, som repræsenterer byens kærlighed til Mozart, Beethoven, Strauss og andre klassiske musikmestre. Du kommer forbi Albertina-paladset fra det 19. århundrede og spadserer gennem de elegante gårdhaver i Hofburg-kejserpaladset, hvor du lærer om kejserinde Sisi og Habsburg-huset og ser den berømte spanske rideskole. Guiden fører dig gennem de charmerende gader i den gamle bydel til den katolske Peterskirke, så du kan se nærmere på dens barokke arkitektur og kunst. De vil også vise dig Ankeruhr og forklare, hvordan dette kunstfærdige, historiske ur med kobberaccenter og figurer fungerer. Turen slutter ved Stephansdom, en ikonisk middelalderkirke, der giver et indblik i de vigtigste begivenheder i Østrigs historie, fra kongelige kroninger til bombardementer under Anden Verdenskrig. Ud over at udforske Wiens historie og kulturarv vil din ekspertguide med glæde give dig nogle tips og anbefalinger af Wiens bedst bedømte turistattraktioner, traditionelle restauranter, hyggelige kaffehuse og meget mere! Book nu og lær Wien at kende i en nøddeskal!

52 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Albertina

Andre seværdigheder i Albertina

Vil du se alle oplevelser i Albertina? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Albertina

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.312 anmeldelser

Brugte 3 dages passet, vi maksimerede ikke passet, men det var det værd! Nøglen er at PLANLÆGGE, så du kan se alle museerne ved siden af hinanden. Skal besøge Albertina, Kunsthistorisches, Wiens operahus og Schönbrunn-slottet. De fleste af museerne er hurtige, du skal bare gå direkte til indgangen uden at skulle stå i kø i billetlugen. TIP: Hvis du ønsker at gå til Wiens operahus, få tidsplanen på hjemmesiden (VOH), vil du bemærke, at de vil opkræve dig, så du skal sende en sms til Get-guidens kundeservice og bede om koden til gratis rejseguide i VOH. For det andet, hvis du ønsker at gå ind i Schonbrunn-paladset, få tidsplanen først ved GRUPPE CENTER SCHONBRUNN, den er placeret uden for HOVEDPORTEN, kryds stoplyset, drej til højre, hvor hop on/off-bussen er placeret og dens nær ved parkeringspladsen. Hvis du får Wien-passet mere end 1 dag, kan du få en tidsplan på forhånd. Alle de steder, du ønsker at se i Schonbrunn, er alle beliggende i ét område. Schonbrunn zoo, haver, Glorietta og paladset.

Albertina er et vidunderligt museum, jeg gik om morgenen omkring 11-11:30, og det var ikke særlig overfyldt, men det fyldte mere, som dagen skred frem. Jeg er den type person, der kan lide at læse hver plakat, så jeg var i stand til at tilbringe det meste af min dag der, jeg så alt, og jeg gik omkring kl. Kunstsamlingen er omfattende, og paladset, som museet har til huse i sig selv, er smukt. Tjek bestemt hytterne ud, hvis du har tid! Ekstremt værd at slå op, hvis du er en kunstelsker. Mit eneste tip er at undgå cafeen, da jeg gik, fik jeg et skud espresso og en flaske vand med og blev opkrævet næsten €8! Der er helt sikkert billigere steder at få en hurtig bid eller en drink.

Vi ville ønske, at vi havde haft mere tid til at drage fordel af alle fordelene ved passet. Vil helt klart anbefale passet, det inkluderede alt, hvad vi ønskede at gøre i en begrænset tidsramme. Pro-tip: Hvis du vil besøge paladset, skal du sørge for at komme tidligt til billetvinduet for at reservere din plads! Palace tour-billetter er inkluderet, men du skal reservere en tid, vi gik næsten glip af det, fordi vi ikke vidste dette!

Wien-passet var en fantastisk vslue. Min kone og jeg købte seks dages passet og besøgte adskillige museer og spillesteder. De samlede omkostninger, hvis vi havde betalt for hver enkelt, ville have overskredet prisen på passet. Så var der den ubegrænsede Hop-On, Hop-off bus, der bragte os til hvert sted, der var inkluderet i passet. Med Hop-on-passet fik vi set hele byen og lære om dens historie. .

Jeg fandt Wien-passet nyttigt, fantastisk, hvis du besøgte Schönbrunn-slottet, da passet dækkede mange ting her. Jeg kunne nok have udnyttet passet bedre, hvis min planlægning har været bedre! Det var nyttigt at kunne bruge bussen.