Tilføj datoer

Alcaiceria

Alcaiceria

Alcaiceria: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

1. Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

Alhambra er det mest besøgte monument i Spanien og et vigtigt stop for alle, der besøger Granada. Hvis du ønsker at opleve alle dens hemmeligheder, de eksklusive Nasrid-paladser og Generalife-haverne, så tøv ikke med at bestille denne udflugt. Du kan vælge at blive hentet fra et af de forskellige opsamlingssteder i Costa del Sol eller Malaga på det angivne tidspunkt. Derefter kan du nyde en naturskøn køretur over bjergkæden i Málaga for at nå den historiske by Granada. Når du ankommer, kan du opleve de monumenter, der udgør Alhambra. Først går du en tur gennem Generalife-haverne, hvor Karl V's palads ligger. Med denne mulighed kommer du ikke ind i Nasridpaladserne. Efter dette spændende besøg kan du nyde en panoramaudsigt over byen og derefter få lidt fritid i Granada by. Du kan spise frokost eller gå en tur gennem de typiske gader i Alcaicería. Herefter vender du tilbage til Costa del Sol, hvor din tur slutter.

Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

2. Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

Hvis Alhambra er højdepunktet i den muslimske del af Granada, er katedralen hjertet i den kristne by. På denne 90-minutters vandretur med en spansktalende guide begynder du med et besøg i katedralen, som blev bygget på stedet for en moské af dronning Isabella efter erobringen af Granada. Beundr dette mesterværk i spansk renæssancestil med sine imponerende facader og fantastiske interiør, der omfatter et stort alter og flere kapeller. Carlos V, der altid respekterede mindet om sine forfædre, sørgede for, at katedralen blev bygget i overensstemmelse med de katolske kongers ønsker. Fortsæt til det kongelige kapel, som er omgivet af Granada-katedralen, kirken Sagrario og Madraza-paladset. Kapellet blev bygget mellem 1505 og 1517 i den isabellinske gotiske stil og blev dedikeret til Sankt Johannes Døberen og Sankt Johannes Evangelisten. Du kan vise din respekt for de personer, der er begravet her, herunder de katolske monarker, Joanna af Kastilien og hendes mand, Filip I af Kastilien.

Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

3. Granada: Historisk centrum og nedre Albaicin Walking Tour

Opdag de smukkeste pladser i byen, og gå ind i den nederste del af Albaicin-kvarteret på denne guidede vandretur i Granada. Lær om byens multikulturelle historie, mens du ser monumenter som Corral del Carbón, Alcaiceria og Plaza Bib Rambla. Mød din guide i hjertet af byen ved monumentet for de katolske konger, Ferdinand og Isabella. Lær om Granadas fascinerende historie og dens betydelige islamiske arv samt om Reconquista, som sluttede i Granada i 1492. Skrid gennem det historiske centrum med din guide og se historiske bygninger som Alcaiceria, Sankt Ana-kirken, det kongelige højesteret, Giants-fontænen på Plaza Bib Rambla, Madraza, katedralen, den kongelige Chancillería og det kongelige fængsel. Udforsk den nederste del af Albaicin-kvarteret med sine smalle charmerende gader, der vækker minder om den mauriske fortid. Stop ved et fantastisk udsigtspunkt over Alhambra, Granadas mest berømte vartegn, for at tage spektakulære billeder.

Granada: Centrum, katedral, Capilla-tur

4. Granada: Centrum, katedral, Capilla-tur

Du starter på Plaza Nueva, hvor du kan beundre en af de bygninger, der ændrede byens fysiognomi mest. Du vil også forbløffe dig selv med Real Chancillería, som var den højeste appelret i Corona de Castilla. Efterfølgende kan du beundre Plaza Nueva, Santa Ana-kirken og Pilar del Toro, som hver især er en del af et af de vigtigste steder i dagens Granada. Du går ned ad Darro-flodens flodleje for at se den gamle Al-Funduq (Corral del Carbón), en af de få muslimske bygninger til kommerciel brug, der stadig er bevaret. Herefter kan du slentre gennem gaderne og besøge det gamle silkemarked, hvor tusindvis af boder vil beruse dine sanser med deres farver og dufte. Senere besøger du Madraza, som blev grundlagt af Yusuf I i 1349. Herefter går du videre ind i Capilla Real, hvor Reyes Católicos valgte at blive begravet for at efterlade et permanent minde om det hårde arbejde, de måtte yde for at vinde byen tilbage. Mod den sidste ende af turen vil du besøge katedralen, som kejser Karl V begyndte at bygge.

Granada: Skattejagt og seværdigheder på egen hånd

5. Granada: Skattejagt og seværdigheder på egen hånd

Lær Granada at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour. Brug en sjov app til at udforske byen til fods og få point for at løse forskellige typer opgaver. Gør brug af hints til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at finde frem. Løs spørgsmål ved byens bedste seværdigheder. Led efter svar, der er gemt på steder som skilte og billeder. Venter spændende fotoopgaver, der kræver en masse kreativitet. Hvis du mestrer snapshotsene, bliver du belønnet med point. Nå fantastiske steder som Granada-katedralen, "Corral del Carbón", Alcaicería "Den store basar. Få en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Tag til Plaza Nueva, og brug koden til at låse spillet op i appen. Turen slutter ved udsigtspunktet Placeta de Carvajales. Download Explorial-appen, gå til startstedet, og du er klar til at starte med spillet. Turen varer i gennemsnit ca. 1-2 timer, men du kan sætte spillet på pause og genoptage det, når du ønsker det.

Granada: Domkirke og det kongelige kapel guidet tur med billetter

6. Granada: Domkirke og det kongelige kapel guidet tur med billetter

Hvis du vil lære mere om Granadas historie og kunst, må du ikke gå glip af en guidet rundvisning i katedralen og det kongelige kapel, som er to af de mest symbolske monumenter i byen. Katedralen er den første renæssancekirke i Spanien og den næststørste i landet. Det kongelige kapel er gravsted for de katolske konger Isabel og Fernando, som forenede kongerigerne på den iberiske halvø og satte en stopper for den islamiske invasion. På dette besøg vil du kunne beundre den arkitektoniske skønhed og de kunstneriske skatte, som disse bygninger rummer, såsom malerier af verdenskendte kunstnere eller korstagerne i plateresk stil. Desuden vil du få en ekspertguide, som vil forklare alle detaljerne og kuriositeterne ved disse steder. Du kan vælge mellem en rundvisning på spansk, engelsk eller fransk, alt efter hvad du foretrækker. Besøgets varighed er en time og et kvarter, og billetterne er inkluderet i prisen. Tænk ikke to gange og reserver din plads til denne unikke oplevelse i Granada.

Granada: Cathedra & Kongeligt Kapel & Albaicín springe køen over Tour

7. Granada: Cathedra & Kongeligt Kapel & Albaicín springe køen over Tour

Opdag katedralen og det kongelige kapel i Granada samt kvartererne Albaicin og Sacromonte på en guidet vandretur. Lær om og besøg det kongelige kapel, mausoleet for de katolske konger og nogle af deres efterkommere samt det monumentale centrum omkring katedralen. Om eftermiddagen besøger du den gamle arabiske by, som nu er Albaicín-kvarteret og det mest flamenco-kvarter i Spanien. Se de berømte huler med flamenco-tablaos, Sacromonte.

Granada: Rundvisning i det kongelige kapel og det historiske centrum

8. Granada: Rundvisning i det kongelige kapel og det historiske centrum

Gå ikke glip af denne mulighed for at besøge de vigtigste historiske seværdigheder i Granada sammen med en erfaren guide. Start din tur på Plaza Bib-Rambla, et torv, som tidligere var indgangen til byen. Her kan du se, hvor "porten med ørerne" plejede at stå, og du vil lære historien bag dette navn. Det næste punkt på din rundvisning er Alcaicería, en arabisk markedsplads fuld af smalle og snoede gangarealer. Køb nogle souvenirs, eller bare forundres over det store udvalg af varer, herunder smukke silker og velduftende krydderier. Hvis du fortsætter, bliver dit næste stop dagens højdepunkt: Det kongelige kapel, hvor de historiske kongelige kongers marmorgrave er placeret. Her ligger Isabella og Ferdinand sammen med deres datter Joanna I og deres svigersøn Phillip den Flotte. Til sidst kan du tage til det historiske centrum af byen for at se La Madraza, det første islamiske universitet i Granada. Dette pragtfulde arkitektoniske værk blev bygget i det 14. århundrede og er stadig en del af byens universitet.

Granada: Albaicin og Sacromonte-distrikterne - guidet tur

9. Granada: Albaicin og Sacromonte-distrikterne - guidet tur

Oplev nogle af Granadas vigtigste kvarterer på en guidet vandretur. Udforsk Albaicin, Sacromonte og højdepunkterne i byens centrum med din lokale guide. Når du har mødt din guide, går du mod Albaicin, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Gå gennem smalle gader, fascinerende hjørner, pladser og udsigtspunkter, indtil du ankommer til det betagende udsigtspunkt San Nicolas. Derefter går turen til Sacromonte-kvarteret, som er et referencepunkt for flamenco. Beundr områdets berømte hulehuse med deres egen personlighed, og nyd den spektakulære udsigt over Granada fra kvarterets gader. Fra Sacromonte går turen videre til Granadas centrum. Her kan du beundre Granada-katedralens ydre, det kongelige kapel i Granada og Madrasa i Granada. Fortsæt til det gamle silkemarked i Alcaiceria og Plaza Nueva, før turen afsluttes på Plaza Isabel la Catolica.

Granada Citycenter&Albayzin

10. Granada Citycenter&Albayzin

Granada er meget mere end Alhambra; lad dig blive guidet gennem byens historiske hjerte og Albayzín-kvarteret, som Unesco har erklæret for verdensarv. Du får mulighed for at gå gennem steder, der er så repræsentative for Granadas historie som katedralen eller nogle af dens mest berømte pladser. Vores tur begynder ved statuen af Isabel la Católica og går til Corral del Carbón, den eneste Alhóndiga fra Nasrid-perioden, der er bevaret i landet. Lad dig forbløffe af gaderne i Alcaicería, en gammel souk, som vil tage dig med til glemte tider og minde dig om markederne i Marrakech, hvor du kan se og købe indlæg og fajalauza-arbejde, traditionelt luksushåndværk fra Granada. Ved siden af ligger den emblematiske Plaza Bib-Rambla, som rummer mange historier, og hvor den bedste chokolade og churros serveres! Ledsaget mellem forskellige bygninger har vi katedralen, der er sammensat af tre forskellige arkitektoniske stilarter, og på dens vægge kan vi finde middelalderlig graffiti. Vi må ikke glemme det kongelige kapel, mausoleet for de katolske monarker, lige foran madrasaen. Efter Gran Vía kommer vi til en af byens juveler: det emblematiske Albayzín-kvarter, hvis smalle og labyrintiske gader er gennemsyret af vores historie. Vi går gennem Carrera del Darro, hvor vi taler om Bañuelo eller det arkæologiske museum; derefter begynder vi at klatre for at komme til vores endelige destination, udsigtspunktet San Nicolás!

16 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Alcaiceria

Andre seværdigheder i Alcaiceria

Vil du se alle oplevelser i Alcaiceria? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Alcaiceria

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 354 anmeldelser

Smukke Grenada gjort ekstra speciel af en venlig og kyndig guide. Katie var fremragende til at give information og vejledning til vores 3 timers fritid i selve byen, hvor tapas er godt prissat og rigeligt. Alhambra var udsøgt, og vores lokale guide tog os gennem haverne og paladserne, før Katie mødte os på vores hjemkomst. Vi havde cirka 3 timer der, og det gik på ingen tid overhovedet. Katie gav os flasker koldt vand, som vi fyldte op ved de talrige springvand der. En fabelagtig tur. Værd pengene.

Vi skulle have 2 timers fritid i Granada og vi havde kun 1 time, hvilket ikke tillod os at besøge efter vores smag. Vi havde kun tid til at se det ydre af katedralen og vende tilbage til bussen umiddelbart bagefter, og timen var allerede gået. Guiden virkede ked af situationen, så jeg tør forestille mig, at det ikke er normalt som en situation. Til gengæld var besøget i Alhambra virkelig fantastisk og velorganiseret.

Dejlig tur! Først spenderede vi et par timer i Granada - super hyggelig by. På busturen dertil fortalte vores guide os om Malaga og Granadas historie, samt de områder vi kørte igennem. Ud på eftermiddagen tog vi til Alhambra-slottet. Hold nu op, hvor var det smukt! Selvom der var MANGE besøgene, var det stadig en fryd for øjet.

Alt var super organiseret og til tiden. Bussen var moderne, alt blev fortalt på to sprog og en kontaktperson var altid tilgængelig. Man skal gå lidt og kunne tåle solen alt efter årstiden. Udflugten var unik og absolut værd at se.

En dejlig tur. Guiden i bussen var venlig, smilende og hjælpsom. Guiden i Alhambra var lige sådan. Chaufføren kørte virkelig godt. Så alt i alt en virkelig god tur.