Alcatraz
Vælg datoer
Køb din billet nu

Alcatraz: Ture og billetter

Se alle oplevelser i Alcatraz

Topseværdigheder i San Francisco

Se alle 197 oplevelser

Alcatraz' mest berømte fanger

Alcatraz er hjemsted for en militær borgerkrigsgarnision, havfuglekolonier og vestkystens ældste fungerende fyrtårn. Men hvis væggene kunne tale, ville de fortælle hårrejsende afsløringer om Amerikas farligste kriminelle. Her får du et hurtigt overblik!

Al Capone

Al Capone

Den måske mest berømte gangster nogensinde endte i celle 181, hvor han, for det meste, havde meget svært ved at klare fængselslivet.

Robert Franklin Stroud

Robert Franklin Stroud

"Birdman of Alcatraz" blev rent faktisk en respekteret ornitolog, mens han sad i sit forrige fængsel, Leavenworth. Da han kom til Alcatraz, lod de ham ikke holde dyr!

Mickey Cohen

Mickey Cohen

Harvey Keitel vandt en Oscar for bedste mandlige birolle, i hans skildring af Cohen i filmen "Bugsy." En passende hyldest til manden, der nærmest har opfundet Hollywoods ganster-klicheér!

James

James "Whitey" Bulger

Inden han blev en af Amerikas mest frygtede forbryderbosser, tilbragte den berygtede og brutale Bulger 3 år i Alcatraz. Bostons bøhmand sidder i øjeblikket fængslet i Florida.

Frank Morris, John Anglin, og Clarence Anglin
Foto: Derek Key @Flickr (CC BY 2.0)

Frank Morris, John Anglin, og Clarence Anglin

Disse 3 mænd lavede sammen en plan i 1962, som siges at føre til det eneste succesfulde flugtforsøg nogensinde. Ingen ved hvad der skete med dem efterfølgende.

Vores gode råd

Hvordan kommer jeg derhen?

Du kan kun komme til Alcatraz med en færge, som sejler fra havn 33 på Embarcadero.

Hvornår er det bedst at besøge?

Alcatraz kan blive ret tåget i sommermånederne, så vejret er bedst i det sene forår eller det tidlige efterår. Hvis du vil se på fugle, skal du komme i maj og juni.

Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at besøge?

Det er kun noget du skal overveje, hvis du gerne vil bruge hele dagen på øen, og så skal du selvfølgelig komme så tidligt som muligt! Det er begrænset hvor mange mennesker, det er tilladt at være på øen af gangen, derfor holdes antallet af besøgende også nede - så vær forberedt på at der er ventetid!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Færgerne har afgang dagligt fra kl. 09.00.
 • Hvad er prisen?
  Billetpriserne varierer og starter på 30 USD for voksne.
 • Får jeg brug for en guide?
  Du kan desuden opleve Alcatraz som en del af en hop-on-hop-off-tur, sammen med andre af San Franciscios mange seværdigheder, som Golden Gate Bridge. På den måde sparer du penge, og du får en guide, som giver dig al den information du skal bruge ved hver destination.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Da Alcatraz er en ø, kan den kun nås med færge. Du kommer til færgen med Munis linje F (bus).
 • Yderligere tips

  • Der er stejle bakker på øen, så husk at tage gode vandresko på.

  • Tag en jakke eller en sweater med - det kan nemlig blive køligt tæt på kysten!

Det synes rejsende om Alcatraz

Samlet bedømmelse
4.5 / 5
baseret på 4.482 anmeldelser

Vi sejlede først ud på den anden side af Golden Gate Bridge , havde en rigtig flot udsigt ind til byen og fik set Golden Gate Bridge på nært hold . Der var en masse information i højtaleren om bord på hele turen . Efter Golden Gate Bridge sejlede vi ud til alcatraz , sejlede rundt om øen , kom rigtigt tæt på . Rigtig god tur . Husk en varm trøje da det blæser en del på turen en ret kølig vind.