Tilføj datoer

Alhambra

Opdag Nasrid-dynastiets overdådighed inde på et af Spaniens største historiske områder.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • Flerdagesture
Vi fandt 93 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 93

Andre seværdigheder i Alhambra

Vil du se alle oplevelser i Alhambra? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Alhambra

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 52.131 anmeldelser

Jeg har givet dette 5 stjerner udelukkende fordi Alhambra i sig selv er fremragende, og alle bør besøge, hvis de kan. Forestil dig en massiv fæstning/omgivet by og inden for den en række paladser, bygninger og haver osv., og du har ideen. Nasrid-paladserne er indeholdt inden for, og du har en angivet tid til at komme ind i dette område. Du bør dog være klar over et par ting: 1) På trods af webstedets navn 'Få din guide' - får du ikke en guide. Vi blev tilbudt €120 for en privat guide i omkring 2 timer og 30 minutter. En gruppeguide kan være billigere. 2) Du får en 'Skip the Queue'-billet...men der er 2 køer - en til at komme ind i selve komplekset og en til Nasrid-paladserne, og så vidt jeg kunne se, tillader denne billet dig ikke at springe over det kø. 3) Få en lydguide 4) Kom dertil i god tid før din indgang til Nasrid-paladserne. Du skal muligvis købe en lydguide ved hovedindgangen, og du skal gå 10-15 minutter ind i Alhambra-komplekset for at nå Nasrid-paladserne.

Perfekt spring-køen-billet. På den anden side fik vi "et mødested" på tidspunktet for besøget, men i virkeligheden skal du ind på stedet, og præsentere dig foran Nasrid-paladserne i det angivne tidspunkt. Heldigvis var vi tidlige, for der er næsten 15 minutters gang mellem det givne mødested og indgangen til Nasrid-paladserne.

Unikt sted at besøge i verden, du skal være punktlig for at komme ind til Nasrid-paladserne, vi valgte kl. 16.00, og vi stod ikke i kø ved indgangen. Betagende udsigt og haver i Eden skønhed for ikke at nævne springvandene. Oplevelse ikke at gå glip af. Det er vigtigt altid at have identifikationspapirer og værdibeviser med

Gik glip af vores tidsrum kl. 16.00 (dette var kl. 17.30) En dejlig kvindelig ledsager sporede os stadig hurtigt efter at have ventet 15 minutter i køen og indså, at hun tog os til fronten og slap os igennem... paladset er vidunderligt... a bestemt skal gøre, når du besøger Granada ...

Fantastiske paladser, meget hjælpsom service, gæstfrie mennesker. Den konstante kø- og paskontrol var irriterende, på trods af forudgående reservation var du stadig nødt til at stå i kø. Parkeringsautomaterne var for enden af gaden, som var totalt malplaceret. Ellers var parken mega.