Alhambra
Vælg datoer
Bestseller
granada alhambrabillet og rundvisning på hele komplekset

Granada: Alhambra-billet og rundvisning på hele komplekset

Varighed: 3 timer
843 anmeldelser
GetYourGuide Original
843

Oplev Alhambra- og Generalife-paladsområderne på en 3-timers guidet rundvisning inklusive Nasridernes palads. Vælg mellem en privat oplevelse eller…

Alhambra: Ture og billetter

Se alle oplevelser i Alhambra

Topseværdigheder i Granada

Se alle 238 oplevelser

4 ting du skal vide, før du besøger Alhambra

Lær alt hvad skal vide, før du besøger Granadas fantastiske Alhambra. Vores tips og information, lige fra den historiske betydning til hvor meget tid, du skal bruge, vil hjælpe med at gøre din rejse uforglemmelig.

Besøg et af Spaniens mest betydningsfulde steder

Besøg et af Spaniens mest betydningsfulde steder

Alhambra er både et UNESCO-verdensarvsted og en af Spaniens 12 skatte, og har dermed enorm betydning i regionen. Alle monumenterne er værd at besøge, men Nasridernes palads er den mest populære del af Alhambra. I bunden af Sierra Nevadas bjerge genkalder paladserne Granadas fremtrædende muslimske arv og historie. Det royale kompleks består af Mexuar, Serallo og Harem og udtrykker det ekstravagante liv under Nasrid-dynastiets storhedstid.

Køb dine billetter på forhånd

Køb dine billetter på forhånd

Det er altid smart at planlægge på forhånd, men det er ganske enkelt nødvendigt, når du vil se Alhambra. Monumentet har en politik om at billetter skal købes senest 3 dage i forvejen. I højsæsoner som vinterferien eller omkring påske bør rejsende booke mindst tre måneder i forvejen for at sikre sig entre. Hvis almindelige entrebilletter er udsolgt, kan du stadig booke guidede ture til monumentet. Husk at du skal oplyse dit fulde navn og vise ID eller pas for at modtage dine billetter.

Regn med ekstra tid til rejse og udforskning

Regn med ekstra tid til rejse og udforskning

Alhambra er omgivet af bjerge og er derfor ikke let at tilgå. Der findes kun få veje til paladset, så sørg for at have god tid. Hvis du allerede befinder dig i Granada, tager turen cirka 20 minutter. De fleste guidede ture, der inkluderer paladskomplekset og Generalifehaverne, tager mindst tre timer. Da det jo er en af Spaniens største attraktioner, skal du forberede dig på at skulle stå i kø. Hvis du køber en skip køen-billet til Alhambra får du selvfølgelig mest muligt ud af din tid.

Udforsk hver del af monumentet for sig

Udforsk hver del af monumentet for sig

Den militære fæstning Alcazaba blev bygget i 889 e.Kr. oven på romerske ruiner og er den ældste del af Alhambra. Monumenter som Generalifehaverne og løvernes gårdhave blev renoveret af nasrid-dynastiet i det 13. århundrede og blev med tiden en del af fæstningen. Selvom nogle guidede ture i Alhambra vil føre dig til alle monumenterne, har hvert monument sin egen indgang og billet. Derudover er nogle steder på paladsets område gratis tilgængelige.

Vores gode råd

Hvornår kan jeg besøge paladset?

Paladset er åbent hele året, undtagen d. 25. december (1. juledag) og d. 1. januar (nytårsdag).

Påklædning

Alhambra har ingen dresscode, men vær opmærksom på, at visse katolske institutioner i byen kan kræve at arme og ben er tildækkede. Husk desuden at holde dig i skyggen og drikke rigeligt med vand!

Hvordan kommer jeg dertil?

Offentlig transport (linje C3) kører dig lige til billetkontoret. Du kan desuden gå. Der er forskellige ruter fra centrum (ca. 800 m. hver). Vejen fra Plaza Nueva er den mest fredfyldte, smukke og historisk interessante. Vejen fører dig ad Cuesta de Gomérez, gennem Granatæbleporten og ad gaderne med skyggefulde træer, der fører til Alhambra.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Tirsdag-lørdag, 09:00-18:00
  Søndag, 09:00-3: 30 PM
  Ferie timer kan variere
 • Hvad er prisen?
  Billetterpriserne starter ved 14 EUR, og det anbefales kraftigt at booke på forhånd.
 • Får jeg brug for en guide?
  Måske er du interesseret i en ekspert der fortæller, mens du iagttager arkitekturen, rum for rum.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Offentlig transport (linje C3), i bil eller til fods fra centrum
 • Yderligere tips

  • Denne seværdighed er gratis for børn under 12 år, men det er stadig nødvendigt at booke.

  • Der er adgang til Nasrid-paladserne hver halve time. Kom til tiden!

Det synes rejsende om Alhambra

Samlet bedømmelse
4.5 / 5
baseret på 47.249 anmeldelser

Interessant tur - desværre inkluderede den ikke løvetemplet

Store start problemer, da vi ikke kunne finde guiden og gruppen, stod ved mødestedet, men de var længere over, uden nogen form for markering. Men det lykkedes da de var på vej ind, og guiden Ivan, sørgede for at vi fik udstyr i første pause. Ivan var en rigtig god og vidende guide. Selve stedet er flot og imponerende - vær dog opmærksom på at 36 grader er voldsomt varmt, og noget af fornøjelsen får af turen, hvis man ikke er forberedt på dette. Eller fin tur

Granada: Rundvisning i Alhambra og Generalife Anmeldt af

Glimrende rundvisning med et strejf af humor.

Vi fik rundvisningen på engelsk (vi havde foretrukket tysk ) og spansk og kunne således koncentrere os om lokaliteterne under den spanske version af “teksten”. Rundviseren gav sig god tid, men var også afhængig af de tidsintervaller, som er nogle af stederne på Alhambra for at undgå sammenstuvning af for store grupper. Derfor får man mulighed for at se ordentligt på det, som har interesse.

God rundvisning i Alhambra og Generalife

Vi fik en dygtig guide. Dejligt med audio udstyr så alle kunne høre uden at skulle stå ved sien af guiden hele tiden. Tydeligt sprog. Vi fik en god rundvisning i et roligt tempo rundt i det flotte kompleks. Fint med oplysninger om stedet og dets historie. 5 stjerne er velfortjent.

Alhambra: Guidet tur med adgang til Generalifes haver Anmeldt af

Meget kompetent guide med tydeligt engelsk

Bortset fra at et glemt pas betød en meget brat afslutning af rundvisningen ved 4. kontrolpost var det ideelt. Men passet skulle have været kontrolleret, FØR rundvisningen startede, så vi kunne have hentet det. Nu gik vi helt glip af turens klimaks: paladset, ØV!

Venlig og hjælpsom modtagelse i receptionen

Stor betydning med hjælpsom reception, da vi boede i landejendom uden internet og derfor ikke kunne printe billetterne, som blev sendt dagen før. MEGET DÅRLIG ide, da ikke alle kan printe på en ferie. Har prøvet det tidligere, og altid et stort problem.