Tilføj datoer
Ting at gøre

Alicante

Solskin året rundt, delikatesser fra havet og et pulserende natteliv venter dig på Spaniens Costa Blanca.

Topseværdigheder i Alicante

Ofte stillede spørgsmål om Alicante

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Alicante?

De topattraktionerne der skal opleves i Alicante er:

Andre seværdigheder i Alicante

Vil du se alle oplevelser i Alicante? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Alicante

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.390 anmeldelser

Super sjov oplevelse! Min kæreste og jeg kom til at ligge i nettet på sejlbåden, hvilket var super fedt! I begyndelsen af sejladsen kom personalet ud med skåle til alle fester fyldt med frisk frugt, hvilket var meget hyggeligt! Vi sejlede i omkring 45 min. og stoppede for at svømme fra båden, ikke meget snorkling måske, da det kun var hav, men kunne låne af dem, hvilket nogle gjorde! Så skulle du bruge din drinksbillet, hvilket betød cava, øl eller et glas vin og sodavand! Udover det kunne du bestille drinks, andre drinks og tapas! Fremragende besætning, som var meget søde og venlige! Virkelig anbefale!!

Fremragende, både øen Tabarca med sin maleriske by og sit krystalklare vand, såvel som den gamle på katamaranen. Katamaranbesætningen er meget opmærksomme og behagelige, musikken god og varieret, paellaen udsøgt. At kunne svømme blandt fiskene i gennemsigtigt og varmt vand, mens de forbereder dig en mojito, har været en oplevelse værd.

Super sød og hjælpsom guide der ved en masse om Alicantes historie både fra gammel og ny tid Spændende tur med fine smage og fortællinger fra Alicante Kan varmt anbefales…..

En fantastisk oplevelse igennem Alicantes by og historie. Super dygtig og nærværende guide der gav mange gode fortællinger og viden omkring Alicantes historie gennem tiden.

A great way to explore another side of Alicante and some of its hidden places. Well organised and informative.