Alicante

Vælg datoer

Seværdigheder i Alicante

Other Sightseeing Options in Alicante

Want to discover all there is to do in Alicante? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Alicante

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 513 anmeldelser

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte fra. Carlos, vores guide var en af de venligste mennesker, jeg nogensinde har mødt i mit liv, han var så venlig og guidede os gennem den gamle by Alicante !! Han var meget underholdende og smilende hele vejen igennem turen, han bevarede en meget spændende atmosfære. Vi lukkede aftalen ved at besøge en tapasrestaurant, som var virkelig fantastisk. Hvis det er første gang, du besøger Alicante, er Carlos den fyr, du skal gå til, hvis du ikke ved, hvad du skal besøge der.

Carlos er yderst kyndig og lidenskabelig om alle ting Alicante - og han har omhyggeligt udformet og kurateret denne tur på den bedst mulige måde, med selv de mindste detaljer gennemtænkt meget betragteligt og med kundens komfort og nydelse i tankerne. Jeg nød virkelig at lære alle de 7 hemmeligheder i Alicante, og det fik mig til at sætte pris på dette sted så meget mere! Vil meget anbefale denne tur

Carlos var en af de bedste guider, jeg nogensinde er stødt på. Han er en ægte indfødt Alicantian, og hans viden om hans by er fantastisk. Han gjorde også turen meget behagelig og har en god sans for humor. Turen var meget god værdi til € 29,00 for at inkludere 2 timers tur, taxa til Santa Barbara og Sangria/Tapas.

Virkelig god vintur! Kan varmt anbefale denne tur hvis man er interesseret i vin. God stemning og Alberto var en virkelig god og passioneret guide(:

Ekstraordinær dag. Hele holdet var fantastisk på upåklagelig fransk. Paellaen er en rigtig glæde At tage sig af deltagerne anbefaler jeg