Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Alice Springs

Vores mest anbefalede ting at gøre i Alice Springs

Fra Alice Springs: Dagsudflugt til Uluru med grillmiddag

1. Fra Alice Springs: Dagsudflugt til Uluru med grillmiddag

Oplev Ulurus pragt på denne dagstur fra Alice Springs. Besøg et kulturcenter, se klippekunst på en guidet tur, hør nogle traditionelle historier, og top det hele af med vin og middag, mens solen går ned. Forlad Alice Springs tidligt for at få en smag af den australske outback med et stop ved Erldunda. Fortsæt derefter til Uluru-Kata Tjuta National Park for at se kuplerne i klippeformationerne på din første gåtur. Lær om det lokale Pitjantjatjara-folk på kulturcentret. ***Med øjeblikkelig virkning for alle bookinger, der rejser fra 1. april 2024 og fremefter, vil et besøg i Kata Tjuta ikke længere være inkluderet i rejseplanen. Tag derefter til foden af Uluru til en guidet gåtur for at se Anangu-klippekunsten. Tag til Mutitjulu Waterhole på en kort vandretur til den oprindelige Wanampi-vandslanges hjem, og del nogle traditionelle "dreamtime"-historier. Nip til et glas mousserende vin, mens du ser solnedgangen over Uluru, og slut dagen af med en grillmiddag, inden turen går tilbage til Alice Springs.

Fra Alice Springs: West MacDonnell Ranges Dagstur

2. Fra Alice Springs: West MacDonnell Ranges Dagstur

Bliv afhentet fra din Alice Springs indkvartering kl. 7:45 og tag afsted på en dag med eventyr og udforskning! Nyd det spektakulære outback-landskab og fotomuligheder, mens du rejser langs de storslåede West MacDonnell Ranges og stopper ved historiske steder. Nyd smukke gåture ved Simpsons Gap, et naturligt klippeamfiteater, der er hjemsted for truede sortfodede klippewallabies. Stop ved Standley Chasm for morgente og en afslappet spadseretur. Ved Ochre Pits kan du opdage klippevægge dækket af naturligt farvet okker, der bruges til de lokale aboriginalers hellige ceremonier. Ormiston Gorge er den næste: et fantastisk sted for en svømmetur, eller at se de tårnhøje vægge i slugten og pund, lokale planter og dyreliv. Nu vil du helt sikkert have oparbejdet en appetit til frokost. Næste stop er ved Glen Helen. Landskabet her er spektakulært - en tårnhøj sandstensmur er det første, du ser, når du ankommer. Området omfatter udsigt over Mount Sonder, et af de højeste punkter i det centrale Australien, som skifter farver med lyset. På vej tilbage til Alice Springs kan du opleve det berømte og fortryllende Ellery Creek Big Hole. Dette vandhul er et af det centrale Australiens mest uberørte, så glem ikke dine svømmere i de varmere måneder. Besøg Flynns Memorial, og fra oktober til marts kan du beslutte dig for at deltage i en utrolig Sunset Camel Ride på Camel Farm (valgfrit, for egen regning). De panoramiske landskaber i West MacDonnell Ranges er ekstraordinære for deres uhyre og det spektakulære udvalg af solbrændte appelsiner, rødbrune og lilla, der vises. Disse mægtige områder lyser op i strålende appelsiner og røde farver ved solnedgang på returrejsen til Alice Springs. Bliv sat af ved din bolig i Alice Springs cirka kl. 17.30.

Alice Springs: Luftballontur i de tidlige morgentimer

3. Alice Springs: Luftballontur i de tidlige morgentimer

Din tur begynder i det kølige morgentimer før daggry, hvor du bliver hentet fra dit overnatningsted i Alice Springs. I løbet af køreturen til opsendelsesstedet i ørkenen vil du lære besætningen at kende, mens de laver de endelige vejrtjek og forklarer rutinen til morgenturen. Ved opsendelsesstedet bruges gasbrændere til at puste ballonerne op, mens solen falder på de forrevne MacDonnell Ranges. Når du er oppe i luften, vil du kunne nyde den vidtstrakte australske outback. Dyreliv og især store røde kænguruer ses næsten hver dag, mens ballonen svæver over græsmarkerne, mulga-krat og kvægstationer. Når du lander, kan du nyde et program, der giver dig en unik mulighed for at opleve den australske bush. De fleste landinger er i ørkenen flere kilometer væk fra den nærmeste vej. Der er ingen trafik, andre mennesker eller noget støj. Det er det perfekte sted, at nyde et glas mousserende australsk vin eller hvis du foretrækker tropisk æble- og guavajuice i stedet. Du kan også blande de to til en dejlig formiddags cocktail. Nyd også et forskelligt udvalg af  muffins, kiks, ost og frisk frugt. Det er den perfekte blanding, før du hopper tilbage ombord på bussen til ”byen”.

Alice Springs: Busoverførsel til Ayers Rock Resort

4. Alice Springs: Busoverførsel til Ayers Rock Resort

Rejs fra Alice Springs til Uluru (Ayers Rock) i en luksusbus. Nyd de barske ørkenlandskaber og de naturskønne udsigter, mens du passerer gennem de smukke MacDonnell Ranges. På denne 6 timers transport stopper du ved en kamelfarm og lærer om den betydning, som kameler havde for åbningen af Centralaustralien. Kameler, der er ideelt egnede til det varme, tørre klima i Australiens indre, blev importeret i det 19. århundrede og forblev det vigtigste transportmiddel i outbacken, indtil jernbaner og veje blev etableret. Du har mulighed for at ride på en kamel under dit besøg (ikke inkluderet i turens pris). Mens du rejser gennem dette afsidesliggende land, vil din chauffør/guide give informative og underholdende kommentarer. Lær om regionens naturlige og geologiske historie og om den unikke australske ørkenflora og -fauna. Perentie-varanen, den tornede djævel og den røde kænguru har deres hjem her. Du vil også høre om de lokale aboriginals traditionelle skikke og trosretninger. Der vil være tid til et stop ved Erldunda Road House til en hurtig pause. Nyd udsigten til den fladtoppede Atila (Mt. Conner) i det fjerne, inden du ankommer til Ayers Rock Resort udhvilet, afslappet og klar til at udforske Uluru-Kata Tjuta National Park, der er et fantastisk verdensarvsområde.

Alice Springs: Guidet kameltur i outbacken

5. Alice Springs: Guidet kameltur i outbacken

Tag på en guidet rejse gennem de fantastiske landskaber tæt på MacDonnell Ranges. Rejs på kamel, og vælg mellem en eftermiddags-, middags- eller solnedgangstur, der passer til din eventyrlyst og lyst til at fordybe dig i den australske ørkens uventede ro. Start din tur ved Pyndan Camel Tracks, og lad din guide føre dig til White Gums Station, hvor du kan nyde panoramaudsigten over MacDonnell Ranges. Oplev outbackens majestæt, knyt bånd til din kamel, udforsk det barske terræn, og mød indfødte dyr som kænguruer og ørne. Besøg Camel Lounge for at lære mere om disse skabninger og købe souvenirs. Snak med din guide om kameler i det centrale Australien, livet på en kamelfarm og bæredygtig turisme. Nyd en let forfriskning under solnedgangsturen, og bliv derefter sat af ved dit ønskede sted i Alice Springs.

Fra Ayers Rock Resort: Alice Springs envejs bustransport

6. Fra Ayers Rock Resort: Alice Springs envejs bustransport

Rejs gennem ørkenlandskabet mellem Ayers Rock Resort og Alice Springs på denne transfer mellem de to steder. Din erfarne chauffør/guide vil give omfattende kommentarer, mens du kører gennem det smukke, barske landskab i outbacken. Du kommer forbi Atila (Mount Conner) og stopper ved en lokal landevejskro til lidt eftermiddagste. Chaufføren/guiden sætter dig af ved dit hotel i Alice Springs.

Fra Alice Springs: West MacDonnell Ranges halvdagstur fra Alice Springs

7. Fra Alice Springs: West MacDonnell Ranges halvdagstur fra Alice Springs

De panoramiske landskaber i West MacDonnell Ranges er enestående med deres uendelighed og vifte af solbrændte appelsiner, rødbrune og lilla farver. Se det spektakulære outbacklandskab, og tag billeder, mens du rejser gennem det storslåede Outback Country og gør stop ved de mange historiske steder. Du forlader Alice Springs for at udforske West Macs og stopper ved det historiske Flynn's Grave Memorial, hvor pastor Flynn, grundlæggeren af Royal Flying Doctor Service, hviler. Herefter skal du køre til Simpsons Gap, der byder på tårnhøje klipper og et permanent vandhul. Stedet er vigtigt for Arrernte-folket som hjemsted for forfædrene til de gigantiske goannaer. Gå en tur for at dyrke sortfodede rock wallabies og tage storslåede billeder. Til sidst skal du besøge Standley Chasm. Traditionelt kendt som Angkerle Atwatye er dette et vigtigt kulturelt sted, der er helliget for kvinders drømme i Aboriginal-kulturen. Tag en 1,2 km lang gåtur for at komme til den dramatiske 80 meter høje klippevæg. På vejen derhen eller tilbage kan du bemærke de usædvanlige træk ved det naturlige landskab her. Det unikke mikroklima i denne dal har skabt nogle særlige træk, f.eks. gamle cycader og et utal af klippetyper og småsten, der er tusindvis af år gamle og skyllet ned fra kilometer opstrøms. Efter din vandretur kan du nyde morgente på en lokal café. Herefter kører du tilbage til Alice Springs, hvor du har eftermiddagen til fri disposition til at udforske.

Uluru til Alice Springs eller Alice til Uluru 1-vejs luksusoverførsel

8. Uluru til Alice Springs eller Alice til Uluru 1-vejs luksusoverførsel

Nyd en transferservice, der afgår enten Alice Springs eller Ayers Rock Resort. Rejs i et moderne med toilet ombord og drop-down fjernsyn. Alice Springs afgange Du bliver hentet uden for din Alice Springs-bolig omkring kl. 06:00. Ankomst til Yulara cirka kl. 11:45. Bliv afleveret på Ayers Rock Resort. Ayers Rock Afgange Du bliver hentet på bestemte overnatningssteder i Ayers Rock Resort lige efter solnedgang. Bliv overført til din Alice Springs indkvartering, der ankommer omkring midnat. Bemærk, at Ayers Rock afhentningstider varierer afhængigt af, hvilken måned du rejser.

Fra Alice Springs: West MacDonnell Ranges Guidet tur

9. Fra Alice Springs: West MacDonnell Ranges Guidet tur

Oplev skønheden i West MacDonnell Ranges på denne tur fra Alice Springs. Tag til steder som Anzac Hill, Flynn's Grave Historical Reserve, Honeymoon Gap, Simpsons Gap og Standley Chasm. Se de naturlige vidundere og stop ved nogle lokale mindesmærker. Bliv hentet fra dit komfortable overnatningssted i Alice Springs. Læn dig tilbage og slap af i den komfortable bus til Anzac Hill. Stop for at nyde panoramaudsigten over Alice Springs og de omkringliggende MacDonnell-bjerge. Lær om krigsmindesmærket på Anzac Hill, og få en historisk diskussion om den historiske civilisation i det centrale Australien. Du kan tage billeder i panoramaudsigten over byen Alice Springs. Du kan måske tage et billede, der dækker hele byen. Anzac Hill er et mindesmærke dedikeret til dem, der tjente i Australiens forsvarsstyrker under alle internationale krige. Din tur fortsætter derefter mod Honeymoon Gap. Honeymoon Gap/ Temple Bar Gap er en lille kløft syd for Larapinta Drive overfor Simpsons Gap, 14 km vest for Alice Springs. Kløften har stor betydning for Arrernte-folket, de traditionelle ejere af området. Navnet Temple Bar Gap faldt i unåde, efter at stedet blev bryllupsrejsestedet for Robert (Bob) og Victoria (Vicky) Darken, som blev gift i Alice Springs Methodist Church den 25. juni 1942. Bob Darken havde fået en uges orlov fra hæren, og parret planlagde at slå lejr i en uge ved kløften og lånte en bil og et telt. Parret havde gentagne problemer med bilen, og det regnede det meste af ugen, så da de var bekymrede for deres sikkerhed, besluttede venner at besøge dem regelmæssigt; de sagde, at de "skulle se de bryllupsrejsende" eller "skulle til honeymoon gap". Det var først i 1981, at passets navn officielt blev ændret til Honeymoon Gap, og i 2004 blev NT Place Names Committee enige om, at det officielle navn på kløften skulle forblive Temple Bar Gap. Fortsæt til de tårnhøje klipper i Simpsons Gap. Find ud af, hvorfor dette område er så vigtigt for det lokale Arrernte Aboriginal-folk. Spadser langs en tør bæk til et dramatisk hul i MacDonnell Ranges. Prøv at få øje på det lokale dyreliv, f.eks. sortfodede klippewallabies ved vandhullet. Tag til den dramatiske geologiske formation Standley Chasm. Det næste stop på din udforskning af West MacDonnell er en malerisk gåtur ved Standley Chasm. Efter fru Ida Standley, som i 1914 blev den første skolelærer i Alice Springs, fik dette sted navnet Standley Chasm. Standley Chasm drives af Arrernte Aboriginal-familiemedlemmer, som er direkte efterkommere af de aboriginals, der har boet i området i tusindvis af år. Oplev de unikke landskaber, der er skabt af mikroklimaet i denne dal. Rejs til John Flynn's Grave Historical Reserve, hvor pastor Flynn hvilede. Hør om Flynn, grundlæggeren af Royal Flying Doctor Service. Nyd de skiftende farver i West MacDonnell Ranges fra dette sted, og tag nogle billeder.

Uluru Kata Tjuta & Kings Canyon 3-dages camping-eventyrtur

10. Uluru Kata Tjuta & Kings Canyon 3-dages camping-eventyrtur

Dag 1: Alice Springs til Uluru / Ayers Rock Med afgang fra enten Alice Springs eller Yulara (Uluru lufthavn) kører vi mod Ayers Rock og stopper ved Mt Connor (falsk Uluru) for at se det mægtige røde bjerg og Curtin Springs for et toiletstop, før vi ankommer til vores campingplads til frokost. Efter frokost slutter de, der ankommer via Ayers Rock Airport, sig til gruppen, inden vi kører til Red Centres aboriginale kulturcenter. (Gæster, der går om bord i Ayers Rock, skal spise frokost, før de slutter sig til gruppen) Vi har mulighed for at lære om den kulturelle, økologiske, historiske og geologiske betydning af denne meget specielle nationalpark. Mens forventningen og spændingen vokser, kører vi en kort tur mod foden af Uluru, mens vi begynder at forstå den gigantiske monolits størrelse og storslåethed og kommer helt tæt på for at udforske den yderligere. Da vi går til Mutitjulu-vandhullet, opdager vi hellige klippekunststeder i familiehuler og hører skabelseshistorierne om Kuniya og Liru, mens vi fortsætter vores vandring mod Kuniya Piti. Herfra kører vi rundt om hellige steder mod Kantju Gorge, hvor vi ser det højeste vandfald i det centrale Australien (virkelig et skue, der er værd at se, endnu mere, når det regner), en ældstehule og verdens ældste spisekammer. Efter at have udforsket verdens mest imponerende klippe på nært hold, trækker vi os tilbage til panoramaudsigten for at se en af de mest utrolige solnedgange på planeten, alt imens vi får middag tilberedt til dig for at mætte de sultne øjne. Dag 2: Uluru til Kata Tjuta til Kings Canyon Vi står tidligt op og spiser en let morgenmad, mens vi tager af sted til en spektakulær solopgang i Uluru-Kata Tjuta National Park. Du troede, at Uluru var noget særligt, og netop som du tror, at det ikke kan blive mere majestætisk, nærmer vi os den fantastiske silhuet af Kata Tjuta. Her begiver vi os ud på en vandretur gennem Valley of the Winds eller Walpa Gorge og beundrer de mægtige klippeformationer af konglomerat. Efter at have udforsket Kata Tjuta begiver vi os mod Kings Canyon-regionen lige i tide til at opleve en strålende solnedgang i outbacken efterfulgt af et solidt måltid omkring lejrbålet. Dag 3: Kings Canyon til Alice Springs Vi tager tidligt af sted for at udforske den mægtige Kings Canyon (Watarrka) og bevæger os ind i Ulpanyali- og Lilla-folkets ældgamle landskab og hellige områder. Når vi ankommer til juvelen i kronen i centrum af Watarrka National Park (Kings Canyon), er vi omgivet af tårnhøje 100 meter høje klippevægge, udsigt til sandstenskløfter og imponerende kulisser, der får hårene til at rejse sig i nakken på dig. Tag vand, hat og solide sko på, når vi begiver os af sted til fods for at udforske (den mest årstidsbestemte del af) kløften mere detaljeret. Efter et velfortjent hvil kan du nu nyde lidt nedetid, mens bussen bugter sig gennem den spektakulære rute hjem via Mereenie Loop Tourist Drive (eller lignende) gennem West Macdonell Ranges til din endelige destination i Alice Springs.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Alice Springs

Alle aktiviteter

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Alice Springs

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Alice Springs?

De bedste dagsture og -udflugter fra Alice Springs er:

Uluru

Hvad er de bedste billige ture i Alice Springs?

Andre seværdigheder i Alice Springs

Vil du se alle oplevelser i Alice Springs? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Alice Springs

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 745 anmeldelser

Perfekt organiseret dagstur fra Alice Springs til Uluru. Vores chauffør Charlie tog os sikkert og med en god følelse mod Ayer's Rock. Vores lokale guide, Yad, var i stand til at fortælle os meget om kulturen, floraen og faunaen med sin viden. Grillen ved udsigtspunktet var rigtig god og varieret! Desværre er der ikke et stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer. Hvis du ikke drikker øl, champagne eller vin, må du kun bruge appelsinjuice eller vand. Standard læskedrikke bør tilbydes her. Charlie mestrede hjemrejsen gennem den mørke outback fremragende og sikkert. Anbefalet dagstur!

Det var en fantastisk tur med en fantastisk udsigt over både uluru og Kata Tjuta klippebjerget. Guide og chauffør, Anna, var fremragende guide og en sikker chauffør, der kørte os sikkert, 5 timer hver vej til & flo, uluru. Dette var vigtigt, og hun gjorde det på en meget erfaren måde, især natkørsel. Tak til Anna..

Fantastisk tur! Det er meget territorium at dække på en enkelt tur. Over 1000 km! Uluru er selvfølgelig utrolig. Fantastisk grill og informativ guide. Chaufføren Dave var højdepunktet! Store historier og et springvand af viden. Stoppet til sidst for at se på stjernerne var et særligt øjeblik.

Meget flot og anbefalet dagstur. Den første buschauffør (Alice Sprins til Uluru og så tilbage igen) var meget irritabel, nogle gange ondskabsfuld og under stort tidspres. Den anden chauffør og guide var meget behagelig og professionel.

Fantastisk dagstur! Velegnet til alle, der ikke har meget tid i Australien og stadig ønsker at tage outbacken med sig!