Vores mest anbefalede ting at gøre i Alkmaar

Amsterdam: Dagsbillet med offentlig transport til Waterland-regionen

1. Amsterdam: Dagsbillet med offentlig transport til Waterland-regionen

Tag ud i det hollandske landskab på en af Hollands smukkeste busruter, som køres af lokale amsterdammere hver dag. Rejs langs en rute gennem Waterland-regionen, mens du opdager århundredegamle diger, spiser pandekager i små landsbyer og kommer forbi de riges og berømtes hjem fra det 17. århundrede på denne typisk hollandske oplevelse. Start din rejse ved mødestedet, hvor du får ombyttet din voucher. Hop ombord på din komfortable bus, og inden for få minutter begynder din tur til en af de mest maleriske regioner. Oplev nogle af de klassiske postkortbilleder af Holland med vartegn som vindmøller, maleriske facader, cykler og både, der glider gennem landlige omgivelser med køer, træsko, bondegårde og hjemmelavet ost. Bliv bekendt med Noord-Holland, også kendt som Amsterdams baghave. Denne region er fyldt med maleriske landsbyer og byer som Volendam, Marken, Broek in Waterland, Edam og Monnickendam. Få en fornemmelse af, hvordan Holland kunne have set ud i gamle dage, med brostensbelagte gader overalt. Her ligger også Unesco-området De Beemster, som er kendt for sin osteproduktion og autentiske vindmøller. Og den perfekte måde at udforske alt dette på som en lokal, men alligevel med stil, er med bus, hvor du kan hoppe på og af, når du vil.

Alkmaar: vandretur med højdepunkter, lyd og gps-guidet

2. Alkmaar: vandretur med højdepunkter, lyd og gps-guidet

Mit navn er Niki, og jeg er din personlige rejsekammerat til din oplevelse i den smukke by Alkmaar! Med mig vil du opdage de smukkeste, mest imponerende, skjulte højdepunkter i byen på dit eget sprog. Jeg vil tage dig gennem en personlig lydtur, seværdighederne og fortælle dig historien bag byen i din egen tid! Turen har en kort beskrivelse, som du kan se. I denne forklarer jeg mere om, hvad der kan ses på turen, og hvilke punkter vi vil besøge sammen. Der er også mulighed for at se et preview. På den måde kan du nemt se, i hvilken del eller bydel af byen vi er e. Vær sikker på, at jeg ud fra din placering vælger det nærmeste udgangspunkt for din tur og endda kører dig derhen! Mit tip; læg din telefon i lommen, og jeg vil give dig en uforglemmelig oplevelse. Nyder du stadig at kigge på skærmen? Så kan du selvfølgelig, for på kortet kan du nemt se, hvordan ruten forløber, og hvor dit næste punkt er!

Alkmaar: Escape Tour - Self-Guided Citygame

3. Alkmaar: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Flygt fra Alkmaar fra det 17. århundrede under denne spændende tur. Lær Willem Blaeu at kende og hjælp ham med at finde Alkmaars hemmelige passager. Den spanske hær har netop slået sig ned i Alkmaar, og Blaeu hørte et rygte om, at de ledte efter ham. Bekymret over dette rygte begynder Willem Blaeu at lede efter den hemmelige flugt fra byen. Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Start på Voordam og hold øje med de mange smukke bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Alkmaar: Selvstyret byvandring med audioguide

4. Alkmaar: Selvstyret byvandring med audioguide

Udforsk det smukke centrum af Alkmaar i dit eget tempo. Denne selvledende audiotur tager dig med til alle de kendte steder og uopdagede perler i Alkmaar. Audioguiden fortæller dig alle de historiske og aktuelle detaljer om hvert enkelt sted. Det historiske centrum af Alkmaar er let at udforske til fods, det er den perfekte by til en lydtur. Du vil blive overrasket over de mange særlige historier, der gemmer sig bag de middelalderlige facader, gårdspladser, brostensbelagte gader og maleriske kanaler. Historier, der er omhyggeligt indsamlet til dig. Lad dig føre langs det verdensberømte ostemarked, den imponerende Sankt Laurens-kirke og Piet-møllen, men også langs skjulte gårdspladser og hyggelige middelalderlige gader og stræder. Lær alt om Alkmaars historie under denne byvandring, og hvordan Alkmaars befolkningers tapperhed og beslutsomhed gjorde dem til den første by i Nederlandene, der besejrede de spanske styrker i 1573. Gå på opdagelse med din selvledende audiotur, og lær Alkmaar og dets historie at kende på en unik måde.

Alkmaar: Guidet 2,5-timers byvandring i lille gruppe

5. Alkmaar: Guidet 2,5-timers byvandring i lille gruppe

Besøg Alkmaars traditionelle ostemarked - det ældste ostemarked i Holland. På denne 2.5-times byvandring i en lille gruppe kommer du til at lære alt om Alkmaars mest kendte attraktion: ostemarkedet. Turen tager dig gennem Alkmaars middelalderlige centrum, langs brostensbelagte gader og smukke kanaler. Se den traditionelle måde at handle med ost på, som der er blevet gjort i århundreder. Du får mulighed for at bruge omkring 45 minutter på ostemarkedet. Det er rigelig tid til at se alt. På markedet lærer du alt om dets historie og kan høre guiden forklare, hvad der foregår. Hvis du har lyst til det, kan du prøve de hollandske oste eller købe nogle med hjem. Derefter går turen gennem de brostensbelagte gader i Alkmaar og langs byens smukke kanaler. Stop ved Molen van Piet (Piets vindmølle) for det perfekte hollandske foto. Se nogle af Alkmaars mest berømte bygninger, som Grote Sint Laurenskerk (Skt. Laurentius Kirken), Stadhuis (Rådhuset) og Waag (afvejningshuset). På denne tur får du et indblik i hollandsk kultur og levevis gennem øjnene på en udlænding bosat i Alkmaar, da din guide oprindeligt stammer fra Canada.

Alkmaar Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

6. Alkmaar Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

Pub Trail Alkmaar er den mest interaktive pubcrawl af dem alle. Besøg nogle gode pubber, lær byen at kende, og nyd en god aften med venner eller kolleger i Alkmaar, mens du spiller et onlinespil. Du bruger gps til at finde de mest interessante pubber og steder i Alkmaar. Alkmaar har fantastiske pubber, som du vil besøge i dette spil. På en pub laver I sjove og skøre opgaver mod hinanden. Men det er ikke alt. I byens centrum skal I også lave sjove og konkurrenceprægede opgaver mod hinanden. Pub Trail Alkmaar spilles i en app på din telefon. Du og dine venner konkurrerer mod hinanden. Vinderen er garanteret at vinde en meget flot præmie.

Alkmaar: Small Group City Walking Tour

7. Alkmaar: Small Group City Walking Tour

Den charmerende by Alkmaar er kompakt, nem at gå til fods og historisk rig med et smukt middelalderligt centrum. På denne lille gruppetur kan du nyde at gå gennem de brostensbelagte gader og langs de maleriske kanaler, mens din guide fortæller dig alt om byens historie. Gå 3-4 km gennem middelaldercentret og se nogle af Alkmaars vigtigste og mest historiske monumenter såsom Grote Sint Laurenskerk (den store Sankt Laurentiuskirke), Stadhuis (rådhuset) og Waag (vejehuset). Lær alt om Alkmaars historie, og hvordan det lykkedes bybefolkningen at besejre de spanske styrker i 1573 takket være deres styrke og beslutsomhed. Stop ved Molen van Piet (Piet's vindmølle) for at få den perfekte hollandske fotomulighed. Du vil også få et indblik i den hollandske kultur og livsstil fra en udlændings perspektiv. Du vil ikke kun se nogle af Alkmaars mest ikoniske monumenter, men du vil også vandre uden for de slagne stier og se det virkelige Alkmaar. Tag med på en tur i en lille gruppe og få en mere personlig oplevelse.

Alkmaar Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

8. Alkmaar Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Alkmaar: Tulipan og forårsblomstermarker cykeltur

9. Alkmaar: Tulipan og forårsblomstermarker cykeltur

Sæt endnu et punkt på din ønskeliste og oplev forårets skønhed i Holland! Hvad kunne være mere hollandsk end at cykle langs tulipanmarker? Du kan forvente at cykle ca. 20 km på denne lille gruppetur (primært gennem fladt landskab), afhængigt af vejret og markforholdene. Du vil have rig mulighed for at stoppe og tage billeder af blomsterne, inden du kører tilbage til Alkmaar. At være med i en lille gruppe sikrer, at du kan cykle i et tempo, der er behageligt, og garanterer en meget mere personlig oplevelse!

Alkmaar Syndikatet City Escape Spil

10. Alkmaar Syndikatet City Escape Spil

Spillet er designet til at fordybe dig i en historiebaseret oplevelse, der foregår i byen, mens du arbejder på at genvinde farlige formler fra et laboratorium. For at komme videre vil du støde på udfordrende gåder, gåder og fotoopgaver, som kræver, at du udforsker byen. I begyndelsen af spillet kan du vælge at spille som en af fem karakterer: John, Azita, Burke, Clara eller hunden Leopold. Du skal udforske nogle af byens mest fascinerende seværdigheder. Dit primære mål er at pågribe Magnus, men tiden er vigtig, så vent ikke og begynd at spille The Syndicate nu!

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Alkmaar

Alkmaar
11 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Alkmaar

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Alkmaar

Vil du se alle oplevelser i Alkmaar? Klik her for en fuld oversigt