Alster-søen

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Alster-søen

Vil du se alle oplevelser i Alster-søen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Alster-søen

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.191 anmeldelser

Båden havde glastag med solcellerne og godt udkig indefra. Der var også mulighed for at sætte sig udenfor i det fri bagerst på båden. Smuk tur, hvor man fik set Hamborg fra en lidt anden side, og hvor man fik hvilet fødderne. En time på Alster søerne var helt perfekt tidsmæssigt.

Vi gik med Andreas. Det var en fantastisk tur med en masse humor. Vi sad en del af turen ovenpå: Jeg anbefaler et tørklæde og hue, det blæste meget trods 17°. Vi satte os ned resten af turen og var stadig i stand til at se og nyde alting uden vinden.

Buschaufføren havde en utrolig viden om historie og aktuelle anliggender, og det var meget underholdende. Han gav insider-tips, for eksempel hvor man kunne spise godt og billigt. Jeg kan kun anbefale dette for at få et første overblik over Hamborg.

Turen er bestemt det værd. En masse information om en masse ting, som du ellers lige ville have kørt eller gået forbi. Stå af og på igen mange interessante steder. Og det i en hel dag. Uovertruffen til prisen. Top!!!

Godt givet ud meget fin guide Philip, som ved meget om Hamborgs historie og også Danmarks rolle i viking tiden, lidt sjovt . Skøn måde at se byen på - trods lidt regn