Oplevelser i
Amalfi

Nyd frisk fisk og skaldyr, og kig ud over Det Tyrrhenske Hav i denne fantastiske italienske klippekystby.

Vælg datoer

Topseværdigheder i Amalfi

Ofte stillede spørgsmål om Amalfi

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Amalfi?

De topattraktionerne der skal opleves i Amalfi er:

Andre seværdigheder i Amalfi

Vil du se alle oplevelser i Amalfi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amalfi

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 6.064 anmeldelser

Vi havde en fantastisk dag, Angela var en meget vidende og underholdende vært. På trods af den åbenlyse stress, hun må have været under, da hun klarede en tur mod den tunge påsketrafik, holdt hun vores humør højt og var opmærksom og beroligende. Hun gav fremragende råd og tip om at navigere i italiensk og romersk etikette, hvilket viste sig meget nyttigt for resten af vores ophold. Antonio vores chauffør fortjente en helgenhed for hans tålmodighed og ekstremt sikre kørsel. Tak for en uforglemmelig dag!

Det var en fantastisk dag, hvor alt gik perfekt. Vores rejseleder Giuseppina var særlig stor, hjertelig og meget velinformeret, som altid forklarede alt meget charmerende og holdt den lille gruppe sammen. Chaufføren Allessandro var også god, som chaufferede os sikkert gennem de til tider eventyrlige gader i Amalfitana. Samlet set stærkt anbefalet og ekstremt afslappet, da alt var planlagt og organiseret. Så vi kunne nyde Pompeji og den smukke Amalfikyst ubekymret.

Turen var givende, meget godt guidet samlet god værdi for pengene. Chaufføren (Mario) havde en behagelig kørestil, hvilket er bemærkelsesværdigt på denne panoramiske vej og med trafikken; rejselederen (Francesca) forsøgte at give os så meget information som muligt i løbet af dagen og forsøgte at imødekomme gruppens behov. Den yderligere tilbudte bådtur langs Amalfis kyst var kulminationen på en særlig Uralus-dag. Samlet set: kun at anbefales!

We has a wonderful tur today With tour guide , Alsandra and driver Jararro, both are very Nice and kind person , i love to have a future tour With Them .

Perfekt tur med Vito og Pascale som hhv. guide og chauffør. God tid i hver af de tre byer til at udforske på egen hånd.