Ting at foretage sig
Amsterdam Grachtengordel

Alle aktiviteter

201 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede ting at gøre i Amsterdam Grachtengordel

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Amsterdam: Open Boat Cruise med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

Amsterdam: Open Boat Cruise med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

Se Amsterdams maleriske vartegn ved vandet på et 100% elektrisk cruise. Oplev den utrolige udsigt over byens berømte vartegn fra en åben båd, og oplev en afslappende måde at se byen på, fri for trafik. Få informativ og underholdende indsigt i stederne langs ruten. Se bygningerne fra det 17. århundrede langs de berømte kanaler samt nye stilfulde bygninger, der viser den indflydelsesrige by i det 21. århundrede, som Amsterdam er blevet. Sejl forbi Eremitagemuseet, og glid derefter forbi Skinny Bridge, det fornemme Amstel Hotel og det charmerende kvarter Grachtengordel. Nyd en bådoplevelse under åben himmel på en solskinsdag, eller hold dig varm med en beskyttende overdækning på køligere dage. I vintermånederne kan du slappe af på en lukket båd, der holder dig varm. Udnyt fleksibiliteten i en engangsbillet, som kan bruges på alle de krydstogter, der afgår inden for den time, du har bestilt. Vælg vores mulighed for ubegrænsede drikkevarer, hvis du vil nyde vores øl-, vin- og sodavandssortiment. Hvis du har valgt muligheden uden drikkevarer, kan disse stadig købes om bord. Mellem november og februar bruger vi åbne både, når vejrforholdene tillader det, og skifter til lukkede både, når det er nødvendigt. - Store polterabend- og fødselsdagsgrupper er ikke tilladt på denne tur.

Amsterdam: Kanalrundfart i byen

Amsterdam: Kanalrundfart i byen

Nyd centrum af Amsterdam, som er på UNESCO's verdensarvsliste, på denne kanalrundfart i Amsterdam. Bliv forbløffet over de smukke kanalhuse fra det 17. århundrede, gamle købmandshuse fra den hollandske guldalder, charmerende broer og de hollandske cyklister. Gå om bord på en komfortabel båd og kør forbi Anne Franks hus og Westerkerk. Glid forbi mere end blot gamle bygninger, når du beundrer nye arkitektoniske mesterværker er blevet bygget langs Piet Heinkade på IJ-floden. Under din sejltur kan du afdække alt, hvad den hollandske hovedstad har at byde på, på 75 minutter. Hold dit kamera tæt på for at tage nogle misundelsesværdige billeder. Book din kanalrundfart i Amsterdam nu, og gå om bord på en af de berømte blå både. Se højdepunkterne i Amsterdam, og oplev byen, som den virkelig er. Nyd seværdigheder som Golden Bend, Overhoeks (byens nyeste kvarter), Musikbygningen i havnen og den imponerende kopi af et VOC-skib uden for Søfartsmuseet.

Amsterdam: Kanalrundfart i byens centrum

Amsterdam: Kanalrundfart i byens centrum

Tag på en bådtur, der fører dig gennem Amsterdams unikke kanalområde, der er på UNESCO's Verdensarvsliste. Nyd muligheden for at se mange af de historiske seværdigheder i bymidten. Tag af sted fra Hovedbanegården, og oplev byens historiske bygninger og kanaler. Beundr de elegante købmandshuse, der stammer fra den hollandske guldalder. Se fantastiske gavle, smukke kirker, den ikoniske Magere Brug (Den Tynde Bro) og mange andre seværdigheder.  Under bådturen kan du lytte til audioguiden på et af de 19 sprog. Se købmandsbygninger fra det 16. og 17. århundrede, Amsterdams guldalder, hvor handlen blomstrede og blev afspejlet i kunstfærdigt udsmykkede facader. Vend tilbage til Hovedbanegården, hvor turen slutter.

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Med disse entrébilletter kan du nyde en forfriskende drink i 10 minusgrader på Amsterdams Icebar, som bogstavelig talt er byens "cooleste" bar. Få vintertøj på, en velkomstcocktail og 2 drinks efter eget valg under dit besøg. Når du har ombyttet din voucher og er blevet tildelt et tidsrum, kan du beundre dette værtshus, der næsten udelukkende består af is. Alt fra vægge og møbler til det glas du drikker af er lavet af naturligt is. Når du træder ind i baren, ser du først loungen, hvor du kan få en velkomst cocktail eller en øl, hvis du har lyst. Denne første del af Amsterdam Icebar er hyggelig og varm. Hop derefter i det udleverede vintertøj, og nyd det stemningsfulde lys og Icebarens isskulpturer. Vælg mellem 2 forskellige slags vodka, almindelig vodka, sambuca, rom, Heineken øl, eller appelsinjuice. Du kan blive i op til 20 minutter inde i isbaren. Du kan hænge ud i loungen, så længe du har lyst, og prøve et udvalg af lækre cocktails. Din oplevelse i den fantastiske Amsterdam Icebar fuldendes af den stemningsfulde belysning og den festlige dansemusik.

Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen

Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen

Oplev Amsterdams unikke skønhed om natten på et aftencruise. Beundr lysene, broerne og kanalhusene, og se en ny side af byen. Gå ombord på dit krydstogt og begynd din tur. Se den hollandske hovedstads statelige pakhuse fra det 17. århundrede glide forbi. Beundr de hundredvis af broer og ikoniske bygninger langs kanalerne, mens du sejler gennem byen og undrer dig over den oplyste Skinny Bridge. Nyd den smukke udsigt, og lyt til en audioguide med information om byen. Se det bedste, Amsterdam har at byde på, og fordyb dig i byen om natten, mens du nyder charmen ved et krydstogt med en familiedrevet virksomhed. Oplev en anderledes atmosfære i byen under nattehimlen. Tilføj en snackboks til din booking, og nyd lidt snacks og drikkevarer, mens du sejler. Nyd chips, popcorn, stroopwafels og saltede peanuts med en sodavand, øl eller et glas vin, mens du sejler gennem Amsterdams kanaler.

Amsterdam: Byvandring om Anne Frank og 2. Verdenskrig

Amsterdam: Byvandring om Anne Frank og 2. Verdenskrig

Få mere at vide om Anne Frank på en lille gruppe eller en privat guidet vandretur i Amsterdam med en ekspertguide. Oplev byens århundredgamle jødiske kvarter i en lille gruppe, mens din guide væver anekdoter om Anne Franks liv og om Anden Verdenskrig ind i det. Du vil høre alt om Anne Franks familiedynamik, om deres flytning fra Tyskland, om deres tid i skjul og om hendes fars liv efter krigen. Start turen uden for den portugisiske synagoge, en sefardisk bygning fra det 17. århundrede, der stadig fungerer som synagoge i dag. Få mere at vide om baggrunden for det oprindelige jødiske kvarter og om, hvordan det udviklede sig gennem århundrederne. Din guide vil fortælle historier om Anne Franks kærlighed til at skrive, om de forhold hun levede under i 1930'ernes og 1940'ernes Amsterdam, og om hvordan hendes dagbog blev så berømt. Du vil også høre om den hollandske modstandsbevægelse under Anden Verdenskrig og se, hvor hemmelige gemmesteder var placeret. I løbet af turen vil du gå forbi det jødiske historiske museum, stoppe ved Auschwitz-monumentet og se ydersiden af Anne Franks husfacade.

Amsterdam: Canal Booze Cruise med mulighed for ubegrænsede drinks

Amsterdam: Canal Booze Cruise med mulighed for ubegrænsede drinks

Du kan drikke på en bar i enhver by i verden, men hvis du vil have en ægte Amsterdam-oplevelse, kan du ikke få noget bedre end en drukfyldt kanalrundfart langs de verdensberømte vandveje, hvor du ser seværdighederne med en kold øl i hånden. Tag med på vores intime Shared Cruise med maksimalt 26 personer om bord. Tag af sted fra byens centrum og sejl gennem nogle af byens vigtigste kanaler. Kør ud på Amstel-floden, under de 7 broer, og opdag skjulte perler, som kun en lokal skipper og vært(e) ved, hvordan man finder. Til sidst vender I tilbage til samme sted, hvor I startede, lige i byens centrum, præcis hvor I har lyst til at være efter en sejltur med åben bar.

Amsterdam: City Canal Cruise og Heineken Experience-billet

Amsterdam: City Canal Cruise og Heineken Experience-billet

På dette 75-minutters kanalrundfart kan du opleve det bedste af vores historiske by. Det giver dig den bedste udsigt over bygningerne fra det 17. århundrede langs byens kanaler og viser dig også det 21. århundredes by, som Amsterdam er blevet. Du vil støde på ny arkitektur og broer, der viser en by, som har rødder i historien, men som fortsat udvikler og forandrer sig. Hav en god tid om bord, mens du lytter til dit personlige lydsystem. Dit besøg på Heineken Experience inkluderer en 1,5 times selvledende rundvisning, hvor du lærer om virksomhedens arv, ølbrygningsprocessen, Heinekens innovationer og om, hvad der skal til for at servere en verdensberømt øl. Find ud af de 4 naturlige ingredienser, som denne øl består af, og opdag brandets sponsoraktiviteter med Formel 1, UEFA Champions League og Rugby World Cup. Og selvfølgelig kan du ved turens afslutning hæve dit glas med nye venner. Bemærk venligst, at Heineken Experience kun er for gæster på 18 år og derover!

Amsterdam: Hop-on hop-off bus og båd muligheder

Amsterdam: Hop-on hop-off bus og båd muligheder

Stig ombord på en bus eller båd for at se byen Amsterdam på en selvguidet tur. Nyd friheden til at hoppe af og på en af dem, når du ser et stop, du gerne vil besøge. Vælg billetmuligheder til en eller begge busser og både. Stig på ved et af de 10 busstoppesteder, som ligger rundt omkring i byens centrum. Tænd for din audioguide, og vælg mellem 16 forskellige sprog for at lære om byen og dens seværdigheder, mens du kører forbi. Hop derefter af ved Gassan Diamonds og få en gratis rundvisning i smykkeforretningen. Men der er flere stop tæt på Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Heineken Experience. Prøv derefter kanalbåden for at få en anderledes oplevelse fra vandet. Der er nem adgang til kanalstoppestederne med påstigningssteder ved siden af busstoppestederne, så du nemt kan komme fra land til vand. Glid langs UNESCO's verdensarvskanal med over 100 km vandveje. Derefter kan du opleve tre af de mest berømte kanaler i Amsterdam: Keizersgracht, Prinsengracht og Herengracht. Gå langs husene, der grænser op til kanalerne, og lær om historien bag disse palæer, der engang tilhørte velhavende krydderikøbmænd.

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam Grachtengordel

Oplevelser i Amsterdam Grachtengordel

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Amsterdam Grachtengordel

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam Grachtengordel? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam Grachtengordel

Samlet bedømmelse

4.5
(54.943 anmeldelser)

Kanalrundfarten var sjov og afslappet. En perfekt måde at lære byen og dens dejlige kanaler at kende fra et andet perspektiv. Eneste minus var, at nogle gange overlapper bådførerens forklaring med audioguiden, så du som udgangspunkt skal vælge det ene eller det andet. Nyttigt tip (som jeg ville ønske, jeg havde vidst, inden jeg tog plads): Sæt dig på venstre side af båden, da størstedelen af attraktionerne vil være på den side.

Virkelig fed oplevelse at se Heineken. Mega gennemført museum, dygtige guider indenfor som man kunne stoppe op og lytte på eller lade være og god stemning derinde fra alle

Guiden tog fint hensyn til at der var en gangbesværet person med på touren og holdt pause hvor der var en bænk, hun kunne sidde på.

Super dygtig, sjov og underholdende guide der på bedste vis gjorde turen til en rigtig fed oplevelse

Super oplevelse - god guide og muligt at købe drinks mm - fantastisk !