Oplevelser i
Amsterdam

Kanaler breder sig på kryds og tværs i byen, som er kendt for kunst i verdensklasse, åbenhed og glade cyklister.

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Amsterdam?

  Der er ingen rigtige svar, men du får en god fornemmelse af byen, hvis du afsætter 3 hele dage. Så har du tid nok til at nå de vigtigste seværdigheder, se kanalerne og lære nogle kvarterer at kende.

 • Hvordan kommer jeg rundt i byen?

  Det er nemt at finde vej i Amsterdam. Selvom den offentlige transport er velfungerende, er afstandene korte nok til, at det er let at bevæge sig rundt til fods, på nær når man skal frem og tilbage til Schiphol Lufthavn. Du kan nemt leje en cykel, når vejret er godt.

 • Hvor dyrt er der i Amsterdam?

  Der er et par steder, hvor du skal betale entré (såsom Anne Franks Hus og Van Gogh-museet). Men der er mange gademarkeder og små uafhængige gallerier. Du sparer penge på transport, fordi du har det meste inden for gåafstand.

Praktisk information

 • Sprog
  Hollandsk og meget engelsk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +31
 • Bedste tid at tage dertil
  Der er ingen garanti for godt vejr i Amsterdam, men mellem april og september er vejret mildt og dagene er længere. April er noget særligt, her blomstrer de berømte tulipaner og du kan være med til at fejre Hollands største helligdag, Koningsdag.  

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 131.789 anmeldelser

En god dag ! Zaanse-området er smukt og meget informativt - Marken-øen er meget malerisk, og færgeturen over til Volendam er fantastisk (i godt vejr) Køb i øvrigt den billige billet, fordi du kan opgradere til alle de ting, der ikke er inkluderet (eneste færge vi holdt af) for et par euro. Volendam et fantastisk sted at hænge ud og spise frokost - Igen en fantastisk dag.

Købte en 6 dages transportbillet til GVB transport og kunne derved bare hoppe på en sporvogn, når det passede os. Det fungerede super fint. De køre tit, så vi ventede ikke så længe før næste sporvogn kom. Dette kan anbefales.

Det var en stille og rolig sejltur med mulighed for at følge med i de ting, der blev fortalt om. Mulighed for at sidde under tag eller under åben himmel. Vi var heldige med dejligt mildt vejr, hvilket gør oplevelsen større.

Meget behagelig sejltur i de små kanaler, dejlig ost og mulighed for mange forskellige drikkevarer ad libitum. Små hyggelige historier om Amsterdam fortalt af to søde værter/guider.

Med 6 personer i gruppen og en fremragende guide kan Amsterdam på gå-ben kun blive en god oplevelse