Vores mest anbefalede ting at gøre i Amsterdam

Amsterdam: Klassisk kanalrundfart

1. Amsterdam: Klassisk kanalrundfart

Beundr Amsterdams smukke vartegn fra vandet på en 100 % elektrisk kanalrundfart. Få en utrolig udsigt til byens berømte vartegn fra en åben båd, og oplev en afslappende måde at se byen på, helt uden trafik. Få en informativ og underholdende viden om seværdighederne langs ruten. Se bygningerne fra 1600-tallet langs de berømte kanaler samt nye, stilfulde bygninger, der vidner om den indflydelsesrige by, Amsterdam er her i det 21. århundrede. Sejl forbi Hermitage Amsterdam, og passer derefter Magere Brug, det fornemme Amstel Hotel og det charmerende kvarter Grachtengordel. Nyd turen under åben himmel på en solskinsdag, eller hold varmen med en beskyttende overdækning på køligere dage. I vintermånederne kan du læne dig tilbage og slappe af på en lukket båd for at holde dig varm. Drag nytte af en fleksibel engangsbillet, der kan benyttes på en hvilken som helst af de kanalrundfarter, der afgår inden for den time, du har booket.

Amsterdam: Klassisk kanalrundfart (mulighed for ost og vin)

2. Amsterdam: Klassisk kanalrundfart (mulighed for ost og vin)

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Heineken Experience: Entrébillet, præsentation og smagsprøve

3. Heineken Experience: Entrébillet, præsentation og smagsprøve

1867 var et fantastisk år for øl. Det var året, hvor Gerard Adriaan Heineken byggede et nyt bryggeri i hjertet af Amsterdam. I det pumpende hjerte af det gamle bryggeri kan du dykke ned en verden af Heineken øl.   På en 1,5-times selvguidet rundvisning lærer du mere om virksomhedens arv, bryggeprocessen, Heinekens innovation, og hvad der skal til for at servere en verdenskendt øl. Der vil være en kort præsentation på engelsk inde på fabrikken.   Opdag de 4 naturlige ingredienser, som bruges til af fremstille denne øl, og hør mere om mærkets sponsoraktiviteter indenfor Formel 1, UEFA Champions League og VM i rugby. Og som en passende afslutning på turen kan du hæve glasset sammen med nye venner.

Van Gogh-museet: Entrébillet

4. Van Gogh-museet: Entrébillet

Van Gogh-museet er en af Amsterdams mest populære attraktioner, og den tiltrækker over 1 million besøgende om året. Med denne billet kan du opleve over 200 malerier, 500 tegninger, og mere end 750 breve fra Van Gogh, i dit eget tempo. Få adgang til en bred vifte af permanente udstillinger og særudstillinger.  Van Gogh-museet i Amsterdam er hjem til verdens største samling af Vincent van Goghs malerier, og tager besøgende med på en fascinerende rejse gennem kunstnerens og hans samtidiges liv. Museet fortæller hele historien: om kunstneren, om konteksten, Van Goghs personlige ambitioner, hans følelser, de myter, der omgiver   ham, og om hans indflydelse frem til i dag. Van Gogh-museets samling inkluderer verdensberømte malerier såsom Solsikker, Mandelblomster og Kartoffelspiserne. Museet arrangerer også arrangerer tre midlertidige udstillinger hvert år. Van Gogh-museet er åbent 365 dage om året. Billetter er kun tilgængelige online. Gå ikke glip af denne oplevelse, og bestil på forhånd. Lær mere om Van Gogh og hans samtidige med multimedieguiden, der er tilgængelig på 11 sprog. Van Gogh havde mange helte, hvis arbejde han beundrede meget. En af disse kunstnere var Jean-François Millet, og fra d. 4. oktober 2019 til d. 12. januar 2020 vil Van Gogh Museum belyse værker af denne franske maler og senere prominente kunstnere fra det 19. århundrede, i udstillingen 'Millet and Modern Art'. Få mere tid til at udforske museet, og dyk direkte ned i de utrolige samlinger.

Amsterdam: Kanalrundfart med byens højdepunkter

5. Amsterdam: Kanalrundfart med byens højdepunkter

Oplev det bedste af Amsterdam på en kanalrundfart. Beundr gamle og nye bygninger, broer og meget mere i en by, der har sine rødder i historien, men som fortsat ændrer sig. Hør om byen fra din audioguide. Nyd udsigten over bygningerne fra det 17. århundrede langs kanalerne, såvel som den kosmopolitiske by fra det 21. århundrede, som Amsterdam er blevet. Se de mange sider af byen fra Gouden Bocht til Overhoeks, byens nyeste kvarter, og fra musikbygningen i havnen til VOC-skibet. Tilføj en valgfri snackboks til din kanalrundfart, så du kan få noget at gumle på, mens du ser seværdighederne. Lyt til din personlige audioguide, mens du er ombord, med kommentarer på 20 sprog og gratis høretelefoner. De små vil elske den særlige børnelydkommentar "ferskvandspirat" og deres egen godtepose, som de kan nyde på båden.

Rijksmuseum Amsterdam: Entrébillet

6. Rijksmuseum Amsterdam: Entrébillet

Forkæl dig selv med en vidunderlig dag i et af Amsterdams største museer, Rijksmuseum, der ligger i hjertet af byen. Rijksmuseets internationalt anerkendte samling indeholder nogle af landets mest berømte værker, herunder historisk kunst af bl.a. Vermeer, Rembrandt, Frans Hals og Van Gogh. Besøgende kan beundre Rembrandts "Nattevagten", som står i en smukt oplyst sal, der sørger for, at man kan nyde hver eneste lille detalje. Kast også blikket på "Den jødiske brud". Dette sidste maleri fik Vincent van Gogh til at græde, og da han besøgte Rijksmuseet kort efter åbningen, skrev han i et brev, at han med glæde ville opgive ti år af sit liv for at sidde foran maleriet i to uger og kun spise en gammel brødskorpe. Besøgende kan forvente meget mere end bare malerier af de hollandske mestre fra guldalderen. Rijksmuseets brede og stemningsfulde samling omfatter også Delft-fajance, skulpturer, arkæologiske artefakter, tøj, asiatisk kunst, grafik, genstande fra Hollands maritime historie og mange andre kulturelt betydningsfulde genstande - alle samlet for levende at genfortælle 800 års hollandsk historie i en global kontekst. Og naturligvis er kollektionen ikke frosset i tiden – nye genstande såsom en Mondrian-inspireret kjole fra Yves Saint Laurent fra 1965 kan også ses. Man er påbegyndt det største forsknings- og restaureringsprojekt nogensinde af "Nattevagten". Det sker live i museet, og du kan være med til at støtte projektet med en donation.

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

7. Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Med disse entrébilletter kan du nyde en forfriskende drink i 10 minusgrader på Amsterdams Icebar, som bogstavelig talt er byens "cooleste" bar. Få vintertøj på, en velkomstcocktail og 2 drinks efter eget valg under dit besøg. Når du har ombyttet din voucher og er blevet tildelt et tidsrum, kan du beundre dette værtshus, der næsten udelukkende består af is. Alt fra vægge og møbler til det glas du drikker af er lavet af naturligt is. Når du træder ind i baren, ser du først loungen, hvor du kan få en velkomst cocktail eller en øl, hvis du har lyst. Denne første del af Amsterdam Icebar er hyggelig og varm. Hop derefter i det udleverede vintertøj, og nyd det stemningsfulde lys og Icebarens isskulpturer. Vælg mellem 2 forskellige slags vodka, almindelig vodka, sambuca, rom, Heineken øl, eller appelsinjuice. Du kan blive i op til 20 minutter inde i isbaren. Du kan hænge ud i loungen, så længe du har lyst, og prøve et udvalg af lækre cocktails. Din oplevelse i den fantastiske Amsterdam Icebar fuldendes af den stemningsfulde belysning og den festlige dansemusik.

Amsterdam: AMAZE Immersive Audiovisual Experience Ticket

8. Amsterdam: AMAZE Immersive Audiovisual Experience Ticket

Forudbestil din adgangsbillet og træd ind i den fordybende og multisensoriske oplevelse, der er AMAZE. Udforsk 7 rum med interaktive shows med lys, lasere, lyd, røg, ny mediekunst, billeder og andre specielle effekter for at stimulere dit sind. Forbedre din oplevelse med en cocktail efter eget valg. Oplev avanceret teknologi fra begivenhedsarrangører med over 30 års erfaring inden for begivenheder og musikbranchen. AMAZE-oplevelsen er bragt til dig af grundlæggerne af Dutch Dance, ID&T (Sensation, Tomorrowland). Flygt fra virkeligheden og mød interaktive områder, der fremkalder en række følelser, fra det afslappende til det intense. Tag på en rejse, der genforbinder dig med dit indre. Interager med dine omgivelser via de mange sensorer og kameraer for at forbedre fordybelsen af din oplevelse.

Amsterdam: Byvandring om Anne Frank og 2. Verdenskrig

9. Amsterdam: Byvandring om Anne Frank og 2. Verdenskrig

Lær mere om Anne Frank på en byvandring (privat eller i lille gruppe) til fods gennem Amsterdam sammen med en ekspertguide. Opdag byens århundreder gamle jødiske kvarter i en lille gruppe, mens din guide fortæller anekdoter om Anne Franks liv og 2. Verdenskrig. Du vil høre alt om Anne Franks familiedynamik, deres flytning fra Tyskland, deres tid i skjul og hendes fars liv efter krigen. Start turen uden for Den Portugisiske Synagoge, en sefardisk konstruktion fra det 17. århundrede, der stadig fungerer som en synagoge i dag. Lær baggrunden at kende for det oprindelige jødiske kvarter, og hvordan det udviklede sig gennem århundrederne. Din guide vil dele historier om Anne Franks kærlighed til at skrive, betingelserne hun gennemlevede i 1930erne og 1940erne i Amsterdam, og hvordan hendes dagbog blev så berømt. Du vil også høre om den hollandske modstandsbevægelse under 2. Verdenskrig og se, hvor der var hemmelige skjulesteder. I løbet af byvandringen vil du gå forbi det jødiske historiske museum, stoppe ved Auschwitz-monumentet og se facaden af Anne Franks hus udenfor. Afslut turen med en lille overraskelse på en lokal hollandsk café.

Fra Amsterdam: Historisk guidet heldagsudflugt på spansk

10. Fra Amsterdam: Historisk guidet heldagsudflugt på spansk

Tag fra Amsterdam i en luksuriøs bus på denne 8-timers tur i en lille gruppe på spansk. Kør nord for byen, og se de historiske vindmøller i Zaanse Schans, der ligger på bredden af floden Zaan. Udforsk de traditionelle huse fra det 17. århundrede, og se en samling smukt bevarede vindmøller fra nationens industrielle kulturarv. Fortsæt mod Edam, en smuk by, der er kendt verden over for sin ost. Inden dagen er slut, ser du Volendam og Marken, og passerer mange autentiske koge, navnet på steder, der er inddæmmet fra havet. Gå en tur ned ad smalle gader, forbi farverige huse, og besøg havne fulde af fiskerbåde. Få tid på egen hånd til at shoppe souvenirs og prøve de lokale fiskespecialiteter. Bliv sat af ved mødestedet i Amsterdam.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Amsterdam
Kanaler breder sig på kryds og tværs i byen, som er kendt for kunst i verdensklasse, åbenhed og glade cyklister.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Amsterdam

Alle aktiviteter

723 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 46

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Amsterdam

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Amsterdam?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam?

De bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam er:

Brugge

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 174.636 anmeldelser

Vi havde en rigtig god vandring omkring Anne Frank og byen omkring hendes bolig. Vores Guide Kiran vare super godt til at fortælle og kunne krydre med fun facts undervejs. Kan varmt anbefale Kiran som guide

Super god kanalrundfart. Vores guide fortalte meget om arkitekturen og kanalerne i byen, hvilket gav et godt indtryk af på hvilke grundlag bygningerne var bygget på.

Spændende oplevelse. Klart et besøg værd. Lidt for mange mennesker når man skal rundt derinde.

Skønt skønt museum … det ville jeg ikke have været foruden. Også godt for teenagere…

Fin og levende fortælling om bryggeriets historie. Flot set up.