Oplevelser i
Amsterdam

Kanaler breder sig på kryds og tværs i byen, som er kendt for kunst i verdensklasse, åbenhed og glade cyklister.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De bedste aktiviteter og seværdigheder i Amsterdam

Alle kender de berømte coffeeshops, men hvad har Amsterdam ellers at byde på? Hollands hovedstad er stedet for cykelture, en stille øl ved kanalen og kunstoplevelser. Her er 10 aktiviteter, du bare må have med i programmet på din tur til Amsterdam.

 • Anne Franks hus

  1. Anne Franks hus

  Uanset om du har læst dagbogen eller ej, er Anne Franks hus et must. Hvis du vil undgå turistmylderet, så book din billet på forhånd og spring forrest i køen.

 • Amsterdams kanalring

  2. Amsterdams kanalring

  Oplev Amsterdams berømte kanalring fra land eller i båd. Du kan slentre lags vandet, tage en færgetur eller sidde på en lille kanal-café og kigge på mennesker.  

 • Van Gogh-museet

  3. Van Gogh-museet

  Van Gogh-museet har verdens største samling af Van Goghs værker og er et af verdens mest populære museer. Selv folk, som ikke interesserer sig specielt meget for kunst, er vilde med den moderne arkitektur (og så er der gratis WiFi).

 • Museumplein

  4. Museumplein

  Tag til Museumplein, "Museumskvarteret" midt i byen, der byder på 3 museer, frokostkoncerter i Concertgebouw, masser af shopping og et dejligt grønt område, hvor du kan slappe af.

 • Rijksmuseum

  5. Rijksmuseum

  Du finder værker af både Rembrandt og Vermeer på Hollands nationalmuseum. Det er bedst at komme tidligt eller sent på eftermiddagen. Du kan desuden booke en billet til Rijksmuseeet på forhånd, for at springe køen over.   

 • Red Light District

  6. Red Light District

  Uanset om du er på udkig efter et museum eller "souvenirs" eller vover dig ud i det vilde natteliv, så er Red Light District altid en spændende oplevelse.

 • Heineken Experience

  7. Heineken Experience

  Heineken blev grundlagt i 1864 og er i dag er en af verdens største ølproducenter. Den afslappede og sjove historiske tur varer 90 minutter. Der er 2 øl inkluderet i Heineken Experience billetten.

 • Nieuwe Kerk

  8. Nieuwe Kerk

  Nieuwe Kerk er Hollands vigtigste kirke og en af Amsterdams historiske grundpiller. Her bliver de kongelige viet og kronet, men indimellem er der skiftende udstillinger, som er tilgængelige for alle.

 • Amsterdam Museum

  9. Amsterdam Museum

  Bymuseet hedder meget rammende Amsterdam Museum. Her kan du på egen hånd studere alt fra byens berømte borgere til mode og arkitektur. Visse dele af udstillingen er interaktive.

 • De Pijp

  10. De Pijp

  Amsterdams berømte bohemekvarter er spækket med coffeeshops, barer og restauranter. Gå en tur gennem Albert Cuypmarkedet sidst på eftermiddagen, inden du går ud og spiser middag. 

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Amsterdam?

  Der er ingen rigtige svar, men du får en god fornemmelse af byen, hvis du afsætter 3 hele dage. Så har du tid nok til at nå de vigtigste seværdigheder, se kanalerne og lære nogle kvarterer at kende.

 • Hvordan kommer jeg rundt i byen?

  Det er nemt at finde vej i Amsterdam. Selvom den offentlige transport er velfungerende, er afstandene korte nok til, at det er let at bevæge sig rundt til fods, på nær når man skal frem og tilbage til Schiphol Lufthavn. Du kan nemt leje en cykel, når vejret er godt.

 • Hvor dyrt er der i Amsterdam?

  Der er et par steder, hvor du skal betale entré (såsom Anne Franks Hus og Van Gogh-museet). Men der er mange gademarkeder og små uafhængige gallerier. Du sparer penge på transport, fordi du har det meste inden for gåafstand.

Praktisk information

 • Sprog
  Hollandsk og meget engelsk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +31
 • Bedste tid at tage dertil
  Der er ingen garanti for godt vejr i Amsterdam, men mellem april og september er vejret mildt og dagene er længere. April er noget særligt, her blomstrer de berømte tulipaner og du kan være med til at fejre Hollands største helligdag, Koningsdag.  

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 118.512 anmeldelser

Fremragende kort til de mange funktioner, det tilbyder. Du kan få adgang til mange seværdigheder og alle transportmidler i byen (ingen tog) for at besøge og lære byen grundigt at kende.

En anderledes måde at få overblik og kendskab til Amsterdam. Virkelig en super guide der kunne levende kunne fortælle om stort og småt.

Super god guide han viste meget og var god til at fortælle og fange folks opmærksomhed

Dejlige og sjove sejlguider, Willem and a Girl we do not remember the name off. ❤️

Levende og engageret fortælling, hvor også andre små fortællinger kom med -