Amsterdam
Audioguider

Audioguider
142 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Amsterdam

Amsterdam

Vores mest anbefalede Amsterdam Audioguider

Amsterdam: GVB-billet til offentlig transport

Amsterdam: GVB-billet til offentlig transport

Oplev Amsterdam uden stress med et ubegrænset rejsekort til alle offentlige transportnet, der drives af GVB i hele byen. Køb en billet, der gælder for en dag, eller en flerdagsbillet, der passer bedst til dine planer. Rejs med metro, sporvogne, busser og færger, og oplev byen som en lokal. Det er nemt at bruge din billet. Du skal blot downloade GetYourGuide-appen, når du scanner din e-billet. Brug ikke din e-billet i en PDF-læser, og brug ikke en printscreen, når du rejser. Hvis du gør det, risikerer du en dobbelt opkrævning fra dit bankkort! Din billet er gyldig fra det valgte tidsrum. Hvis du har yderligere spørgsmål, eller din billet ser ud til at være defekt, kan du nemt gå til et af de udpegede servicesteder.

Van Gogh-museet: Entrébillet

Van Gogh-museet: Entrébillet

Som en af Amsterdams mest populære attraktioner trækker Van Gogh -museet hvert år over en million besøgende. Med denne billet kan du opdage over 200 malerier, 500 tegninger og mere end 750 breve fra Van Gogh i dit eget tempo. Få adgang til en lang række permanente og midlertidige udstillinger. Med hjemsted for verdens største samling af Vincent van Goghs malerier transporterer Van Gogh -museet i Amsterdam besøgende på en fascinerende rejse gennem kunstnerens og hans samtidige liv. Museet introducerer den komplette historie: kunstneren, konteksten, Van Goghs personlige ambitioner, hans følelser, de myter, der omgiver ham, og hans indflydelse lige indtil denne dag. Van Gogh-museets samling indeholder verdensberømte malerier som solsikker, mandelblomst og kartoffelspiserne. Museet arrangerer også 3 midlertidige udstillinger hvert år. Van Gogh -museet har åbent 365 dage om året. Billetter er kun tilgængelige online. Gå ikke glip af det, bestil på forhånd. Besøgende kan opdage mere om Van Gogh og hans samtidige med multimedieguiden, der findes på 11 sprog. Med mere tid til at nyde inde i museet kan du dykke direkte ned i de fantastiske samlinger, der vises.

Heineken Experience: Entrébillet, præsentation og smagsprøve

Heineken Experience: Entrébillet, præsentation og smagsprøve

1867 var et fantastisk år for øl. Det var året, hvor Gerard Adriaan Heineken byggede et nyt bryggeri i hjertet af Amsterdam. I det pumpende hjerte af det gamle bryggeri kan du dykke ned en verden af Heineken øl.   På en 1,5-times selvguidet rundvisning lærer du mere om virksomhedens arv, bryggeprocessen, Heinekens innovation, og hvad der skal til for at servere en verdenskendt øl. Der vil være en kort præsentation på engelsk inde på fabrikken.   Opdag de 4 naturlige ingredienser, som bruges til af fremstille denne øl, og hør mere om mærkets sponsoraktiviteter indenfor Formel 1, UEFA Champions League og VM i rugby. Og som en passende afslutning på turen kan du hæve glasset sammen med nye venner.

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Amsterdam: Entrébillet til Rijksmuseum

Amsterdam: Entrébillet til Rijksmuseum

Forkæl dig selv med en dejlig dag på et af Amsterdams største museer, Rijksmuseum, som ligger i hjertet af byen. Rijksmuseums internationalt anerkendte samling indeholder nogle af landets mest berømte værker, herunder historisk kunst af Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh og andre. Besøgende kan beundre Rembrandts "Nattevagten", som har en fremtrædende plads i en smukt oplyst sal, så besøgende kan nyde hver eneste lille detalje. Kig også på 'Den jødiske brud'. Dette sidste maleri fik Vincent van Gogh til at græde, og da han besøgte Rijksmuseum kort efter dets åbning, skrev han i et brev, at han gerne ville opgive ti år af sit liv for at sidde foran maleriet i to uger og kun spise en gammel brødskorpe. Besøgende kan forvente meget mere end bare malerier af hollandske mestre fra guldalderen. Rijksmuseums store, stemningsfulde samling omfatter også Delfts keramik, skulpturer, arkæologiske genstande, tøj, asiatisk kunst, grafik, genstande fra hollandsk søfartshistorie og mange andre kulturelt betydningsfulde genstande, som alle sammen er med til at genfortælle 800 års hollandsk historie på en levende måde i en global kontekst. Og naturligvis er samlingen ikke fastfrosset i tiden - nye genstande som en Mondrian-inspireret kjole af Yves Saint Laurent fra 1965 kan også ses. Det største forsknings- og restaureringsprojekt nogensinde for 'The Night Watch' er startet. Det sker live på museet, og du kan være en del af det og støtte projektet med en donation.

Amsterdam: Open Boat Cruise med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

Amsterdam: Open Boat Cruise med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

Se Amsterdams maleriske vartegn ved vandet på et 100% elektrisk cruise. Oplev den utrolige udsigt over byens berømte vartegn fra en åben båd, og oplev en afslappende måde at se byen på, fri for trafik. Få informativ og underholdende indsigt i stederne langs ruten. Se bygningerne fra det 17. århundrede langs de berømte kanaler samt nye stilfulde bygninger, der viser den indflydelsesrige by i det 21. århundrede, som Amsterdam er blevet. Sejl forbi Eremitagemuseet, og glid derefter forbi Skinny Bridge, det fornemme Amstel Hotel og det charmerende kvarter Grachtengordel. Nyd en bådoplevelse under åben himmel på en solskinsdag, eller hold dig varm med en beskyttende overdækning på køligere dage. I vintermånederne kan du slappe af på en lukket båd, der holder dig varm. Udnyt fleksibiliteten i en engangsbillet, som kan bruges på alle de krydstogter, der afgår inden for den time, du har bestilt. Vælg vores mulighed for ubegrænsede drikkevarer, hvis du vil nyde vores øl-, vin- og sodavandssortiment. Hvis du har valgt muligheden uden drikkevarer, kan disse stadig købes om bord. Mellem november og februar bruger vi åbne både, når vejrforholdene tillader det, og skifter til lukkede både, når det er nødvendigt. - Store polterabend- og fødselsdagsgrupper er ikke tilladt på denne tur.

Amsterdam: 75 minutters kanalrundfart med audioguide

Amsterdam: 75 minutters kanalrundfart med audioguide

Oplev det bedste af Amsterdam på en 75-minutters kanalrundfart. Se byens højdepunkter, ikoniske broer og bygninger fra det 17. århundrede langs kanalerne. Gå om bord på båden, og sæt sejl på Amsterdams historiske vandveje. Se Anne Franks Hus, Westerkerk og meget mere. Lær mere om de UNESCO-listede kanaler fra lydkommentarerne om bord. Mens du nyder udsigten, der passerer forbi, kan du lytte til en audioguide på 19 sprog, der fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om Amsterdam. Hør historier, legender og historiske fakta om byen. Hvis du har børn, så lad dem være en "ferskvandspirat" med den særlige lydkommentar for børn, der inkluderer en gratis goodiebag, som de kan hygge sig med om bord.

Upside Down Museum Amsterdam: Entrébillet

Upside Down Museum Amsterdam: Entrébillet

Sving dig ind i en verden, der vender på hovedet, og se Holland på en ny, moderne måde. Med 25 fordybende indstillinger har du chancen for at skabe det mest fantastiske indhold til sociale medier på hovedet. Tag fat i dine venner, og dyk ned i et hollandsk isbad, eller kør med metroen på hovedet. Dans til rytmen af dit eget stille diskobeat i en klub, der vender på hovedet, flyv væk i et ægte privatfly, og hop ned i en stemmeaktiveret LED-lys-kuglegrav med jacuzzi. Når du har skabt et forbløffende indhold, kan du slappe af i Upside Down Café, mens du nyder farverige sandwiches og søde sager. Nip til en berømt freakshake, før du tager hjem. På fredage og lørdage kan du nyde en fantastisk cocktailkombinationsbillet med live DJ's efter kl. 17.

Amsterdam: Kanalrundfart i byens centrum

Amsterdam: Kanalrundfart i byens centrum

Tag på en bådtur, der fører dig gennem Amsterdams unikke kanalområde, der er på UNESCO's Verdensarvsliste. Nyd muligheden for at se mange af de historiske seværdigheder i bymidten. Tag af sted fra Hovedbanegården, og oplev byens historiske bygninger og kanaler. Beundr de elegante købmandshuse, der stammer fra den hollandske guldalder. Se fantastiske gavle, smukke kirker, den ikoniske Magere Brug (Den Tynde Bro) og mange andre seværdigheder.  Under bådturen kan du lytte til audioguiden på et af de 19 sprog. Se købmandsbygninger fra det 16. og 17. århundrede, Amsterdams guldalder, hvor handlen blomstrede og blev afspejlet i kunstfærdigt udsmykkede facader. Vend tilbage til Hovedbanegården, hvor turen slutter.

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Med disse entrébilletter kan du nyde en forfriskende drink i 10 minusgrader på Amsterdams Icebar, som bogstavelig talt er byens "cooleste" bar. Få vintertøj på, en velkomstcocktail og 2 drinks efter eget valg under dit besøg. Når du har ombyttet din voucher og er blevet tildelt et tidsrum, kan du beundre dette værtshus, der næsten udelukkende består af is. Alt fra vægge og møbler til det glas du drikker af er lavet af naturligt is. Når du træder ind i baren, ser du først loungen, hvor du kan få en velkomst cocktail eller en øl, hvis du har lyst. Denne første del af Amsterdam Icebar er hyggelig og varm. Hop derefter i det udleverede vintertøj, og nyd det stemningsfulde lys og Icebarens isskulpturer. Vælg mellem 2 forskellige slags vodka, almindelig vodka, sambuca, rom, Heineken øl, eller appelsinjuice. Du kan blive i op til 20 minutter inde i isbaren. Du kan hænge ud i loungen, så længe du har lyst, og prøve et udvalg af lækre cocktails. Din oplevelse i den fantastiske Amsterdam Icebar fuldendes af den stemningsfulde belysning og den festlige dansemusik.

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam Audioguider

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Amsterdam end Audioguider?

Disse andre ting at gøre i Amsterdam må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam

Byer i Holland

Udforsk Amsterdam

Læs vores komplette guide til Amsterdam , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.3
(41.168 anmeldelser)

Bøde. Kanalrundfart: Turen var fantastisk, men at vente på en byggeplads med en lang kø var elendigt; 30 minutters solskin for en 60 minutters kørsel?

Det var et sjovt museum med en god audio guide og meget dedikeret personale. Der var desuden massere øl

VENLIGT OG PROFESSIONELT PERSONALE OM EN TIMES BÅDTUR VIDUNDERLIG UBEGRÆNSET DRIKKE FRA START TIL SLUT

Alt var godt. Guiderne blev informeret, og det var sjovt.

Turen var meget informativ og mojitos var meget gode.