Tilføj datoer

Amsterdam City-kort

Vi fandt 10 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Amsterdam?

De topattraktionerne der skal opleves i Amsterdam er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam?

De bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam er:

Keukenhof

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 9.382 anmeldelser

Det er en god mulighed at bruge P&R, når du kommer til Amsterdam i bil. I stedet for 150 € skulle vi kun betale 30 € for 5 dage på parkeringspladsen i flere etager i forbindelse med 5-dagesbilletten, der skulle scannes ved automaten. Som i Lissabon er forbindelserne meget hurtige uden lange ventetider. Går du glip af et tog, kan du komme tættere på din destination hist og her med en anden linje. Du lærer andre steder og seværdigheder at kende på samme tid. På trods af det blandede vejr havde det været et flot årsskifte i Amsterdam. Fyrværkeri var fantastisk, bare fantastiske og entusiastiske mennesker, dansende, sang og alt sammen uden aggressivitet. Hvad der også var overraskende var, at i modsætning til i Tyskland havde et vist antal supermarkeder åbent nytårsdag. Museer, bagerier - cafeer og restauranter alligevel. Der blev stadig taget hånd om dig.

Med dette kort kan du køre alt, hvad du vil, sporvogn, metro, busser. Vi tog den 6-dages, og det hjalp os meget, der er sporvognsstoppesteder med få meters mellemrum, og det er vidunderligt, meget behageligt. Det eneste besvær er at skulle hen for at hente de fysiske kort, man skal hen til en stand foran hovedbanegården, men vi havde det ved siden af, så det var fantastisk. Du skal klikke ved ind- og udrejse, så det tælles rigtigt. Jeg anbefaler det, det er rigtigt, at prisen er noget høj sammenlignet med sæsonkortene her i Spanien, for eksempel, men hey, det er det værd, fordi det er den bedste mulighed at komme rundt der.

Vi var i stand til at bestille billetten online uden problemer. Vi måtte dog derefter gå til togstationen for at hente billetten. (De angivne afhentningssteder var omkring 30-40 minutters gang fra vores hotel nær Museumsplein.) Før jeg købte havde jeg ikke læst beskrivelsen ordentligt og troede, at det ville være en onlinebillet, som du så & tjekker ud på enhedens sporvogn, metro osv. stopper. Det var nemt at hente det, og det lokale personale var meget venligt. Inden for et par minutter havde vi vores billetter i vores hænder.

Passet er meget mere rentabelt end enkeltbilletter. Vi tog et 3 dages pass. Selvom du kan gøre næsten alt til fods, er det meget praktisk, når det er koldt, du har ubegrænset adgang til al offentlig transport. Gvb transportnetværket er meget nemt at bruge, vi har aldrig ventet mere end 7 min på en sporvogn/bus eller metro.

Klar anbefaling til at gøre byturen nemmere for et godt pris/ydelsesforhold. Hvis du ankommer med Flixbus, skal du være opmærksom på, at du ikke kan ombytte værdibeviset direkte på Sloterdijk, men først skal gå til et afhentningssted (se beskrivelse).