Amsterdam
Ekstremsport og adrenalin

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Fantastiske

4 af os tog 5D -flyveturen, vi var i alderen mellem 55 og 84 år og vi elskede alle absolut oplevelsen. Personalet var meget hjælpsomme og venlige og så velorganiseret. Cafeen er dejlig med et godt udvalg af drikkevarer, kager og is. Filmen og informationerne før flyvningen var gode, men 5D -flyvningen var en af de bedste oplevelser, vi nogensinde havde. Det overgik langt alle forventninger, vi havde. Vi sagde alle, at vi ville elske at flyve snart igen.

Guiden var meget god, han talte for os på engelsk. Vi ville selvfølgelig gerne have fransk, men vi satte pris på indsatsen. Vi var kun 6 af os, hvilket var en meget god ting. Det, jeg vil kritisere, er måske de virkelig meget turistede steder, men det er på samme tid, hvad der stort set blev annonceret.

Første gang jeg prøvede var i Vancouver. Jeg er glad for, at jeg her i Holland havde den samme fantastiske oplevelse. Følte endda lugten af tulipanerne, mens de fløj hen over dem. Absolut anbefale til alle. Du vil nyde det. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var, at vi skulle vente for meget tid.

Fantastisk tur! Vi havde den bedste guide Bram, som var meget informativ og snakkesalig. Fik så mange interessante oplysninger, kan helt anbefale dig denne oplevelse.

FED oplevelse!

Skál helt klart prøves, hvis man besøger Amsterdam! Vi blev meget overraskede over, hvor FEDT det var. Meget bedre end forventet - virkelig alle pengene værd :-)