Tilføj datoer

AmsterdamKrydstogter og bådture

Vores mest anbefalede Amsterdam Krydstogter og bådture

Amsterdam: Klassisk kanalrundfart

1. Amsterdam: Klassisk kanalrundfart

Beundr Amsterdams smukke vartegn fra vandet på en 100 % elektrisk kanalrundfart. Få en utrolig udsigt til byens berømte vartegn fra en åben båd, og oplev en afslappende måde at se byen på, helt uden trafik. Få en informativ og underholdende viden om seværdighederne langs ruten. Se bygningerne fra 1600-tallet langs de berømte kanaler samt nye, stilfulde bygninger, der vidner om den indflydelsesrige by, Amsterdam er her i det 21. århundrede. Sejl forbi Hermitage Amsterdam, og passer derefter Magere Brug, det fornemme Amstel Hotel og det charmerende kvarter Grachtengordel. Nyd turen under åben himmel på en solskinsdag, eller hold varmen med en beskyttende overdækning på køligere dage. I vintermånederne kan du læne dig tilbage og slappe af på en lukket båd for at holde dig varm. Drag nytte af en fleksibel engangsbillet, der kan benyttes på en hvilken som helst af de kanalrundfarter, der afgår inden for den time, du har booket.

Amsterdam: Klassisk kanalrundfart (mulighed for ost og vin)

2. Amsterdam: Klassisk kanalrundfart (mulighed for ost og vin)

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Amsterdam: Kanalrundfart med byens højdepunkter

3. Amsterdam: Kanalrundfart med byens højdepunkter

Oplev det bedste af Amsterdam på en kanalrundfart. Beundr gamle og nye bygninger, broer og meget mere i en by, der har sine rødder i historien, men som fortsat ændrer sig. Hør om byen fra din audioguide. Nyd udsigten over bygningerne fra det 17. århundrede langs kanalerne, såvel som den kosmopolitiske by fra det 21. århundrede, som Amsterdam er blevet. Se de mange sider af byen fra Gouden Bocht til Overhoeks, byens nyeste kvarter, og fra musikbygningen i havnen til VOC-skibet. Tilføj en valgfri snackboks til din kanalrundfart, så du kan få noget at gumle på, mens du ser seværdighederne. Lyt til din personlige audioguide, mens du er ombord, med kommentarer på 20 sprog og gratis høretelefoner. De små vil elske den særlige børnelydkommentar "ferskvandspirat" og deres egen godtepose, som de kan nyde på båden.

Amsterdam: Kanalrundfart og Heineken Experience-entrébillet

4. Amsterdam: Kanalrundfart og Heineken Experience-entrébillet

Køb en kombineret billet til Heineken Experience og en afslappet bådtur langs Amsterdams kanaler, og nyd 2 af byens attraktioner, som du bare skal se. Du bestemmer selv hvilken del af billetten, du vil bruge først. Beundr de smukke traditionelle købmandshuse, adskillige broer og typiske husbåde, mens du suger Amsterdams unikke atmosfære til dig på en 75-minutters kanalrundfart. Undgå derefter køerne ved indgangen til Heineken-bryggeriet, der nu indeholder Heineken Experience, en interaktiv udstilling, hvor du lærer alt om ølbrygning og påfyldning på flasker på en sjov 90-minutters selvguidet tur. Ved køb af kombibilletten vil du spare tid og penge på individuelle billetkøb.

Amsterdam: Tysk guidet åbent bådkrydstogt med bar ombord

5. Amsterdam: Tysk guidet åbent bådkrydstogt med bar ombord

Gå ombord på et uforglemmeligt eventyr, når du ser Amsterdams fascinerende seværdigheder på denne guidede bådtur. Sejl langs kanalerne på en elektrisk åben båd, og nyd en fantastisk udsigt over Amsterdams ikoniske vartegn, alt imens du oplever et afslappende krydstogt. Fordyb dig i en verden af informative og underholdende indsigter om de vartegn og steder, du vil støde på langs ruten, præsenteret af din kyndige tysktalende guide. De vil bringe Amsterdams historie og kultur til live og gøre denne rejse til en uforglemmelig og berigende oplevelse. Forundres over bygningerne fra det 17. århundrede, der ligger langs de berømte kanaler, og betages af de moderne, stilfulde strukturer, der eksemplificerer det indflydelsesrige Amsterdam i det 21. århundrede. Når du sejler forbi det historiske Hermitage Museum, kan du også se den ikoniske Skinny Bridge og krydse langs det statelige Amstel Hotel. Nyd en drink eller to om bord, mens du passerer andre berygtede steder som Canal Belt og Gentleman Canal.

Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen

6. Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen

Nyd en kanalrundfart om aftenen, hvor du kan opleve Amsterdams unikke aftenstemning. Se byen i et andet lys, når du sejler på kanalerne og oplever de gamle købmandshuse, de maleriske broer og byens livlige atmosfære om aftenen. Bliv budt velkommen ombord, og bestil en dejlig kold eller varm drink. Vælg mellem et af de 19 tilgængelige sprog på et personligt audioguide-system. Få kendskab til byens fascinerende historie og dens pulserende moderne karakter. Du kan også bare læne dig tilbage og se udsigten flyde forbi uden for vinduet, mens natten falder på i Amsterdam. Sejl under Magere Brug (den tynde bro) og rundt om det gyldne hjørne, mens du finder ud af, hvor de lokale hotspots ligger. Du kan også tilføje en snackboks til din booking, som består af chips, popcorn, stroopvafler, saltede peanuts og en drikkevare efter eget valg.

Amsterdam: Privat kanalrundfart med fri bar og våde varer

7. Amsterdam: Privat kanalrundfart med fri bar og våde varer

Du kan drikke på en bar i alle by i verden, men hvis du vil have en ægte Amsterdam-oplevelse, bliver det ikke bedre end denne beduggede kanalrundtfart. Sejl ned ad de verdensberømte kanaler, og se seværdighederne med en kold øl i hånden. Din sprut-kanalrundfart starter i nærheden af Amsterdam Centraal-hovedbanegården, hvorfra turen går til hovedkanalerne i hjertet af byen. Du vil derefter sejle gennem Amstel-floden, passere de 7 broer og se nogle skjulte perler, kun en lokal skipper og vært ville kende til. Kanalrundfarten slutter, hvor den startede, lige ved siden af Red-Light District og kun 5 minutters gang fra Dam-pladsen. Det er lige præcis her, du kommer til at have lyst til at være efter 1,5 times fri bar.

Amsterdam: Bådtur til lysfestivalen

8. Amsterdam: Bådtur til lysfestivalen

Se Amsterdam Light Festival fra en anden vinkel på denne kanalrundfart. Se byens berømte kanaler oplyst af gløderne fra de unikke installationer, mens du nyder udsigten. Dyk ned i atmosfæren på Amsterdam Light Festival, og sejl forbi de spektakulære illuminationer på en luksuriøs kanalbåd. Forkæl dig selv med en aften med glamour ombord på denne helt elektriske båd, der inkluderer sin egen omfattende bar. Find ud af mere om historien bag lysshowet, mens du ser lysene reflektere i vandet, og du er velkommen til at stille din skipper alle de spørgsmål, du måtte have.

Amsterdam: Røgfrit krydstogt med Bulldog-båden & 2 drinks

9. Amsterdam: Røgfrit krydstogt med Bulldog-båden & 2 drinks

Læn dig tilbage og slap af på en røgvenlig kanalrundfart gennem hjertet af Amsterdam om bord på et sightseeingskib. Få et fascinerende indblik i de attraktioner, du passerer, og nyd alkoholiske eller ikke-alkoholiske drikkevarer, mens du sejler gennem kanalerne. Stig om bord og få det hyggeligt på et romantisk krydstogt ned ad kanalen. Du er velkommen til at medbringe din egen mad og ukrudt, som du kan nyde om bord. Først skal du køre gennem Rødovrekvarteret, der omgiver den gamle kirke. Nyd udsigten over havnefronten og Eastern Dock. Følg den gamle bymur ud på Amstel-floden, og se Monet-broen, som blev berømt af kunstnerens maleri af dette sted. Smil til de skøre dekonstruktivismen i Dancing Houses, og tag et billede af den blå bro. Ind i Kanalbæltet fra Herengracht langs Borgmesterhuset og tag den gyldne bue til De syv broer. Tag kanalen Reguliersgracht for at krydse kanalen Keizersgracht og komme over på kanalen Prinsengracht. Se mange husbåde, herunder den ældste husbåd i Amsterdam, og se det fantastiske design af nogle af de typiske hippiehusbåde fra 60'erne og 70'erne. Vend tilbage til Amstel-floden, og se Skinny Bridge, den ældste og mest maleriske bro i Amsterdam. Langs Eremitagen og Stopera kan du komme helt tæt på "Udsigten på Groenburgwal", som Monet malede i 1884, inden du vender tilbage til Rødovrekvarteret igen.

Fra Amsterdam: Heldagstur til Giethoorn og diget Afsluitdijk

10. Fra Amsterdam: Heldagstur til Giethoorn og diget Afsluitdijk

Hop ombord på en bus med aircondition, og rejs gennem det typiske hollandske landskab i 1,5 time på vej til den smukke by Giethoorn. Her oplever du hvordan det hollandsk folk lever både med og på vandet. Du ser byen både til fods og med båd. Nyd lidt ro og fred i en by, hvor biler er forbudt, og hvor meget lidt har ændret sig over århundrederne. Du kan beundre de mange forskellige typer af både i byen. Her er alt lige fra gondoler, punterbåde og fladbundede både, der bruges til transport på kanalerne. I sejler forbi de smukt renoverede bondehuse på en 1-times bådtur, og bagefter har I tid til at udforske og spise frokost på egen hånd. Din guide kan give dig tips til, hvad du kan se, og hvor du kan spise. Turen fortsætter til diget Afsluitdijk. Det 32 kilometer lange dige forbinder de 2 provinser Nordholland og Friesland. Holland er berømt over hele verden for den måde, de håndterer vandet på. Afsluitdijk er bygget for at inddæmme det der tidligere hed Zuiderzee (og nu hedder IJsselmeer-søen). Diget er et prima eksempel på hollændernes snilde, når det kommer til vand.

94 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 6

Intense oplevelser

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam Krydstogter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Amsterdam end Krydstogter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Amsterdam må du ikke gå glip af:

Hvilke Amsterdam Krydstogter og bådture har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 23.621 anmeldelser

Vi elskede absolut vores tur med Willem - afslappet, venlig, informativ og sjov! Pitchet helt rigtigt, inkluderede steder og historier, vi bare ikke ville have fundet på vores egen og dejlige samtale - plus en god cafeanbefaling til at runde vores morgen af. Vi anbefaler grundigt den meget nacn Willem

Denne kanaltur var fremragende! Guiden var meget informativ og vittig. Turen gav hovedtelefoner til at lytte til forudindspillede oplysninger om forskellige dele af kanalen. Det var en smuk aften, som gav fantastiske muligheder for at tage billeder!

Super god kanalrundfart. Vores guide fortalte meget om arkitekturen og kanalerne i byen, hvilket gav et godt indtryk af på hvilke grundlag bygningerne var bygget på.

Nice tour around the canals. Kors of interesting information about the city.

Hi Wonderful guide tour and fanstisk food and cheese ..