Amsterdam
Museer og udstillinger

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Amsterdam end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i Amsterdam må du ikke gå glip af:

Hvilke Amsterdam Museer og udstillinger har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Der var en bred vifte af Van Goghs arbejde at værdsætte. Der var nogle virkelig imponerende / populære stykker i samlingen. Lokalet var godt vedligeholdt og overskueligt, hvilket gjorde det nemt at udforske uden at gå glip af noget. Vi betalte en lille smule ekstra for lyden, og jeg synes, det var det værd. Det tager dig sandsynligvis længere tid at komme rundt om alt, end du tror, så vil anbefale at give dig selv omkring 2,5 timer, da vi var nødt til at skynde os til sidst som havde en anden booking, så havde lige under 2 timer her.

Dette er den mest fantastiske øltur, jeg nogensinde har været på. Vi var meget imponerede over virksomhedens historie og hvordan øllet laves. Denne tur er interaktiv, du lærte meget på en sjov måde og 2,5 øl er inkluderet. Jeg anbefaler stærkt denne tur. Min familie på 4 gjorde dette sammen. Forældre og 2 døtre i starten af tyverne.

Nemt og hurtigt - ingen kø for at komme ind, selv om det var ugen før påske. Der går hurtigt 3 timer på et besøg. Man skal aflevere jakker og tasker i gaderoben. Gem også god tid til Gallery of Honour på 2. Sal.

Sparede mange penge, alene på transport og så var der jo alle attraktionerne. Genialt

Vanvittige gode skuespillere, gys uden at man dør helt.