Amsterdam
Museumsentré

Vælg datoer

Amsterdam : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Amsterdam a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 29.976 anmeldelser

Det var en spændende udstilling om kroppen. Man får en masse ud af det, også dem som i forvejen ved en del om anatomi, og så ser man den ægte krop i alle afskygninger, hvilket giver et realistisk billede af kroppen. Jeg kom kl 9 og det var virkelig det værd at komme tidligt, da der ikke var nogen andre end mig, der gik rundt. Det gav en masse ro.

Bestil din billet i god tid. Kom så tidligt som muligt, da der er færrest kl 9. Udstillingen giver et godt indtryk af Van Gogh liv og arbejde. Millets udstilling gav et godt indblik i, hvorfra Van Gogh bl. a. hentede inspiration.

Spændende udstilling i flotte omgivelser

Flot udstilling med alle Van Goghs værker. God idé at købe billetter i forud for at slippe for køen og lange ventetider. Vi havde bestilt billet til kl.10 og kom ind med det samme.

Nemt overskueligt og vi vandt minimum 1 time i kø......

Det var helt outstanding med billetter, ingen kø, venlig modtagelse og god skiltning og det kan undre at ikke flere køber billet hjemmefra. mvh/Helge

Det er ikke sikkert at se kan scanne fra din tlf. Så det er en god ide at have print. De er meget hjælpsom og vil gerne printe for dig.