Amsterdam
Shows og musicals

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Jeg havde en fantastisk oplevelse og vil meget anbefale det til andre. Jeg fik en forklaring på klubben, og kunne derefter gå rundt i den og se værelserne ovenpå. Jeg fik derefter mulighed for at stille alle de spørgsmål, jeg havde om klubben, branchen eller guidens personlige oplevelser. Hun var så rar og åben for at besvare alle de spørgsmål, jeg havde - det var som at tale med en ven. Guiden var meget interesseret i at reducere stigningen i sexindustrien, og jeg synes, det var både en god læringsoplevelse for mig og sjov!

Vi havde en meget sjov og interessant tur. Vores guide Stan havde en masse viden og pakkede oplysningerne ind i en kølig ærme. Han ventede på os, fordi vi kom for sent, selvom vi kun var 3 personer. Jeg ville reservere turen igen og anbefale den til alle interesserede i Amsterdams historie, prostitution eller kaffebutikker. Du vil helt sikkert lære noget nyt.

Vi havde Lorenzo som vores rejseguide, og vi kunne ikke anbefale ham mere. Vi var sent på vores tur, og han ventede heldigvis på os, gav os gode retninger og var sådan en venlig fyr. Hans viden og holdning om byen og historien gjorde turen meget behagelig for os selv med det isende koldt vejr! Tak Lorenzo !! Adam & Ali

Wow! Hvilken særlig oplevelse. Jeg syntes, det var en meget flot tur, hvor man kan spørge om noget. Det ser også meget flot ud. Men det bedste, jeg kunne lide, var den dame, der gav os turen. meget spontan og åben med spændende historier om erhvervet. Jeg troede, det virkelig blev anbefalet.

Gik gennem mange forskellige områder i og omkring det røde lys, hørte noget historie om Amsterdam og se de love, der vedrører red light district. Elskede det absolut. Vores guide var sjov og ivrig efter at påpege gode spisesteder og dejlige fotoops.