Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Andalusien

Med maurisk arkitektur, flamencoshows og mere er Spaniens mest folkerige region en kulturel smeltedigel.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Andalusien

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

1. Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

2. Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Sevilla: Live Flamenco Dancing Show billet til teatret

3. Sevilla: Live Flamenco Dancing Show billet til teatret

Oplev den spændende dans i en live flamencoforestilling i et strålende teater i Sevilla. Se 6 kunstnere i verdensklasse væve en fortælling om lidenskab gennem instrumentalmusik, sang og dans, og fordyb dig i den andalusiske kultur. Før selv hen til Teatro Flamenco Sevilla teatret og sæt dig ned på din plads for at gøre dig klar til forestillingen, eller kom lidt tidligere og nyd nogle drinks i baren. Lyt til den bløde melodi fra guitarer, der begynder liveforestillingen, mens rytmen begynder at flyde. Beundr dansernes farverige outfits, mens de snurrer rundt på scenen, indtil flamencoen når sin finale.

Sevilla: Casa de la Memoria Flamenco-show

4. Sevilla: Casa de la Memoria Flamenco-show

Tag en tur gennem Sevillas historie og kultur med et flamenco-show på Casa de la Memoria. Flamencoen, der stammer fra slutningen af det 18. århundrede, er af enorm kulturel betydning for Spanien og illustrerer blandingen af de forskellige etniske grupper, der har kaldt landet deres hjem i århundreder. I et intimt teater, der kan dateres tilbage til det 15. århundrede, kan du dykke ned i flamencoens farverige verden, mens danserne bevæger sig til fremdrivende guitarrytmer. Forundres over de kunstfærdigt fremstillede kostumer og de optrædendes ubestridelige talent. Mærk flamenco-traditionens følelsesmæssige resonans, og få en stærk forståelse for en kunstform, der definerer en region.

Granada: Alhambra og Nasrid-paladserne Indgangsbillet

5. Granada: Alhambra og Nasrid-paladserne Indgangsbillet

Med din dags-entrébillet kan du udforske Alhambra, Generalife og Nasridernes palads. Oplev Nasridernes paladskompleks, residens for Granadas konger. Udforsk Alcazaba, Generalife-villaen, Karl 5.s palads, badene i moskéen og de spektakulære omkringliggende haver. Lad dig betage af den strålende arkitektoniske stil i Alhambras fæstning og paladser. Alhambra fungerede både som et slot, en fæstning og et citadel. Det blev oprindeligt bygget i år 889 e.v.t. og husede i sin tid mauriske konger og sultaner. Det var også bolig for topembedsmænd, retstjenere og kongelige vagter.

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

6. Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

Oplev Alhambra, det vigtigste og mest fascinerende monument i det muslimske Spanien og en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien. Alhambra viser arven fra Nasrid-dynastiet, som du kan opleve, mens du udforsker Alcazaba, Comares-paladset og Generalife-haverne. Benyt lejligheden til at besøge Alhambra ledsaget af en officiel privat guide, som vil forklare kompleksets hemmeligheder, historier og kunstneriske detaljer. Mød din guide ved Alhambra for at begynde denne vandretur. Turen starter med at besøge det ommurede citadel, de første levn, før det blev sæde for de nasridiske emirer af Granada. Fortsæt til Alcazaba, det ældste område i Alhambra og militærområde. Oplev de imponerende Torres Bermejas og tag et billede på toppen af Torre de la Vela, hvor du kan få den bedste udsigt over Albaicín-kvarteret. Besøg hjertet af Alhambra, Nasridpaladserne. Patioer i maurisk stil og det kongelige kvarter. Din guide vil afsløre al historien og legenderne om, hvordan de overdådige paladser blev bygget til de islamiske herskere. Som afslutning på besøget kan du nyde Generalife-haverne, hvor byens konger hviler. Se dens arkitektur, dekorationer og haver.

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

7. Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Vandre på Caminito del Rey, en hængende gangbro omgivet af et naturskønt landskab, med en guide på en tur fra Málaga. Undervejs på ruten kan du lære den virkelige historie bag opførelsen af dette store ingeniørværk. Stig om bord på en bus fra Málaga og rejs til Ardales. Få en sikkerhedsbriefing af din guide og spænd hjelmene på. Start den envejsvandring på Caminito del Rey ved den nordlige adgang og gå til den sydlige adgang. Passér forbi bjerge, der opstod for millioner af år siden, og lodrette kløfter, der er født af Guadalhorce-flodens kraft. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfonso XIII. Stien har en længde på 7,7 km, men er en let vandretur, især med din guide som ledsager. Ved slutningen af stien vender du tilbage til din bus og bliver kørt tilbage til Málaga.

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

8. Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Tag med på en guidet tur langs Caminito del Rey, en gangbro i én retning og et af Malagas mest betagende naturområder. Mød din guide ved den nordlige indgang til Caminito, ved billetkontoret. Efter indtjekning får du de nødvendige sikkerhedsartikler (hjelme), og du får forklaret brugen af radioguider og hovedtelefoner, så du ikke går glip af en forklaring undervejs. Guiden ledsager gruppen fra indgangen til det øjeblik, hvor hjelmene udleveres, og giver jer alle de nødvendige oplysninger om omgivelserne, så I får gennemført jeres drømmebesøg. Forelsk dig i den fantastiske skønhed i dette unikke miljø og dets fascinerende historie. Hele ruten er et vidunder af 400 meter høje mure. Stien går ned til blot 10 meter på sit smalleste sted. Nedenunder simrer Guadalhorce-flodens vilde vand og rusker mod kysten. Det er i disse omgivelser, hvor der siden det 19. og 20. århundrede har ligget en række af de jernbane- og vandkraftinfrastrukturer, der udgjorde rygraden i forbindelserne og det vejnet, der har overlevet ind i det 21. århundrede og er blevet til vandrestien El Caminito del Rey. Det blev erklæret naturområde af Junta de Andalucía i 1989, men var allerede blevet klassificeret som særligt beskyttet område for fugle i 1987, og siden 2006 har det været en del af det interkontinentale biosfærereservat Andalusien-Marokko i Middelhavsområdet. Stedet er blevet føjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i den biogeografiske region Middelhavet. Denne naturlige enklave har været et indflydelsespunkt for bosættelse og udvikling af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Oplevelsen vil efterlade dig med uforglemmelige minder og fantastiske billeder. Bagefter kommer du tilbage til besøgscentret sammen med guiden i en af shuttlebusserne.

Málaga: Indgangsbillet til Museo Picasso Málaga

9. Málaga: Indgangsbillet til Museo Picasso Málaga

Museo Picasso Málaga blev skabt som svar på kunstnerens ønske om, at hans værker skulle udstilles i den by, hvor han blev født i 1881. Det er blevet til takket være en kombineret indsats fra kunstnerens svigerdatter og barnebarn, hvis donationer udgør grundstammen i kunstsamlingen, og Junta de Andalucía, som har arrangeret et ambitiøst projekt viet til kunstneren. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, der blev erklæret for et nationalt monument i 1939, og åbnede i hjertet af Málaga i 2003. Bygningen kan prale af en harmonisk blanding af renæssance- og mudéjar-elementer og rolige moderne linjer. I underetagen kan man finde fønikiske, romerske og arabiske ruiner. Denne billet giver adgang til den permanente samling, der indeholder eksempler på Picassos revolutionerende innovationer. Se malerier, tegninger, skulpturer, keramik og grafisk arbejde, fra hans første akademiske studier til hans personlige neoklassiske perspektiv. Beundr Picassos overlappende kubistiske former, hans eksperimenter med keramik, hans fortolkninger af de gamle mestre og hans sidste malerier fra 1970'erne. Tag en snack i Palacio de Buenavistas havecafé, et perfekt sted at afslutte dit besøg med en appetitvækker, frokost eller en drink.

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

10. Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Sejl ud til havet på en afslappende katamarantur, og nyd udsigten over Malagas dynamiske kystlinje, mens solen langsomt forsvinder bag bjergene. Lyt til afslappende musik med et glas traditionel spansk Cava i hånden. Vælg mellem en tur med eller uden lysshow. Hop ombord på en rummelig katamaran i Malaga og begynd dit sejleventyr. Beundr Alboranhavet ved solnedgang, mens du glider hen over bølgerne. Nyd udsigten til Malagas skyline, når lysene tændes. Fuldendt din oplevelse med et glas cava, mens du deler dette øjeblik med en, du holder af. Tilføj et strejf magi til din aften med et romantisk lysshow og musik, mens du driver over Middelhavets rolige vand. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af sejlturen. Afgange med livemusik er tilgængelige indtil midten af september og sejler på onsdage, fredage og søndage til en særlig pris.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Andalusien

Alle aktiviteter

826 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Andalusien

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Andalusien?

Andre seværdigheder i Andalusien

Vil du se alle oplevelser i Andalusien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Andalusien

Samlet bedømmelse

4.5
(168.869 anmeldelser)

Super guide JOSE med meget erfaring. Især på grund af hans entusiasme og hans bog med information om fortid og nutid, gjorde det bestemt vores tur speciel, men selvfølgelig udsigten WOW, hvilke smukke steder at se

Spændende tur i et fantastisk landskab. Dygtige guider og behagelig bus med opsamling centralt i Malaga. Turen til Caminito del Rey var feriens bedste dag!

Spændende tur med en meget vidende guide. Men forpustet bliver man ikke…. alle kan følge med tempoet

Fremragende organisation, og jeg vil med glæde gøre udflugten igen, meget kyndig guide Jorge...

Meget god udflugt og fremragende guider, Carlos og Amanda