Anne Franks hus

Anne Franks hus

Anne Franks hus: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

1. Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Amsterdam: Open Boat Cruise med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

2. Amsterdam: Open Boat Cruise med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

Se Amsterdams maleriske vartegn ved vandet på et 100% elektrisk cruise. Oplev den utrolige udsigt over byens berømte vartegn fra en åben båd, og oplev en afslappende måde at se byen på, fri for trafik. Få informativ og underholdende indsigt i stederne langs ruten. Se bygningerne fra det 17. århundrede langs de berømte kanaler samt nye stilfulde bygninger, der viser den indflydelsesrige by i det 21. århundrede, som Amsterdam er blevet. Sejl forbi Eremitagemuseet, og glid derefter forbi Skinny Bridge, det fornemme Amstel Hotel og det charmerende kvarter Grachtengordel. Nyd en bådoplevelse under åben himmel på en solskinsdag, eller hold dig varm med en beskyttende overdækning på køligere dage. I vintermånederne kan du slappe af på en lukket båd, der holder dig varm. Udnyt fleksibiliteten i en engangsbillet, som kan bruges på alle de krydstogter, der afgår inden for den time, du har bestilt. Vælg vores mulighed for ubegrænsede drikkevarer, hvis du vil nyde vores øl-, vin- og sodavandssortiment. Hvis du har valgt muligheden uden drikkevarer, kan disse stadig købes om bord. Mellem november og februar bruger vi åbne både, når vejrforholdene tillader det, og skifter til lukkede både, når det er nødvendigt. - Store polterabend- og fødselsdagsgrupper er ikke tilladt på denne tur.

Amsterdam: Byvandring om Anne Frank og 2. Verdenskrig

3. Amsterdam: Byvandring om Anne Frank og 2. Verdenskrig

Få mere at vide om Anne Frank på en lille gruppe eller en privat guidet vandretur i Amsterdam med en ekspertguide. Oplev byens århundredgamle jødiske kvarter i en lille gruppe, mens din guide væver anekdoter om Anne Franks liv og om Anden Verdenskrig ind i det. Du vil høre alt om Anne Franks familiedynamik, om deres flytning fra Tyskland, om deres tid i skjul og om hendes fars liv efter krigen. Start turen uden for den portugisiske synagoge, en sefardisk bygning fra det 17. århundrede, der stadig fungerer som synagoge i dag. Få mere at vide om baggrunden for det oprindelige jødiske kvarter og om, hvordan det udviklede sig gennem århundrederne. Din guide vil fortælle historier om Anne Franks kærlighed til at skrive, om de forhold hun levede under i 1930'ernes og 1940'ernes Amsterdam, og om hvordan hendes dagbog blev så berømt. Du vil også høre om den hollandske modstandsbevægelse under Anden Verdenskrig og se, hvor hemmelige gemmesteder var placeret. I løbet af turen vil du gå forbi det jødiske historiske museum, stoppe ved Auschwitz-monumentet og se ydersiden af Anne Franks husfacade.

Amsterdam: Hop-on hop-off bus og båd muligheder

4. Amsterdam: Hop-on hop-off bus og båd muligheder

Stig ombord på en bus eller båd for at se byen Amsterdam på en selvguidet tur. Nyd friheden til at hoppe af og på en af dem, når du ser et stop, du gerne vil besøge. Vælg billetmuligheder til en eller begge busser og både. Stig på ved et af de 10 busstoppesteder, som ligger rundt omkring i byens centrum. Tænd for din audioguide, og vælg mellem 16 forskellige sprog for at lære om byen og dens seværdigheder, mens du kører forbi. Hop derefter af ved Gassan Diamonds og få en gratis rundvisning i smykkeforretningen. Men der er flere stop tæt på Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Heineken Experience. Prøv derefter kanalbåden for at få en anderledes oplevelse fra vandet. Der er nem adgang til kanalstoppestederne med påstigningssteder ved siden af busstoppestederne, så du nemt kan komme fra land til vand. Glid langs UNESCO's verdensarvskanal med over 100 km vandveje. Derefter kan du opleve tre af de mest berømte kanaler i Amsterdam: Keizersgracht, Prinsengracht og Herengracht. Gå langs husene, der grænser op til kanalerne, og lær om historien bag disse palæer, der engang tilhørte velhavende krydderikøbmænd.

Amsterdam: Guidet cykeltur i det centrale Amsterdam

5. Amsterdam: Guidet cykeltur i det centrale Amsterdam

Oplev seværdighederne i det centrale Amsterdam med en kyndig guide ved din side. Du får kendskab til byens kultur, ser vigtige historiske steder og berømte vartegn, såvel som mindre kendte lokale favoritter.  Begynd din tur nær hovedbanegården, passér det imponerende A’DAM-tårn, og cykl over til de vestlige øer, der er fyldt med charmerende vindebroer, gamle pakhuse og chikke kunstneratelierer.  Fortsæt langs Brouwersgracht-kanalen, og besøg de trendy kvarterer Jordaan og Negen Straatjes med de 9 gader, hvor du finder indiebutikker, hyggelige caféer og hippe spisesteder. På vej længere ind mod byens centrum når du Grachtengordel-kvarteret og suser forbi Westerkerk og det historiske Anne Franks hus.  Oplev en summen af musik og gadekunstnere på Leidseplein-pladsen, som er et travlt teaterdistrikt med et livligt natteliv.  Efter al den spænding kan du nyde en dejlig pause i Vondelpark, som er Amsterdams største og den mest berømte park i Holland. Med genopladte batterier cykler du rundt i museumskvarteret og kører gennem de smalle gader i det bohemeinspirerede De Pijp-nabolag.  Kryds den ikoniske Magere Brug (den tynde bro), der er en trævindebro over Amstel-floden, og ankom til den berømte Artis Zoo på vej ind i det maritime kvarter.  Beundr den imponerende kopi af et skib fra det Nederlandske Ostindiske Kompagni fra det 17. århundrede i salthavnen. Herefter går turen tilbage til udgangspunktet.

Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

6. Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen med mulighed for ubegrænsede drikkevarer

Lad dig drive gennem Amsterdams kanaler på en båd, der passer til alle vejrforhold. Læn dig tilbage og slap af med en drink i hånden, mens du opdager nogle af byens mest ikoniske monumenter og mindesmærker. Vi tilbyder intime krydstogter med maks. 26 personer om bord. Krydstogt langs Amsterdams guldalderkanaler, der er på UNESCO's verdensarvsliste, gennem de smalle kanaler i det trendy Jordaan, et område flankeret af indiebutikker, hippe spisesteder og hyggelige pubber. Lær om byen og få insidertips om skjulte perler og de bedste barer i byen fra din kyndige skipper og værtinder. Udforsk nogle af de mest populære områder i Amsterdam, mens du sejler ned ad den berømte Prinsengracht, før du sejler mod den mest romantiske bro i byen, Margere Brug. Lær om Amstel-floden, som denne bro krydser, og find ud af om dens forbindelse til den hollandske ølhandel. Sejl forbi Golden Bend, en strækning af Herengracht, der er berømt for sine store herregårde bygget i den hollandske guldalder. Fortsæt herfra forbi de ni gader og til Anne Franks Hus.

Amsterdam: Højdepunkter Canal Cruise

7. Amsterdam: Højdepunkter Canal Cruise

Få kendskab til Amsterdams pulserende historie på dets historiske vandveje på en 1-times kanalrundfart, der omfatter mere end 100 højdepunkter. Lyt til kommentaren ombord om byens opståen i det 13. århundrede og købmændene i det hollandske ostindiske kompagni, der førte til den såkaldte guldalder. Oplev Amsterdam og gå ombord på båden ved Stromma Central Station eller Stromma Rijksmuseum i byens centrum, og sejl fra IJ-havnefronten. Se byens moderne arkitektur, mens du sejler rundt i den sydligste del af det fashionable Amsterdam-Noord. De seværdigheder, du ser, afhænger af afgangsstedet, og bådruten kan variere. Sejl forbi gamle pakhuse, dokker og skibsværfter. Glid under fortryllende broer fra for- og nutiden. Se århundrederne smelte sammen, mens du oplever Amsterdam i sin reneste form - som en havn. Undervejs vil du se mange af Amsterdams mest berømte monumenter og finde ud af, hvorfor UNESCO erklærede byens kanaler for et verdensarvsted.

Amsterdam: Anne Frank Walking Tour på tysk eller engelsk

8. Amsterdam: Anne Frank Walking Tour på tysk eller engelsk

Lær en af byens vigtigste facetter at kende, og fordyb dig i jødernes historie under Anden Verdenskrig, aktuelle forhold og kultur i Amsterdam med en erfaren tysk- eller engelsktalende guide. Jøderne, der blev fordrevet af den spanske inkvisition, forvandlede Amsterdam til en af de rigeste handelsbyer i Europa og påvirkede dermed bybilledet markant. Det var sådan, Jodenbuurt blev grundlagt med sin mest kendte del, den jødiske trekant. Turen vil tage dig gennem dette område med interessante historier og illustrere, hvorfor det netop var dette stykke land, som jøderne ønskede at bebo. Det var ikke kun jøder, der bosatte sig her. Ikke-jøder som den berømte maler Rembrandt van Rijn havde også deres domicil midt i det jødiske kvarter. Men selv i Amsterdam handler den jødiske historie ikke kun om succes og det gode liv. Den stærke diskrimination, som jøderne oplevede fra de nazistiske tyskere, endte også i Amsterdam med Holocaust under Anden Verdenskrig. Lær om den unge og modige Anne Frank, som var en af de jøder, der gemte sig for ikke at blive deporteret. Mens hun gemte sig, skrev hun sin berømte dagbog. Hendes dagbog vil ledsage turen og eksemplificere den sorg, som det jødiske samfund måtte gennemgå. Tusindvis af mennesker blev deporteret, og næsten ingen kom tilbage. Men ikke alle amsterdammere ønskede at acceptere dette. Lær om februarstrejken i 1941, men frem for alt: udforsk den modige modstand fra jøder og ikke-jøder, som reddede mange liv, mens de bragte deres egne i fare. Kom forbi den portugisiske synagoge på turen, og se vigtige vidnesbyrd som Stolpersteine, porten til den gamle pestkirkegård og monumenter til minde om den modige modstand under Det Tredje Rige og Anden Verdenskrig. Oplev også, hvordan det jødiske samfund lever i dag i det multikulturelle Amsterdam. Tag med på denne tur og udforsk det jødiske kvarter i Amsterdam under Anden Verdenskrig og i dag, mens du følger den rørende historie om Anne Frank.

Amsterdam: Kanalrundfart i åben båd med lokal guide

9. Amsterdam: Kanalrundfart i åben båd med lokal guide

Tag på en fængslende rejse gennem Amsterdams ikoniske kanaler på et krydstogt med afgang fra både det historiske Anne Franks Hus og den travle hovedbanegård. Uanset om du starter din dag i hjertet af byen eller fra dens pulserende transportknudepunkt, lover vores en-times cruise en uforglemmelig oplevelse, rig på historie, kultur og betagende udsigter. Når vi sætter sejl fra begge steder, vil du blive mødt af den tidløse charme ved Amsterdams havnefront, mens vi navigerer gennem det indviklede netværk af kanaler. Beundr de elegante kanalhuse og historiske vartegn, der ligger langs vandvejene, og som hver især fortæller en historie om byens rige arv og kulturelle mangfoldighed. Fra Anne Franks Hus sejler du forbi den ikoniske Westerkerk og de maleriske Negen Straatjes, hvor charmerende butikker og caféer lokker. Afgangene fra hovedbanegården byder på udsigt til det imponerende National Maritime Museum og det tidligere rådhus Stopera, der viser Amsterdams arkitektoniske pragt. Mens vi bugter os gennem Amsterdams fortryllende vandveje, giver vores kyndige skipper live-kommentarer og deler fascinerende indblik i byens historie, arkitektur og kulturelle betydning. Lær om Amsterdams velstand i guldalderen, dens blomstrende kunstscene og dens vedvarende ånd af tolerance og innovation. Under hele krydstogtet har du mulighed for at slappe af og nyde landskabet, og vores bar om bord tilbyder drikkevarer, der kan forbedre din oplevelse. Nyd øjeblikket, mens du passerer ikoniske vartegn som Theater Carré, Herengracht og den romantiske Magere Brug, der hver især bidrager til charmen ved dit Amsterdam-eventyr. Uanset om du er førstegangsbesøgende eller en erfaren rejsende, lover KINboats Regular Cruise en uforglemmelig rejse gennem hjertet af Amsterdam. Book dine billetter nu og tag på en opdagelsesrejse, hvor hvert sving afslører en ny facet af byens tidløse skønhed og tiltrækningskraft.

Amsterdam: 1,5 times guidet kanalrundfart med drinks og snacks

10. Amsterdam: 1,5 times guidet kanalrundfart med drinks og snacks

Oplev Amsterdam fra et andet perspektiv med en all-inclusive sightseeingtur i åben båd med en lokal guide. Nyd nogle typiske hollandske bidder (ikke frokost eller middag værdig) med drinks, mens du sejler forbi de mest berømte højdepunkter. Lyt til live-kommentarer, mens du sejler forbi Det Kongelige Teater og andre af byens ikoniske attraktioner. Find vej til kajen lige uden for Rijksmuseum eller Central Station, og mød din guide og gruppe til krydstogtet. Sørg for, at holdet er iført lyserøde skjorter og ikke orange (det er et andet selskab). Sæt sejl fra kysten og sejl ind i Amsterdams kanaler, mens du forsyner dig med snacks med småkager og slik og drikkevarer, herunder øl, vin og sodavand. Lær lidt om byen, mens du nyder udsigten. Vær opmærksom på, at dette er et historisk cruise, ikke et boozecruise! Så det er ikke egnet til polterabend! Bådens kaptajn vil være iført pink. Hvis kaptajnen ikke er iført pink, er du på den forkerte båd. Sørg for at tjekke det, før du går om bord på båden.

95 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Anne Franks hus

Andre seværdigheder i Anne Franks hus

Vil du se alle oplevelser i Anne Franks hus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Anne Franks hus

Samlet bedømmelse

4.6
(16.948 anmeldelser)

Fantastisk, hyggelig og sjov. God ost og vin og ovenikøber alt hvad du kan nå at drikke er inkluderet. Dette er ikke din almindelige “lidt kedelige sightseeing kanalrundfart, men en meget mere personlig sejltur med glade værter og andre tourister. Kan varmt anbefales. Vi havde en super tur. Vi var faktisk lige ved at tage en runde mere… 🤣

Rejseleder: Mona Jeg er ikke kommet op på en cykel i omkring 10-15 år, så jeg kæmpede lidt for ikke at snuble og støde ind i byens folk. Mona var super tålmodig og virkelig forstående. Hun (og min gruppe) gjorde det til en virkelig mindeværdig oplevelse. Tak, Mona 🌷 Samlet smuk natur at beundre!

Guiden tog fint hensyn til at der var en gangbesværet person med på touren og holdt pause hvor der var en bænk, hun kunne sidde på.

Super dygtig, sjov og underholdende guide der på bedste vis gjorde turen til en rigtig fed oplevelse

Det var den fedeste oplevelse!🫶🏼 Kan 100% anbefales!