Anne Franks hus

Vælg datoer

Anne Franks Historie, kort fortalt

Mange kender ”Anne Franks Dagbog”. Men det er først, når du træder ind i familiens hemmelige skjulested i Amsterdam, at du fornemmer, at dagbogen handler om virkelige menneskers hverdag i skjul. Vi genopfrisker kort historien om Anne Frank.

Planlæg dit besøg

 • Forbered dine børn før rejsen

  Der findes mange kilder til at forklare børn og unge historien om Anne Frank og hendes familie, fra Youtube-kanaler til litteratur. Alle børn er velkomne, men det anbefales til børn fra 10 år og opefter. Der er opbevaringsrum til barnevogne og klapvogne, da det ikke er tilladt, at tage dem med ind.

 • Planlæg på forhånd og undgå køer

  Amsterdam er et rigtigt populært turistmål og der er mange, som besøger det berømte skjulested. Du kan booke biletter online og samtidig undgå at stå i kø. Store grupper er desuden meget velkomne.

 • Hvad koster det?

  Priserne på billetter og ture til Anne Franks Hus er rimelige. Adgang for børn under 10 år koster kun 0.50 EUR. pr. barn.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Der er åbent hele året, men tjek hjemmesiden først. Huset holder lukket på de største helligdage.
 • Får jeg brug for en guide?
  En tur med guide koster under 30 EUR pr. person. Bonus: Du slipper for at vente i kø i op til 3 timer.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Fra Centraal Station er der 20 minutters behagelig gåtur til Anne Franks Hus.
 • Yderligere tips

  • I amsterdam-kortet giver ikke gratis adgang.

  • Du kan senest komme ind 20 minutter før lukketid

Andre seværdigheder i Anne Franks hus

Vil du se alle oplevelser i Anne Franks hus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Anne Franks hus

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.591 anmeldelser

Raoul is a great storyteller even though it’s a terrifying story to tell. We recommend this trip and it gives you great knowledge about the Anne Frank family, 2. World War and the Jews livingconditions in Amsterdam.

Utrolig hyggelig båd. To stk. guider om bord, en kaptajn og en bartender. Super søde og kompetende unge mennesker. Kaptajnen fortalte om byen og dialogen med os passagere var fantastisk. Jan bestemt anbefales.

Spændende fortællinger om Amsterdam. Mange ting som jeg ikke vidste noget om. Desværre var vejret ikke helt som håbet og det påvirkede lidt humøret..

Very dedicated guide the walk around the city was great and you will get to know about details you normally would not.. go for it!

The most charming boat. And a great guide whit personal connection with the guests