Ting at foretage sig
Antalya

Denne kystby i Middelhavet kombinerer klart blåt vand med en historisk gammel bydel og perler fra Romerriget.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Antalya

Antalya/Kemer: Suluada Island Bådtur i lille gruppe m/ frokost

1. Antalya/Kemer: Suluada Island Bådtur i lille gruppe m/ frokost

Tag med på en bådtur fra Antalya, og tilbring dagen med at udforske bugterne omkring Suluada Island. Slap af i solen, svøm i det varme havvand, og nyd frokosten på båden. Start din udflugt med en bekvem afhentning fra dit hotel eller gå direkte til mødestedet. Hop derefter om bord på en kompakt sejlbåd, og kør ud på havet, mens du begiver dig mod Suluada Island. Læn dig tilbage, slap af, og nyd det 45 minutter lange krydstogt fra fastlandet til øen, hvor dit første stop fører dig til Paradise Bay. Svøm, snorkel eller bliv blot på båden og beundr udsigten. Efter ca. 30 til 40 minutter her fortsætter din tur med et stop ved Waterfall Bay. Igen har du mulighed for at få mest muligt ud af din tid her og nyde Middelhavets varme vand. Nyd en 3-retters frokost, der serveres om bord på båden, inden du begiver dig til dit tredje og sidste stop, Maldives Beach. Dette idylliske sted har fået sit navn fra det krystalklare vand og den hvide sandstrand, der minder om landskaberne på øerne i det Indiske Ocean af samme navn. Din tur slutter med et krydstogt tilbage til havnen i Adrasan og en hjemrejse til dit hotel, hvis du startede din dag med afhentning på hotellet.

Antalya: Ziplining, Rafting, Jeep Tour & Quad Safari m/Lunch

2. Antalya: Ziplining, Rafting, Jeep Tour & Quad Safari m/Lunch

Hold øje med Tyrkiets vandveje, landskab og bjergstier på flere forskellige turmuligheder, som alle omfatter ziplining og rafting på en 14 km lang rute. Start din dag ved en gammel bro, som du vil se sammen med din guide nær starten af raftingpunktet. Stop for at tage billeder ved stedet, inden du fortsætter til din raftingoplevelse. Start din 14 KM lange raftingtur, og sus gennem 10 forskellige strækninger med strømfald. Hold pauser mellem de enkelte områder for at svømme. Tag derefter fat i din zipline, og svæve over jorden. Lær af dine instruktører alle detaljer om ziplineens funktioner og sikkerhed. Næst vil eventuelle andre oplevelser være baseret på, hvilken mulighed du vælger at købe for denne tur. Prøv at køre en jeep gennem støv, klippestier og mudder. Kør en buggy gennem en bjergsti. Eller vælg at springe turen i Jeep over og vælg bare buggyen. Slutteligt bliver du leveret tilbage til dit hotel (hvis du har valgt denne mulighed), og du kan forvente at få billeder fra dagen med eventyr gennem landskabet, luften og vandet leveret til dig på dit hotel.

Antalya/Kemer: Suluada Island bådtur med BBQ-frokost

3. Antalya/Kemer: Suluada Island bådtur med BBQ-frokost

Kom ud i naturen på en bådtur fra Antalya. Udforsk Suluada Island, sejl gennem Akseki Bay, og besøg den mytiske Love Cave for en forfriskende kølig svømmetur. Mød din chauffør på dit hotel, og kør til havnen. Efter ombordstigning krydser du ind i Middelhavet og nyder en afslappende tur gennem afsondrede bugter, der er hjemsted for Careta-skildpadder. Når du ankommer til Suluada Island, kan du hoppe af båden og gå på opdagelse. Svøm i det turkisblå vand, slap af på det hvide sand, og tag postkortsmukke billeder. Efter lidt fritid vender du tilbage til båden og sejler mod Akseki Bay. Mens du sejler, kan du nyde en lækker frokost. Sejl ind i Akseki-bugten, og kør direkte til Love Cave. Ifølge en lokal myte er grotten fyldt med tårer fra en pige, der blev tvunget til at skilles fra sin kæreste. Tag en forfriskende svømmetur i grottens kolde vand, før du sejler tilbage til havnen.

Antalya/Kemer: Den gamle bydel, vandfald, Olympos-svævebane, båd

4. Antalya/Kemer: Den gamle bydel, vandfald, Olympos-svævebane, båd

Nyd en guidet tur i det travle Antalya, der er kendt for sin betagende middelhavskyst, traditionelle kaffe og snoede gader i den gamle bydel. Bestig en 2365 meter høj bakke med Olympos-svævebanen, nyd frokost, gå rundt i de historiske gader i Kaleici, og opdag brusende vandfald. Turen begynder med en bustur med aircondition fra dit hotel til Antalyas centrum. Ved ankomsten går du ombord på Olympos-svævebanen og bestiger en 2365 meter høj bakke med en malerisk udsigt over havnen og Middelhavet. Slap af med en kop kaffe eller te på den lokale café, eller gå en tur på bakketoppen. Fortsæt til Kaleici Old Town for at besøge Hadrianus Gate, en historisk bue bygget i 130 f.Kr. for at byde kejser Hadrin velkommen. Nyd synet af den riflede minarets Selijuk-arkitektur og et middelalderligt klokketårn fra det 9. århundrede. Brug din tid til at deltage i en afslappende bådtur eller til at besøge lokale butikker, gå i gaderne eller slentre langs havnen. Derefter er det tid til at besøge Lower Duden-vandfaldet i Lara-distriktet, som munder ud i Middelhavet fra tårnhøje, 40 meter høje klipper. Tag et billede ved vandfaldet, og besøg Lara-stranden, før du stiger på bussen og kører tilbage til dit hotel.

Fra Antalya/Kemer: Pamukkale og Hierapolis-tur med frokost

5. Fra Antalya/Kemer: Pamukkale og Hierapolis-tur med frokost

Oplev de utrolige naturlige omgivelser i Pamukkale og den gamle bosættelse Hierapolis på en dagstur fra Antalya- eller Kemer-regionen. Din guide vil hjælpe dig med at forstå den fascinerende historie og give ekstra indsigt i dette specielle område. Begynd med afhentning fra dit hotel eller fra mødestedet tidligt om morgenen, før du kører i et par timer, indtil du når Pamukkale. Det drømmeagtige landskab er fyldt med fantastiske drypsten og hvide terrasser med rindende vand. De helbredende egenskaber i dette område har været anerkendt i århundreder og har længe tiltrukket besøgende til området. Oplev mineralvandets foryngende og beroligende effekt. Tidligere tog selv Cleopatra turen for at opleve disse unikke omgivelser. Ruinerne af den antikke by Hierapolis i Anatolien giver også en spektakulær udsigt. Ud over at lære om dette steds historie, kan du finde ud af mere om religion og kultur i det moderne Tyrkiet.

Fra Antalya eller Kemer: Suluada Island Boat Trip med frokost

6. Fra Antalya eller Kemer: Suluada Island Boat Trip med frokost

Tag med på en bådtur til Suluada Island og nyd denne fantastiske middelhavsstemning med transport fra Antalya eller Kemer inkluderet. Nyd synet af de omkringliggende bugter, svøm og snorkel i det krystalklare vand, og se træbådene fra Adrasan. Øen Suluada er en af de smukkeste i regionen og er dækket af frodige skove. Vandet glitrer som glas og er så klart, at man kan se bunden af havet. Suluada omtales nogle gange som 'de tyrkiske Maldiver' på grund af den glitrende bugt. Begynd med afhentning og tag en bustur op til Adrasan havn, hvor båden afgår fra, hvis du vælger den relaterede mulighed eller ankommer direkte til havnen. Sejl mod øen, og tag din første svømmetur i det smukke vand. Nyd yderligere svømmepauser ved øens vestlige og kildevandsstrande. Nyd en frokost om bord med vegetariske muligheder. På vej tilbage fra Suluada kan du tage en sidste svømmepause i den smukke Hacivat-bugt. Formationen af dens klipper ligner Hacivat, hovedpersonen i et traditionelt tyrkisk skyggespil.

Antalya: Byrundtur med svævebane, bådtur og vandfald

7. Antalya: Byrundtur med svævebane, bådtur og vandfald

Tag på en ekstraordinær rejse gennem Antalyas naturlige vidundere og rige historie med vores heldags by- og vandfaldstur. Dit eventyr begynder med et besøg ved det ærefrygtindgydende Nedre Duden-vandfald, en majestætisk 30 meter høj kaskade, der elegant styrter ned i havets turkise favntag. Her får du mulighed for at tage betagende billeder af dette storslåede naturspektakel og skabe varige minder, der vil efterlade dig i ærefrygt. Derfra tager vi til Antalyas fængslende hjerte, Kaleici. Fordyb dig i en svunden tid, mens du vandrer rundt i de charmerende gader, omgivet af ikoniske vartegn som den store Hadrians port, det tidløse klokketårn, den historiske Kesik Minare og gamle bymure, der hvisker historier fra tidligere århundreder. At gå gennem de brostensbelagte gader er som at rejse tilbage i tiden til det 2. århundrede, hvor byens rige arv bliver levende for øjnene af dig. Efter din historiske rejse kan du nyde lidt fritid til at slentre rundt i de maleriske brostensbelagte gader, udforske lokale skatte eller bare nyde stemningen i denne fortryllende gamle bydel. Efter din udforskning af Lower Duden Waterfall kan du gøre dig klar til næste kapitel af dit eventyr, når vi begiver os ud på en fængslende bådtur på 45 minutter til 1 time med afgang fra Antalyas gamle havn. Glid yndefuldt langs kysten og nyd den maleriske udsigt over byens historiske kvarter fra et virkelig fortryllende udsigtspunkt. Vores rejse fortsætter med et dejligt mellemspil, hvor vi samles til en overdådig frokost på en traditionel lokal restaurant. Nyd smagen af regionen, mens du deler historier og skaber nye minder med de andre rejsende. Som kronen på værket på denne ekstraordinære dag skal vi op i nye højder med en betagende svævebanetur til Tünektepe. Forundres over den panoramiske udsigt, der udfolder sig foran dig, og indfang de fantastiske landskaber og glitrende havudsigter, som Antalya er kendt for. Tag med os på denne by- og vandfaldstur til en dag fyldt med naturlig skønhed, historiske vidundere, lækkert køkken og spændingen ved et forhøjet perspektiv. Det er en oplevelse, der ikke kun vil brænde sig fast i dit hjerte, men også i dit kamera og skabe gode minder, der vil vare hele livet.

Antalya: Sightseeing-bytur med svævebane og bådtur

8. Antalya: Sightseeing-bytur med svævebane og bådtur

Interessant historie, engagerende kultur og en perfekt autentisk atmosfære er blandt de ting, du kan forvente at opleve, når du deltager i Antalya City Tour. Udflugten er tilgængelig på daglig basis og begynder om morgenen. For din egen bekvemmelighed er transfer en del af prisen. I løbet af dagen vil du få et omfattende overblik over byens mest berømte og vigtige steder. Du får også lidt fritid til at shoppe souvenirs, besøge steder på egen hånd eller endda nyde en kop traditionel tyrkisk kaffe eller te på et af de charmerende steder, hvor de lokale går hen. Den gamle bydel i Antalya er en af byens hovedattraktioner. Når du er der, kan du frit gå rundt og besøge seværdighederne. Guiden kan give anbefalinger, der passer til dine interesser. I den gamle bydel kan du besøge Hadrians port, uret og Bramn-tårnet samt Yivliminare-moskeen. For at få det bedste panorama over Antalya er en svævebanetur også inkluderet i prisen. Fra toppen af bjerget kan du forvente at opleve Antalyas enestående skønhed, så gør dit kamera klar! Programmet inkluderer også et besøg ved den berygtede Duden med en båd. Vandfaldene er virkelig imponerende, da vandet falder fra en højde på 45 meter ned i Middelhavet. Antalya City Tour slutter om eftermiddagen med aflevering på dit overnatningssted.

Fra Antalya: 2-dages Kappadokien, hulehotel og ballontur

9. Fra Antalya: 2-dages Kappadokien, hulehotel og ballontur

Ønsker du at besøge Kappadokien, men din tidsplan er stram? Bekymre dig ikke mere! Med vores Antalya til Cappadocia 2-dages tur kan du få det til at ske. Besøg og udforsk de vigtigste steder i regionen med en interessant og informativ 2-dages udflugt. Vil du vide den bedste del? Denne tur er guidet af en lokal, flydende engelsksproget guide, som har ansvaret for at forklare vigtige og sjove fakta om de interessante steder. Kappadokien er et af de mest berømte rejsemål i landet, og det er ikke underligt hvorfor! På denne 2-dages udflugt vil du besøge nogle af regionens mest berømte dale og beundre feeskorstene og klippeformationer. Underjordiske byer, panoramiske steder og andre vigtige steder med hensyn til historie og kultur er også inkluderet i programmet. For at få en uforglemmelig oplevelse, og da du er i Kappadokien, kan du også deltage i en ballonflyvning i varmluft mod et ekstra gebyr. Kappadokien er helt klart en af de mest charmerende og stemningsfulde regioner, og denne tur giver dig og dine kære den bedste oplevelse. "Dag-1" Afgang fra hotellerne i Antalya med komfortabel bus med aircondition Morgenmad på restaurant Besøg i den underjordiske by Besøg på Uchisar-fæstningen Panoramastop ved Pigeon Valley Frokost i Avanos by på en lokal tyrkisk restaurant Stop i Kærlighedens dal Besøg i Derwent Valley (Fantasy Valley) Sightseeingtur i byen Avanos Besøg på keramikværksted Besøg i munkenes dal (Valley of the Monks) Ankomst til hotellet Aftensmad på hotellet Besøg på restaurant, showprogram - Folklore fra Anatolien "Nat i Kappadokien" (mod et ekstra gebyr - valgfrit) "Dag-2" Tur i varmluftballon eller ballonparade (mod et ekstra gebyr - valgfrit) Morgenmad på hotellet (buffet) Panoramastop Uchguzel - Tre skønheder Besøg i klippebyen Chavushin samt kirken Sankt Johannes Døberen Besøg i Anatoliens stencenter Stop til frokost Tilbage til Antalya

Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

10. Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Gør din rejse problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyrkiet og de andre 39 mest besøgte regioner i Europa. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækningen gælder i Østrig, Andorra, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Gibraltar, Guadeloupe, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, La Reunion, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, . Dækket er også Malta, Martinique, Holland, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre og Miquelon, Tyrkiet, Storbritannien og Nordirland. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, understøtter eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende foto for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Info om lokal operatør: Tyrkiet: Vodafone-Telsim Resten af landene er tilgængelige i kuponinformationen på din GYG-app efter købet.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Antalya

Alle aktiviteter

477 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede ting at gøre i Antalya

Antalya/Kemer: Suluada Island Bådtur i lille gruppe m/ frokost

Antalya/Kemer: Suluada Island Bådtur i lille gruppe m/ frokost

Tag med på en bådtur fra Antalya, og tilbring dagen med at udforske bugterne omkring Suluada Island. Slap af i solen, svøm i det varme havvand, og nyd frokosten på båden. Start din udflugt med en bekvem afhentning fra dit hotel eller gå direkte til mødestedet. Hop derefter om bord på en kompakt sejlbåd, og kør ud på havet, mens du begiver dig mod Suluada Island. Læn dig tilbage, slap af, og nyd det 45 minutter lange krydstogt fra fastlandet til øen, hvor dit første stop fører dig til Paradise Bay. Svøm, snorkel eller bliv blot på båden og beundr udsigten. Efter ca. 30 til 40 minutter her fortsætter din tur med et stop ved Waterfall Bay. Igen har du mulighed for at få mest muligt ud af din tid her og nyde Middelhavets varme vand. Nyd en 3-retters frokost, der serveres om bord på båden, inden du begiver dig til dit tredje og sidste stop, Maldives Beach. Dette idylliske sted har fået sit navn fra det krystalklare vand og den hvide sandstrand, der minder om landskaberne på øerne i det Indiske Ocean af samme navn. Din tur slutter med et krydstogt tilbage til havnen i Adrasan og en hjemrejse til dit hotel, hvis du startede din dag med afhentning på hotellet.

Antalya: Ziplining, Rafting, Jeep Tour & Quad Safari m/Lunch

Antalya: Ziplining, Rafting, Jeep Tour & Quad Safari m/Lunch

Hold øje med Tyrkiets vandveje, landskab og bjergstier på flere forskellige turmuligheder, som alle omfatter ziplining og rafting på en 14 km lang rute. Start din dag ved en gammel bro, som du vil se sammen med din guide nær starten af raftingpunktet. Stop for at tage billeder ved stedet, inden du fortsætter til din raftingoplevelse. Start din 14 KM lange raftingtur, og sus gennem 10 forskellige strækninger med strømfald. Hold pauser mellem de enkelte områder for at svømme. Tag derefter fat i din zipline, og svæve over jorden. Lær af dine instruktører alle detaljer om ziplineens funktioner og sikkerhed. Næst vil eventuelle andre oplevelser være baseret på, hvilken mulighed du vælger at købe for denne tur. Prøv at køre en jeep gennem støv, klippestier og mudder. Kør en buggy gennem en bjergsti. Eller vælg at springe turen i Jeep over og vælg bare buggyen. Slutteligt bliver du leveret tilbage til dit hotel (hvis du har valgt denne mulighed), og du kan forvente at få billeder fra dagen med eventyr gennem landskabet, luften og vandet leveret til dig på dit hotel.

Antalya/Kemer: Suluada Island bådtur med BBQ-frokost

Antalya/Kemer: Suluada Island bådtur med BBQ-frokost

Kom ud i naturen på en bådtur fra Antalya. Udforsk Suluada Island, sejl gennem Akseki Bay, og besøg den mytiske Love Cave for en forfriskende kølig svømmetur. Mød din chauffør på dit hotel, og kør til havnen. Efter ombordstigning krydser du ind i Middelhavet og nyder en afslappende tur gennem afsondrede bugter, der er hjemsted for Careta-skildpadder. Når du ankommer til Suluada Island, kan du hoppe af båden og gå på opdagelse. Svøm i det turkisblå vand, slap af på det hvide sand, og tag postkortsmukke billeder. Efter lidt fritid vender du tilbage til båden og sejler mod Akseki Bay. Mens du sejler, kan du nyde en lækker frokost. Sejl ind i Akseki-bugten, og kør direkte til Love Cave. Ifølge en lokal myte er grotten fyldt med tårer fra en pige, der blev tvunget til at skilles fra sin kæreste. Tag en forfriskende svømmetur i grottens kolde vand, før du sejler tilbage til havnen.

Antalya/Kemer: Den gamle bydel, vandfald, Olympos-svævebane, båd

Antalya/Kemer: Den gamle bydel, vandfald, Olympos-svævebane, båd

Nyd en guidet tur i det travle Antalya, der er kendt for sin betagende middelhavskyst, traditionelle kaffe og snoede gader i den gamle bydel. Bestig en 2365 meter høj bakke med Olympos-svævebanen, nyd frokost, gå rundt i de historiske gader i Kaleici, og opdag brusende vandfald. Turen begynder med en bustur med aircondition fra dit hotel til Antalyas centrum. Ved ankomsten går du ombord på Olympos-svævebanen og bestiger en 2365 meter høj bakke med en malerisk udsigt over havnen og Middelhavet. Slap af med en kop kaffe eller te på den lokale café, eller gå en tur på bakketoppen. Fortsæt til Kaleici Old Town for at besøge Hadrianus Gate, en historisk bue bygget i 130 f.Kr. for at byde kejser Hadrin velkommen. Nyd synet af den riflede minarets Selijuk-arkitektur og et middelalderligt klokketårn fra det 9. århundrede. Brug din tid til at deltage i en afslappende bådtur eller til at besøge lokale butikker, gå i gaderne eller slentre langs havnen. Derefter er det tid til at besøge Lower Duden-vandfaldet i Lara-distriktet, som munder ud i Middelhavet fra tårnhøje, 40 meter høje klipper. Tag et billede ved vandfaldet, og besøg Lara-stranden, før du stiger på bussen og kører tilbage til dit hotel.

Fra Antalya/Kemer: Pamukkale og Hierapolis-tur med frokost

Fra Antalya/Kemer: Pamukkale og Hierapolis-tur med frokost

Oplev de utrolige naturlige omgivelser i Pamukkale og den gamle bosættelse Hierapolis på en dagstur fra Antalya- eller Kemer-regionen. Din guide vil hjælpe dig med at forstå den fascinerende historie og give ekstra indsigt i dette specielle område. Begynd med afhentning fra dit hotel eller fra mødestedet tidligt om morgenen, før du kører i et par timer, indtil du når Pamukkale. Det drømmeagtige landskab er fyldt med fantastiske drypsten og hvide terrasser med rindende vand. De helbredende egenskaber i dette område har været anerkendt i århundreder og har længe tiltrukket besøgende til området. Oplev mineralvandets foryngende og beroligende effekt. Tidligere tog selv Cleopatra turen for at opleve disse unikke omgivelser. Ruinerne af den antikke by Hierapolis i Anatolien giver også en spektakulær udsigt. Ud over at lære om dette steds historie, kan du finde ud af mere om religion og kultur i det moderne Tyrkiet.

Fra Antalya eller Kemer: Suluada Island Boat Trip med frokost

Fra Antalya eller Kemer: Suluada Island Boat Trip med frokost

Tag med på en bådtur til Suluada Island og nyd denne fantastiske middelhavsstemning med transport fra Antalya eller Kemer inkluderet. Nyd synet af de omkringliggende bugter, svøm og snorkel i det krystalklare vand, og se træbådene fra Adrasan. Øen Suluada er en af de smukkeste i regionen og er dækket af frodige skove. Vandet glitrer som glas og er så klart, at man kan se bunden af havet. Suluada omtales nogle gange som 'de tyrkiske Maldiver' på grund af den glitrende bugt. Begynd med afhentning og tag en bustur op til Adrasan havn, hvor båden afgår fra, hvis du vælger den relaterede mulighed eller ankommer direkte til havnen. Sejl mod øen, og tag din første svømmetur i det smukke vand. Nyd yderligere svømmepauser ved øens vestlige og kildevandsstrande. Nyd en frokost om bord med vegetariske muligheder. På vej tilbage fra Suluada kan du tage en sidste svømmepause i den smukke Hacivat-bugt. Formationen af dens klipper ligner Hacivat, hovedpersonen i et traditionelt tyrkisk skyggespil.

Antalya: Byrundtur med svævebane, bådtur og vandfald

Antalya: Byrundtur med svævebane, bådtur og vandfald

Tag på en ekstraordinær rejse gennem Antalyas naturlige vidundere og rige historie med vores heldags by- og vandfaldstur. Dit eventyr begynder med et besøg ved det ærefrygtindgydende Nedre Duden-vandfald, en majestætisk 30 meter høj kaskade, der elegant styrter ned i havets turkise favntag. Her får du mulighed for at tage betagende billeder af dette storslåede naturspektakel og skabe varige minder, der vil efterlade dig i ærefrygt. Derfra tager vi til Antalyas fængslende hjerte, Kaleici. Fordyb dig i en svunden tid, mens du vandrer rundt i de charmerende gader, omgivet af ikoniske vartegn som den store Hadrians port, det tidløse klokketårn, den historiske Kesik Minare og gamle bymure, der hvisker historier fra tidligere århundreder. At gå gennem de brostensbelagte gader er som at rejse tilbage i tiden til det 2. århundrede, hvor byens rige arv bliver levende for øjnene af dig. Efter din historiske rejse kan du nyde lidt fritid til at slentre rundt i de maleriske brostensbelagte gader, udforske lokale skatte eller bare nyde stemningen i denne fortryllende gamle bydel. Efter din udforskning af Lower Duden Waterfall kan du gøre dig klar til næste kapitel af dit eventyr, når vi begiver os ud på en fængslende bådtur på 45 minutter til 1 time med afgang fra Antalyas gamle havn. Glid yndefuldt langs kysten og nyd den maleriske udsigt over byens historiske kvarter fra et virkelig fortryllende udsigtspunkt. Vores rejse fortsætter med et dejligt mellemspil, hvor vi samles til en overdådig frokost på en traditionel lokal restaurant. Nyd smagen af regionen, mens du deler historier og skaber nye minder med de andre rejsende. Som kronen på værket på denne ekstraordinære dag skal vi op i nye højder med en betagende svævebanetur til Tünektepe. Forundres over den panoramiske udsigt, der udfolder sig foran dig, og indfang de fantastiske landskaber og glitrende havudsigter, som Antalya er kendt for. Tag med os på denne by- og vandfaldstur til en dag fyldt med naturlig skønhed, historiske vidundere, lækkert køkken og spændingen ved et forhøjet perspektiv. Det er en oplevelse, der ikke kun vil brænde sig fast i dit hjerte, men også i dit kamera og skabe gode minder, der vil vare hele livet.

Antalya: Sightseeing-bytur med svævebane og bådtur

Antalya: Sightseeing-bytur med svævebane og bådtur

Interessant historie, engagerende kultur og en perfekt autentisk atmosfære er blandt de ting, du kan forvente at opleve, når du deltager i Antalya City Tour. Udflugten er tilgængelig på daglig basis og begynder om morgenen. For din egen bekvemmelighed er transfer en del af prisen. I løbet af dagen vil du få et omfattende overblik over byens mest berømte og vigtige steder. Du får også lidt fritid til at shoppe souvenirs, besøge steder på egen hånd eller endda nyde en kop traditionel tyrkisk kaffe eller te på et af de charmerende steder, hvor de lokale går hen. Den gamle bydel i Antalya er en af byens hovedattraktioner. Når du er der, kan du frit gå rundt og besøge seværdighederne. Guiden kan give anbefalinger, der passer til dine interesser. I den gamle bydel kan du besøge Hadrians port, uret og Bramn-tårnet samt Yivliminare-moskeen. For at få det bedste panorama over Antalya er en svævebanetur også inkluderet i prisen. Fra toppen af bjerget kan du forvente at opleve Antalyas enestående skønhed, så gør dit kamera klar! Programmet inkluderer også et besøg ved den berygtede Duden med en båd. Vandfaldene er virkelig imponerende, da vandet falder fra en højde på 45 meter ned i Middelhavet. Antalya City Tour slutter om eftermiddagen med aflevering på dit overnatningssted.

Fra Antalya: 2-dages Kappadokien, hulehotel og ballontur

Fra Antalya: 2-dages Kappadokien, hulehotel og ballontur

Ønsker du at besøge Kappadokien, men din tidsplan er stram? Bekymre dig ikke mere! Med vores Antalya til Cappadocia 2-dages tur kan du få det til at ske. Besøg og udforsk de vigtigste steder i regionen med en interessant og informativ 2-dages udflugt. Vil du vide den bedste del? Denne tur er guidet af en lokal, flydende engelsksproget guide, som har ansvaret for at forklare vigtige og sjove fakta om de interessante steder. Kappadokien er et af de mest berømte rejsemål i landet, og det er ikke underligt hvorfor! På denne 2-dages udflugt vil du besøge nogle af regionens mest berømte dale og beundre feeskorstene og klippeformationer. Underjordiske byer, panoramiske steder og andre vigtige steder med hensyn til historie og kultur er også inkluderet i programmet. For at få en uforglemmelig oplevelse, og da du er i Kappadokien, kan du også deltage i en ballonflyvning i varmluft mod et ekstra gebyr. Kappadokien er helt klart en af de mest charmerende og stemningsfulde regioner, og denne tur giver dig og dine kære den bedste oplevelse. "Dag-1" Afgang fra hotellerne i Antalya med komfortabel bus med aircondition Morgenmad på restaurant Besøg i den underjordiske by Besøg på Uchisar-fæstningen Panoramastop ved Pigeon Valley Frokost i Avanos by på en lokal tyrkisk restaurant Stop i Kærlighedens dal Besøg i Derwent Valley (Fantasy Valley) Sightseeingtur i byen Avanos Besøg på keramikværksted Besøg i munkenes dal (Valley of the Monks) Ankomst til hotellet Aftensmad på hotellet Besøg på restaurant, showprogram - Folklore fra Anatolien "Nat i Kappadokien" (mod et ekstra gebyr - valgfrit) "Dag-2" Tur i varmluftballon eller ballonparade (mod et ekstra gebyr - valgfrit) Morgenmad på hotellet (buffet) Panoramastop Uchguzel - Tre skønheder Besøg i klippebyen Chavushin samt kirken Sankt Johannes Døberen Besøg i Anatoliens stencenter Stop til frokost Tilbage til Antalya

Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Gør din rejse problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyrkiet og de andre 39 mest besøgte regioner i Europa. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækningen gælder i Østrig, Andorra, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Gibraltar, Guadeloupe, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, La Reunion, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, . Dækket er også Malta, Martinique, Holland, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre og Miquelon, Tyrkiet, Storbritannien og Nordirland. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, understøtter eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende foto for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Info om lokal operatør: Tyrkiet: Vodafone-Telsim Resten af landene er tilgængelige i kuponinformationen på din GYG-app efter købet.

Ofte stillede spørgsmål om Antalya

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Antalya?

Topattraktionerne, der skal opleves i Antalya:

Se alle seværdigheder i Antalya, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Antalya?

De bedste dagsture og -udflugter fra Antalya er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Antalya på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Antalya

Oplevelser i Antalya

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Antalya

Vil du se alle oplevelser i Antalya? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Antalya

Samlet bedømmelse

4.3
(4.340 anmeldelser)

Vi havde 3 i 1-turen med buggy, zipline og rafting... det var meget sjovt Selvom vejret ikke var helt så varmt i april, og vandet var koldt, var det en oplevelse, som du bestemt burde tage med dig som et minde 😊 “Papa, Smølf” vores guide talte godt tysk og forklarede det hele smukt, mange tak for det, bedste mand!!😁

Jeg reserverede jeep-turen gennem bjergene med canyoning og rafting og kan anbefale alt. Vi blev hentet til tiden, alle var super venlige og især canyoning var fantastisk. Særlig tak til Omar, vores guide. Det var meget sjovt, og man følte sig tryg.

Det var rigtigt godt. Meget traditionelt og gammelsdags indretning men personale er rigtigt søde og man får værdi for pengene.

Erol gjorde oplevelsen virkelig vidunderlig og spændende! Vejret var overskyet, men Erol var vores sol. Stor oplevelse

Turen var rigtig sjov. Guiden var virkelig sjov og bragte os i godt humør, maden var også god.