Arbanasi
Rundvisninger

Rundvisninger
7 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Arbanasi

13 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Arbanasi Rundvisninger

Fra Bukarest: Lille gruppedagstur til middelalderlig Bulgarien

1. Fra Bukarest: Lille gruppedagstur til middelalderlig Bulgarien

Start med at møde din lokale guide på dit hotel, og kør derefter sydpå fra Bukarest mod den rumænske og bulgarske grænse. Når du har krydset Donau-floden og venskabsbroen, kommer du ind i Bulgarien. På vej mod Veliko Tarnovo stopper du for et eksklusivt besøg ved de stenhuggede kirker ved siden af landsbyen Ivanovo. Det er bulgarske middelalderkirker, kapeller og klosterceller, der er hugget ind i Roussenski Lom-flodens klippefyldte kløft. Inskriptioner, portrætter af helgener og andre restaurerede genstande er fra det 13. århundrede. Derpå kan du opleve Veliko Tarnovo, som var hovedstad i det andet bulgarske kejserrige og har en lang tradition i Bulgariens kultur. Byen er rig på museer og historiske steder, kombineret med et livligt natteliv, der drives frem af de studerende på et af de største universiteter i Bulgarien. Tag en tur på håndværkergaden, hvor du har mulighed for at komme forbi værksteder, der har været ejet af bulgarske familier i generationer, som har bevaret de gamle traditioner. Få chancen for at se et fuldt funktionsdygtigt kobbersmedeværksted for at se produktionen af kobberplader og kopper, der bruges til tyrkisk kaffe. Vandretur op ad Tsarevets-bjerget med resterne af de bulgarske kongers borg og kirke. Besøg fæstningen, den patriarkalske kirke, det kongelige palads og kejser Balduins tårn. Næst skal du rejse til Arbanassi og træde tilbage i tiden, mens du vandrer rundt i gaderne, der er foret med huse og kirker helt tilbage fra det 16. århundrede. Tag et kig ind i de rige købmænds liv fra det 17. århundrede, mens du besøger Konstantsalieva-huset, der viser adelens overdådige, men enkle livsstil. Stop derefter til frokost på en af de mange restauranter, der serverer lokal mad, og nyd det berømte bulgarske køkken. Efter dette begynder rejsen tilbage til Bukarest.

Fra Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi tur med transfer

2. Fra Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi tur med transfer

Begiv dig på en fascinerende rejse gennem Bulgariens historie med en guidet tur til Veliko Tarnovo med afrejse fra Sofia. Udforsk byens middelalderlige fæstning, markedsgade og historiske seværdigheder. Gør et stop i landsbyen Arbanasi og få et indblik i den traditionelle lokale livsstil. Bliv hentet fra dit hotel i Sofia og rejs mod Veliko Tarnovo, landets hovedstad under den anden bulgarske stat. Beliggende på bakker kan du beundre den betagende udsigt over byen, der er dækket af typiske huse og kigger ned på den slyngende Yantra-floden. Ankomst til Tsarevets-fæstningen med resterne af det kongelige palads, mere end 400 huse og 18 kirker. Kravl op til Baldwins tårn, hvor den latinske kejser Baldwin I døde, efter at han blev taget til fange af zar Kaloyan. Stir på Patriarkalkatedralen for Herrens Hellige Himmelfart på toppen af bakken. Besøg derefter Samovodska Charshia, den gamle markedsgade med håndværks- og gavebutikker. Få lidt fritid til dig selv og køb frokost, hvis du ønsker det. Følg Stambolov-broen til det imponerende Asenevtsi-monument, der er rejst til minde om de fire konger, der udråbte Bulgariens uafhængighed. Hvor du rider tilbage til Sofia, kan du opleve Arbanasi, en landsby, der engang var hjemsted for rige handlende og håndværkere. Se ikoniske repræsentationer af den monumentale arkitektoniske stil, der udviklede sig her i løbet af de sidste par århundreder.

Heldagstur til Veliko Tarnovo og Arbanassi

3. Heldagstur til Veliko Tarnovo og Arbanassi

Veliko Tarnovo var Bulgariens hovedstad i middelalderen. Byen blomstrede mellem det 12. og 14. århundrede, da Bulgariens territorium strakte sig over det meste af Balkan. I løbet af det 5. århundrede med osmannisk undertrykkelse udviklede byen sig til en handels- og håndværkerby med distributionskanaler, der strakte sig til Nordafrika og Centraleuropa. I dag er byen ofte blevet rangeret af medierne som den smukkeste og mest behagelige bulgarske by at bo i. Veliko Tarnovo og det nærliggende arkitektoniske reservat Arbanassi er inkluderet i næsten alle rejsebureauers rundrejseplaner, mens berømte guidebøger definerer det som en must-see turistattraktion. På trods af den lange transporttid fra Sofia (tre timer) vil du hurtigt forstå, hvorfor det er rejsen værd. På denne tur vil du se alle de store turisthøjdepunkter i Veliko Tarnovo og Arbanassi på en spændende og lærerig måde. Den lokale rejsearrangør, Traventuria, blev tildelt en "Business Which Supports Biodiversity"-certificering af Bulgarian Biodiversity Foundation for sit "Tours with a Cause"-initiativ.

Fra Bukarest: Bulgarien 1-dags tur

4. Fra Bukarest: Bulgarien 1-dags tur

Denne endagstur til Bulgarien starter og slutter i Bukarest fra et hvilket som helst sted eller hotel, du ønsker. Det tager ca. 12 timer, så det anbefales altid at starte tidligt. Du krydser en af de største og mest imponerende floder i Europa, Donau-floden, der danner grænsen mellem Rumænien og Bulgarien. Her vil du besøge og lære om Basarbovo-klosteret, den traditionelle bulgarske landsby Arbanasi og Veliko Tarnovo, den tidligere hovedstad i det mægtige bulgarske middelalderlige imperium og nu nok den smukkeste bulgarske by. På forespørgsel er der mange gode restauranter, som kan anbefales til frokost. Turen er guidet af en engelsktalende, veluddannet ung, licenseret guide.

Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi Dagstur

5. Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi Dagstur

Indsamles fra din indkvartering i Sofia kl 8:00 og derefter rejse tre timer til Veliko Tarnovo. Denne by var den bulgarske hovedstad i det såkaldte andet bulgarske kongerige mellem det 12. og 14. århundrede. Her vil du være i stand til at føle den middelalderlige ånd. Veliko Tarnovo ligger langs flere store bakker og floden Yantra. Den velbevarede fæstning er bemærkelsesværdig. Oplev nogle af de meget gamle kirker og se den smukke panoramaudsigt. Ned ad fæstningen er nogle af de gamle handelsgader, der stadig præsenterer gammeldags håndværk. Dernæst leder du til den nærliggende lille landsby Arbanasi, en arkitektonisk udvej, berømt for sine gamle stenhuse og gode spisesteder. Derefter vender du tilbage til Sofia i ca. kl. 19.00.

Fra Bukarest: Oplev middelalderens Bulgarien - privat dagstur

6. Fra Bukarest: Oplev middelalderens Bulgarien - privat dagstur

Rejs til foden af Balkanbjergene, besøg Basarabov-klostret, det eneste kloster i Bulgarien, der er hugget ind i klippen, udforsk middelalderbyen Veliko Tarnovo, besøg Tsaravets-fæstningen, en befæstning fra middelalderen, og beundr derefter landsbyen Arbanassi, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Begynd din dagstur med at køre fra Bukarest til Veliko Tarnovo, kryds Donau-floden, som adskiller Rumænien fra Bulgarien, og gør dit første stop ved Basarabov-klosteret, det eneste kloster i Bulgarien, som er hugget ud i klippen og har været beboet siden dets grundlæggelse. Ikke langt fra Basarabov-klosteret ligger den charmerende middelalderby Veliko Tarnovo, ofte omtalt som "zarernes by". Du vil gå på de brostensbelagte gader i det historiske kvarter Samovodskata Charshiya, og oppe på bakken vil du opdage fæstningen Tsarevets, der blev grundlagt i det 4. århundrede og er omgivet af tykke mure og den stærkeste bulgarske befæstning fra middelalderen. Veliko Tarnovo blev ofte sammenlignet med Rom eller Konstantinopel i storhed. Landsbyen Arbanassi, som er på UNESCO's verdensarvsliste, bliver dit sidste stop, før du vender tilbage til Bukarest. Arbanasi har oplevet stærk græsk kulturel indflydelse i århundreder, med traditionelle huse, der er store og stærkt befæstede, og ortodokse kirker, der går tilbage til det 17. og 18. århundrede med stenmure og tykke porte. Gå gennem de rolige og maleriske gader og beundr alt dette.

Intense oplevelser

Arbanasi

Arbanasi

Vores mest anbefalede Arbanasi Rundvisninger

Fra Bukarest: Lille gruppedagstur til middelalderlig Bulgarien

Fra Bukarest: Lille gruppedagstur til middelalderlig Bulgarien

Start med at møde din lokale guide på dit hotel, og kør derefter sydpå fra Bukarest mod den rumænske og bulgarske grænse. Når du har krydset Donau-floden og venskabsbroen, kommer du ind i Bulgarien. På vej mod Veliko Tarnovo stopper du for et eksklusivt besøg ved de stenhuggede kirker ved siden af landsbyen Ivanovo. Det er bulgarske middelalderkirker, kapeller og klosterceller, der er hugget ind i Roussenski Lom-flodens klippefyldte kløft. Inskriptioner, portrætter af helgener og andre restaurerede genstande er fra det 13. århundrede. Derpå kan du opleve Veliko Tarnovo, som var hovedstad i det andet bulgarske kejserrige og har en lang tradition i Bulgariens kultur. Byen er rig på museer og historiske steder, kombineret med et livligt natteliv, der drives frem af de studerende på et af de største universiteter i Bulgarien. Tag en tur på håndværkergaden, hvor du har mulighed for at komme forbi værksteder, der har været ejet af bulgarske familier i generationer, som har bevaret de gamle traditioner. Få chancen for at se et fuldt funktionsdygtigt kobbersmedeværksted for at se produktionen af kobberplader og kopper, der bruges til tyrkisk kaffe. Vandretur op ad Tsarevets-bjerget med resterne af de bulgarske kongers borg og kirke. Besøg fæstningen, den patriarkalske kirke, det kongelige palads og kejser Balduins tårn. Næst skal du rejse til Arbanassi og træde tilbage i tiden, mens du vandrer rundt i gaderne, der er foret med huse og kirker helt tilbage fra det 16. århundrede. Tag et kig ind i de rige købmænds liv fra det 17. århundrede, mens du besøger Konstantsalieva-huset, der viser adelens overdådige, men enkle livsstil. Stop derefter til frokost på en af de mange restauranter, der serverer lokal mad, og nyd det berømte bulgarske køkken. Efter dette begynder rejsen tilbage til Bukarest.

Fra Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi tur med transfer

Fra Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi tur med transfer

Begiv dig på en fascinerende rejse gennem Bulgariens historie med en guidet tur til Veliko Tarnovo med afrejse fra Sofia. Udforsk byens middelalderlige fæstning, markedsgade og historiske seværdigheder. Gør et stop i landsbyen Arbanasi og få et indblik i den traditionelle lokale livsstil. Bliv hentet fra dit hotel i Sofia og rejs mod Veliko Tarnovo, landets hovedstad under den anden bulgarske stat. Beliggende på bakker kan du beundre den betagende udsigt over byen, der er dækket af typiske huse og kigger ned på den slyngende Yantra-floden. Ankomst til Tsarevets-fæstningen med resterne af det kongelige palads, mere end 400 huse og 18 kirker. Kravl op til Baldwins tårn, hvor den latinske kejser Baldwin I døde, efter at han blev taget til fange af zar Kaloyan. Stir på Patriarkalkatedralen for Herrens Hellige Himmelfart på toppen af bakken. Besøg derefter Samovodska Charshia, den gamle markedsgade med håndværks- og gavebutikker. Få lidt fritid til dig selv og køb frokost, hvis du ønsker det. Følg Stambolov-broen til det imponerende Asenevtsi-monument, der er rejst til minde om de fire konger, der udråbte Bulgariens uafhængighed. Hvor du rider tilbage til Sofia, kan du opleve Arbanasi, en landsby, der engang var hjemsted for rige handlende og håndværkere. Se ikoniske repræsentationer af den monumentale arkitektoniske stil, der udviklede sig her i løbet af de sidste par århundreder.

Heldagstur til Veliko Tarnovo og Arbanassi

Heldagstur til Veliko Tarnovo og Arbanassi

Veliko Tarnovo var Bulgariens hovedstad i middelalderen. Byen blomstrede mellem det 12. og 14. århundrede, da Bulgariens territorium strakte sig over det meste af Balkan. I løbet af det 5. århundrede med osmannisk undertrykkelse udviklede byen sig til en handels- og håndværkerby med distributionskanaler, der strakte sig til Nordafrika og Centraleuropa. I dag er byen ofte blevet rangeret af medierne som den smukkeste og mest behagelige bulgarske by at bo i. Veliko Tarnovo og det nærliggende arkitektoniske reservat Arbanassi er inkluderet i næsten alle rejsebureauers rundrejseplaner, mens berømte guidebøger definerer det som en must-see turistattraktion. På trods af den lange transporttid fra Sofia (tre timer) vil du hurtigt forstå, hvorfor det er rejsen værd. På denne tur vil du se alle de store turisthøjdepunkter i Veliko Tarnovo og Arbanassi på en spændende og lærerig måde. Den lokale rejsearrangør, Traventuria, blev tildelt en "Business Which Supports Biodiversity"-certificering af Bulgarian Biodiversity Foundation for sit "Tours with a Cause"-initiativ.

Fra Bukarest: Bulgarien 1-dags tur

Fra Bukarest: Bulgarien 1-dags tur

Denne endagstur til Bulgarien starter og slutter i Bukarest fra et hvilket som helst sted eller hotel, du ønsker. Det tager ca. 12 timer, så det anbefales altid at starte tidligt. Du krydser en af de største og mest imponerende floder i Europa, Donau-floden, der danner grænsen mellem Rumænien og Bulgarien. Her vil du besøge og lære om Basarbovo-klosteret, den traditionelle bulgarske landsby Arbanasi og Veliko Tarnovo, den tidligere hovedstad i det mægtige bulgarske middelalderlige imperium og nu nok den smukkeste bulgarske by. På forespørgsel er der mange gode restauranter, som kan anbefales til frokost. Turen er guidet af en engelsktalende, veluddannet ung, licenseret guide.

Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi Dagstur

Sofia: Veliko Tarnovo og Arbanasi Dagstur

Indsamles fra din indkvartering i Sofia kl 8:00 og derefter rejse tre timer til Veliko Tarnovo. Denne by var den bulgarske hovedstad i det såkaldte andet bulgarske kongerige mellem det 12. og 14. århundrede. Her vil du være i stand til at føle den middelalderlige ånd. Veliko Tarnovo ligger langs flere store bakker og floden Yantra. Den velbevarede fæstning er bemærkelsesværdig. Oplev nogle af de meget gamle kirker og se den smukke panoramaudsigt. Ned ad fæstningen er nogle af de gamle handelsgader, der stadig præsenterer gammeldags håndværk. Dernæst leder du til den nærliggende lille landsby Arbanasi, en arkitektonisk udvej, berømt for sine gamle stenhuse og gode spisesteder. Derefter vender du tilbage til Sofia i ca. kl. 19.00.

Fra Bukarest: Oplev middelalderens Bulgarien - privat dagstur

Fra Bukarest: Oplev middelalderens Bulgarien - privat dagstur

Rejs til foden af Balkanbjergene, besøg Basarabov-klostret, det eneste kloster i Bulgarien, der er hugget ind i klippen, udforsk middelalderbyen Veliko Tarnovo, besøg Tsaravets-fæstningen, en befæstning fra middelalderen, og beundr derefter landsbyen Arbanassi, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Begynd din dagstur med at køre fra Bukarest til Veliko Tarnovo, kryds Donau-floden, som adskiller Rumænien fra Bulgarien, og gør dit første stop ved Basarabov-klosteret, det eneste kloster i Bulgarien, som er hugget ud i klippen og har været beboet siden dets grundlæggelse. Ikke langt fra Basarabov-klosteret ligger den charmerende middelalderby Veliko Tarnovo, ofte omtalt som "zarernes by". Du vil gå på de brostensbelagte gader i det historiske kvarter Samovodskata Charshiya, og oppe på bakken vil du opdage fæstningen Tsarevets, der blev grundlagt i det 4. århundrede og er omgivet af tykke mure og den stærkeste bulgarske befæstning fra middelalderen. Veliko Tarnovo blev ofte sammenlignet med Rom eller Konstantinopel i storhed. Landsbyen Arbanassi, som er på UNESCO's verdensarvsliste, bliver dit sidste stop, før du vender tilbage til Bukarest. Arbanasi har oplevet stærk græsk kulturel indflydelse i århundreder, med traditionelle huse, der er store og stærkt befæstede, og ortodokse kirker, der går tilbage til det 17. og 18. århundrede med stenmure og tykke porte. Gå gennem de rolige og maleriske gader og beundr alt dette.

Ofte stillede spørgsmål om Arbanasi Rundvisninger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Arbanasi end Rundvisninger?

Disse andre ting at gøre i Arbanasi må du ikke gå glip af:

Hvilke Rundvisninger i Arbanasi er bedst?

De bedste Arbanasi Rundvisninger:

De mest populære seværdigheder i Arbanasi

Oplevelser i Arbanasi

Byer i Bulgarien

Andre seværdigheder i Arbanasi

Vil du se alle oplevelser i Arbanasi? Klik her for en fuld oversigt