Tilføj datoer

ArcelorMittal Orbit

Andre seværdigheder i ArcelorMittal Orbit

Vil du se alle oplevelser i ArcelorMittal Orbit? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om ArcelorMittal Orbit

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 1.263 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

Et must for alle, der ønsker at tage på sightseeing i London. Individuelle poster er normalt mellem 20-35 pund. Uden et London Pass bliver dette hurtigt ekstremt dyrt – især fordi du med sikkerhed kan tage 2-4 seværdigheder med dig på en almindelig dag. Vi havde 10 dages passet og brugte det meget fra London Zoo, Tower of London, Wetland Centre, London Dungeon, Brit Tours osv. - og indløsning af det fungerede fantastisk overalt!

London Pass er fantastisk! Alt gik godt, og jeg havde ingen problemer :) Jeg gik i slutningen af februar og behøvede ikke at vente på nogen attraktion! Jeg sparede over 150€ takket være London Pass, mange tak :) Jeg fik først passet i 3 dage og annullerede derefter og fik det i 6 dage, med aflysningen fungerede alt problemfrit!

Un moyen tres intéressant de visiter Londres à moindre frais. Dommage que churchill' rooms ne fassent pas parties. Un site plus interactif pour la recherche des visites pourrait apporter un plus Très satisfait

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag