Arctic Cathedral, Tromso

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Arctic Cathedral, Tromso

Arctic Cathedral, Tromso: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Tromsø: Elektrisk nordlys-krydstogt

Tromsø: Elektrisk nordlys-krydstogt

Tag på eventyr i det totale mørke i de arktiske fjorde og polarnætter. Følg dine ekspertguider, når de placerer dig i den position, hvor du kan se det spektakulære nordlys. Vi forlader Tromsø og sejler i den retning, hvor de klareste vejrforhold for natten er blevet forudsagt. Sejl nordpå mod områderne ved Kvaløyvågen, sydpå til Ramfjorden eller vestpå langs den sydlige del af øen Kvaløya. Slap af, mens din kaptajn og besætning arbejder sammen og holder øje med klar himmel eller et hul i skylaget. Mens du venter på, at nordlyset viser sig, kan du holde dig varm og komfortabel i de opvarmede lounges. Snup en forfriskende drik fra caféen og en snack. I løbet af aftenen vil dine guider dele deres viden og personlige historier om nordlyset - fra mytiske historier fra hele verden til den videnskabelige forklaring på nordlyset. Når du har set nordlyset, kan du tage dit varme tøj på og gå udenfor for at beundre lady Aurora på nattehimlen. Nogle nætter skinner hun klart på himlen og danser med forskellige farver, mens hun andre nætter er lidt genert og kun er svagt synlig eller slet ikke synlig. Dine guider kan hjælpe dig med at tage billeder med dit kamera under turen. På vej tilbage får du en fantastisk udsigt over den arktiske by Tromsø og dens skyline og den berømte Ishavskatedral, der er synlig fra vandet.

Tromsø: Selvguidet by-audiotur med smartphone-app

Tromsø: Selvguidet by-audiotur med smartphone-app

Velkommen til Tromsø, hvor du vil gå langs havet og hovedgaden med en audioguide, der fortæller dig byens historie og viser dig højdepunkterne. Turen vil tage ca. 30 minutter uden stop, men du er velkommen til at stoppe op og indånde den arktiske luft i Tromsø. Du vil gå langs kysten, hvor du vil opleve en storslået udsigt over den arktiske katedral, og senere befinder du dig på Polarmuseet, hvor du kan lære om berømte polarforskere som Fritjof Nansen og Roald Amundsen. Senere går du langs hovedgaden og gør et stop på byens hovedtorv, inden du fortsætter til Tromsø Domkirke og slutter turen ved Hurtigruten-havnen.

Tromsø: Fang de mest fotogene steder sammen med en lokal

Tromsø: Fang de mest fotogene steder sammen med en lokal

Dit eventyr starter ved den berømte arktiske katedral, Tromsdalen Kirke, og fører dig til det charmerende udsigtspunkt Petersborggata. Mens du tager billeder, vil du opdage skjulte lokale perler, som almindelige ture ofte går glip af. For at gøre dit ophold endnu mere mindeværdigt får du insidertips om de bedste caféer, restauranter og livlige barer i Tromsø. Din lokale guide er ikke bare en guide; det er en venlig lokal, som vil dele sit unikke perspektiv på bylivet. Når turen er slut, vil du føle, at du har udforsket byen med en ven og skabt varige minder om dit besøg.

De mest populære seværdigheder i Tromsø

Oplevelser i Arctic Cathedral, Tromso

Byer i Norge

Andre seværdigheder i Arctic Cathedral, Tromso

Vil du se alle oplevelser i Arctic Cathedral, Tromso? Klik her for en fuld oversigt