Ting at foretage sig
Arizona

Vores mest anbefalede ting at lave i Arizona

Page: Adgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

Page: Adgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

Bortgå på en fotografisk drøm med denne kombinationsbillet til Lower Antelope Canyon og en guidet vandretur med en Navajo-guide. Få et sjældent, nærgående kig på de vandskårne sandstensvægge i en af de mest besøgte kløfter. Igennem årene er Lower Antelope Canyon blevet et yndet samlingssted for fotografer, turister og besøgende fra hele verden. Navajo-navnet for Lower Antelope Canyon er Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denne maleriske kløft er blevet skabt i løbet af mange tusinde år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til former, teksturer og figurer, som du kan observere under dit besøg. Udsigten i Lower Antelope Canyon ændrer sig konstant, efterhånden som solen bevæger sig hen over himlen og filtrerer lyset blødt hen over stenvæggene. Disse evigt bevægelige solvinkler preller lyset frem og tilbage over de smalle canyonvægge og skaber en blændende udstilling af farver, lys og skygge. For fotografer kan du med de rigtige eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For både håbefulde og ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i.

Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam, muligheder for frokost og skywalk

Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam, muligheder for frokost og skywalk

Oplev Grand Canyon West Rim på en endagstur med 4 timer i Hualapai-reservatet. Tag af sted fra Las Vegas og kør i bus gennem Mojave-ørkenen. Gør et kort stop ved Arizona Joshua Tree Forest for at tage billeder af disse unikke træer, og kør gennem Grand Wash Cliffs på vej til Hualapai-reservatet. Brug 4 timer ved Grand Canyon West, hvor du skal besøge Eagle Point, Guano Point og Hualapai Ranch. Hold energien oppe med en granolabar. Du kan opgradere oplevelsen til at omfatte det arkitektoniske vidunder Grand Canyon Skywalk. Nyd den delikatesse-frokostboks, som er inkluderet. Gør et kort fotostop ved Hoover Dam fra broen med udsigt over et udsigtsområde på vej tilbage til Las Vegas. Gør et kort stop ved Hemenway Park i Boulder City for måske at få et glimt af de lokale Bighorn Sheep på tilbagevejen til Las Vegas.

Page: Upper Antelope Canyon entrébillet og guidet tur

Page: Upper Antelope Canyon entrébillet og guidet tur

Forudbestil din adgangsbillet til Upper Antelope Canyon, og bliv vidne til et mesterværk af naturens uhyggelige håndværk, mens du tager på en visuel fest for dine sanser. Nyd en naturskøn tur til kløften, før du begiver dig ud på en guidet vandretur med en lokal Navajo-mand. Start din tur med en naturskøn tur til kløften (ca. 10 minutter på en asfalteret vej og 10 minutter i Antelope Canyons tørre vask). Lyt, mens din guide forklarer kløftens geologi, kulturhistorie og moderne emner undervejs. Når du ankommer til stedet, træder du ind i ørkenen og ind i en fantasiverden i sten. For fotografer kan du med de rette eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For håbefulde eller ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i. Oplev rige og dybe farver om morgenen og om eftermiddagen og forundres over de berømte lysstråler, der opstår midt på dagen fra april til september. På din guidede vandring får du fuldt ud indsigt, som du kun kan opleve ved denne kløft, der ligger ved Page, Lake Powell.

Page: Antelope Canyon X guidet tur

Page: Antelope Canyon X guidet tur

Oplev Canyon X i Antelope Canyon på en guidet tur med tidsbestemt adgang til et problemfrit eventyr. Beundre de unikke former og livlige farver i denne relativt nye kløft, og lær om dens historie og dannelse fra din erfarne guide undervejs. Gå ind gennem den sydøstlige del af Lower Antelope Canyon, og tag på en live-guidet tur i dens imponerende Canyon X. Lyt, mens din guide forklarer millioner af års oversvømmelseserosion og slagkraftige vinde på dens sandsten, som udhuggede den ikoniske "X"-form, der passende gav kløften navnet. Beundre blandingen af karakteristika fra både den øvre og nedre canyon, med den øvre kendetegn ved lyssøjler og den nedre stejlhed. Gå ned i Canyon X, som er dybere end de to andre, og tag utrolige billeder.

Grand Canyon Village: Mulighed for helikoptertur og Hummer-tur

Grand Canyon Village: Mulighed for helikoptertur og Hummer-tur

Beundr Grand Canyon National Park fra et unikt perspektiv ombord på en helikoptertur, der giver luftfoto af det gamle landskab og den frodige skov, der omgiver parken. Tilføj en valgfri Hummer-tur, enten om dagen eller ved solnedgang, for en anden mindeværdig måde at opleve dette naturvidunder på. På din helikoptertur flyver du over Kaibab National Forest og hen over den bredeste del af South Rim. Nyd den betagende udsigt over Colorado River under dig, mens du flyver mod North Rim. Se slående naturlige klippeformationer som Tower of Ra og Vishnu Schist, når du flyver gennem Dragon Corridor. Opgrader din tur til at omfatte en Hummer-tur på jorden. Køretøjet er skræddersyet til passagerernes komfort og til at give dig den bedste udsigt over kløftens landskab. Kør med stil og stop ved flere berømte udkigspunkter for at se klippeformationer, kløfter og andre af nationalparkens vidundere. Din professionelle chauffør vil lære dig om kløftens dannelse, historie, dyr og gamle indbyggere undervejs. Ved hver destination er der masser af tid til at udforske og tage billeder. For at få en endnu mere utrolig sightseeingtur kan du booke din Hummer-tur ved solnedgang!

Page: Lower Antelope Canyon-tur med en trænet Navajo-guide

Page: Lower Antelope Canyon-tur med en trænet Navajo-guide

Tiltag til en guidet vandretur gennem Lower Antelope Canyon i Page, og oplev dette populære naturmærke med hjælp fra en lokal Navajo-guide. Beundr de farverige vægge og interessante former og teksturer i slot canyon, mens du går. Før til mødestedet og check ind til din tur, inden du møder din guide og begiver dig ud på din guidede vandretur. Lær interessante fakta om kløften, mens du går, f.eks. hvor det engelske navn kommer fra, og hvordan udsigten konstant ændrer sig med den skiftende sol. Bedøm de fascinerende strukturer, der er skabt gennem millioner af år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til de former, teksturer og figurer, du vil se på din vandretur. I slutningen af din oplevelse vender du tilbage til mødestedet.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med frokost

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med frokost

Kom ud af Las Vegas og oplev betagende Antelope Canyon på en dagstur. Opdag, hvorfor Navajo kalder kløften "stedet, hvor vand løber gennem klipper", tag smukke billeder af ærefrygtindgydende geologiske formationer, og se Colorado-floden ved Horseshoe Bend. Mød din guide på dit afhentningssted i Las Vegas, og kør ud i ørkenen. Mens du kører, passerer du gennem byen Kanab i Utah. Efter en kort badepause nærmer du dig den mægtige Colorado River for et besøg i Horseshoe Bend. Stop ved udsigtspunktet for at se panoramaudsigten over Lake Powell, før du kører til et af verdens mest populære fotografiske steder, Antelope Canyon. Vælg mellem at komme ind i kløften i prime time, de bedste timer til at se sollyset på kløftvæggene eller ikke-prime time. Mød din lokale Navajo-turguide og gå ind i kløften for at få billeder af lyset, der reflekteres fra kløftvæggene. Kør derefter til Page for en frokostpause, inden du vender tilbage til Las Vegas. Stop for at tage utrolige billeder langs ruten. Det er trods alt ikke hver dag, man er omgivet af så farverige, naturlige klippeformationer.

Page: Lower Antelope Canyon byvandring med Navajo-guide

Page: Lower Antelope Canyon byvandring med Navajo-guide

Udforsk de naturligt skabte, farverige labyrintiske stier i en af de mest populære slot canyons i verden, Lower Antelope Canyon. Følg en lokal Navajo-guide på en vandretur i kløften, hvor du lærer om disse klippeformationer og områdets historie. Gå direkte ind i kløftens snoede gange og beundre dens strålende vindblæste mønstre, dens farverige tårnhøje vægge og snoede korridorer. Mærk storheden og roen i dine naturskabte omgivelser, mens din lokale Navajo-guide fortæller i detaljer om disse formationer. Gå derefter ned ad fem trapper, 35 meter ned og ind i den største hule på denne tur. Kig op for at fange tynde skiver af den lyseblå himmel højt over dig. Gå tilbage op ad otte forskellige trapper, mens du ser et kalejdoskop af klare farver hvirvle rundt om dig på den omgivende Navajo-sandsten. Skabt af regn, vind og erosion er denne sandsten blevet formet og farvet til det, du nu ser, gennem årene. Stop for at tage fantastiske billeder undervejs.

Fra Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur og frokost

Fra Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur og frokost

Udforsk den verdensberømte Antelope Canyon og Horseshoe Bend på en dagstur fra Las Vegas. Entrébilletter er inkluderet. Vandr gennem Arizonas landskab, og stop for at tage billeder ved naturskønne steder. Mød din guide i Las Vegas og gå ombord i luksusbussen med aircondition, hvorefter din oplevelse begynder. Slap af på køreturen til Page, og nyd udsigten til Virgin River Gorge og klippeformationerne ved Escalante/Grand Staircase National Monument.  Gå rundt mellem de berømte skulpturelle sandstensvægge, mens du beundrer de kalejdoskopiske farver og lysmønstre, som du har set 1000 gange før på billeder.  Stop for at tage dine egne personlige billeder, mens du lytter til Navajo-guiden deler godbidder om den lokale historie og kultur. Nyd din medfølgende granolabar og vand undervejs, hvis du bliver sulten eller tørstig. Fortsæt så på Horseshoe Bend Overlook, hvor Colorado-floden har skabt det berømte hesteskoformede sving. Nyd en kort vandretur på 2,4 km frem til udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde udsigten over floden, som flyder gennem Glen Canyon.  Gå tilbage til bussen for at komme tilbage til Las Vegas, hvor du bliver sat af ved det oprindelige udgangspunkt.

Las Vegas: Grand Canyon West og Hoover Dam-tur med måltider

Las Vegas: Grand Canyon West og Hoover Dam-tur med måltider

Tag på en hel dags eventyr fra Las Vegas på en tur til Grand Canyons West Rim - hjemsted for den berømte Skywalk og den mægtige Hoover Dam. Nyd en lækker morgenmad og en BBQ-frokost på Guano Point med udsigt over kløften. Afgang fra Las Vegas i en luksusbus med aircondition tidligt om morgenen. Lær dagens guide at kende, og kør til en lokal restaurant lige uden for Vegas, hvor du kan få en lækker og varm morgenmad. Tag til dagens første stop ved Hoover-dæmningen. Nyd lidt tid til at tage nogle fantastiske panoramabilleder af dæmningen. Fortsæt gennem Joshua Tree Forest, hvor der er mange flere fotomuligheder undervejs. Ved Grand Canyons vestkant får du VIP-adgang til de mange fantastiske udsigtspunkter uden at skulle stå i kø for at tage alternative busser. Beundr de fantastiske panoramaer af den ikoniske canyon. Ankom til Guano Point, hvor du kan nyde en velsmagende BBQ-frokost på et ideelt sted med udsigt over kløften. Du kan også vælge at besøge skywalken af glas, der er bygget over kanten af kløften, hvis du vælger denne mulighed, når du booker. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Las Vegas.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Arizona

Alle aktiviteter

585 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Arizona

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Arizona?

Topattraktionerne, der skal opleves i Arizona:

Se alle seværdigheder i Arizona, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Arizona

Oplevelser i Arizona

Byer i Arizona

Andre seværdigheder i Arizona

Vil du se alle oplevelser i Arizona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Arizona

Samlet bedømmelse

4.7
(17.944 anmeldelser)

Uforglemmelig oplevelse Flyveturen var lang, landskaberne betagende, Maverick var meget imødekommende, fordi han fik os til at tage af sted før regnen... Jeg anbefaler absolut!

Fantastisk. Vores guide Jonas var rigtig god, han vidste noget om stedet, havde humor og var meget omsorgsfuld for alle gæsterne. Vores bedste anbefalinger.

Det var virkelig det værd, dejlig erfaren pilot og havde virkelig det smukkeste syn fra helikopteren. Tiden er virkelig fløjet afsted!

En fantastisk måde at få et overblik over den storslåede Grand Canyon

Det var super !!! Toiletforholdene kunne forbedres !!!!