Vores mest anbefalede ting at gøre i Arles

Fra Arles: Safari i firhjulstrækker til Camarguedeltaet

1. Fra Arles: Safari i firhjulstrækker til Camarguedeltaet

Mød din guide, og tag på en fantastisk halvdagstur i en firhjulstrækker. Camarguedeltaet ligger mellem Rhône-flodens arme, og det er et vindblæst område formet af salt og vand. Fugle har gjort området til deres sikre tilflugtssted. Mennesker har formået at blande sig med dette unikke steds biologiske mangfoldighed, avler tyre og heste og har udviklet en riskultur.   Camarguedeltaet formår at forføre med sine smukke landskaber og undlader ikke at imponere. Dette område, hvor vand og aflejringer, damme, moser og jord blandes, har givet grobund for en usædvanlig rig historie.   Oplev damme og moser, hjemsted for flamingoer og mange andre fuglearter. Du bliver budt velkommen på  private marker for at beundre de berømte Camargue-tyre og -heste. Oplev hjertet af Camargue-regionens naturpark, og lær  om dens natur og historie fra din guide.

Lavendelmarker og destilleri tur mellem Nimes og Arles

2. Lavendelmarker og destilleri tur mellem Nimes og Arles

Guidede ture (1 time) - mødested ved butikken. Udforsk markerne med aromatiske planter, rør ved og duft til planterne for at identificere dem og alle deres egenskaber. Oplev destillationsprocessen omkring destillationsapparatet, se dampen forvandle blomsterne til olier og opdag hemmelighederne bag udvinding af økologiske æteriske olier af høj kvalitet. Udvid din oplevelse i butikken for at opdage alle vores naturlige produkter og få personlig rådgivning.

Fra Arles: Alpilles Regional Park Provence 4x4 Safari

3. Fra Arles: Alpilles Regional Park Provence 4x4 Safari

Når du er blevet hentet på mødestedet i Arles, stiger du ind i et terrængående 4x4-køretøj og kører ind i hjertet af Alpilles Regional Park, en lille række lave bjerge i Provence. Undervejs kan du beundre romerske ruiner, vinstokke og oliventræer så langt øjet rækker. Kør gennem de maleriske landsbyer Saint Remy og Baux de Provence, hvor du vil gøre et 30-minutters stop for at udforske dem til fods. Slentrer gennem denne prestigefyldte historiske bygd, der byder på en ekstraordinær udsigt over det omkringliggende landskab. Besøg derefter en olivenmølle, og smag på lækre lokale olier. Din guide, der er motiveret af sin passion for provençalsk kultur, vil afsløre de skjulte hemmeligheder i regionen.

Fra Avignon: I Van Goghs fodspor i Provence

4. Fra Avignon: I Van Goghs fodspor i Provence

Start din tur fra Avignon, og slap af med transport tur/retur i minibus med aircondition for at udforske Van Goghs Provence. Den solrige region Provence har længe været en inspiration for kunstnere og malere, som Van Gogh. Fra solens og solblomsternes klare farver til de forskellige farverige landskaber malede han hundredvis af værker under sit ophold i Arles og St. Rémy de Provence. Følg i hans fodspor på de steder, der har inspireret Stjerneskud, Maison Jaune, Café Terrace at Night og andre. I Saint Rémy kan du følge en vandrerute, der viser reproduktioner af hans berømte værker, og besøge asylet St. Paul de Mausole, hvor han var interneret.

Arles 2 timers privat vandretur i Arles

5. Arles 2 timers privat vandretur i Arles

Lær Arles at kende på en 2 timers vandretur i den franske by. Måske har du allerede hørt om dette sted, da det er berømt for sin fotofestival, Rencontres d'Arles, som finder sted hvert år om sommeren. Men lad os fokusere på at opdage det historiske centrum af denne fantastiske by. Arles har vigtige levn fra romertiden, og du vil starte din tur med at besøge arenaen i det romerske amfiteater, der blev bygget i det 1. århundrede. Derefter besøger du det antikke teater og Arles-obelisken. Hvis du gerne vil besøge et andet sted, skal du blot fortælle din guide om dine ønsker, og din tur vil blive tilpasset i overensstemmelse hermed. Husk, at Arles også er rig på museer, som Musée de la Camargue eller Musée Réaltu, som du kan besøge på egen hånd. Derudover er nogle af bygningerne og katedralerne i Arles på UNESCO's verdensarvsliste og er et vidunder at se på.

Fra Aix-en-Provence: Arles, Les Baux & Saint-Rémy

6. Fra Aix-en-Provence: Arles, Les Baux & Saint-Rémy

Denne heldagstur fra Aix-en-Provence tager dig med på opdagelse i Provence, hvor du besøger Saint-Rémy-de-Provence, Les Baux-de-Provence og Arles. Ved ankomsten til Saint-Rémy-de-Provence får du lidt fri tid til at udforske byen, herunder onsdagens friluftsmarked, et af de mest maleriske i Provence. Du vil også tage et fotostop ved de romerske monumenter og ved Saint-Paul-de-Mausole, hospitalet, hvor maleren Van Gogh var indlagt fra 1889 til 1890. Derefter udforsker du den usædvanlige landsby Les Baux-de-Provence. Landsbyen har bevaret de smalle gader fra middelalderen, de imponerende ruiner af et slot og mindet om de stolte herremænd og troubadourer. Fra klippespidsen kan du beundre den betagende udsigt over det enestående landskab. mulighed for at overvære lys- og lydshowet i Carrieres de Lumières (entrébillet ikke inkluderet). I fortsætter til Arles, hvor I vil tage på en vandretur i Van Goghs fodspor for at opleve de steder, hvor han skabte sine mest berømte malerier fra 1888. Arles er også berømt verden over for sin arkitektoniske arv. Det ugentlige marked finder sted lørdag morgen: Arles er helt sikkert et must at se!

Fra Avignon: 5-timers tur til Vincent van Goghs Provence

7. Fra Avignon: 5-timers tur til Vincent van Goghs Provence

Følg i Vincent van Goghs fodspor i Provence med denne 5-timers tur. Begynd i Arles, en by, der fascinerede kunstneren. Tag derefter ud for at opleve byen gennem historien om kunstneren med denne fascinerende tur i byen. Først kan du besøge den monumentale "Carrieres de Lumieres", som er vært for ekstraordinære og helt multimedieshows med Dali og Gaudi. Afslut med St. Paul de Mausole, der er det berømte psykiatriske hospital, hvor Van Gogh tilbragte 1 meget kreativt år.

Fra Avignon: Camargue & Saintes-Maries-de-la-Mer halvdagstur

8. Fra Avignon: Camargue & Saintes-Maries-de-la-Mer halvdagstur

Tag afsted fra Avignon, og start din halvdagstur til Camarguedeltaets smukke vådområder og andre landskaber i minibus med aircondition. Se vilde heste og forskellige fuglearter på deres naturlige levesteder, og lær mere om området fra din chauffør/guide. Hør alt om det lokale romafolks kultur, og få mulighed for at se ind i din fremtid. Passér det historiske by Arles, og se de vilde heste og tyre, som er unikke for området og går frit omkring, mens du er på vej til kystbyen Saintes-Maries-de-la-Mer. Gå på opdagelse i bymidten på egen hånd, og sug dens charme til dig. Brug tid til at kigge ind i den romanske borgkirke og følg i fodsporene på de pilgrimme, der årligt samles til en religiøs festival til ære for Sara-la-Kali.

Fra Avignon: Tur til Arles, Les Baux-de-Provence og Alpillerne

9. Fra Avignon: Tur til Arles, Les Baux-de-Provence og Alpillerne

Udforsk Alpilles-regionen med den romerske by Arles, hvor du besøger det romerske teater og amfiteateret (entrébilletter inkluderet). Gå en tur i middelalderlandsbyen Les Baux-de-Provence, som er blandt de smukkeste landsbyer i Frankrig, og som udelukkende er bygget af kalksten. Smag olivenolien fra Moulin CastelaS, og besøg møllen. På heldagsturen kan du opleve klosteret Saint-Paul-de-Mausole, hvor Van Gogh boede i nogle måneder og blev inspireret til sine malerier. Beundr antikviteterne i Saint-Rémy-de-Provence (et mausoleum og en triumfbue), og smag på kandiserede frugter. Nyd den hjemmelavede picnic med friske produkter fra lokale landmænd (hårdkogte æg, ansjos- og sort olivenpasta, peberfrugtpasta, tapenade, gedeost med tomat/oregano, melon, druesaft), kun på heldags- og morgenture.

Fra Marseille: Saint Rémy de Provence, Les Baux et Arles

10. Fra Marseille: Saint Rémy de Provence, Les Baux et Arles

Besøg Saint Rémy de Provence, en malerisk og afslappende provencalsk by. Fotostop ved de romerske monumenter "LesAntiques". Mulighed for at besøge en genskabelse af Van Goghs soveværelse i Saint-Paul de Mausole. Nyd det ugentlige marked om onsdagen. Fri tid i Les Baux de Provence, middelalderlig fæstning beliggende på en klippefremspring i Alpilles-regionen. Mulighed for at overvære lys- og lydshowet i Carrières de Lumières (billetter på egen hånd). Gå i Van Goghs fodspor i Arles: oplev de steder, der inspirerede ham i hans værk. Byen er også berømt for sin arkitektoniske arv. Der er ugentligt marked lørdag morgen : Arles er helt sikkert et must-see ! NB : På visse dage kan en hurtig køretur gennem Aix en Provence for at hente og bringe passagerer være inkluderet.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Arles

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Arles

Alle aktiviteter

23 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Arles

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Arles

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Arles?

Andre seværdigheder i Arles

Vil du se alle oplevelser i Arles? Klik her for en fuld oversigt