Ting at foretage sig
Arouca

Vores mest anbefalede ting at gøre i Arouca

Fra Porto: Aveiro, Paiva Walkways og Arouca 516 Footbridge

1. Fra Porto: Aveiro, Paiva Walkways og Arouca 516 Footbridge

På denne tur er vandringens sværhedsgrad let/middel! Du vil kun gå 5 km og nedstrøms! Vi kører fra Porto mod Arouca by, hvor vi stopper kortvarigt for at få kaffe og toiletbesøg. Efter en kort køretur ankommer vi til gangbroerne og går over hængebroen! Den spænder 516 meter på tværs af dalen og hænger 175 meter over Paiva-floden! Bemærk: Det er ikke obligatorisk at krydse broen. Du har mulighed for at springe den over. Derefter går du Paiva Walkways ned ad bakke i en samlet længde på 5 km over en træpromenade, der zigzagger langs flodens venstre bred. Stien Areinho-Vau. Turen efterfølges af et andet af dagens højdepunkter: frokost! (fisk og vegetariske retter er også tilgængelige) Efter en powernap i bilen ankommer vi til Costa Nova! Costa Nova er et af højdepunkterne i Portugal - en smuk fiskerlandsby kendt for sine stribede, farverige huse! Tid til at nyde Aveiro, også kendt som det "portugisiske Venedig"! Oplev byens centrum på en kort gåtur, nyd lidt fritid og slap af på en bådtur for at se den charmerende by gennem kanalerne! Afslut dagen tilbage i Porto.

Fra Porto: Arouca 516 og Paiva Walkways guidet dagstur

2. Fra Porto: Arouca 516 og Paiva Walkways guidet dagstur

Oplev Paiva-flodens skønhed og kløften, når du vandrer langs Paiva Walkways og oplever spændingen ved at krydse hængebroen 516 Arouca på denne guidede tur med afhentning og aflevering på hotellet i Porto. Lad dig friste af lokal mad med den inkluderede frokost på en restaurant. Fra Porto bliver du hentet i en varevogn med aircondition, og du kan slappe af på køreturen gennem det portugisiske landskab. Nyd et kort hvil i Arouca, hvor du har mulighed for at få mere at vide om denne by. Det er inkluderet en traditionel lokal sliksmagning. Bemærk venligst, at ved at booke hos Detours bidrager du direkte til en lokal udviklingsforening. Du når frem til Areinho og går ind på Paiva Walkways, hvor du starter din rejse med at gå op ad en trappe på omkring 300 trin og nå frem til den utrolige 516 Arouca-bro, som ligger i en højde af omkring 175 meter over Paiva-floden. Lær om den lokale kultur fra din guide undervejs. Beundr udsigten til Aguieira-vandfaldet og Paiva-floden, mens du krydser denne fantastiske bro. Fortsæt din rejse ad Paiva Walkways sti, som følger flodens løb. Gå i dit eget tempo, nyd den frodige vegetation, og prøv at få øje på vilde dyr som fugle. Slap af på Vau-stranden midtvejs på vandreturen, og fortsæt hele vejen til Espiunca, hvor vores vandretur slutter. Fra Espiunca kører vi til en restaurant i Alvarenga, hvor du kan prøve "Arouquesa" DPO-oksekød sammen med den berømte "vinho verde" (andre muligheder end kød er tilgængelige). Slut dagen af med en behagelig tur tilbage til dit hotel i Porto.

Fra Porto: Paiva gangbro og Arouca 516 gangbro

3. Fra Porto: Paiva gangbro og Arouca 516 gangbro

På denne tur er vandringens sværhedsgrad middel/svær! Du kommer til at gå 7 km, men nedstrøms! Vi tager af sted fra Porto kl. 8 mod Arouca by, hvor vi kortvarigt stopper for at gå på toilettet og drikke kaffe. Gør dig klar til eventyr! Efter en kort køretur ankommer vi til gangbroerne og går over en af verdens længste hængebroer - The 516 Arouca! Den spænder over 516 meter på tværs af dalen og hænger 175 meter over Paiva-floden! Bemærk: Det er ikke obligatorisk at krydse broen. Du har mulighed for at springe den over. Derefter går du Paiva Walkways ned ad bakke i en samlet længde på 7 km over en træpromenade, der zigzagger ned ad bakke langs flodens venstre bred. Turen efterfølges af et andet af dagens højdepunkter: frokost! Vi har fortjent et lækkert måltid, og det finder sted på en smuk, typisk restaurant! Der er mulighed for kød, fisk eller vegetarisk mad. Efter frokosten går vi på opdagelse i Arouca og får et indblik i den lokale kultur og historie, herunder smagsprøver på klosterslik i forbindelse med Arouca Kloster. Afslut dagen tilbage i Porto.

Fra Porto: 516 Arouca Bridge og Paiva Walkways Guided Tour

4. Fra Porto: 516 Arouca Bridge og Paiva Walkways Guided Tour

Tag med på en guidet tur til 516 Arouca Suspension Bridge og Paiva Walkways fra Porto. Oplev en af de mest imponerende vilde flodkløfter i det nordlige Portugal. Tag med en certificeret lokal guide over hængebroen 516 Arouca 175 meter over floden Paiva. Din tur starter i Portos centrum... Start dit eventyr fra Porto med komfortabel transport til Arouca UNESCO Global Geopark. Du bliver kørt af en professionel, venlig og vidende chauffør i ca. 1 time og 15 minutter, hvoraf halvdelen er i højden. Ved ankomsten møder du din guide og forbereder dig på at krydse broen... Efter en velkomst- og sikkerhedsbriefing gør du dig klar til dit livs mest spændende 516 meter på 516 Arouca Suspension Bridge, en af de længste hængende fodgængerbroer i verden. Bliv hængende i tibetanske stålkabler i himlen, 175 meter over floden Paiva og Aguieiras-vandfaldet. Det føles, som om du går i luften og fordyber dig i et imponerende landskab med vild og fantastisk natur. Bemærk venligst, at det ikke er obligatorisk at krydse broen. Hvis du ønsker en mere afslappet oplevelse, kan du blive kørt til den anden side af broen i en firehjulstrækker og møde resten af gruppen der. Tag afsted på Paiva Walkways, en 8 km lang trægangbro bygget langs klipperne i Paiva River Gorge... Langs Paiva Walkways kan du stoppe ved naturskønne udsigtspunkter og tage billeder. Se de berømte zig-zag-trapper, flodskovene, vandfaldene og klipperne i kløften. Halvvejs igennem kan du tage en pause ved Vau River Beach og genopbygge din energi med nogle traditionelle snacks, juice og frisk frugt. Herfra og til enden af stien kommer du tættere på floden. Mærk styrken af strømfaldene gennem deres brølende lyde. Efter vandreturen kan du hvile og slappe af på en smuk strand ved Paiva-floden... Vi afslutter vores vandretur i Espiunca, en naturskøn landsby ved floden med en fantastisk flodstrand. Her har du mulighed for at få en kold drink og en snack på en panoramisk Riverside Terrace Bar, tage en dukkert i Paiva-flodens klare vand eller bare nyde freden og landskabet på dette sted. Du bliver sulten, og vi har noget særligt til dig! Hvis du bestiller din tur med frokost inkluderet, serverer vi et bræt med typisk portugisisk charcuteri og ost (eller kun ost, hvis du foretrækker det) og en drink efter eget ønske (vin inkluderet). Derefter kan du vælge mellem Arouquesa Steak Sandwish eller Arouquesa Beef Hamburger, Veggie Burger eller Tuna Sandwich, alt sammen ledsaget af sprøde pommes frites. Til dessert kan du smage noget af det gamle klosterkonditori ved siden af dets oprindelse, Aroquesas Santa Maria-kloster.

Fra Porto: 516 Arouca Bridge og Paiva Walkways Guided Tour

5. Fra Porto: 516 Arouca Bridge og Paiva Walkways Guided Tour

Tag med på en guidet tur til 516 Arouca Suspension Bridge og Paiva Walkways fra Porto. Få adrenalinen til at pumpe, når du krydser 516 Arouca Suspension Bridge 175 meter over floden Paiva med en lokal certificeret guide. Bagefter kan du udforske Paiva Walkways og nyde en valgfri frokost. Begynd din tur ved mødestedet eller dit overnatningssted i Portos centrum, afhængigt af hvilken turmulighed du vælger. Derefter kører du med din chauffør til Arouca UNESCO Global Geopark. Ved ankomsten møder du din lokale guide og forbereder dig på at krydse broen. Efter en velkomst- og sikkerhedsbriefing gør du dig klar til de mest spændende 516 meter i dit liv på 516 Arouca Suspension Bridge, en af de længste hængende fodgængerbroer i verden, ophængt af stålkabler i tibetansk stil 175 meter over floden Paiva og Aguieiras-vandfaldet. Det føles, som om du går i luften og fordyber dig i et imponerende landskab med vild og fantastisk natur. Hvis du vil have en mere afslappet oplevelse, kan du blive kørt til den anden side af broen i en 4x4 og møde resten af gruppen der. Når du er på den anden side af broen, kan du begive dig ud på Paiva Walkways, en 8 kilometer lang trægangbro bygget langs klipperne i Paiva River Gorge. Undervejs kan du stoppe ved naturskønne udsigtspunkter for at tage billeder og se de berømte zigzag-trapper, flodskove, vandfald og kløfteklipper. Halvvejs kan du tage en pause ved Vau River Beach og genopbygge din energi med traditionelle snacks, juice og frisk frugt. Herfra og til enden af stien kan du komme tættere på floden og fornemme styrken af strømfaldene gennem deres brølende lyde. Efter vandreturen kan du hvile og slappe af på en smuk strand ved Paiva-floden i Espiunca, en naturskøn landsby ved floden. Nyd chancen for at få en kold drink og en snack på en panoramisk Riverside Terrace Bar (for egen regning), tag en dukkert i Paiva-flodens klare vand, eller bare beundre det fredelige landskab. Du bliver sikkert sulten, så der er mulighed for at vælge en tur med frokost inkluderet. Hvis du vælger en frokost, kan du nyde et bræt med typisk portugisisk charcuteri og ost (eller kun ost, hvis du foretrækker det) og en drink efter eget valg (inklusive vin) til at starte måltidet med. Vælg derefter mellem en Arouquesa steak sandwich, Arouquesa beefburger, veggie burger eller tunsandwich, alle ledsaget af sprøde pommes frites, som hovedret. Til dessert kan du smage et gammelt klosterbrød ved siden af dets oprindelse, Aroucas Santa Maria-kloster, og nyde lidt kaffe. Senere vender du tilbage til dit udgangspunkt for at blive afleveret.

Fra Arouca: 516 Arouca Bridge & Paiva Walkway Tour

6. Fra Arouca: 516 Arouca Bridge & Paiva Walkway Tour

Oplev 516 Arouca Suspension Bridge og Paiva Walkways på en tur fra Alvarenga. Udforsk en af de smukkeste vilde flodkløfter i det nordlige Portugal med en guide. Start din tur i Alvarenga, hvor du møder din guide og får en sikkerhedsbriefing og lidt information om Arouca Geopark og Paiva River Valley. Derefter begynder du at vandre gennem gamle landsbystier mod Arouca-hængebroen 516. Når du kommer til broen, krydser du den på et eksklusivt tidspunkt, kun sammen med dine turkammerater og din guide. Føl dig som om du går i luften, mens du fordyber dig i det imponerende omgivende landskab. Hvis du ikke vil krydse broen til fods, kan du blive kørt gratis over på den anden side i en firehjulstrækker. Når du er kommet over broen, kan du gå langs Paiva Walkways. Din guide vil vise dig nogle gode steder at tage billeder, mens han fremhæver de berømte zigzag-trapper, flodskovene, de idylliske vandfald og de imponerende klipper i Paiva-kløften. Halvvejs gennem ruten holder du et lille hvil ved Vau River Beach. Her kan du nyde landskabet, mens du genopbygger din energi med nogle traditionelle snacks, juice og frisk frugt. På en varm dag kan du tage en forfriskende dukkert i floden, så sørg for at medbringe badetøj. Efter dit stop kan du vandre ad træbroen langs floden tilbage til dit slutpunkt. Efter vandreturen kan du hvile og slappe af på en smuk strand ved Paiva-floden... Vi afslutter vores vandring i Espiunca, en naturskøn landsby ved floden med en fantastisk flodstrand. Her har du mulighed for at få en kold drink og en snack på en terrassebar med panoramaudsigt over floden, tage en dukkert i Paiva-flodens klare vand eller bare nyde freden og landskabet på dette sted. Du bliver sulten, og vi har noget særligt til dig! Hvis du bestiller din tur med frokost inkluderet, serverer vi et bræt med typisk portugisisk charcuteri og ost (eller kun ost, hvis du foretrækker det) og en drink efter eget ønske (vin inkluderet). Derefter kan du vælge mellem Arouquesa Steak Sandwish eller Arouquesa Beef Hamburger, Veggie Burger eller Tuna Sandwich, alt sammen ledsaget af sprøde pommes frites.

Alvarenga: Paiva Walkways og 516 Arouca Bridge Guidet tur

7. Alvarenga: Paiva Walkways og 516 Arouca Bridge Guidet tur

Fodgængerrute gennem de 8 km, der udgør de prisbelønnede Paiva-stier, suppleret med den eventyrlige passage af verdens største hængebro til fodgængere, 516 Arouca. Broen 516 Arouca er den største fodgængerhængebro i verden og ligger i Arouca i Aveiro-distriktet i Portugal. Med en længde på 516 meter og en højde på 175 meter forbinder den bredderne af Paiva-floden. Mens du krydser broen, vil du have en betagende udsigt over Garganta do Paiva og Cascata das Aguieiras, der begge er steder i UNESCO's Arouca Geopark område. 516 Arouca Bridge ligger i Arouca ved siden af de berømte Passadiços do Paiva. Undervejs vil du kunne fortolke de vigtigste punkter af geologisk interesse, såsom Paiva-slugten, Aguieiras-vandfaldet, den smukke flodstrand Vau, Gola do Salto eller Espiunca-forkastningen, uden at glemme aspekterne vedrørende biodiversitet. I sidstnævnte tilfælde kan du forhåbentlig endda se oddere.

Fra Porto: Heldagstur til Paiva Walkways

8. Fra Porto: Heldagstur til Paiva Walkways

Begynd dagen med en bekvem afhentning fra dit hotel efterfulgt af en 1,5 times køretur til starten af denne fantastiske sti. Din personlige guide vil give dig stor indsigt i livet i Portugal og måder og traditioner, der får vejen til Paiva Walkway til at gå lynhurtigt. Bemærk venligst, at ved at booke hos Detours bidrager du direkte til en lokal udviklingsorganisation. Nyd et kort hvil i Arouca, hvor du har mulighed for at få mere at vide om denne by. Det er inkluderet en traditionel lokal sliksmagning. Vandreturen langs floden vil være fyldt med geologiske, naturlige og arkæologiske interesser på de smukkeste steder. Når du når frem til Areinho, går du ind på Paiva Walkways og starter din rejse med at gå op ad en trappe på omkring 300 trin, mens du lærer om den lokale kultur fra din guide undervejs. Beundr udsigten til Aguieira-vandfaldet og Paiva-floden, mens du krydser denne fantastiske bro. Fortsæt din rejse ad Paiva Walkways sti, som følger flodens løb. Gå i dit eget tempo, nyd den frodige vegetation, og prøv at få øje på vilde dyr som fugle. Slap af på Vau-stranden midtvejs på vandreturen, og fortsæt hele vejen til Espiunca, hvor vores vandretur slutter. Fra Espiunca kører vi til en restaurant i Alvarenga, hvor du kan prøve "Arouquesa" DPO-oksekød sammen med den berømte "vinho verde" (andre muligheder end kød er tilgængelige). Slut dagen af med en behagelig tur tilbage til dit hotel i Porto.

Fra Porto: Guidet dagstur til Arouca-broen

9. Fra Porto: Guidet dagstur til Arouca-broen

Oplev spændingen ved at spadsere over den 516 meter lange Arouca-bro på denne dagstur, der inkluderer transport til og fra Porto. Udforsk en træsti i den UNESCO-listede Arouca Geopark på en guidet vandretur. Mød din guide om morgenen, og hop ombord på en klimakontrolleret bus. Slap af på den naturskønne køretur til Arouca Geopark. Tag dig god tid og nyd udsigten til frodige grønne områder og klippelandskaber under en vandretur på en 8 km lang træsti. Gå over Arouca-broen i 175 meters højde og få en betagende udsigt over Paiva-kløften og Aguieiras-vandfaldet, som begge er geo-steder i UNESCO Arouca Geopark-området. I dette Rede Natura 2000-område skal du holde øje med den store korttåede ørn og den lille jordbærsommerfugl. Til frokost anbefaler vi, at du medbringer din mad til en velfortjent picnic midtvejs på turen på et fantastisk sted ved en flodstrand. Ved slutningen af turen gør vi holdt på en restaurant lige ved floden, hvor du kan spise frokost (ikke inkluderet) eller bare få en frisk drink og slappe lidt af, inden du vender tilbage til Porto.

Fra Porto: Rafting-eventyrtur i kano på Paiva-floden

10. Fra Porto: Rafting-eventyrtur i kano på Paiva-floden

Oplev Paiva-floden i en kano-raft. Brug denne oppustelige båd med 2 eller 3 sæder til at navigere gennem de mange strømfald i Paiva-floden, som giver dig adrenalin og sjov nok til din dag. Mellem strømfaldene får du tid til at slappe af i naturen omkring dig og udfordre dig selv med nogle valgfrie spring i vandet. Denne sjove naturoplevelse er perfekt til lidt tid sammen med familie og venner! Paiva-floden Paiva-floden er en af Portugals mest vilde floder. Placeret i det nordlige Portugal, nær Porto, blandt bjerge og dybe dale, præsenterer den sig som en flod med krystalklart vand med den rette mængde eventyr takket være de mange strømfald! Det smukke landskab ved denne flod, blandt indfødte skove og høje klipper, giver plads til et perfekt scenarie for et spændende eventyr i uberørt natur. Eventyrturen Denne tur starter i Porto, hvor du møder din professionelle chauffør, som kører dig højt op i bjergene i Arouca Unesco Geopark direkte til dit mødested med din aktivitetsguide. Efter en kort forklaring på, hvordan aktiviteten vil forløbe, får du udleveret alt det udstyr, du skal bruge, og kører direkte til floden nær Paradinha Village, en typisk skiferlandsby, i en 4x4. Når du ankommer til floden, vil du efter en kort, men vigtig sikkerhedsbriefing kaste dig ud i de strømfald, der gør Paiva-floden så spændende! Undervejs er der tid til at slappe af, tid til at udfordre dig selv og tid til at have det sjovt med dine turkammerater. Overførsel fra Porto Du bliver kørt af en professionel chauffør i en moderne og komfortabel varevogn fra Portos centrum til bjergområdet Arouca. Køreturen tager ca. 1 time i alt, hvoraf halvdelen er på høje veje. Efter aktiviteten kan du hvile og slappe af på en smuk strand ved Paiva-floden... Vi afslutter vores aktivitet i Espiunca, en naturskøn landsby ved floden med en fantastisk flodstrand. Her har du mulighed for at få en kold drink og en snack på en terrassebar med panoramaudsigt over floden, tage en dukkert i Paiva-flodens klare vand eller bare nyde freden og landskabet på dette sted. I denne landsby har du også adgang til et varmt brusebad. Du bliver sulten, og vi har noget særligt til dig! Hvis du bestiller din tur med frokost inkluderet, serverer vi et bræt med typisk portugisisk charcuteri og ost (eller kun ost, hvis du foretrækker det) og en drink efter eget ønske (vin inkluderet). Derefter kan du vælge mellem Arouquesa Steak Sandwish eller Arouquesa Beef Hamburger, Veggie Burger eller Tuna Sandwich, alt sammen ledsaget af sprøde pommes frites. Til dessert kan du smage noget af det gamle klosterbrød, som stammer fra Aroucas Santa Maria-kloster.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Arouca

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Arouca?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Arouca?

De bedste dagsture og -udflugter fra Arouca er:

Viseu

Andre seværdigheder i Arouca

Vil du se alle oplevelser i Arouca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Arouca

Samlet bedømmelse

4.9
(119 anmeldelser)

Dette var en rigtig god veldrevet tur med en fremragende guide, Sebastian. Turen var i en lille gruppe (maks. 8 personer i en minibus af god kvalitet), hvilket fungerede rigtig godt for os. Alle arrangementer (hvor man kan mødes osv.) var fejlfri. Broen og gåturen er en fantastisk oplevelse - broen føles ikke skræmmende og udsigten er strålende. Gangstierne kan udføres stort set i dit eget tempo, og du behøver ikke at blive i din gruppe på 8 for at gøre det. Du får mulighed for at lave hele længden eller bare en del af det - vi gjorde det hele, hvilket vi vil anbefale, medmindre du virkelig døjer med varmen eller noget. Hele gangstien går ned ad bakke. Frokosten var virkelig god - faktisk nok det bedste måltid, vi havde på en to ugers tur væk. Efter broen er eftermiddagen lidt tammere, men sejlturen er en dejlig ting at gøre, og det gør det til en god hel dag ude. Vi vil helt anbefale det til alle, der ønsker at gøre noget mindeværdigt i Porto.

Hvilken fantastisk dag, guiden var meget informativ og alt fra kaffe, frokost var fantastisk og meget autentisk. Hængebroen og smukke gåtur var perfekt. Eftermiddag i Averia var meget behageligt afsluttet med en kanalbådtur. Vil meget anbefale denne tur.

Fantastisk dag ude. Ricardo vores guide/chauffør var fremragende. Hængebroen, Pavia gangbro og frokost var alle fremragende. Vil helt klart anbefale denne dagstur og Ricardo. Tak for en god dag.

Smuk og interessant dag. Den 7 kilometer lange vandretur langs Paiva floden er absolut højdepunktet. Meget omsorgsfuld og behagelig guide

Vi kan kun anbefale dagsturen. Alt perfekt. Norberto er den bedste rejseleder 👍🏼! Tusind tak for en vidunderlig dag