Tilføj datoer

Ashmolean Museum

Ashmolean Museum

Ashmolean Museum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra London: Oxford og Cotswolds landsbyer - dagstur

1. Fra London: Oxford og Cotswolds landsbyer - dagstur

Tag på en dagstur fra London og få en pause fra den travle storby. Udforsk universitetsbyen Oxford og to charmerende byer i Cotswolds, Burford og Bibury. Vi mødes i det centrale London og kører mod nordvest ud af byen gennem Chiltern Hills Area of Outstanding Natural Beauty. Nyd udsigten over det maleriske landskab, der har inspireret tv-serier som Midsomer Murders og Vicar of Dibley. Første stop er i universitetsbyen Oxford, hvor du har tid til at udforske de mange colleges. Klatre op på udsigtspunkterne for at beundre byens skyline, eller vælg at se kunst- og antikvitetssamlingerne på Ashmolean Museum. Fortsæt til Burford, der er kendt som "porten til Cotswolds". Tag dig tid til at udforske denne lille markedsby med typiske rækkehuse langs den charmerende High Street. Kør et kort stykke videre til Bibury, der ofte betragtes som en af de smukkeste landsbyer i England. Spadser forbi den eventyrlige Arlington Row med en række faldefærdige huse fra 1300-tallet. Efter en hel dag med udforskning af byen Oxford og landsbyerne i Cotswolds, kan du slappe af på turen tilbage til London. *Denne rute kan blive vendt om ved nogle lejligheder.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

2. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Fra Bristol: Heldagstur til Oxford og Cotswolds

3. Fra Bristol: Heldagstur til Oxford og Cotswolds

Din rejse begynder, når du kører ud af Bristol og træder ind i en drøm. North Wessex Downs er et område med enestående naturskønhed, en skat for sit land. Mens du kører gennem et landskab af græsarealer og dale, er alt, hvad du skal gøre, at nyde og tage det hele ind. Dit første stop er Oxford, hvor du har tid til at udforske de mange colleges, klatre op til udsigtspunkterne for at beundre skylinen eller se kunst- og antikvitetssamlingerne på Ashmolean Museum. Tårne skyder op mod himlen, mens du vandrer rundt i elegante sale som taget ud af Harry Potter. Dernæst stopper du i Burford, 'Porten til Cotswolds'... nogle hævder, at det er bedre end at træde ind i Narnia gennem et klædeskab. Men tro os. Denne lille købstad flyder over med karakter og dybde. Hovedgaden er foret med alle de maleriske ejendomme, som du har drømt om at eje. Her har du tid til at nyde den lokale charme og gæstfrihed, og hvis du er sulten, kan du prøve en traditionel engelsk "Afternoon Tea". Derefter tager du den korte tur til Bibury. Du har måske brug for et øjeblik til at tage det hele ind. Dette sted blev beskrevet af William Morris som den smukkeste landsby i England, og Henry Ford ønskede at skille den ad og sende den tilbage til USA. Her har du tid til at spadsere til den berømte og eventyrlige Arlington Row. Hvis du vandrer langs Coln-floden, så sørg for at vinke til ørrederne, der svømmer ved siden af dig. Efter en hel dag med at udforske byen Oxford og landsbyerne i Cotswolds, tager du på den behagelige returrejse til Bristol. Denne rute kan blive vendt om ved nogle lejligheder.

Oxford: Officiel "Haunted Oxford" Ghost Tour

4. Oxford: Officiel "Haunted Oxford" Ghost Tour

Oplev alle de vigtigste hjemsøgte steder i og omkring Oxford på en natlig vandretur løst baseret på bogen 'Haunted Oxford' af den lokale forfatter Rob Walters, blot en af de erfarne og talentfulde guider. Oplev den bedste måde at 'se' Oxfords spøgelser på en rute, der tager dig rundt i hjertet af det centrale Oxford og dets universitet. Mød din guide og bliv ført væk ud i natten, startende på hjørnet af Turl Street og Broad Street, som engang var byens grøft og stedet for frygtelige mord og religiøs forfølgelse. Lær om Oxfords historie og hør mange pragtfulde uhyggelige historier, der går tilbage til dansk vikingetid. Gå forbi Oxford University, Radcliffe Square, og kig ind i Old Schools Quadrangle - af Harry Potter-berømmelse. Beundre Oxfords smukke og imponerende arkitektur, og mærk historien i væggene, som er velbevarede og repræsenterer enhver arkitekturperiode fra middelalder til klassisk til moderne. Kig op på Sukkenes Bro, såkaldt, da den minder om den i Venedig, der førte fanger til deres undergang. Slap ned ad den gamle murede bane til New College, bygget i slutningen af 1300-tallet, og se dens mørke porte mod mørket.

Oxford: Ashmolean Museum Bruegel til Rubens Udstillingsbillet

5. Oxford: Ashmolean Museum Bruegel til Rubens Udstillingsbillet

Tag til Ashmolean Museum i det valgte tidsrum, og gør dig klar til at udforske 120 af de mest fremragende flamske tegninger fra det 16. og 17. århundrede, hvoraf over 30 udstilles for første gang. Udforsk denne særlige samling af tegninger, malerier, tryk og andre genstande, som er blevet samlet for første gang, og se nogle af de mest udsøgte tegninger, der findes i samlinger i Antwerpen og Oxford. Se værker af berømte kunstnere som Pieter Bruegel, Peter Paul Rubens, Anthony van Dyck og Jacques Jordaens, og brug så meget tid, du har lyst til, på at udforske udstillingen, indtil museet lukker. Når du er færdig med at besøge særudstillingen, er du velkommen til at tjekke Ashmoleans permanente gallerier med samlinger, der spænder fra egyptiske mumier til moderne kunst. Der er også en café på stedet, som tilbyder forfriskninger, og en museumsbutik, hvor du kan købe gaver og bøger inspireret af den aktuelle udstilling.

Fra Bath: Heldagstur til Cotswolds og Oxford

6. Fra Bath: Heldagstur til Cotswolds og Oxford

Vi ved alle, at badet er smukt, men du behøver ikke at ærgre dig over, at du forlader det her til morgen. Hvorfor ikke? Fordi der, hvor du er på vej hen, er lige så fantastisk, med rig historie og utrolig arkitektur. Efter at have kørt gennem North Wessex Downs, et område med enestående naturskønhed, ankommer du til Oxford. Hun er en gammel tøs, grundlagt i det 9. århundrede. Men det er hendes alder, der gør hende smuk. Hun har mange minder, der er slidt ind i hendes veje og bygninger. Vidste du, at hun i høj grad blev beskyttet under Anden Verdenskrig? Hitler ønskede at gøre Oxford til Englands hovedstad efter at have besejret landet. Hvis det ikke fortæller dig, hvor imponerende denne by er, så ved vi ikke, hvad der gør. Her har du tid til at udforske de mange colleges, klatre op til udsigtspunkterne for at beundre skylinen eller se kunst- og antikvitetssamlingerne på Ashmolean Museum. Dernæst stopper du i Burford, "porten til Cotswolds". Dette er en stolt lille købstad. Hovedgaden er foret med alle de maleriske ejendomme, som du har drømt om at eje. Her har du tid til at nyde den lokale charme og gæstfrihed, og hvis du er sulten, kan du prøve en traditionel engelsk "Afternoon Tea". Derefter tager du den korte tur til Bibury. Dette sted blev beskrevet af William Morris som den smukkeste landsby i England, og Henry Ford ønskede at skille den ad og sende den tilbage til USA. Her har du tid til at spadsere til den berømte og eventyrlige Arlington Row. Efter en hel dag med at udforske byen Oxford og landsbyerne i Cotswolds, tager du på den behagelige returrejse til Bath. Denne rute kan blive vendt om ved nogle lejligheder.

Oxford: Privat byrundtur og universitetshistoriske højdepunkter

7. Oxford: Privat byrundtur og universitetshistoriske højdepunkter

Mød din guide uden for Oxfords berømte Ashmolean Museum med dets fine samlinger af kunst og artefakter, og start din vandretur. Du kommer forbi Martyr's Memorial, der er dedikeret til Oxford-martyrerne, og går ind i Broad Street, tæt på det sted, hvor den gamle bymur tidligere lå. Herfra begynder du at udvide din viden om universitetets historie. Få mulighed for at besøge et typisk college på universitetet med sine maleriske gårdrum og se, hvordan de studerende bor og arbejder. Fortsæt din rundvisning og gå forbi Sheldonian Theatre, universitetets ceremoniel sal, og gå derefter til den maleriske Sukkernes Bro. Nyd lidt tid til at tage et billede foran broen, inden du besøger Bodleian Library's gamle skolekvadrange, hvor Harry Potter blev filmet. Stop ved den charmerende Radcliffe Square med sine brosten og det pragtfulde Radcliffe Camera. Se flere colleges i dette område, inden turen fortsætter til Christ Church Meadows. Undskyld dig over Christ Church College, hvor Alice i Eventyrland blev inspireret og Harry Potter blev filmet. Gå tilbage mod Carfax Crossroads, byens centrum, og få mulighed for at shoppe i vinduerne, mens du går gennem Oxfords victorianske overdækkede marked. Turen slutter på Cornmarket, hvor du har mulighed for at nyde frokost på en af Oxfords pubber, caféer eller restauranter eller udforske butikkerne på det overdækkede marked eller det moderne Westgate Centre.

Oxford: By og universiteter på vandretur

8. Oxford: By og universiteter på vandretur

Oplev charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle attraktioner som Sukkenes Bro og Carfax Tower, som du vil opdage på vores vandreture. Du har to forskellige vandreture inkluderet i din billet, som du kan deltage i enten den samme dag eller på forskellige dage. Oplev det ikoniske Bodleian Library og Ashmolean Museum, det ældste offentlige museum i verden. Hør historierne om University of Oxford og dets 38 colleges, beundr den fantastiske gotiske og barokke arkitektur, og lær om de berømte alumner, der har studeret der. Efter turen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din tur) for at opdage mere af Oxford og dens utrolige historie med kuraterede audioguide-ruter gennem de vigtigste kvarterer. De vigtigste seværdigheder på vores gåture: Radcliffe-kameraet Bodleian-biblioteket Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket Den gamle skolegård Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Town Hall Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College De vigtigste seværdigheder på vores selvguidede rute: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Slot og Fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrernes mindesmærke Ashmolean Museum Jericho University Parks Rhodes House Headington Shark

Oxford 3 timers privat vandretur

9. Oxford 3 timers privat vandretur

Tag på en privat guidet rundvisning i den maleriske universitetsby Oxford. Nyd en privat rundvisning til fods i byen og dens colleges og museer. Din 3 timers rundvisning begynder, når din guide møder dig på det aftalte opsamlingssted, f.eks. Oxford togstation. Turen præsenterer de mest berømte colleges og beskriver collegelivet, studentertraditioner, berømte litterære, videnskabelige og politiske personligheder samt den engelske historie i Oxford. Følg den informative guide rundt i byen, mens du besøger de berømte seværdigheder og lærer om Oxfords historie. Få mest muligt ud af din tur til Oxford på denne rundvisning - denne rundvisning kan planlægges efter dine ønsker og interesser. Denne tur er ideel til små grupper, sprogskoler eller erhvervsorganisationer. Turens emne, tempo, collegeindgange vil alt sammen afhænge af dine foretrukne omstændigheder. Tag på en privat vandretur for at besøge nogle af Oxfords berømte colleges og gårde. Du vil også beundre nogle af de mange kirker i denne by, der er sprængfyldt med eksempler på storslået arkitektur. Se det berømte Bodleian Library og Ashmolean Museum.

Oxford: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

10. Oxford: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

Lær Oxford at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed, kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Oxfords vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte spillet på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag. I det historiefyldte Oxford besøger du først det smukke Oxford Castle & Prison. Derefter det unikke The Covered Market og så det uerstattelige Ashmolean Museum. Denne vidunderlige rute fortsætter til History of Science Museum. Som et femte stop finder du University of Oxford. Når du fortsætter din tur gennem byen, finder du det interessante Bodleian Library. Selvfølgelig kan Radcliffe Camera ikke mangle på denne tur. Derudover vil du også beundre The Story Museum. Den næstsidste destination er den misundelsesværdige Christ Church. Prikken over i'et på denne unikke tur kunne ikke være andet end Christ Church Meadow. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Ashmolean Museum

Andre seværdigheder i Ashmolean Museum

Vil du se alle oplevelser i Ashmolean Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ashmolean Museum

Samlet bedømmelse

4.6
(601 anmeldelser)

Jeg lavede en reservation dagen før. Chaufføren af den lille bus vil fortælle dig om seværdighederne og attraktionerne, mens han kører rundt. Det ville have været sjovere, hvis jeg kunne lidt mere engelsk. Først havde jeg omkring to en halv times fritid i Oxford. Vi fik et håndlavet kort af vores guide, og hvis vi fulgte guiden, kunne vi se de fleste af seværdighederne. Vi havde også en afslappende frokost her. Derefter tog vi til Burford i Cotswolds. Der er butikker linet op langs gaden her. Vi har lidt over en time her, så jeg tænker, at det ville være en god idé med te-tid på cafeen. Jeg havde for meget tid til bare at kigge i butikken. Det offentlige toilet var £0,20, men det var lidt dårligt, så jeg tror, det ville være bedre at gå på en cafe og leje et til en kop te. Næste er Bibury. Det tog omkring 30 minutter, men jeg tror, det var lige nok til en afslappet gåtur rundt. Det er de tre steder ovenfor. Det var rart at kunne se i roligt tempo uden at skulle skynde sig nogen steder. Mit ønske var at tage til en anden landsby i stedet for Burford.

Fantastisk tur ud i det engelske landskab. Vi havde to virkelig søde og dygtige guider, Mark og James. De havde mange gode historier og facts at fortælle, ikke kun i Cotswolds men også på vejen til og fra London. vi vil klart anbefale folk at tage denne tur, da man for sig en skøn éndags tur væk fra Londons travle gader.